2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar günaydın, ankara'da olan arkadaşlar çocuk doktoruna karar verdiniz mi?hangi hastaneye veya kime götürmeyi istiyorsunuz?bu konuda hiç bilgim yok fikir verirseniz sevinirimmm

Bugün odamız la ilgili son eksikleri hallettik odamız dan minik kare paylaşıyorum bulutlu ve uçan balonlu bir oda hayal etmiştim yağmaya çalıştım

canım cok güzel olmuş, Allahım hayırlısıyla kucağınıza alıp odasında yatırmayı nasip etsin :)
bir de kapı süslerini sorabilir miyim? nerde yaptırdın acaba? çok güzel görünüyorlar.

Canım Nerelerdesin sen yaa. Sürekli kayboluyorsun
Yavaş yavaş yapıcam canım valla çok yoruldum Bugün. Birazdan uyucam Sabaha yavaş yavaş yaparım artık
:) ayy evet kaybolup duruyorum.. arada girip okuyorum ama yazamıyorum.. hep bi telaş hep bi koşturma.. yarın doktor kontrolüm var.. korkuyorum biraz.. içimden bir ses doğum artık yakın diyor.. bakalım nasıl olacak.. kolay gelsin canım sana.. inşallah seni yormadan hallolur her şey..

gunaydıııııın soğuk bi pazartesiden bugn tam 32+0 olduk işten ayrılacgmz gün yaklaştıkca bi enerji geliyor deli gibi calısasım war resmen bu gidişle işte doğurabilirim :)))))
Dün annem geldi bütün eşyaları yıkadık bebeğin ve benm.hastaneye gidicek olanları ütüledik yerleştirdik kalanları oda gelince ütülicez.bebisn cantasında bitek emzik ve biberon kaldı eksik emzik değişmden gelince kaynatıp onlarıda yerleştiricez tamam olacak , benm cantada da bez büyük iç çamaşırı ve corap eksiğimiz kaldı.Herseyi annem yaptı ama ben bakarken öldüm resmen belim koptu.Ay sonuna kadarda oda işini halledip mayıs başında temizliğe başlarız artık.

günaydın kızlar, daha önce de yazmıştım ama hala çözüm bulamadım. krem rengi tüllerinizi neyle yıkıyosunuz? yeni olduğu için kosla tül ile yıkamaya korkuyorum renkleri beyaz olur diye.

günaydın kızlar, daha önce de yazmıştım ama hala çözüm bulamadım. krem rengi tüllerinizi neyle yıkıyosunuz? yeni olduğu için kosla tül ile yıkamaya korkuyorum renkleri beyaz olur diye.
ben de mayıs basında ilk defa yıkayacgm cnm bnde bilgisizm bu konuda :)

günaydın, benimde perdelerim içinde hem beyaz hem kremler vardı, hepsini koslanın hem toz hem de sıvısı var birbirini tamamlayıcı set ile yıkadım, hiçbir şey olmadı. beyazlatacığını zannetmiyorum.

Çok sıkıcı artık yaa 32 haftadan sonra çalışmak gerçekten zorluyor belim ağrıyor yaa kopuyor resmen bel ağrısı bacak ağrısı arttı iyice gerçi evdeykende ağrıyor ya son 2 haftam sonra çalışma hayatına bir süre ara vereceğim .Bebişin elbiseler yıkanacak ütülenecek çanta yapılacak.Taşınacağımız için gitmeden ev eşyaları toplanacak çok işim var çook .

günaydın kızlaarrrrrrrrrr hepinize iyi haftalarrr
artık işte son haftam cuma günü çıkıyorum artık izine ve büyük koşuşturma başlıyor. ilk önce temizlik 1 haftada bitiririz diye düşünüyoruz, diğer haftada kıyafetlerimizi yıkayıp ütüledik mi biz hazırız dinlenmeye çekilebilirizz kızımla

Kızlar birde şunu sorcam anlatılmaz derecede öksürüyorum hele geceleri yatamıyorum öksürmekten uyuyamıyorum ya ne yapçam ben

canım tam 37+0 da çıkmıosun demi aynı çünkü tarihler ben 20 nisanda çıkıcam çünkü...bnde çok sabırsızlanıyorum eksikler var hala...sonuna kadar dursunlar inşallah....♥

yok canım benim patronum babam olduğu için raporu beklemeyeceğim rapor 27 nisanda başlıyor da 17 gün daha bekleyemem ya da yetişemem ne olacağı belli olmaz bebişlerin Allah korusunda. Ben 34+5 te izine çıkmış oluyorum canım bu cuma inşallah

kızlar agrılar fena bastırıyor artık, sizler ne durumdasınız, kalçam belim sırtım

ay canım ben iki yastıkta yatardım artık 3 yastıkta şekilden şekile giriyorum son zamanlara doğru ne yapçaz bilmiyorum uyuyamıyorum da off offf bide öksürük başladı anlamadım gitti nefes alamıyorum öksürürken boğazlarım tahriş oldu artık

Günaydın caım. Ben her aman kullandığım sütyenin 2 beden büyüğünü aldım. Şuan onu kullanıyorum. Ama doğum için, yüzücü tarz rahat bşy daha alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…