2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederiz teyzesi biz de seni yeriz
Teşekkür ederiz teyzesi
Canim evi toparlayabildiniz mi
Evet canım bitti çok şükür. Eski evde bazı eşyaları mız kaldı ufak tefek onları da yavaş yavaş getirecez artık

Stres yapma benim de ilk hamileliğimde bebekte böbrek sorunu vardı doğunca düzelir Allahın izniyle takip önemli.
geçmiş olsun cnm..
kafamı çok bozdu böbrek işi..aslında 11 mm olunca riskmiş bizimki 8mm..
senin oğlunun böbrekleri düzeldimi...

canım çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldun bende takım yaptırmak istiyorum takı yastığı ve kapı süsü sadece
Canım benimkiler bunlar ama kapı süsü başka birine yaptırdım selin hanım mayısa kadsr sipariş almıyor galiba brn çok önce yaptırdım son ana kalmasın die

geçmiş olsun cnm..
kafamı çok bozdu böbrek işi..aslında 11 mm olunca riskmiş bizimki 8mm..
senin oğlunun böbrekleri düzeldimi...
Çok şükür şu an bir sıkıntı yok, ilk bir yıl sıkı takip edildi, şimdi yılda - iki yılda bir baktırıyoruz. Çok şükür bir sıkıntımız yok

Kizlar dr a gittim bugunplasenta yaslanmaya baslamis dedi bu durumda olan varmi veya bilgisi olan

Dümki muaynemde plesantada biraz kireçlenmeler başlamış ama son aylar bu normal dedi doktorum, seninde korkma canım doğuma az kaldı artık, bu durumun gebeliğin daha erken zamanlarında sıkıntılı olduğunu biliyorum

:):) Ben masa takvimime haftaları yazdım daha doğrusu hafta dönümlerini :):) Bakıp bakıp duruyorum ben de :):) Yavrularımıza feda olsun, napalım ana olmak kolay değil :) benim de kalan 3 günle 2 hafta :) 23 Nisan tatil 2 hafta 2 güncük :)

Bence devam et ne kalmış ki canım zaten 6 gün bunun zaten 4 günü çalışıcan 2 gün hafta sonu, bence tamamla 1 hafta sonraya aktar, zaten kuyruğuna gelmişsin, benim de hiç bir hazırlığım yok daha meraklanma :)

Kızlar, Mytwin den bu aralar pek ses yok sanki. Ya da ben mi atladım. Bilgisi olan var mı?
2015 Mayıs Anneleri
Iyiki dogdun canim oglusunla ailenle nice senelere :) Hepsi cok guzel canim hayirli olsun, gule gule kullanin insallah :)
Gönderen: Mytwin, Bugün 09:33 Paylaşıldığı Yer: Mayıs Anneleri
Kızcağız daha bu sabah girdi :) Gayet keyfi yerinde aslanları da çok iyi şükür :):)

Kizlar dr a gittim bugunplasenta yaslanmaya baslamis dedi bu durumda olan varmi veya bilgisi olan
canım bu durumda bebeğin doğmasına az kalmış demektir.ki sürekli kontrol altında olman gerekir.sonuçta bebek plezantadan besleniyor.Hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah bebeğine canım

Canim bi tanidigim boyle durumdaydi. Ama bir sikinti yasamadi 38 inci haftanin sonunda bebegini sezeryanla dunyaya getirdi. InsaAllah sende saglikla kucagina alirsin minigini

bnmkı kanalda canım yanı doguma hazır yavrum o yuzden bıraz farkılıyızdır sen kont sor bakalım ne dıcek ama normalde artık kasık agrıları fln normal bebek baskı yapıyor sonucta
Ben korkuyorum canm bizim bebeler hızlı mı davrandı yürürken canım Yanıyor o bölge sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…