2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar zalaın diye bir ilac verdi doktorum fitil gibi birsey.akinti ve koku icin.dun gece kullandim simdi cok fena yanma ve kasinti var.daha once bu ilaci kullanan var mi?normal mi doktora ulasamadim,gidemiyorum da(

maşallah canım bebiş büyüdü artık ve zaman daralıyor :) canım normal doğum mu olacak kordonun dolanması engelmi normal doğuma

maşallah cnm bebgne :))

kızlar daha oncede konusuldu bılıyorum ama tam hatırlıyamıyorum aranızda elektrikli sut pompası alanlar oldu ne marka alındı bana da lazım ama markalar konusunda bılgım yok kımler ne marka aldı
canım bende lonsihonun çiftlisini aldım kullananlarda çok memnunlarmış gördüğüm kadarıylada güzele benziyor ama kötü bi yorum hiç duymadım

saol cnm bakıyım hepsıne bır de son kararı verıp almam lazım
Canım ben gittigidiyordan almıştım en uygun ordaydı yanılmıyorsam 210 lira gibi bir fiyata almıştım ben..int alışverişlerimde faturanın kaşeli ve ıslak imzalı olmasını istiyorum garanti de sıkıntı yaşamamak adına,o yüzden de sıkıntı olacağını sanmıyorum o yöndende..bir oraya da bak istersen

Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.

Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
masallah ogluna canım bizim bi sonraki randevu taihimizde sizinde dogumunuz olucak ne kadarr az kalmış yaa :)

Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür

Maşallah canım valla senin oğlan doğuma baya hazır artık :) inş hayırlı doğumlar olsun iki hafta sonra kollarında yani ne güzel :)

Ayy maşallah sizede canım,kocaman oldular ya..çatı muayenesi de oldun anlaşılan..inş darısı bizlere,bir daha da artık doğum sanıcısı gelsin ön sancı olmasın inş :)çok sevindim sizin adınıza..

Kizlar zalaın diye bir ilac verdi doktorum fitil gibi birsey.akinti ve koku icin.dun gece kullandim simdi cok fena yanma ve kasinti var.daha once bu ilaci kullanan var mi?normal mi doktora ulasamadim,gidemiyorum da(

Canım dediğini kullanmadım ama doktorumun verdiği başka isimli aynı amaçlı bir fitilde bende aynısını yaşadım,halbuki daha önce kullandığımda hiç sıkıntı olmamıştı,ama ertesi gün geçti benimkisi..ben dışındaki maddenin tahriş etmiş olabiliceğini düşündüm cuma gittiğimde konuşacağım doktorumla..

Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
Allah korusun canım bizde 32+0 olduk bugn en azından 1 ay daha sabretsinler.

İçini ferah tut canım,daha bekleyecektir bebişin,sadece önlem amaçlı çağırmışlardır muhtemelen..bak toist te de çıkmış serum verip kesmişler..dualarımız sizinle..

canım inşalalh bişey yoktur doğum yakın olsa seninde sancın artar istirahat felan verebilir Allah yardımcın olsun

Merhabalar kizlar 
Özledim forumu.bir haftadir düğün telasi ile ugrasiyorduk. Neyse ki bu hafta sonu bitirdik. Kiz kardeşimi de evlendirdik.
Benim için çok yorucu oldu. Sürekli kosturmaca halinde geçti. Evime geldim. Artik oglusumla ilgilenmeye basliycam. Oda sini hazirliycam allahin izniyle.
Dun yorgunluk tan midir, usutmekten midir akintim geldi. Beyazdi sonradan sari renge dondu. Çok korktum su sandim ama su öyle olmazmış.
Birde ishal oldum. Tuvalete zor yetisiyorum. Umarim geçer.
Kizlar aranizda cati muayenesi olan var mi?

Oyy oy maşallah canım oğluna,kilosu boyu gayet iyi. Kavuşmana da az kalmış ne güzel :)
Maşallah kızına canım, bol su iç o zaman. Suyu fazlalaştırabilirsen doğumun daha kolay olur diye duymuştum. Hayırlısıyla vaktinde gelsin bebişler :)
Geçmiş olsun canım. Geçen hafta benim de sancım çıkmıştı, hastalıktan dolayı tetiklemişti sanırım. İnşallah şimdi çıkmaz sende ama çıksa da önlem alabiliyolarmış canım. Biraz daha beklesin inşallah bebeğin.

Ay inşallah ya.inşallah böyle devam etmez yani.bu arada ben kızlarda 37.Haftaya kadar çalışmıştım.ondan sonra da 3-4 gün sonra doğurmuştum.ama bu kadar ağır mıydım bilmiyorum yaa.bu oğlan çok ağırlaştırdı beni.ağır abi mi olucak ne?

Bende yaklasik 2 bucuk sene once yaktirdim.. merak etme sezeryanda bulasmaz suyu patlamadan yaptirmak gerekiyomus.cok yaygin bir virus ama cogu insan farketmiyor. Arada smear test ysptiriyorum
evet öyle peki ama suyun gelmesini nasıl engellicez illakı 38 hatta 39. haftanın dolmasını bekliyor doktorlar o gune dek ve ya bir iki gün öncesinden suyum az da olsa gelmesi durumunda ne olur acaba offfffff yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…