canım sıkma canını benim oğlumdada vardı anne karnında doğuncada düzelmedi şuan 17 mm civarında ama hiç büyümedi doğunca 3 ayda 6 ayda bir ultrasonla bakıldı sıkıntı görülmedi artık kontrol süremiz yılda bire düştü tehlikeli birşey değil önemli olan senin bunu farketmiş olman çok ilerlerse minik bir ameliyatla tedavisi var ama genelde ilerlemiyormuş önemli olan kontrollere düzenli gitmen
Selam kizlar.. Bu bogaz yanmasindan biktim ben. Surubuda iciyorum ama yok ne yesem nefret ettirdi(( off az kaldi dayanicaz.sizin nasil mayis anneleri. Haftaya da kontrolum var. herhalde haftaya duser artik kontroller
Dümki muaynemde plesantada biraz kireçlenmeler başlamış ama son aylar bu normal dedi doktorum, seninde korkma canım doğuma az kaldı artık, bu durumun gebeliğin daha erken zamanlarında sıkıntılı olduğunu biliyorum
canım bu durumda bebeğin doğmasına az kalmış demektir.ki sürekli kontrol altında olman gerekir.sonuçta bebek plezantadan besleniyor.Hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah bebeğine canım
Canim bi tanidigim boyle durumdaydi. Ama bir sikinti yasamadi 38 inci haftanin sonunda bebegini sezeryanla dunyaya getirdi. InsaAllah sende saglikla kucagina alirsin minigini
Gelişecek tabiki ama bu doğumun yaklaştığını gösteriyor inşallah.ama sana benim küçük kızımın doğumunu anlatayım.gündüz normal kontrole gittik.nst ve muayenede herşey normaldi.plasantada da sorun yoktu.akşam karın ağrısı başladı.bir süre sonra da kan geldi ve doktorumu aradım hemen.Doğum başlamış dedi.gittik hastaneye ve hala kanama vardı az az.kızım da tersti şükür ki tersmiş.doktor kanaman var bebek ters hiç tehlikeye atmayalım dedi ve sezeryana aldı beni.doğumda kanın bebeğin eşinden ayrılmak üzere olduğunu, eşin iyice eskidiğini ve patolojiye göndermeleri gerektiğini söyledi doktor.doktorumuz pimpirik olmasaydı ve sezeryana almasaydı kızımızı kaybedebiilirmişiz.çünkü eşi yani plasanta baya kötü olmuş.ki bu bana bikaç saat içinde oldu.ama doktorun ne diyorsa o geçerli sonuçta.ne dedi doktorun yaşlanmayla ilgili?
Canım kaça düşmüş değerin? Benim 9.9 a düşmüş ve doktor günde ikiye çıkardı ilacı.eğer yükselmezse bu şekilde sezeryana girersen doğumdan sonra geç toparlanırsın dedi.Hatta ayağa zor kalkarsın dedi.bende içiyorum artık düzenli olarak.inşallah yükselir de sıkıntı olmaz canım.