- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
anı defterı ne kadara yaptırdın cnmCanım takı yastığı için Selincetasarım dan aldım ben anı defterini felan
Ayyy inanmıyorum, benim duymak istediğim şeyleri söylemiş sana doktorun, ben heyecanlandım şimdi okuyuncaBIZDE HABERLER COK IYI DEIL CANIM KIZIM CIKMAK ISTIYOR SANIRSAM KANALA GIRMIS RAHIM KISALIGINA BAKILDI GECEN AYA GORE KISALMIS DR HEMEN DEMIYORUM AMA ERKEN DOGUM OLUCAK SANIRIM DEDI BU SAATTEN SONRADA DEGISMEZ DEDI CUNKU BAYA BIR GIRMIS KANALA KIZIM BOYLE YANI TABI HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK NE DIYELIM COK FAZLA YURUME DEDI
şimdi kit bedeli 250 tl. onu doğumda kanı alınınca vericez. sonra kan tahlil edilecek ve saklanmaya değer bulunursa kalan 2250 tl de 5 taksitle ödenecek. yıllıkda 100 tl ücreti var. 16 yıllık saklama sözleşmesi yapılıyor ilk etapta. bide sigortalı en güzeli. birşey olursa dokuları uyan kordon kanı temin edilebiliyormuş.Cok iyi bisey canim fiyati nr kdr ki bu islemin
kordon kanı için saklama kiti. bununla gidicez doğuma. hazırda oda beklicek artık :)
Ayyy inanmıyorum, benim duymak istediğim şeyleri söylemiş sana doktorun, ben heyecanlandım şimdi okuyunca
Canım benim üzülme elinden geldiğince bol bol istihrat et bana bu tür gelişmeler normal geliyor çünkü artık zamanımız geliyor
Hazırlıklarını hızlandırmalısın canım, senin de bu yönden kafan rahat eder en azından, Allah kolaylıklar versin hepimize... Bende şu sıra bebişin oda dekorasyonu ile uğraşıyorum bir de yatak odası için anne yanı beşik ya da orta boy park yatak araştırıyorum; kapı süsü, takı yastığı vs. daha eksikler var uffff
Bir iki saat cok fena yakti cnm daha sonra gecti insallah iyilesmistir artikBanada o ilacin fitilini ve kremini verdi. Fitili kullanamadim ama denerken bile yakmisti,kremi kullaniyorum.
Maşallah oğluşuna :*
Yok yok bizim hormonlarda var bi problem, ikiniz de inatçılık etmeyin adım atıverin yavrunuz gelecek yakında :)
haha :) ben de yatakta dönerken öyleyim :) ters dönmüş kaplumbağa gibi :):)
inşallah döner canım sezeryan pek istemiyorum. sadece akşamları eşimle yürüyorum yarım saat falanNuk aldık canım mama da hastaneden verirler vermezlerse hemen aldırırsın ama sütün olacak ve gerek kalmayacak gör de bak inşallah
Günaydın canım olabilir çok sık duyuyorum son aylarda. Kivi domates yumurta ve bazı yiyecekler arttırıyormuş kaşıntıyı. Bende çok yediğim gün olmuştu kırmızı kırmızı noktalar ama döküntü olmadı.
Canım hiç stres yapma ben dün nerdeyse 1 saat nst de durdum inan. Nst ye tok ve bebişinin çok sevdiği şeyi yiyerek gitmen gerek. Uyku seansında olursa beniş nekadar iyi olursa olsun doktor bırakmıyor hareketi yavaş diye.
Son dk dönen var. Canım yürüyüş çok faydalı bu konuda. Ayrıca su azalacak zaten yavaş yavaş bir de karnın büyümüştür ondan yumuşak canım.
