2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah artar suyu da 2-3 hafta daha kalır bebeğin seninle. Eşya meşya bunlar önemsiz şeyler ya takılacak bir şey değil zaten.

Bugun doktora gittim hala donmemis.inat etti :)

Kızlar bugün kontrolumuz vardi. 36+0 2890 gr olmus kızım. Sancim da çıkmadı Allaha Şükür. hala donmemis. Doktor donmesi zor artik ama kucuk bir ihtimal var dedi
Benim büyük kızım 32.haftada dönmüştü sonra sorun olmadı.ikincisi dönmedi tersti 37. Haftada doktor dönebilir demişti ama o akşam doğurdum malesef sezeryan olmak zorunda kaldım.oğlum da ters hala.kafa yukarda bacaklar aşağıda.dönse de dönmese de sezeryan olucak ama dönse belki doktora bir ihtimal sorardım normal doğumu.

Kizlar bugun ilk defa nst ye girdik... çok güzeldi kalp sesini dinlemek çık şükür iyiymiş bebeğim 35 haftalik, 2750 gr yaklaşık 48 cm. Şükürler olsun Allahıma ama kızlar ben kilolu basladim 75 ile ama suan 80 kiloyum sadece 5 kilo aldım ama bebeğim normal almış kilo dedi doktor önemli değil dedi az kilo alman falan....

Darısı sizin başınıza inşallah iyi haberler alırsınız sizlerde...

ben aldım yedek olsun die 2 tane vardı 3. oldu bu bende baktı zorlu tekstil yazıyodu ve tr de üretilmiş diyodu aldım malınıda anlamadam anneme gösterdim oda iyiymiş dedi :)

Aynen canim bakalim ne diycek doktorumuz, yarinki muayenede netlesir sanirim hersey.. Eveett az kaldi insallah saglicakla gelsin hepsi cok heyecanli :))

Evet canim bende ozellikle bu hafta cok yasadim geceleri bu agriyi eyvah dedim esime dogurucam artik galiba:)

Ay ne iyi doktormuş o öyle.ikiz olunca direkt sezeryan diyor ya hepsi.sağolsun normal doğuma gözkırpması.bebeklerin pozisyonu nasıl canım? İkisi de baş aşağıda mı inşallah?
Onde gelen bebek bas asagi canim ama digeri ters duruyordu kac gundur dönsün diye dua ediyorum. Aslinda basta sezaryen dedi ama ben o zamanlar normal dogum olsun istiyorum demistim son gittigimde sen normal istiyordun dimi dedi beni de sasirtti dogrusu :) simdi de korkuyorum bebislerin biri ters diye. Doktorumuz onde gelenin basi asagidaysa olur dedi fakat nette nasil olacagina dair yazilari okuyunca urktum acikcasi :) hayirlisi neyse o olsun insallah

Canim sizde artik haftalik gidiyorsunuz degil mi

Hurmayi sayili yeyin demisti bir arkadasimiz burda 1 3 5 gibi. Bende oyle yapayim hergun mu yemem lazim
sen 37. haftadasın sanırım . hergün yemen iyi olur. doğumu kolaylaştırıyormuş. ben şuanda 33.haftaya girdim günde 3 tane yiyorum . son haftalarda daha çok yiyeceğim. hem burdan bi arkadaş hurmanın bebeğe kılo aldırdıgını soyledi.zaten vitamin deposu . gerçi şeker içeriyor hurmada sonucta bir meyve ama diğer meyvelerde yada yedıklerımızdekı gıbı asla katkı maddesi olmadıgına inanıyorum .

MasaAllah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…