lansınoh cıft nasıl kı aynı anda ıkı gogusedemı takılıo, avente cok ıyı dıyorlar onu bılıomda cok pahalı
anladım saol bı bakım onadaEvet canım ikisine birden takılabiliyormuş daha kullanmadm :)
maşallah canım bebiş büyüdü artık ve zaman daralıyor :) canım normal doğum mu olacak kordonun dolanması engelmi normal doğumaKızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
maşallah cnm bebgne :))Kızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
canım bende lonsihonun çiftlisini aldım kullananlarda çok memnunlarmış gördüğüm kadarıylada güzele benziyor ama kötü bi yorum hiç duymadımkızlar daha oncede konusuldu bılıyorum ama tam hatırlıyamıyorum aranızda elektrikli sut pompası alanlar oldu ne marka alındı bana da lazım ama markalar konusunda bılgım yok kımler ne marka aldı
Canım ben gittigidiyordan almıştım en uygun ordaydı yanılmıyorsam 210 lira gibi bir fiyata almıştım ben..int alışverişlerimde faturanın kaşeli ve ıslak imzalı olmasını istiyorum garanti de sıkıntı yaşamamak adına,o yüzden de sıkıntı olacağını sanmıyorum o yöndende..bir oraya da bak istersensaol cnm bakıyım hepsıne bır de son kararı verıp almam lazım
saol cnm bakıcamcanım bende lonsihonun çiftlisini aldım kullananlarda çok memnunlarmış gördüğüm kadarıylada güzele benziyor ama kötü bi yorum hiç duymadım
masallah ogluna canım bizim bi sonraki randevu taihimizde sizinde dogumunuz olucak ne kadarr az kalmış yaa :)Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
Ayy maşallah sizede canım,kocaman oldular ya..çatı muayenesi de oldun anlaşılan..inş darısı bizlere,bir daha da artık doğum sanıcısı gelsin ön sancı olmasın inş :)çok sevindim sizin adınıza..Kızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Kizlar zalaın diye bir ilac verdi doktorum fitil gibi birsey.akinti ve koku icin.dun gece kullandim simdi cok fena yanma ve kasinti var.daha once bu ilaci kullanan var mi?normal mi doktora ulasamadim,gidemiyorum da(
Allah korusun canım bizde 32+0 olduk bugn en azından 1 ay daha sabretsinler.Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
Canım senin geriden mi gdiyor ki 32+0 sın?normalde benden bir gün önce olduğun için sat a göre 32+5 olman gerek sanırım..Allah korusun canım bizde 32+0 olduk bugn en azından 1 ay daha sabretsinler.
canım inşalalh bişey yoktur doğum yakın olsa seninde sancın artar istirahat felan verebilir Allah yardımcın olsunKizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
Oyy oy maşallah canım oğluna,kilosu boyu gayet iyi. Kavuşmana da az kalmış ne güzel :)Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
Maşallah kızına canım, bol su iç o zaman. Suyu fazlalaştırabilirsen doğumun daha kolay olur diye duymuştum. Hayırlısıyla vaktinde gelsin bebişler :)Kızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Geçmiş olsun canım. Geçen hafta benim de sancım çıkmıştı, hastalıktan dolayı tetiklemişti sanırım. İnşallah şimdi çıkmaz sende ama çıksa da önlem alabiliyolarmış canım. Biraz daha beklesin inşallah bebeğin.Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
Ay inşallah ya.inşallah böyle devam etmez yani.bu arada ben kızlarda 37.Haftaya kadar çalışmıştım.ondan sonra da 3-4 gün sonra doğurmuştum.ama bu kadar ağır mıydım bilmiyorum yaa.bu oğlan çok ağırlaştırdı beni.ağır abi mi olucak ne?Canım bende süngerli bulmak için baya bakındım,destekliye denk gelmedim açıkçası,ben süngerlileri de lohusa sepetinden alacağım inş,bir bak istersen int sitesinden,e bebek te de vardı sanki bazı modeller..ama muhtemelen doğum sonrası süt dolacağı için banada biraz daha büyür gibi geliyor sanırım bir büyük beden vereceğim siparişimi
Canım sen daha yeni izne ayrıldın dur bi vücudun dinlensin :) bende bir önceki hafta ayrıldım geçen hafta çok verimsizdi dediğin gibi çok yoruldum çok az iş gördüm bir de grip olmuştum,ama bu haftaya gayet enerjik girdim çok şükür,seninde vücudunun dinlenmeye ihtiyacı vardır muhtelemen azıcık zaman tanı tecrübeli anne :)
Canım ben philips avent aldım,medelayı da çok duydum ama kullananlar çok memnunmuş..ikisi arasında kalmıştım indirimli denk gelince avent aldım,yanına da 10 lu süt saklama kabı aldım,direk biberona dönüştürme aparatı oluyor o kapların,hem sonradan yoğurt mayalamak falan içinde rahat olur diye düşündüm..
evet öyle peki ama suyun gelmesini nasıl engellicez illakı 38 hatta 39. haftanın dolmasını bekliyor doktorlar o gune dek ve ya bir iki gün öncesinden suyum az da olsa gelmesi durumunda ne olur acaba offfffff yaaBende yaklasik 2 bucuk sene once yaktirdim.. merak etme sezeryanda bulasmaz suyu patlamadan yaptirmak gerekiyomus.cok yaygin bir virus ama cogu insan farketmiyor. Arada smear test ysptiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?