2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gündüz uykusu beni mahvediyor uyumasam gözlerimi açamıyorum. Uyusam uyandigimda kendime gelemiyorum.su anki gibi

geçmiş olsun cnm..
kafamı çok bozdu böbrek işi..aslında 11 mm olunca riskmiş bizimki 8mm..
senin oğlunun böbrekleri düzeldimi...
canım sıkma canını benim oğlumdada vardı anne karnında doğuncada düzelmedi şuan 17 mm civarında ama hiç büyümedi doğunca 3 ayda 6 ayda bir ultrasonla bakıldı sıkıntı görülmedi artık kontrol süremiz yılda bire düştü tehlikeli birşey değil önemli olan senin bunu farketmiş olman çok ilerlerse minik bir ameliyatla tedavisi var ama genelde ilerlemiyormuş önemli olan kontrollere düzenli gitmen

Selam kizlar.. Bu bogaz yanmasindan biktim ben. Surubuda iciyorum ama yok ne yesem nefret ettirdi(( off az kaldi dayanicaz.sizin nasil mayis anneleri. Haftaya da kontrolum var. herhalde haftaya duser artik kontroller

Selam kizlar.. yarin oglusumla bulusmaya gidiyoruz. Bi tanidik bir fikir paylasti sizler de yapmak isterseniz aklinizda bulunsun. Dogum cantasina kadin dogum katinda gorevli hemsirelere verilmek uzere lavanta kesesi gibi kucuk hediyeler koy. Bebegin herkese mutluluk getirsin dedi. Yapar miyim vaktim olur mu bilemiyorum ama paylasmak istedim..

Bebegin gelisimini etkilemez degilmi canim internette okudum bu tur seylerden bahsetmis biraz huzursuz oldum

canım bu durumda bebeğin doğmasına az kalmış demektir.ki sürekli kontrol altında olman gerekir.sonuçta bebek plezantadan besleniyor.Hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah bebeğine canım
Amin canim ins .simdiden sonra bebek gelisemicekmi yani

Canim bi tanidigim boyle durumdaydi. Ama bir sikinti yasamadi 38 inci haftanin sonunda bebegini sezeryanla dunyaya getirdi. InsaAllah sende saglikla kucagina alirsin minigini
Ins canim benim endise ettigim bebegin gelisimini durduracakmi anlamadim.dr boyle biseyden bahsetmedi gerci ama plasenta denince aklima bu geliyor

Amin canim ins .simdiden sonra bebek gelisemicekmi yani
Gelişecek tabiki ama bu doğumun yaklaştığını gösteriyor inşallah.ama sana benim küçük kızımın doğumunu anlatayım.gündüz normal kontrole gittik.nst ve muayenede herşey normaldi.plasantada da sorun yoktu.akşam karın ağrısı başladı.bir süre sonra da kan geldi ve doktorumu aradım hemen.Doğum başlamış dedi.gittik hastaneye ve hala kanama vardı az az.kızım da tersti şükür ki tersmiş.doktor kanaman var bebek ters hiç tehlikeye atmayalım dedi ve sezeryana aldı beni.doğumda kanın bebeğin eşinden ayrılmak üzere olduğunu, eşin iyice eskidiğini ve patolojiye göndermeleri gerektiğini söyledi doktor.doktorumuz pimpirik olmasaydı ve sezeryana almasaydı kızımızı kaybedebiilirmişiz.çünkü eşi yani plasanta baya kötü olmuş.ki bu bana bikaç saat içinde oldu.ama doktorun ne diyorsa o geçerli sonuçta.ne dedi doktorun yaşlanmayla ilgili?

Beninde 9a dusmus canim yukseltmemiz lazim dedi dr um 2hafta sonra gene bakalim degerlere ignelere gecelim yukselmezse dedi insallah yukselir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…