- 3 Kasım 2014
- 191
- 210
- 48
kızlar daha oncede konusuldu bılıyorum ama tam hatırlıyamıyorum aranızda elektrikli sut pompası alanlar oldu ne marka alındı bana da lazım ama markalar konusunda bılgım yok kımler ne marka aldı
Canım ben gittigidiyordan almıştım en uygun ordaydı yanılmıyorsam 210 lira gibi bir fiyata almıştım ben..int alışverişlerimde faturanın kaşeli ve ıslak imzalı olmasını istiyorum garanti de sıkıntı yaşamamak adına,o yüzden de sıkıntı olacağını sanmıyorum o yöndende..bir oraya da bak istersen
SAOL CNM INCELICEM ONU EWET BAYA BIR TAVSIYE VAR NETTENDE BAKTIMben uzun araştırmalarım sonucu lansinoh, çiftli süt sağma pompası aldım. hem çift hem tek kullanabiliyorsun, piyasada çekimi en iyi olanlar biri. çevremdekilerden de çok olumlu yorumlar aldım. memnun kalacağımı düşünüyorum.
cnm gecmıs olsun hmn telas yapma sancı cıkması hemen erken dogum anlamında degıl sakın ol dr gerekenlerı soylerKizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
ay saol cnm cok ıyı oldu hmn ıncelıyımduailemutluluk canım eğer süt pompası almayı düşünüyorsan, sabah gördüm babymall da kampanya var.
http://www.babymall.com.tr/2009/23-indirim-4-5-6-nisan-sut-sagim-saklama-urunleri_ind
istersen bak. ama ne zamana kadar bilmiyorum.
sizlerin dedıgı ve aldıgı bu deılmı arkadaslar
gozunaydın cnm masallah ogluna :)Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
evet bu canım bende steril makinasına atıcam daha yapmadımsizlerin dedıgı ve aldıgı bu deılmı arkadaslar
maşallah canım çok büyümüş :)Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
maşallah canım :) darısı başımıza inşallahKızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
Canım ben phılıps avent aldım elektirik lisizlerin dedıgı ve aldıgı bu deılmı arkadaslar
bırsey sorcam bu sıteden hıc bırsey aldınmı nasıl guvenılırmı kafama yattı cunku alcam bunu galıbaevet canım bu. ben yıkayıp, sterilize edip hastane cantama koydum bile.
HAYIR CANIM, EŞİM DE DR, AKSİ Bİ DURUM OLURSA ONA GÜVENDİM :) AMA BUNLAR BU DÖNEMLERDE NORMAL , ÇOCUĞUN HAREKETLERİNİ DÜZENLİ HİSSEDİYORSAN VE KASILMALARIN DÜZENLİ DEĞİLSE, NEFES DARLIĞI DÜZENSİZ KASILMA, AĞRILAR NORMALLLLL...DAYANACAZ NAPALIMMM..sonra noldu canım doktora mi gittin
benm hamilelik takvimnde bi problem war sanırım cnm tarihi yanlış girmiş olablrm normalde 3 hafta önden gidiyor,sata göre tam 32+0 oldkCanım senin geriden mi gdiyor ki 32+0 sın?normalde benden bir gün önce olduğun için sat a göre 32+5 olman gerek sanırım..
merhaba kızlar,
dün donunda çantamızı hazırladım. acaba eksik kaldımı diye düşünüyorum sürekli. bebişime 3 takım hastane çıkışı birde ekstra triko battaniye koydum. kendime de 2 takım pijama 1 takımda gecelik, tek kullanımlık ve normal çamaşır, emzirme sütyeni, emzirme atleti, çorap, makyaj malzemeleri, toka, tarak, düzleştirici koydum. bebek bezi, ıslak mendil, ağız bezi, pamuklu silme pedi, hijyenik pet, bebek için küçük havlu, pişik önleyici ve pişik kremi, terlik, taçlarım, göğüs pedi de koyum. bebeğin biberonunu da temizleyip ekliyeceğim. düşünüyorum başka ne lazım diye. bavul hazırlayanlar ekstra başka neler koydular? bunların yanında birde şerbet bardakları, dağıtılacaklar, oda süsleride başka bir çantada olacak. en son birde hastane dosyasınıda unutmazsam ekliyeceğim. hala muayeneler devam ediyor çünkü. varmı sizce başka birşey?
bırsey sorcam bu sıteden hıc bırsey aldınmı nasıl guvenılırmı kafama yattı cunku alcam bunu galıba
bunun teklısıde var ıyıce hepsını bır ıncelıycem ona gore kara verıcem saol cnmCanım ben phılıps avent aldım elektirik li
Nacizane önerim aynın anda iki memeden sağmak avantaj değil birkerede doğamıza aykırı bebek aynı anda emiyor mu ki biz aynı anda sağma yapacaz
inan buna avantaj diyorlar ama ben almadım
Yine de lansinoh güzel marka tabikide memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?