- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Teşekkür ederiz teyzesi biz de seni yerizNice mutlu yıllara ailenle, sevdiklerinle, ömrün bereketli olsun arkadaşım, sağlıkla huzurla yaşa ömrün boyunca :)
Senin kızçeni yerim ben :) ay salıncağı bilem var yirim yirim, güzel günlerde kullanın :)
Ben ben ben :) Dün atlattık krizi, patatesleri halka doğra sar başına en ilkel ama en geçiren yöntem :)
Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun annecim :) ömrünüz bereketli yuvanız hep şen olsun :) Bu arada şu damar olayına varya çok sevindim artık için rahat rahat doğur canım, bi de emboli atar demişlerdi, rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin :*
Güzel haberlerle gel tamam mı :) Heyecan dorukta nst hiç güzel bişi değil girince görüceksin hihi :)
Teşekkür ederiz teyzesiAy çok güzel iç açıcı, güle güle kullansın minik prenses annesi :)
Canım tansiyonunu ölçmeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Sağol teyzesi, darısı sizin kontrolde başınıza :)
Inşallah yolundadır tatlım, daha çok var merak etme :) senin herşeyin hazır zaten hiç stres yapma tadını çıkar mis gibi :))
Evet canım bitti çok şükür. Eski evde bazı eşyaları mız kaldı ufak tefek onları da yavaş yavaş getirecez artıkCanim evi toparlayabildiniz mi
geçmiş olsun cnm..Stres yapma benim de ilk hamileliğimde bebekte böbrek sorunu vardı doğunca düzelir Allahın izniyle takip önemli.
Benim arkadasimda olmuştu. Günde 6 yumurta yiyordu canim. Doktorun birşey söyledi mi?Kizlar dr a gittim bugunplasenta yaslanmaya baslamis dedi bu durumda olan varmi veya bilgisi olan
Canım benimkiler bunlar ama kapı süsü başka birine yaptırdım selin hanım mayısa kadsr sipariş almıyor galiba brn çok önce yaptırdım son ana kalmasın diecanım çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunbende takım yaptırmak istiyorum takı yastığı ve kapı süsü sadece
Canım valla not almadım hatırlamıyorum 30 dur herhal de ben çok erken hallettim onlarıanı defterı ne kadara yaptırdın cnm
Çok şükür şu an bir sıkıntı yok, ilk bir yıl sıkı takip edildi, şimdi yılda - iki yılda bir baktırıyoruz. Çok şükür bir sıkıntımız yokgeçmiş olsun cnm..
kafamı çok bozdu böbrek işi..aslında 11 mm olunca riskmiş bizimki 8mm..
senin oğlunun böbrekleri düzeldimi...
Hayir canim hisey demedi dr. Yaslanmayi onlemek icinmi 6 yumurta yiyorduBenim arkadasimda olmuştu. Günde 6 yumurta yiyordu canim. Doktorun birşey söyledi mi?
Benim surekli var dr rahim buyumesine bagliyorKizlar aranizda kasik agrisi yasayan var mi?
Ne ise yariyor bu kizlar ilk defa duydumCok iyi bisey canim fiyati nr kdr ki bu islemin
Olur canım neden olmasın.bebekte sorun yoksa olur.ben 37+4de doğurdum büyük kızımı normal doğumla.en erken ne zaman doğum sancıları geliyor arkadaşlar?? 36.haftadan önce normal doğum yapan pek olmuyor heralde
Kizlar dr a gittim bugunplasenta yaslanmaya baslamis dedi bu durumda olan varmi veya bilgisi olan
:):) Ben masa takvimime haftaları yazdım daha doğrusu hafta dönümlerini :):) Bakıp bakıp duruyorum ben de :):) Yavrularımıza feda olsun, napalım ana olmak kolay değil :) benim de kalan 3 günle 2 hafta :) 23 Nisan tatil 2 hafta 2 güncük :)canım bende takı yastığı ve kapı süsü arayışındayım, kime yaptırdın bilgi verebilir misin araştırayım, fiyatı uygunmuş çünkü
canım sorma yaaa ofisteki takvime baka baka eskittim resmenbenim bu haftadan kalan 3 günü saymazsak 4 hafta daha var, Allah inşallah tamamladığım günü görmeyi nasip eder, senin neredeyse bitmiş
Bence devam et ne kalmış ki canım zaten 6 gün bunun zaten 4 günü çalışıcan 2 gün hafta sonu, bence tamamla 1 hafta sonraya aktar, zaten kuyruğuna gelmişsin, benim de hiç bir hazırlığım yok daha meraklanma :)kızlar ben hala çalışmaya devam ediyorum ancak günde 3-4 kez sancı yokluyor beni acaba ayrılsammı işten bilemedimm çok kararsız kaldım eşyalarımı toparladım bugün heran bişey olursa işyerindeki hazırlığım bari bitmiş olsun diye. belki bugün ayrılırım iştenn daha hastane çantamda hazır değill akşam işten gidince zaten yorgun oluyorum birşeye vakit kalmıyor
2015 Mayıs AnneleriKızlar,Mytwin den bu aralar pek ses yok sanki. Ya da ben mi atladım. Bilgisi olan var mı?
canım bu durumda bebeğin doğmasına az kalmış demektir.ki sürekli kontrol altında olman gerekir.sonuçta bebek plezantadan besleniyor.Hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah bebeğine canımKizlar dr a gittim bugunplasenta yaslanmaya baslamis dedi bu durumda olan varmi veya bilgisi olan
Herkeslere merhabaHavalar güzel öyle olunca biz daha güzeliz tabi,içim açılıyor,denizi,gökyüzünü ve güneşin ışıldamasını gördükçe..Umarım herkesler iyidir..
ozge22ozge nice yıllara canım :)
Kontrole giden arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz inş :)
tesekkurler kızlar , öpüldünüzDoğum günün kutlu olsun bebisinle ailenle nice mutlu yaşlara canım
Kizlar dr a gittim bugunplasenta yaslanmaya baslamis dedi bu durumda olan varmi veya bilgisi olan
Benim idrar yolu enfeksiyonundan dolayı kasık ağrım var canım.özellikle de tuvaletim geldiğinde çok ağrı yapıyor.Benim bebek donmuş durumda. Asagida mi bilmiyorum. Yarin kontrolün var bakalim
Ben korkuyorum canm bizim bebeler hızlı mı davrandı yürürken canım Yanıyor o bölge sızlıyorbnmkı kanalda canım yanı doguma hazır yavrum o yuzden bıraz farkılıyızdır sen kont sor bakalım ne dıcek ama normalde artık kasık agrıları fln normal bebek baskı yapıyor sonucta
Evet canim. Baya zorlanıyordu.Hayir canim hisey demedi dr. Yaslanmayi onlemek icinmi 6 yumurta yiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?