2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy inanmıyorum, benim duymak istediğim şeyleri söylemiş sana doktorun, ben heyecanlandım şimdi okuyunca
Canım benim üzülme elinden geldiğince bol bol istihrat et bana bu tür gelişmeler normal geliyor çünkü artık zamanımız geliyor
Hazırlıklarını hızlandırmalısın canım, senin de bu yönden kafan rahat eder en azından, Allah kolaylıklar versin hepimize... Bende şu sıra bebişin oda dekorasyonu ile uğraşıyorum bir de yatak odası için anne yanı beşik ya da orta boy park yatak araştırıyorum; kapı süsü, takı yastığı vs. daha eksikler var uffff

Cok iyi bisey canim fiyati nr kdr ki bu islemin
şimdi kit bedeli 250 tl. onu doğumda kanı alınınca vericez. sonra kan tahlil edilecek ve saklanmaya değer bulunursa kalan 2250 tl de 5 taksitle ödenecek. yıllıkda 100 tl ücreti var. 16 yıllık saklama sözleşmesi yapılıyor ilk etapta. bide sigortalı en güzeli. birşey olursa dokuları uyan kordon kanı temin edilebiliyormuş.

kızlarrr daha çok eksiğim var benim.. en önem verdiğim konu kaldı.. şeker, kapı süsü, takı yastığı, kolonya vs. o yönde hiç bir şey alamadım.. araştırıp duruyorum ama alamadım.. ne alıcam ben ya..

kordon kanı için saklama kiti. bununla gidicez doğuma. hazırda oda beklicek artık :)

canım bu konuyu bende araştırdım, ailedeki bir genetik rahatsızlıktan dolayı mı yaptırıyorsun?açıkçası bende önlem olarak istiyorum ancak ailede kalıtsal bir kanser rahatsızlığı olmadığı için çevremde yaptırmamın gereksiz olduğunu söylediler. sen ne düşünüyorsun acaba?

bende hazırlıklar ıcın kotu oluyorum ztn ılk duydugumda sok oldum bıssuru yapılcak edılcek var kıyafet olarak her sey tmm ama tabı daha yıkanmadı utulenmedı bırde bnm kıyafetleri genelde annem aldı getırmıyor bı turlu kaynanamda getırcek aldıklarını hepsını yıkayacam ama benı dınleyen yok delı olmus durumdayım suslerım vardı gezmem gerek ısler onlardı onlarıda artık esım yapıcak bı sekılde tabı bebek gelmezse o zmn kdr sonumuz hayır olsun ne dıyelım

en erken ne zaman doğum sancıları geliyor arkadaşlar?? 36.haftadan önce normal doğum yapan pek olmuyor heralde

inşallah döner canım sezeryan pek istemiyorum. sadece akşamları eşimle yürüyorum yarım saat falan

Kizlar soylemeyi unuttum, dun kalp damr cerrahina gittIm. UltRasona girdim cok sukurr tikaniklik gorulmedi. Damar yolum acikmis. Bi tane ilac verdi modet diye. Bebek bacaga baski yapiyor o yuzden boyle dedi. InsaAllah oyledir
Gecmis olsun canim benim de kasigimdaki damar surekli cekiyor ve yaniyordu damar tikanikligi sandik ama bebek baski yaptigi icin oluyormus korkulacak bir sey degil hayirlisiyla dogduklarinda gececek:)

Canim cok iyi bisey ama Rabbim insaAllah kullandirtacak rahatsizlar cikarmaz

tatlım herşey hallolur sen yeter ki planlı hareket et ve etrafında sana yardım edecekleri organize etmen yeterli, ama sana bir şey söyliyeyim beni en çok yoran bebeğe ait olan herşeyin yıkanması, kurutulması, ütülenmesi, tek tek katlanıp hurçlara yerleşmesi inanılmaz yordu bunların yanında kendi eşyalarımda var tabi hafta sonu belim ikiye ayrıldı resmen neyse ki bitti herşey bu hafta sonu kısmete doğum çantamı hazırlayacağım.
Hiç üzülme herşey biter gider, bir de olduğu kadar artık napalım

HAKLISIN HERSEY BIR SEKILDE OLCAK ARTIK EV TEMIZLIGINI FLN GECTIM ONDA HAZIRLIKSIZ OLSAMDA KOYMICAK TEK DERDIM YIKANACAKLAR BANA YARDIM ETCEK UTU FLN YAPCAK ADAM COK ALLAHTAN HATTA BEN YIKARIM DIYORUM KARDESIM KARSI KOMSUM EW HANIMI O UTULER DIYE DUSUNUYORUM TABI HAFTA SONUNA KALMAZSA KALIRSA HEP BIRLIKTE YAPCAZ UZULSEMDE COK BIRSEY DEGISMIYOR DUSUN DUSUN DELI OLUYORUM KENDIME STRES

Kizlar dr a gittim bugunplasenta yaslanmaya baslamis dedi bu durumda olan varmi veya bilgisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…