- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
balenli mi kullanıyorsunuz yani?Günaydın caım. Ben her aman kullandığım sütyenin 2 beden büyüğünü aldım. Şuan onu kullanıyorum. Ama doğum için, yüzücü tarz rahat bşy daha alacağım.
Hiç bişey olmaz canım merak etme.günaydın kızlar, daha önce de yazmıştım ama hala çözüm bulamadım. krem rengi tüllerinizi neyle yıkıyosunuz? yeni olduğu için kosla tül ile yıkamaya korkuyorum renkleri beyaz olur diye.
Yok balenli değil. Balenli kullanıyorsan, zaten balensiz al. 1 beden büyük alsan yeter sanırım.balenli mi kullanıyorsunuz yani?
ben de dediğiniz gibi pamuklu balnesiz sutyen arıyorum. balenli kullanıyorum halaYok balenli değil. Balenli kullanıyorsan, zaten balensiz al. 1 beden büyük alsan yeter sanırım.
Ee az kaldı doğuma canım. Beklediğimiz gün geliyor :):) ayy evet kaybolup duruyorum.. arada girip okuyorum ama yazamıyorum.. hep bi telaş hep bi koşturma.. yarın doktor kontrolüm var.. korkuyorum biraz.. içimden bir ses doğum artık yakın diyor.. bakalım nasıl olacak.. kolay gelsin canım sana.. inşallah seni yormadan hallolur her şey..
Öyle yapıyorum canım dağınıklığı gördükçe sinir oluyorum. Dayanamıyorum :) ogleden sonra annem gelecek zatenAdaisyLove tatlım yorma kendini.çok luzumlulardan başla.birazını da koy kenara sonra yap.
Teşekkür ederim canım :)dinlene dinlene yap cnm allah kolaylık versin :)))
çocuk insanın hayatına bir kere girdikten sonra artık hiçbir zaman eskisi gibi uyayamıyor insan. Büyük oğlum 11 yaşında hala gece kalkıp üstünü örtüyorum:) Sabah erken kalkar hafta sonu bile:) öyle işte. Haber vereyim dedim:) Canları sağolsun da.Acaba gerçekten gecici midoğduktan sonra bi süre daha geceleri uykusuz kalıcaz ama olsun evet dediğin gibi canları sağolsun yeterkiii :))
Valla canım ben yıllardır yeni incinin toparlayıcı sütyenini kullanıyorum. Senelerce taktım hiç bşy olmadı. Yine onun üyük bedenini aldım. Tavsiye ederim marka olarak.ben de dediğiniz gibi pamuklu balnesiz sutyen arıyorum. balenli kullanıyorum halaartık içinde bunalıyorum, tuhaf oluyorum. marka olarak bir tavsiye öğrenmek için sormuştum. kimisi çok çabuk bırakıyor kendini. Benim göğüslerim pek büyümedi, sadece cupu farklı alsam olmaz mı ki büyür mü ki acaba
çok sağolun bilgiler için
Kızlar şimdi yeni eve gidiyorum. Eski evde benlik işler bitti. Yeni evde de temizlik yapılmıştı sözde kirlendi. Ellerimden öper artık :)
Çok yoruldum. Bugün bişey yerlestirmicem. Sadece eşimin kıyafetlerini cikaracam dolabı silip yerlestirecem . Yarın ise gidecek yazık o da çok yoruldu. Rabbim yardımcımız olsun . Kimse yardıma gelmedi kaynanam gilden. . Pikniğe gitmişler. Iç çekip Allah büyük diyorum. Eşimle birbirimizden başka kimsemiz yok bunu öğrenmiş olduk
Günaydın kızlar zorlu bi hafta sonu geçirdik bu tansiyon düşüklüğü maf etti bizi Cumartesi günü 7.3e kadar düştü midem bulandı gözüm kararması ile hastaneye zor yetiştin 4 saatlik müdale sonrası kendime zor geldim idrar yolu enfeksiyonuda çıktı sol gözümde ki karana hala geçmedi dualarınızda bizi de eksik etmeyin lütfen öpüldünüz inş hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Kolay gelsin canım, çok yorma kendiniGünaydın kızlar bütün gece uyuyamamakla birlikte sabah 6 dan ayaklandim. Evi yerleştirmeye başladım.
sağol canım tavsiyen için.cidden zormuş bu zamana kadar pek bi sıkıntım olmamıştı.bi grip oldum o yordu bide bu usandırdı beni ne kötü bişiymiş ya.doktora gittim bugun krem verdi sıcak suya otur geçer dedi.bi de ben normal doğum istiyodum inş engel olmazanne olmak zor iş kuzucumnescafe ikisi bir arada tavsiye ederim, kabız olmanı engeller, sulu şeyler tüket. muz bebek geliştirir, ağrıların azalır diyorlar ama ben hiç yiyemiyorum...
