2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar daha oncede konusuldu bılıyorum ama tam hatırlıyamıyorum aranızda elektrikli sut pompası alanlar oldu ne marka alındı bana da lazım ama markalar konusunda bılgım yok kımler ne marka aldı

ben uzun araştırmalarım sonucu lansinoh, çiftli süt sağma pompası aldım. hem çift hem tek kullanabiliyorsun, piyasada çekimi en iyi olanlar biri. çevremdekilerden de çok olumlu yorumlar aldım. memnun kalacağımı düşünüyorum.

merhaba kızlar,
dün donunda çantamızı hazırladım. acaba eksik kaldımı diye düşünüyorum sürekli. bebişime 3 takım hastane çıkışı birde ekstra triko battaniye koydum. kendime de 2 takım pijama 1 takımda gecelik, tek kullanımlık ve normal çamaşır, emzirme sütyeni, emzirme atleti, çorap, makyaj malzemeleri, toka, tarak, düzleştirici koydum. bebek bezi, ıslak mendil, ağız bezi, pamuklu silme pedi, hijyenik pet, bebek için küçük havlu, pişik önleyici ve pişik kremi, terlik, taçlarım, göğüs pedi de koyum. bebeğin biberonunu da temizleyip ekliyeceğim. düşünüyorum başka ne lazım diye. bavul hazırlayanlar ekstra başka neler koydular? bunların yanında birde şerbet bardakları, dağıtılacaklar, oda süsleride başka bir çantada olacak. en son birde hastane dosyasınıda unutmazsam ekliyeceğim. hala muayeneler devam ediyor çünkü. varmı sizce başka birşey?

GITTIGIDIYORDA ISLAK IMZALIMI GELIYOR PEK NETTEN ALISVERISE GUVENEMIOM BEN DE BOYLE TAVSIYE OLUNCA BAKIM

SAOL CNM INCELICEM ONU EWET BAYA BIR TAVSIYE VAR NETTENDE BAKTIM

Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
cnm gecmıs olsun hmn telas yapma sancı cıkması hemen erken dogum anlamında degıl sakın ol dr gerekenlerı soyler

maşallah canım :) darısı başımıza inşallah

sizlerin dedıgı ve aldıgı bu deılmı arkadaslar
Canım ben phılıps avent aldım elektirik li

Nacizane önerim aynın anda iki memeden sağmak avantaj değil birkerede doğamıza aykırı bebek aynı anda emiyor mu ki biz aynı anda sağma yapacaz
inan buna avantaj diyorlar ama ben almadım

Yine de lansinoh güzel marka tabikide memnun kalırsın

sonra noldu canım doktora mi gittin
HAYIR CANIM, EŞİM DE DR, AKSİ Bİ DURUM OLURSA ONA GÜVENDİM :) AMA BUNLAR BU DÖNEMLERDE NORMAL , ÇOCUĞUN HAREKETLERİNİ DÜZENLİ HİSSEDİYORSAN VE KASILMALARIN DÜZENLİ DEĞİLSE, NEFES DARLIĞI DÜZENSİZ KASILMA, AĞRILAR NORMALLLLL...DAYANACAZ NAPALIMMM..

Canım senin geriden mi gdiyor ki 32+0 sın?normalde benden bir gün önce olduğun için sat a göre 32+5 olman gerek sanırım..
benm hamilelik takvimnde bi problem war sanırım cnm tarihi yanlış girmiş olablrm normalde 3 hafta önden gidiyor,sata göre tam 32+0 oldk

hastane cıkısında giyeceğin kıyafetleri koyabilirsin,
ben normal peçete, selpak havlu, el dezenfektanı da koydum. bebek içinde ekstradan tulumlar koydum.
mama aldım koydum aptamil 1 numara, süt sağma makinamı, biberonunu, mama kaşığını da yıkayıp sterilize edip koydum. ne olur ne olmaz nasıl bir doğum olacağını bilmiyorum sonucta.
bebek için ekstradan corap da koydum, bir de hastane cıkısı giydirmek istediğin özel bir kıyafet varsa onu koyabilirsin.
ben hasta bezi almıştım.
diş fırçamı, diş macunu, seyahatlik küçük kutularda duş malzemeleri, dudak ve el nemlendiricisini, bebek masaj yağını koydum.
bir de ıslandığında cabuk kuruyacak bir terlik daha alın diyorlar yanınıza.
bir de ben tüm esyaları yerleştirirken ya diktirdiğim saten keselerin içerisine, yada buzdolabı poşetlerin içerisine koydum. valiz kokusu sinmesin birde tozlanmasın kirlenmesin diye. normalde de titizimdir bu konuda zaten.
aklıma baska bişi gelirse yazarım :) kolay gelsin :)

bırsey sorcam bu sıteden hıc bırsey aldınmı nasıl guvenılırmı kafama yattı cunku alcam bunu galıba

ben daha önce 160 liralık bir alısveriş yaptım bir sorunla karşılaşmadım.
bebek arabaları için de müşteri hizmetlerine mail atmıştım bir gün sonra döndüler. benim için güvenilir geldi.

bunun teklısıde var ıyıce hepsını bır ıncelıycem ona gore kara verıcem saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…