bir mayıs bebeği daha nisana kayıyor
malesef suyumuz azalmış yani sınırda şuan. Doktorumuz başka biri olsa 38e kadar bekletirdim ama senin çok kötü bi tecrüben var riske atmak istemiyorum suyu hala aynı seviyede ise haftaya bugün alalım bebeği dedi. eğer çok az artarsa da diğer hafta alınacak. üçüncü kez renkli ultrasona girdik. kan akışımız güzel ama suyumuz az.
çok küçük bebişko ya 34 haftalık daha 2 buçuk kilo ismi de yok eşyası bile yok
Bir nebze seni rahatlattiysam bir kaç dakikalık da olsa seni o hayalin içine çekip kaygılarını korkularını unutturduysam ne mutlu bana canım. Sağlıkla gelsin Yavrularımız. .
Benimki de öyle canım acaba seninkiyke uzaktan bağlantı kurup anlaşıyorlar mi :) :)
Kuzucum yerim seni ya hosgeldin :) gördün mü keseyi
kuzummm nasılsin ozletiyorsun kendini kaybolma bir yerlere
Slm kizlar hastane icin cikolata dusunenler koskada kutusuyla 32 adet paketli guzel bebek figurlu tek tek ambalajli hosgeldin bebek yaziyor 12 tl fiyati bilginix olsun
Kızlar bugün kontrolumuz vardi. 36+0 2890 gr olmus kızım. Sancim da çıkmadı Allaha Şükür. hala donmemis. Doktor donmesi zor artik ama kucuk bir ihtimal var dedi
Kızlar bugün kontrolumuz vardi. 36+0 2890 gr olmus kızım. Sancim da çıkmadı Allaha Şükür. hala donmemis. Doktor donmesi zor artik ama kucuk bir ihtimal var dedi
Benim büyük kızım 32.haftada dönmüştü sonra sorun olmadı.ikincisi dönmedi tersti 37. Haftada doktor dönebilir demişti ama o akşam doğurdum malesef sezeryan olmak zorunda kaldım.oğlum da ters hala.kafa yukarda bacaklar aşağıda.dönse de dönmese de sezeryan olucak ama dönse belki doktora bir ihtimal sorardım normal doğumu.
Kizlar bugun ilk defa nst ye girdik... çok güzeldi kalp sesini dinlemek çık şükür iyiymiş bebeğim 35 haftalik, 2750 gr yaklaşık 48 cm. Şükürler olsun Allahıma ama kızlar ben kilolu basladim 75 ile ama suan 80 kiloyum sadece 5 kilo aldım ama bebeğim normal almış kilo dedi doktor önemli değil dedi az kilo alman falan....
Darısı sizin başınıza inşallah iyi haberler alırsınız sizlerde...
Bende sabah A101 'e baktım ama emin olamadım.% 100 pamuk diyordu ama ne bileyim marka falan da yoktu. Nevresimin kumaşınada baktım fiyatıda uygundu gerçekten ama çin malımıdır nedir dedim almadan çıktım. Alsamıydım acaba alanlar beğenmiş ama kararsızlık zor oluyo bazan.
ben aldım yedek olsun die 2 tane vardı 3. oldu bu bende baktı zorlu tekstil yazıyodu ve tr de üretilmiş diyodu aldım malınıda anlamadam anneme gösterdim oda iyiymiş dedi :)
Ahh canım. İkiz normal doğumlar oluyor aslında. Eğer çok istiyorsan, olada bilir. Ama tabi doktorunla birlikte en doğru kararı verirsiniz umarım. Sağlıklı olunda hep birlikte. Az kaldı yavrularımıza kavuşmaya :)
Ay ne iyi doktormuş o öyle.ikiz olunca direkt sezeryan diyor ya hepsi.sağolsun normal doğuma gözkırpması.bebeklerin pozisyonu nasıl canım? İkisi de baş aşağıda mı inşallah?
Onde gelen bebek bas asagi canim ama digeri ters duruyordu kac gundur dönsün diye dua ediyorum. Aslinda basta sezaryen dedi ama ben o zamanlar normal dogum olsun istiyorum demistim son gittigimde sen normal istiyordun dimi dedi beni de sasirtti dogrusu :) simdi de korkuyorum bebislerin biri ters diye. Doktorumuz onde gelenin basi asagidaysa olur dedi fakat nette nasil olacagina dair yazilari okuyunca urktum acikcasi :) hayirlisi neyse o olsun insallah
Slm kizlar hastane icin cikolata dusunenler koskada kutusuyla 32 adet paketli guzel bebek figurlu tek tek ambalajli hosgeldin bebek yaziyor 12 tl fiyati bilginix olsun
Onde gelen bebek bas asagi canim ama digeri ters duruyordu kac gundur dönsün diye dua ediyorum. Aslinda basta sezaryen dedi ama ben o zamanlar normal dogum olsun istiyorum demistim son gittigimde sen normal istiyordun dimi dedi beni de sasirtti dogrusu :) simdi de korkuyorum bebislerin biri ters diye. Doktorumuz onde gelenin basi asagidaysa olur dedi fakat nette nasil olacagina dair yazilari okuyunca urktum acikcasi :) hayirlisi neyse o olsun insallah
sen 37. haftadasın sanırım . hergün yemen iyi olur. doğumu kolaylaştırıyormuş. ben şuanda 33.haftaya girdim günde 3 tane yiyorum . son haftalarda daha çok yiyeceğim. hem burdan bi arkadaş hurmanın bebeğe kılo aldırdıgını soyledi.zaten vitamin deposu . gerçi şeker içeriyor hurmada sonucta bir meyve ama diğer meyvelerde yada yedıklerımızdekı gıbı asla katkı maddesi olmadıgına inanıyorum .
Kizlar bugun ilk defa nst ye girdik... çok güzeldi kalp sesini dinlemek çık şükür iyiymiş bebeğim 35 haftalik, 2750 gr yaklaşık 48 cm. Şükürler olsun Allahıma ama kızlar ben kilolu basladim 75 ile ama suan 80 kiloyum sadece 5 kilo aldım ama bebeğim normal almış kilo dedi doktor önemli değil dedi az kilo alman falan....
Darısı sizin başınıza inşallah iyi haberler alırsınız sizlerde...