2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*

MasaAllah bebişine canım çocuğu rahatsız etmişler o da tekmeyi koyar tabi iyi yapmış

Kizlar sidelya asel ismi ikisi bir arada nasil sizce asel ismine karar wermistik ama sidelya ismi cok hosuma gitti ikisi bir arada olur mu
Canım sidelya ne demek ki :) asel güzel bence ama sidelya asel olmadı gibi geldi bana :))

Kesinlikle ya daha 250 200 gün var diyorduk kaldımı 34 gün amiiin inşallah nasip olsun o kolları bacakları alıp sarmalayalım. Yerim ben o minnoşu kız dediğin kibar olur annesi ondan minyondur. Sağlıklı olsun da :)

Maşallah kuzuna kilosu boyu gayet iyi, başı aşağıda olması çok çok iyi :) Onlar da rahatsız etmeselermiş miniği, iyi yapmış

toist cnm genelde 9 a 6.. . 1 kere daha olmuştu. Doktora yazdım ama cevap yazmadı henüz. .hala halsizim
Canım arada olabilir tabiki doktoruna sorman iyi olmuş. Geçmiş olsun takibe devam edersin inşallah bişey çıkmaz.

çok sağolun kızlar toist canım bende 5 6 tane çıktı galiba ondan takip et dedi bide gece karnım taslasıyor resmen 38 haftayı görürüz inşallah
Geçmiş olsun canım benim de bazen sertleşiyor sorun olmayacaktır inşallaj. Bizim bebişler akıllı maşallah :)

Kzlar iyi akşamlar benim bugün sancılarım oldu hep ara ara özellikle vajinama doğru düzensiz ama bazıları çok canımı yaktı kahvaltı iyaptırmadı resmen masadan 3 kez kalktım gittim yattım sakinleşince geldim birde sol kasığıma ağrı saplanıyor aniden nedendir acaba ilk doğumum normaldi ama önce suyum gelmişti hemen hastaneye gitmiştik sonra sancılarım başlamıştı şimdi bunda sancı önce gelirse anlayamazsam fslan diye tedirginim hastane için 1, 5 saat yol gidicem çünkü yolda doğurmasam bari :)

Ama ben yerim onun bacaklarını tekmelerini Iyi yapmış ohh olsun :)) maşallah tontişe darısı başımıza inşallah meleyim :)

Canm bende de basladi kasik agrisi son ayimiza girdik bebek kendini doguma hazirliyr normaldir heralde

Geçmiş olsun doktorunu arasan mı acaba. Küçük küçük sancılar başlamış olabilir tabi arada yalancı Sancı ve kazılmalarımız olabilirmiş. Yine de doktor görüşü alman senin için faydalı olur.

gözün aydın cnm..
senin kız da maşallah tekmeyi iyi vurmuş.

doktoruna bi danış istersen hipotansiyonun olabilir bi kan testi bunun için yeterli bol bol dinlenmen lazım artık bi de ondanda düşmüş olabilir canm

MasaAllah bebişine canım çocuğu rahatsız etmişler o da tekmeyi koyar tabi iyi yapmış

Maşallah kuzuna kilosu boyu gayet iyi, başı aşağıda olması çok çok iyi :) Onlar da rahatsız etmeselermiş miniği, iyi yapmış

Ama ben yerim onun bacaklarını tekmelerini Iyi yapmış ohh olsun :)) maşallah tontişe darısı başımıza inşallah meleyim :)

gözün aydın cnm..
senin kız da maşallah tekmeyi iyi vurmuş.
Teşekkür ederiz teyzeleriii :* Darısı sizlerin başınaaa

Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
MasaAllah bebişine canım:)

Masallah :))

Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Masallah canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…