- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
MasaAllah bebişine canım çocuğu rahatsız etmişler o da tekmeyi koyar tabi iyi yapmışKızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Canım sidelya ne demek ki :) asel güzel bence ama sidelya asel olmadı gibi geldi bana :))Kizlar sidelya asel ismi ikisi bir arada nasil sizce asel ismine karar wermistik ama sidelya ismi cok hosuma gitti ikisi bir arada olur mu
Kesinlikle ya daha 250 200 gün var diyorduk kaldımı 34 günAz kaldı diye düşündükçe heyecanlanıyoruz. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bu 9 ay nasıl geçecek biran önce doğsun istemistim
Allah hepimize, bebeklerimizi kucagimiza sağlıkla almayı nasip etsin, benim kızımın da hareketleri canımı acıtır oldu ama tatlı bi acılıkminyon bi bebek olduğundan heralde parende atıyor sanki içimde
Maşallah kuzuna kilosu boyu gayet iyi, başı aşağıda olması çok çok iyi :) Onlar da rahatsız etmeselermiş miniği, iyi yapmışKızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Canım arada olabilir tabiki doktoruna sorman iyi olmuş. Geçmiş olsun takibe devam edersin inşallah bişey çıkmaz.toist cnm genelde 9 a 6.. . 1 kere daha olmuştu. Doktora yazdım ama cevap yazmadı henüz. .hala halsizim
Geçmiş olsun canım benim de bazen sertleşiyor sorun olmayacaktır inşallaj. Bizim bebişler akıllı maşallah :)çok sağolun kızlartoist canım bende 5 6 tane çıktı galiba ondan takip et dedi bide gece karnım taslasıyor resmen 38 haftayı görürüz inşallah
Ama ben yerim onun bacaklarını tekmeleriniKızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Canm bende de basladi kasik agrisi son ayimiza girdik bebek kendini doguma hazirliyr normaldir heraldeKzlar iyi akşamlar benim bugün sancılarım oldu hep ara ara özellikle vajinama doğru düzensiz ama bazıları çok canımı yaktı kahvaltı iyaptırmadı resmen masadan 3 kez kalktım gittim yattım sakinleşince geldim birde sol kasığıma ağrı saplanıyor aniden nedendir acaba ilk doğumum normaldi ama önce suyum gelmişti hemen hastaneye gitmiştik sonra sancılarım başlamıştı şimdi bunda sancı önce gelirse anlayamazsam fslan diye tedirginim hastane için 1, 5 saat yol gidicem çünkü yolda doğurmasam bari :)
Masallah bebegine canim dikkat etMasaAllah bebiseee
Aynen bende de var canım uzanınca, derin derin nefes alinca kendime geliyorumCanm bende de basladi kasik agrisi son ayimiza girdik bebek kendini doguma hazirliyr normaldir heralde
Geçmiş olsun doktorunu arasan mı acaba. Küçük küçük sancılar başlamış olabilir tabi arada yalancı Sancı ve kazılmalarımız olabilirmiş. Yine de doktor görüşü alman senin için faydalı olur.Kzlar iyi akşamlar benim bugün sancılarım oldu hep ara ara özellikle vajinama doğru düzensiz ama bazıları çok canımı yaktı kahvaltı iyaptırmadı resmen masadan 3 kez kalktım gittim yattım sakinleşince geldim birde sol kasığıma ağrı saplanıyor aniden nedendir acaba ilk doğumum normaldi ama önce suyum gelmişti hemen hastaneye gitmiştik sonra sancılarım başlamıştı şimdi bunda sancı önce gelirse anlayamazsam fslan diye tedirginim hastane için 1, 5 saat yol gidicem çünkü yolda doğurmasam bari :)
gözün aydın cnm..Kızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Merhaba kızlar nasılsınız. .ne zamandır yazamadım. Inşallah herkes iyidir bebislerimizde tabi..Bugün çok kötü oldum ya..yemekten sonra is yerine geldim gözlerim falan karardı. 20 dk bekledik geçmedi. Sonra eczaneye gidip tansiyonumu olcturduk 7 ye 4 çıktı. 2 saate anca kendime geldim.isten eve kendimi zor attım. Şuan 9 a 6 yani her zamanki tansiyon degerimde. .ama hala halsizim ya acaba neden düştü. Yorulmadim aç da değildim doktora gitsem mi bilemedim
MasaAllah bebişine canım çocuğu rahatsız etmişler o da tekmeyi koyar tabi iyi yapmış
Maşallah kuzuna kilosu boyu gayet iyi, başı aşağıda olması çok çok iyi :) Onlar da rahatsız etmeselermiş miniği, iyi yapmış
Ama ben yerim onun bacaklarını tekmeleriniIyi yapmış ohh olsun :)) maşallah tontişe darısı başımıza inşallah meleyim :)
Teşekkür ederiz teyzeleriii :* Darısı sizlerin başınaaagözün aydın cnm..
senin kız da maşallah tekmeyi iyi vurmuş.
Benimde tansiyonum surekli oyle ama dr gebelikte normal diyortoist cnm genelde 9 a 6.. . 1 kere daha olmuştu. Doktora yazdım ama cevap yazmadı henüz. .hala halsizim
Canım banamı yazdın bilmiyorum ama bundan sonra daha çok dikkatli olacam inşaAllahMasallah bebegine canim dikkat et
MasaAllah bebişine canım:)Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Masallah :))Selam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
Masallah canım:))Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?