Ben siğillerimi geçen hafta yaktırdım.33 haftalık gebeyim.Doğuma kadar tekrar çıkar mı bilmiyorum.Bu yüzden bende sezeryan doğuma gireceğim.İnşallah bebeklerimize bulaşmaz.Yine de korkum ve endişem var.
aynen cnm elım ayagım sısıyor ama ben daha cok elden cekıyorum parmaklarım kapanmıyor acıyor felaket gece bıle acıyla uyanıyorum bırde magnezyum kullanmama ragmen ayagıma her gece kramp gırıyor anlamadım neden boyle oluyor
Bizde bebiskoyla uyumayanlardaniz. Uykum geliyor ama burnum tıkanmış nefes alamıyorum... çok az bir zaman kaldı ama şuan çok zor. bebisko dünyaya gelmek istese hiç Hayır demem
Uyku yok bana da. Çişini yapınca rahatlar ya insan o rahatlığı istiyorum şuan. Yapıyom yapıyom bitmiyo rahatlama hissi gelmiyo. Kafasını aşağıda hissediyorum. Zaten kabızlık var tuvaletten rahat çıkamıyorum şimdi de çişim bitmiyo. Tuvalete girip oturuyorum 2-3 kez yapıp öyle çıkıyorum. Bekliyorum gelsin diye. Bu da doğum belirtisi mi diye ayrıca düşünüp panik oluyorum. Off off
Kızlar herkese günaydın son zamanlarda baş etmek zorunda kaldığım dış ağrısı ve burun kanaması bugün biraz hafifledi nihayet uyuyabildim
Buarada paylaşmak isterim ki dişi ağrıyan varsa arasına karanfil koyun gerçekten işe yarıyormuşşş
Günaydın kızlar zorlu bi hafta sonu geçirdik bu tansiyon düşüklüğü maf etti bizi Cumartesi günü 7.3e kadar düştü midem bulandı gözüm kararması ile hastaneye zor yetiştin 4 saatlik müdale sonrası kendime zor geldim idrar yolu enfeksiyonuda çıktı sol gözümde ki karana hala geçmedi dualarınızda bizi de eksik etmeyin lütfen öpüldünüz inş hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
anne olmak zor iş kuzucum nescafe ikisi bir arada tavsiye ederim, kabız olmanı engeller, sulu şeyler tüket. muz bebek geliştirir, ağrıların azalır diyorlar ama ben hiç yiyemiyorum...
Kızlar bu yalancı kasılmalar çok mu önemli illa hastaneye gitmek gerekiyor mu? ayrıca nefes almakta çok zorlanıyorum kalbim çok çarpıyor sizde var mı ?
dün ben de çok kötüydüm canım, acayip çarpıntım vardı, rahim de kasıldıkça kasıldı, organik patates gibi karnım gün boyu şekilsizdi...nefes alamadım resmen...
Ben siğillerimi geçen hafta yaktırdım.33 haftalık gebeyim.Doğuma kadar ıkar mı bilmiyorum.Bu yüzden bende sezeryan doğuma gireceğim.İnşallah bebeklerimize bulaşmaz.Yine de korkum ve endişem var.
Bende yaklasik 2 bucuk sene once yaktirdim.. merak etme sezeryanda bulasmaz suyu patlamadan yaptirmak gerekiyomus.cok yaygin bir virus ama cogu insan farketmiyor. Arada smear test ysptiriyorum
Günaydın Mayıs anneleri, yolun sonuna yaklaşanlar olarak gebeliğinizde ne tür sutyen kullandınız, markası neydi, memnun kaldığınız tarzlar ve kalmadığınız tarzlar neler? Öğrenebilir miyim. Beni sıkıyor bu çamaşırlar