benim de çevresi büyüdü, kendisi öyle bariz büyümedi, çamaşırlarım o yönde oluyor. ama balenli olmaları ve çevresinin sıkması yeni arayışa itti. göğüs ucunu da kimi belli ediyor diyor kimi etmiyor dşyor. sanırım çamaşırdan çamaşıra değişiyor. bakıcam bugün inşallah bir modelereKriz canım bende göğüs hiç yok yani hala aynıym 70 7 destekli giyiniyorum ama lohusa çamaşırını 80 beden verdim
Belki senin biraz büyücek canım ucu yoksa takma dicem ama işe gidiyorsun bilemedim ki
sonra noldu canım doktora mi gittindün ben de çok kötüydüm canım, acayip çarpıntım vardı, rahim de kasıldıkça kasıldı, organik patates gibi karnım gün boyu şekilsizdi...nefes alamadım resmen...
benim maşallah 2 beden büyüdü normalde 75 takıyodumşimdi 85 e zor sığıyor böyle kalırmıki :)kızlar benim de göğsüm pek büyümedi.. normalde de küçük zaten.. şimdi desteksiz sutyenlerden alsam çok boş duracak.. destekli emzirme sutyeni var mı acaba?.. ya da doğumdan sonra daha büyür mü göğüsler?..
ağdanın doğumu tetikleyeceğine inanmıyorum canım.ben de yaptırıyorum.Kizlar yarin bizim 2bucukta kontrolumuz war we yagrin agdaciyada gidicem ama endiseleniyorumda 3hafts once kasilma yuzune hastanede yattim ya agda yaparken oendimi kasarmisim buda kasilmalari tetiklermi diye endiseleniyorumda yillardir agda yapan biriyim normalde gecen ay disarda agdacida yaptirdim cok asiri hizli almisti canim yanmisti simdi orayada gitmek istemiyorum o yuzden
canım öksürüğe dikkat et ben doktora gitmiştim grip için öksürmek ikınmaya sebep olduğu için tehlikeli onu kesmemiz lazım dedi.ilaç verdi.hemen kesti ilaç.eğer doktora gitmiceksen ilacın adını verebilriim hamileler kullanabiliyormuş.günaydın kızlaarrrrrrrrrr hepinize iyi haftalarrr
artık işte son haftam cuma günü çıkıyorum artık izine ve büyük koşuşturma başlıyor. ilk önce temizlik 1 haftada bitiririz diye düşünüyoruz, diğer haftada kıyafetlerimizi yıkayıp ütüledik mi biz hazırız dinlenmeye çekilebilirizz kızımla
Kızlar birde şunu sorcam anlatılmaz derecede öksürüyorum hele geceleri yatamıyorum öksürmekten uyuyamıyorum ya ne yapçam ben
yok canım benim patronum babam olduğu için raporu beklemeyeceğim rapor 27 nisanda başlıyor da 17 gün daha bekleyemem ya da yetişemem ne olacağı belli olmaz bebişlerin Allah korusunda. Ben 34+5 te izine çıkmış oluyorum canım bu cuma inşallah
ay canım ben iki yastıkta yatardım artık 3 yastıkta şekilden şekile giriyorum son zamanlara doğru ne yapçaz bilmiyorum uyuyamıyorum da off offf bide öksürük başladı anlamadım gitti nefes alamıyorum öksürürken boğazlarım tahriş oldu artık
bi tek benim göğüslerim büyümüş galiba :) iki katına çıktı benimki sudyenler olmuyor.desteksiz kullanıyorum acıtıyor desteklı.bence doğumdan sonra büyür canım süt dolacağı için.sen bi beden buyuk alsan yeter.ben de 2 beden buyuk aldım.kızlar benim de göğsüm pek büyümedi.. normalde de küçük zaten.. şimdi desteksiz sutyenlerden alsam çok boş duracak.. destekli emzirme sutyeni var mı acaba?.. ya da doğumdan sonra daha büyür mü göğüsler?..
Akay'da Öge Hn vardı.kızlar günaydın, ankara'da olan arkadaşlar çocuk doktoruna karar verdiniz mi?hangi hastaneye veya kime götürmeyi istiyorsunuz?bu konuda hiç bilgim yok fikir verirseniz sevinirimmm
Diyorsa yapar canım. çok güzel yapmasa bile düşünüp söylemesi bile yeterli olur canım. .. insanın hoşuna gider. Ben simdi tüm mutfağı tek başıma yerlestirdim. Rabbim korusun kızımı bana da yardımcı olsun. enerji olarak enerjim yerinde tek korkum yorgunluktan bebeğe bişey olmasi Allah korusun. .hayırlı olsun evinize tasınmıssınız :) ben henuz taşınmadım ama yardım almadan halletmeniz cok zor olmustur sizin için kaynananızada anlam veremedim nasıl vicdanları rahat etti aceba...
