İnşallah yaa.bana doğumdan sonra çok kötü olur dedi korktum yaa.ben hastaneden en çabuk nasıl çıkarım diye dülünüyorum 2 çocuk da evde var sonuçta.adam öyle söyleyince kafama danketti.
Gelişecek tabiki ama bu doğumun yaklaştığını gösteriyor inşallah.ama sana benim küçük kızımın doğumunu anlatayım.gündüz normal kontrole gittik.nst ve muayenede herşey normaldi.plasantada da sorun yoktu.akşam karın ağrısı başladı.bir süre sonra da kan geldi ve doktorumu aradım hemen.Doğum başlamış dedi.gittik hastaneye ve hala kanama vardı az az.kızım da tersti şükür ki tersmiş.doktor kanaman var bebek ters hiç tehlikeye atmayalım dedi ve sezeryana aldı beni.doğumda kanın bebeğin eşinden ayrılmak üzere olduğunu, eşin iyice eskidiğini ve patolojiye göndermeleri gerektiğini söyledi doktor.doktorumuz pimpirik olmasaydı ve sezeryana almasaydı kızımızı kaybedebiilirmişiz.çünkü eşi yani plasanta baya kötü olmuş.ki bu bana bikaç saat içinde oldu.ama doktorun ne diyorsa o geçerli sonuçta.ne dedi doktorun yaşlanmayla ilgili?
Ayyy çok şaşırdım canım, hayırlı uğurlu olsun. Detaylarını da en kısa zamanda bekliyoruz :) Sezaryen mi , normal mi oldu. Çok sevindim, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)
Canim çok sikiliyor kkizlar temizlik isine ne zaman kiminle nereden baslayacagimi hic bilmiyorum.calismaya da kendi isteğimle devam ediyorum.esimde hic yardimci olmuyor.(
arkadaşımın 30. haftada plesentada kreçlenme olmuştu. aynı şeymi bilmiyorum ama doktor yiyebildiğin kadar ye demişti. gerçi doğuma az kalmasının belirtisi gibi söylemiş sana doktorun
arkadaşımın 30. haftada plesentada kreçlenme olmuştu. aynı şeymi bilmiyorum ama doktor yiyebildiğin kadar ye demişti. gerçi doğuma az kalmasının belirtisi gibi söylemiş sana doktorun
benım kuzenımde de olmustu pkasenta yetmezlıyı .Senın suan haftan cok ıyı merak etme bebıs gelişiminı tamamlamıs.Plasenta yaslanması olunca bebegın yeterınce besın alamıyor demektır artık ama ne kadar yaslandıgı onemli.Kuzenımın bu durum 7 cı ayda cıktı 9 aya gırınce dogurdu.Yanı bı bucuk ay takıple devam ettı o yuzden kafana takma fazla canım
kızım bugun yıne canımı sıktı gelısım gerılıyı 7 gunden 10 gune cıkmıs,2 haftaya 240 gram buyumusDoktorum tekrar olumsuzlastı,bır hafta sonraya tekrar doplere gırmen gerek dedı.sorun cıkarsa almak zorunda kalacaklardaha cok kucuk 1240 gr.Iyıce moralim bozuldu yogun bakımı ıyı olan hastane arayısına gectık artık.
kızım bugun yıne canımı sıktı gelısım gerılıyı 7 gunden 10 gune cıkmıs,2 haftaya 240 gram buyumusDoktorum tekrar olumsuzlastı,bır hafta sonraya tekrar doplere gırmen gerek dedı.sorun cıkarsa almak zorunda kalacaklardaha cok kucuk 1240 gr.Iyıce moralim bozuldu yogun bakımı ıyı olan hastane arayısına gectık artık.
Canim kilo dışında başka bir sıkıntı var mı sende ya da bebeğinde?Neden alsinlar ki? 37-38.haftaya kadar cok vakit var. Daha haftan çok küçük gelişir büyür Allah in izniyle bol bol dua et..