Geçmiş olsun maslesef bende de çatı ve kasık ağrısı var. Geçecek bu günler de hatta özleyeceğiz :)
Gecmis olsun canim benim de kasigimdaki damar surekli cekiyor ve yaniyordu damar tikanikligi sandik ama bebek baski yaptigi icin oluyormus korkulacak bir sey degil hayirlisiyla dogduklarinda gececek:)Kizlar soylemeyi unuttum, dun kalp damr cerrahina gittIm. UltRasona girdim cok sukurr tikaniklik gorulmedi. Damar yolum acikmis. Bi tane ilac verdi modet diye. Bebek bacaga baski yapiyor o yuzden boyle dedi. InsaAllah oyledir
Canim cok iyi bisey ama Rabbim insaAllah kullandirtacak rahatsizlar cikarmazşimdi kit bedeli 250 tl. onu doğumda kanı alınınca vericez. sonra kan tahlil edilecek ve saklanmaya değer bulunursa kalan 2250 tl de 5 taksitle ödenecek. yıllıkda 100 tl ücreti var. 16 yıllık saklama sözleşmesi yapılıyor ilk etapta. bide sigortalı en güzeli. birşey olursa dokuları uyan kordon kanı temin edilebiliyormuş.
tatlım herşey hallolur sen yeter ki planlı hareket et ve etrafında sana yardım edecekleri organize etmen yeterli, ama sana bir şey söyliyeyim beni en çok yoran bebeğe ait olan herşeyin yıkanması, kurutulması, ütülenmesi, tek tek katlanıp hurçlara yerleşmesi inanılmaz yordu bunların yanında kendi eşyalarımda var tabi hafta sonu belim ikiye ayrıldı resmen neyse ki bitti herşey bu hafta sonu kısmete doğum çantamı hazırlayacağım.bende hazırlıklar ıcın kotu oluyorum ztn ılk duydugumda sok oldum bıssuru yapılcak edılcek var kıyafet olarak her sey tmm ama tabı daha yıkanmadı utulenmedı bırde bnm kıyafetleri genelde annem aldı getırmıyor bı turlu kaynanamda getırcek aldıklarını hepsını yıkayacam ama benı dınleyen yok delı olmus durumdayım suslerım vardı gezmem gerek ısler onlardı onlarıda artık esım yapıcak bı sekılde tabı bebek gelmezse o zmn kdr sonumuz hayır olsun ne dıyelım
canım çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunCanım takı yastığı için Selincetasarım dan aldım ben anı defterini felan
HAKLISIN HERSEY BIR SEKILDE OLCAK ARTIK EV TEMIZLIGINI FLN GECTIM ONDA HAZIRLIKSIZ OLSAMDA KOYMICAK TEK DERDIM YIKANACAKLAR BANA YARDIM ETCEK UTU FLN YAPCAK ADAM COK ALLAHTAN HATTA BEN YIKARIM DIYORUM KARDESIM KARSI KOMSUM EW HANIMI O UTULER DIYE DUSUNUYORUM TABI HAFTA SONUNA KALMAZSA KALIRSA HEP BIRLIKTE YAPCAZ UZULSEMDE COK BIRSEY DEGISMIYOR DUSUN DUSUN DELI OLUYORUM KENDIME STREStatlım herşey hallolur sen yeter ki planlı hareket et ve etrafında sana yardım edecekleri organize etmen yeterli, ama sana bir şey söyliyeyim beni en çok yoran bebeğe ait olan herşeyin yıkanması, kurutulması, ütülenmesi, tek tek katlanıp hurçlara yerleşmesi inanılmaz yordu bunların yanında kendi eşyalarımda var tabi hafta sonu belim ikiye ayrıldı resmen neyse ki bitti herşey bu hafta sonu kısmete doğum çantamı hazırlayacağım.
Hiç üzülme herşey biter gider, bir de olduğu kadar artık napalım
Kizlar aranizda kasik agrisi yasayan var mi?
Benim bebek donmuş durumda. Asagida mi bilmiyorum. Yarin kontrolün var bakalimbnde var cnm ama bnm bebek asagıda ben ona yoruyorum senınkı farklı sebeplerden olabılır
bnmkı kanalda canım yanı doguma hazır yavrum o yuzden bıraz farkılıyızdır sen kont sor bakalım ne dıcek ama normalde artık kasık agrıları fln normal bebek baskı yapıyor sonuctaBenim bebek donmuş durumda. Asagida mi bilmiyorum. Yarin kontrolün var bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?