yakında bende tasınıcam kaynanam diyor ki sen elini hiç bişeye surme hepsini biz hallederiz diyor sagolsun bende temizlikci tutarım size zor olur diyorum yok yok ben hallederim 2 günde diyor :) bende cok ısrar etmedim...evden sonrada buzdolabına mantı,yaprak köfte filan yapıp koyalım dıyor. dogumdan sonraya hazır olacakmış.bende herşeye tamam olur diyorum bakalım yapacak mı
Teşekkür ederim canım. Yoruldum biraz ama mutfak bitti canım. Şimdi kızımla kurt gibi aciktik evde biseycik yok anneannemizi bekliyoruz bize bişeyler getirsin diye :)Kolay gelsin canım, çok yorma kendini
Bsey olmaz dimi hayatim gidcem simdi cunku mecburen dr kntrolumuzde war bgun bakslim bebisim nasil olmusağdanın doğumu tetikleyeceğine inanmıyorum canım.ben de yaptırıyorum.
canım öksürüğe dikkat et ben doktora gitmiştim grip için öksürmek ikınmaya sebep olduğu için tehlikeli onu kesmemiz lazım dedi.ilaç verdi.hemen kesti ilaç.eğer doktora gitmiceksen ilacın adını verebilriim hamileler kullanabiliyormuş.
bi tek benim göğüslerim büyümüş galiba :) iki katına çıktı benimki sudyenler olmuyor.desteksiz kullanıyorum acıtıyor desteklı.bence doğumdan sonra büyür canım süt dolacağı için.sen bi beden buyuk alsan yeter.ben de 2 beden buyuk aldım.
kızlar daha oncede konusuldu bılıyorum ama tam hatırlıyamıyorum aranızda elektrikli sut pompası alanlar oldu ne marka alındı bana da lazım ama markalar konusunda bılgım yok kımler ne marka aldı
Canım bende süngerli bulmak için baya bakındım,destekliye denk gelmedim açıkçası,ben süngerlileri de lohusa sepetinden alacağım inş,bir bak istersen int sitesinden,e bebek te de vardı sanki bazı modeller..ama muhtemelen doğum sonrası süt dolacağı için banada biraz daha büyür gibi geliyor sanırım bir büyük beden vereceğim siparişimikızlar benim de göğsüm pek büyümedi.. normalde de küçük zaten.. şimdi desteksiz sutyenlerden alsam çok boş duracak.. destekli emzirme sutyeni var mı acaba?.. ya da doğumdan sonra daha büyür mü göğüsler?..
Canım sen daha yeni izne ayrıldın dur bi vücudun dinlensin :) bende bir önceki hafta ayrıldım geçen hafta çok verimsizdi dediğin gibi çok yoruldum çok az iş gördüm bir de grip olmuştum,ama bu haftaya gayet enerjik girdim çok şükür,seninde vücudunun dinlenmeye ihtiyacı vardır muhtelemen azıcık zaman tanı tecrübeli anne :)Ay ben hiç iyi bir ev kadını olamıycam heralde yaa.hiçbir iş yapamıyorum.hele şimdi azcık ayağa kalkıp iş yapıyorum hemen kasıklarda baskı başlıyor.yemek yaparken 10 kere oturyorum.soğan kavrulurken bile oturup bekliyorum.evi süpürmem lazım el süpürgesiyle bile olsa ama nasıl yapıcam bilemiyorum.
Canım ben philips avent aldım,medelayı da çok duydum ama kullananlar çok memnunmuş..ikisi arasında kalmıştım indirimli denk gelince avent aldım,yanına da 10 lu süt saklama kabı aldım,direk biberona dönüştürme aparatı oluyor o kapların,hem sonradan yoğurt mayalamak falan içinde rahat olur diye düşündüm..kızlar daha oncede konusuldu bılıyorum ama tam hatırlıyamıyorum aranızda elektrikli sut pompası alanlar oldu ne marka alındı bana da lazım ama markalar konusunda bılgım yok kımler ne marka aldı
lansınoh cıft nasıl kı aynı anda ıkı gogusedemı takılıo, avente cok ıyı dıyorlar onu bılıomda cok pahalıBen lansinoh çift aldım. Madela da iyi diyorlar, kraft hakkında kötü yorumlar okuduğum için almadım. Avent nasıl onu bilmiyorum.
Canım bende süngerli bulmak için baya bakındım,destekliye denk gelmedim açıkçası,ben süngerlileri de lohusa sepetinden alacağım inş,bir bak istersen int sitesinden,e bebek te de vardı sanki bazı modeller..ama muhtemelen doğum sonrası süt dolacağı için banada biraz daha büyür gibi geliyor sanırım bir büyük beden vereceğim siparişimi
Canım sen daha yeni izne ayrıldın dur bi vücudun dinlensin :) bende bir önceki hafta ayrıldım geçen hafta çok verimsizdi dediğin gibi çok yoruldum çok az iş gördüm bir de grip olmuştum,ama bu haftaya gayet enerjik girdim çok şükür,seninde vücudunun dinlenmeye ihtiyacı vardır muhtelemen azıcık zaman tanı tecrübeli anne :)
Canım ben philips avent aldım,medelayı da çok duydum ama kullananlar çok memnunmuş..ikisi arasında kalmıştım indirimli denk gelince avent aldım,yanına da 10 lu süt saklama kabı aldım,direk biberona dönüştürme aparatı oluyor o kapların,hem sonradan yoğurt mayalamak falan içinde rahat olur diye düşündüm..
masallah canım ya cok guzel haberlerle geldın sancı olayıda normal artık baya bır yaklastınız sona hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun :)Kızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?