2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok balenli değil. Balenli kullanıyorsan, zaten balensiz al. 1 beden büyük alsan yeter sanırım.
ben de dediğiniz gibi pamuklu balnesiz sutyen arıyorum. balenli kullanıyorum hala artık içinde bunalıyorum, tuhaf oluyorum. marka olarak bir tavsiye öğrenmek için sormuştum. kimisi çok çabuk bırakıyor kendini. Benim göğüslerim pek büyümedi, sadece cupu farklı alsam olmaz mı ki büyür mü ki acaba
çok sağolun bilgiler için

Ee az kaldı doğuma canım. Beklediğimiz gün geliyor :)
Iyi haberlerle gelirsin inşallah canım doktordan. Ben de cuma günü gidecem ama çok var daha. Bu aralar çok yoruldum kızımı merak ediyorum.
AdaisyLove tatlım yorma kendini.çok luzumlulardan başla.birazını da koy kenara sonra yap.
Öyle yapıyorum canım dağınıklığı gördükçe sinir oluyorum. Dayanamıyorum :) ogleden sonra annem gelecek zaten
dinlene dinlene yap cnm allah kolaylık versin :)))
Teşekkür ederim canım :)

Acaba gerçekten gecici mi doğduktan sonra bi süre daha geceleri uykusuz kalıcaz ama olsun evet dediğin gibi canları sağolsun yeterkiii :))
çocuk insanın hayatına bir kere girdikten sonra artık hiçbir zaman eskisi gibi uyayamıyor insan. Büyük oğlum 11 yaşında hala gece kalkıp üstünü örtüyorum:) Sabah erken kalkar hafta sonu bile:) öyle işte. Haber vereyim dedim:) Canları sağolsun da.

Valla canım ben yıllardır yeni incinin toparlayıcı sütyenini kullanıyorum. Senelerce taktım hiç bşy olmadı. Yine onun üyük bedenini aldım. Tavsiye ederim marka olarak.

hayırlı olsun evinize tasınmıssınız :) ben henuz taşınmadım ama yardım almadan halletmeniz cok zor olmustur sizin için kaynananızada anlam veremedim nasıl vicdanları rahat etti aceba...
yakında bende tasınıcam kaynanam diyor ki sen elini hiç bişeye surme hepsini biz hallederiz diyor sagolsun bende temizlikci tutarım size zor olur diyorum yok yok ben hallederim 2 günde diyor :) bende cok ısrar etmedim...evden sonrada buzdolabına mantı,yaprak köfte filan yapıp koyalım dıyor. dogumdan sonraya hazır olacakmış.bende herşeye tamam olur diyorum bakalım yapacak mı

Günaydın kızlar iyi haftalara herkese, takip edemedim inş herkes iyidir. Korkunç bir gece geçirdim mide bulantısı, karın ağrısı sabahı sabah ettim. Dün dışarda lahmacun yemiştim o dokundu herhalde, hala kendime gelemedim. Bu gün oğluşumla randevum var biz 34 haftalık olduk çok şükür. Çok merak ediyorum kuzumu umarım herşey yolundadır. Öpüyorum hepinizi..

Çok geçmiş olsun canım

anne olmak zor iş kuzucum nescafe ikisi bir arada tavsiye ederim, kabız olmanı engeller, sulu şeyler tüket. muz bebek geliştirir, ağrıların azalır diyorlar ama ben hiç yiyemiyorum...
sağol canım tavsiyen için.cidden zormuş bu zamana kadar pek bi sıkıntım olmamıştı.bi grip oldum o yordu bide bu usandırdı beni ne kötü bişiymiş ya.doktora gittim bugun krem verdi sıcak suya otur geçer dedi.bi de ben normal doğum istiyodum inş engel olmaz muz kabız yapmıyo mu canım sanki öyle biliyorum ben

Ben hergün bir activa yiyorum probiyotikli yoğurt bende çok işe yarıyor canım, birde akşam yemeklerini sebze ağırlıklı yiyorum onunda çok faydası var tavsiye ederim, Allah şifa versin canım

EVET
EVET YAPIYOR CANIM, O YÜZDEN HİÇ YEMİYORUM, ŞU SICAK SUYA OTURMA KONUSU DA SIKINTILI, UZUN DURMA CANIM, ARKADAŞ ERKEN DOĞUM YAPTI O YÜZDEN.

HADI HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM İNŞALLAH :)

Kriz canım bende göğüs hiç yok yani hala aynıym 70 7 destekli giyiniyorum ama lohusa çamaşırını 80 beden verdim

Belki senin biraz büyücek canım ucu yoksa takma dicem ama işe gidiyorsun bilemedim ki

bende de zamanla artıyor canım çatı ağrısı ağırlığımız arttığından oluyor o

Ben hergün bir activa yiyorum probiyotikli yoğurt bende çok işe yarıyor canım, birde akşam yemeklerini sebze ağırlıklı yiyorum onunda çok faydası var tavsiye ederim, Allah şifa versin canım
olabilir canım yerim.kabız da değilim aslında ama olmamam lazım tabi olursam acım artar.

EVET

EVET YAPIYOR CANIM, O YÜZDEN HİÇ YEMİYORUM, ŞU SICAK SUYA OTURMA KONUSU DA SIKINTILI, UZUN DURMA CANIM, ARKADAŞ ERKEN DOĞUM YAPTI O YÜZDEN.
onu internetten okumuştum canım.doktora dedim sıkıntı olurmu dıye 33.haftaya gelmişsin bişey olmaz artık ama yıne de doktoruna sor dedi.doktorumu aradım o da bişey olmaz dedi.belki arkadaşın normalde de erken doğum yapacakmışdır canım.yine de uzun durmam içinde.

Merhabalar,ben işte olduğum vakitler kupu biraz daha büyük olan aynı bedenimde balenli sütyenle devam etmek durumunda kaldım maalesef,çünkü penye kullanamıyorum dışarda süngerli olması gerekiyor,göğüs uçlarım belli olduğu için evdeyse yarım atlet kullanıyordum ki geçen hafta penti de sporcu sütyeni buldum nihayet rahat, şık ,balensiz süngerli güzelce topluyor yani hem indirimdeydi bi bakabilirsin,deneyerek alırsın en azından..buarada benimde göğüslerimde büyüme olmadı beden olarak ,sadece biraz daha dolgunlaştı gibi o yüzden bende emzirme sütyeni hangi bedende almalıyım kararsızlığı yaşıyorum maalesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…