2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar benim de göğsüm pek büyümedi.. normalde de küçük zaten.. şimdi desteksiz sutyenlerden alsam çok boş duracak.. destekli emzirme sutyeni var mı acaba?.. ya da doğumdan sonra daha büyür mü göğüsler?..

Kriz canım bende göğüs hiç yok yani hala aynıym 70 7 destekli giyiniyorum ama lohusa çamaşırını 80 beden verdim

Belki senin biraz büyücek canım ucu yoksa takma dicem ama işe gidiyorsun bilemedim ki
benim de çevresi büyüdü, kendisi öyle bariz büyümedi, çamaşırlarım o yönde oluyor. ama balenli olmaları ve çevresinin sıkması yeni arayışa itti. göğüs ucunu da kimi belli ediyor diyor kimi etmiyor dşyor. sanırım çamaşırdan çamaşıra değişiyor. bakıcam bugün inşallah bir modelere

benim maşallah 2 beden büyüdü normalde 75 takıyodumşimdi 85 e zor sığıyor böyle kalırmıki :)

ağdanın doğumu tetikleyeceğine inanmıyorum canım.ben de yaptırıyorum.

canım öksürüğe dikkat et ben doktora gitmiştim grip için öksürmek ikınmaya sebep olduğu için tehlikeli onu kesmemiz lazım dedi.ilaç verdi.hemen kesti ilaç.eğer doktora gitmiceksen ilacın adını verebilriim hamileler kullanabiliyormuş.

bi tek benim göğüslerim büyümüş galiba :) iki katına çıktı benimki sudyenler olmuyor.desteksiz kullanıyorum acıtıyor desteklı.bence doğumdan sonra büyür canım süt dolacağı için.sen bi beden buyuk alsan yeter.ben de 2 beden buyuk aldım.

Diyorsa yapar canım. çok güzel yapmasa bile düşünüp söylemesi bile yeterli olur canım. .. insanın hoşuna gider. Ben simdi tüm mutfağı tek başıma yerlestirdim. Rabbim korusun kızımı bana da yardımcı olsun. enerji olarak enerjim yerinde tek korkum yorgunluktan bebeğe bişey olmasi Allah korusun. .
Kolay gelsin canım, çok yorma kendini
Teşekkür ederim canım. Yoruldum biraz ama mutfak bitti canım. Şimdi kızımla kurt gibi aciktik evde biseycik yok anneannemizi bekliyoruz bize bişeyler getirsin diye :)

Bsey olmaz dimi hayatim gidcem simdi cunku mecburen dr kntrolumuzde war bgun bakslim bebisim nasil olmus

Ay ben hiç iyi bir ev kadını olamıycam heralde yaa.hiçbir iş yapamıyorum.hele şimdi azcık ayağa kalkıp iş yapıyorum hemen kasıklarda baskı başlıyor.yemek yaparken 10 kere oturyorum.soğan kavrulurken bile oturup bekliyorum.evi süpürmem lazım el süpürgesiyle bile olsa ama nasıl yapıcam bilemiyorum.

kızlar daha oncede konusuldu bılıyorum ama tam hatırlıyamıyorum aranızda elektrikli sut pompası alanlar oldu ne marka alındı bana da lazım ama markalar konusunda bılgım yok kımler ne marka aldı

kızlar daha oncede konusuldu bılıyorum ama tam hatırlıyamıyorum aranızda elektrikli sut pompası alanlar oldu ne marka alındı bana da lazım ama markalar konusunda bılgım yok kımler ne marka aldı

Ben lansinoh çift aldım. Madela da iyi diyorlar, kraft hakkında kötü yorumlar okuduğum için almadım. Avent nasıl onu bilmiyorum.

Canım bende süngerli bulmak için baya bakındım,destekliye denk gelmedim açıkçası,ben süngerlileri de lohusa sepetinden alacağım inş,bir bak istersen int sitesinden,e bebek te de vardı sanki bazı modeller..ama muhtemelen doğum sonrası süt dolacağı için banada biraz daha büyür gibi geliyor sanırım bir büyük beden vereceğim siparişimi

Canım sen daha yeni izne ayrıldın dur bi vücudun dinlensin :) bende bir önceki hafta ayrıldım geçen hafta çok verimsizdi dediğin gibi çok yoruldum çok az iş gördüm bir de grip olmuştum,ama bu haftaya gayet enerjik girdim çok şükür,seninde vücudunun dinlenmeye ihtiyacı vardır muhtelemen azıcık zaman tanı tecrübeli anne :)

Canım ben philips avent aldım,medelayı da çok duydum ama kullananlar çok memnunmuş..ikisi arasında kalmıştım indirimli denk gelince avent aldım,yanına da 10 lu süt saklama kabı aldım,direk biberona dönüştürme aparatı oluyor o kapların,hem sonradan yoğurt mayalamak falan içinde rahat olur diye düşündüm..

Ben lansinoh çift aldım. Madela da iyi diyorlar, kraft hakkında kötü yorumlar okuduğum için almadım. Avent nasıl onu bilmiyorum.
lansınoh cıft nasıl kı aynı anda ıkı gogusedemı takılıo, avente cok ıyı dıyorlar onu bılıomda cok pahalı

saol cnm bakıyım hepsıne bır de son kararı verıp almam lazım

Kızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtulduk rahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara

masallah canım ya cok guzel haberlerle geldın sancı olayıda normal artık baya bır yaklastınız sona hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…