sağol canım tavsiyen için.cidden zormuş bu zamana kadar pek bi sıkıntım olmamıştı.bi grip oldum o yordu bide bu usandırdı beni ne kötü bişiymiş ya.doktora gittim bugun krem verdi sıcak suya otur geçer dedi.bi de ben normal doğum istiyodum inş engel olmazmuz kabız yapmıyo mu canım sanki öyle biliyorum ben
EVET YAPIYOR CANIM, O YÜZDEN HİÇ YEMİYORUM, ŞU SICAK SUYA OTURMA KONUSU DA SIKINTILI, UZUN DURMA CANIM, ARKADAŞ ERKEN DOĞUM YAPTI O YÜZDEN.sağol canım tavsiyen için.cidden zormuş bu zamana kadar pek bi sıkıntım olmamıştı.bi grip oldum o yordu bide bu usandırdı beni ne kötü bişiymiş ya.doktora gittim bugun krem verdi sıcak suya otur geçer dedi.bi de ben normal doğum istiyodum inş engel olmazmuz kabız yapmıyo mu canım sanki öyle biliyorum ben
HADI HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM İNŞALLAH :)Günaydın kızlar iyi haftalara herkese, takip edemedim inş herkes iyidir. Korkunç bir gece geçirdim mide bulantısı, karın ağrısı sabahı sabah ettim. Dün dışarda lahmacun yemiştim o dokundu herhalde, hala kendime gelemedim. Bu gün oğluşumla randevum var biz 34 haftalık olduk çok şükür. Çok merak ediyorum kuzumu umarım herşey yolundadır. Öpüyorum hepinizi..
Kriz canım bende göğüs hiç yok yani hala aynıym 70 7 destekli giyiniyorum ama lohusa çamaşırını 80 beden verdimben de dediğiniz gibi pamuklu balnesiz sutyen arıyorum. balenli kullanıyorum halaartık içinde bunalıyorum, tuhaf oluyorum. marka olarak bir tavsiye öğrenmek için sormuştum. kimisi çok çabuk bırakıyor kendini. Benim göğüslerim pek büyümedi, sadece cupu farklı alsam olmaz mı ki büyür mü ki acaba
bende de zamanla artıyor canım çatı ağrısı ağırlığımız arttığından oluyor oKızlar ben de son zamanlarda iyice şiştigimi hissediyorum. Bacak arası kemiklerimde çok baskı ve ağrı var iyice aşağı indi yada kilosu arttıgi için öyle oluyo diye düşünüyorum. Hareketlerinde pek degisiklik yok bizim her gün aynı saatlerde hareketleniyo ya da hareketsizlesiyo. Bir de bu haftalara kadar sert olan karnim yumuşadı. Nedendir bilmem su kaçağı falan yoktur inşallah. Doktora bi gitseydm hayirlisiyla ins hersey yolundadir. Pek giremiyorum ins sizler de iyisinizdir hersey yolunda gidiyodur. Son viraja geldik çok şükür
olabilir canım yerim.kabız da değilim aslında ama olmamam lazım tabi olursam acım artar.Ben hergün bir activa yiyorum probiyotikli yoğurt bende çok işe yarıyor canım, birde akşam yemeklerini sebze ağırlıklı yiyorum onunda çok faydası var tavsiye ederim, Allah şifa versin canım
onu internetten okumuştum canım.doktora dedim sıkıntı olurmu dıye 33.haftaya gelmişsin bişey olmaz artık ama yıne de doktoruna sor dedi.doktorumu aradım o da bişey olmaz dedi.belki arkadaşın normalde de erken doğum yapacakmışdır canım.yine de uzun durmam içinde.EVET
EVET YAPIYOR CANIM, O YÜZDEN HİÇ YEMİYORUM, ŞU SICAK SUYA OTURMA KONUSU DA SIKINTILI, UZUN DURMA CANIM, ARKADAŞ ERKEN DOĞUM YAPTI O YÜZDEN.
Merhabalar,ben işte olduğum vakitler kupu biraz daha büyük olan aynı bedenimde balenli sütyenle devam etmek durumunda kaldım maalesef,çünkü penye kullanamıyorum dışarda süngerli olması gerekiyor,göğüs uçlarım belli olduğu için evdeyse yarım atlet kullanıyordum ki geçen hafta penti de sporcu sütyeni buldum nihayet rahat, şık ,balensiz süngerli güzelce topluyor yani hem indirimdeydi bi bakabilirsin,deneyerek alırsın en azından..buarada benimde göğüslerimde büyüme olmadı beden olarak ,sadece biraz daha dolgunlaştı gibi o yüzden bende emzirme sütyeni hangi bedende almalıyım kararsızlığı yaşıyorum maalesef :)ben de dediğiniz gibi pamuklu balnesiz sutyen arıyorum. balenli kullanıyorum halaartık içinde bunalıyorum, tuhaf oluyorum. marka olarak bir tavsiye öğrenmek için sormuştum. kimisi çok çabuk bırakıyor kendini. Benim göğüslerim pek büyümedi, sadece cupu farklı alsam olmaz mı ki büyür mü ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?