- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
Hayirli cumalar kizlarrrr
InsaAllah herkes iyidir... agdaya gidicez simdi ama ben gidene kadar yine akinti yasayacagim diye korkuyorum. Ama yaptirmam lazim ne kotu bisi
aynı sıkıntı bende de var kendim yapmaya uğraştım beceremedim gitmek zorundayım kendimi çok kötü hissediyorum...:) şimdiye kadar hiç jilet kullanmamıştım o nasıl oluyo becerebilirmiyim bilmiyorum.. tüy dökücü kremlerden kullanan varmı acaba onlar nasıl..?Hayirli cumalar kizlarrrr
InsaAllah herkes iyidir... agdaya gidicez simdi ama ben gidene kadar yine akinti yasayacagim diye korkuyorum. Ama yaptirmam lazim ne kotu bisi
Ohh ne güzel 37ye girmişsiniz :)Ben göğüs ucu kremini 1 haftadır sürüyorum. Çünkü kuruyup çatlamış gibi zaten. Bence başla sen de şimdiden.bu arada 37ye girdik çok şükür bin şükür. göğüs ucu kremi kullanmaya başlamadım. haftası yakın olan arkadaşlar siz kullanmaya başladınız mı?
Günaydın canım hayırlı cumalar, çoğu kişide oluyormuş normal demek ki, bende de oluyor çünkü. en az 2 buçuk kilo bebişler,ağırlık yapıyolar artık :)Kızlar günaydınn, hayırlı cumalar cümleten :)
Gece sağa sola dönerken kasıklarıma baskı oluyor normal mi ki bu. Yoksa ben üşüttüm mü kasıkları naptın nettim. Var mi aynı şeyi yaşayan?
Amaaan boşver doktoru canım, sen bebeğine odaklan. O anın tadını çıkar. Güzel haberlerle gelirsin inşallah :)Günaydın kızlar. Bugün saat 2 de prensesimi görmeye gidecem. Hem heyecanlıyım hem doktorumla yaşadığım sorundan dolayi kaygılı. Yeni doktor bulamadım malesef. O yeni hastane de acılmadı. Doktoruma muhtacim malesef. .
bu gece çok rahat uyudum çok şükür. Ama sabaha karşı 5 te uyanıp lavaboya gittim. Malum bölge de felaket bir yanma oldu uyuyamadim kalktım duş aldım. Biraz geçti sonra uyuDum bu iltihap niye gitmiyor ya
Gec yazdim canim buraya gormemissindir :) yarin yine gidicez bakalim ne diycek suan icin dogum tarihi vermedi belki yarin belli olur artik. Aynen balim konuyu acmazsa sen de umursama baska gidicek doktor yoksa mecbur, anliyorum seni ben de burda baska doktora gidemiyorum en iyisi bu gittigim o yuzden susuyorum herseye :)Günaydın canım :) teşekkür ederiz teyzesi prensesim de yanaklarından öpuyormus teyzesinin :)
Öyle yapmayı planlıyorum canım hatta belki konuyu hiç acmam. Çünkü gidecek başka doktor daha güzel bir hastane yokona muhtacim. Teşekkür ederiz canım benim
Geçen gün sen de doktora gitmistin donmeni bekledim baktım gelmedin dedim yine kayboldu bu kız :) :)
Biz iyiyiz çok şükür canım. Sadece şu iltihap geçmeyi bilmiyor umarım kızıma bir zararı yoktur. O kesin unutmustur belki acmam ben de konuyu bişey olmamış gibi davranirim çünkü gidecek yerim yok ona ihtiyacım var..
canım benimde çok akıntım oluyor artık onlar normal karşılıyolar yapacak bişey yok ben kadın hazırlan deyince peçeteyle temizliyorum yanıma bolca alıyorumHayirli cumalar kizlarrrr
çok sağol cnm, çalışanın da evde duranın da işi zor diye düşünüyorum. ben sadece 2 yaşına kadar en azından kendim bakabilmeyi isterdim, çocuk az da olsa dillenmeye başlar o zaman, ama ne mümkün, ikinciyi doğuracağım kısmetse yine çalışmak zorundalığı var, işim evime yakın, öğle araları koşarak gidiyorum,oğlumu görebileyim diye, ama bu sefer ayrılırken ağlaması yok mu, çocuğun psikolojisi bozuluyor diye birkaç gündür gitmiyor. yani çocuk sahibi olduktan sonra çalışmak gerçekten zor,çalışan annenin çocuğu olmak daha da zor. bakıcıya bırakmak v.s.Allah'ım hepimize sabır ve de güç versin, evde olan annelere de sabrın en iyisini versin.
ben de senin minik kuzunu öperim:)
bu arada kızlar aklıma geldikçe yazayım yardımım dokunur belki diyorum, 1 yalıktı oğlum sünnet ettirdik, aslında 7. gün istemiştik ama sarılıktan dolayı kısmet olmadı, o kadar rahat geçti ki, sadece bir kez ağladı,3 gün tamamen iyileşmişti, zaten altı normal bir şekilde bezleniyor. erkek bebek sahibi olacaklara tavsiye ederim,3-4 aylık bebek hareketli olduğundan sünnet işi daha zor. kısmetse bu oğlumda da erkenden yaptırmayı düşünüyorum.
Tüy dökücü kremler içerdiği kimyasallar nedeniyle hiç ama hiç tavsiye edilmiyor, bence ağda yaptırın :)aynı sıkıntı bende de var kendim yapmaya uğraştım beceremedim gitmek zorundayım kendimi çok kötü hissediyorum...:) şimdiye kadar hiç jilet kullanmamıştım o nasıl oluyo becerebilirmiyim bilmiyorum.. tüy dökücü kremlerden kullanan varmı acaba onlar nasıl..?
hac hurması canım .Kızlar bu hurma dediğiniz hac hurması mı yoksa domatese benzeyen meyve mi hangisi ?
Çok cahilim ya
doğru onlarda kimyasal maddeler içeriyo napalım artık mecburen gitcez ağdaya..Ne güzel anlatmışsın ya, ben henüz anne olacağım için bu zorlukları duyuyorum sadece yaşamadım, ama çok kutsal inan yaptığın verdiğin emek, seni kutluyorum, rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah, hayırlısıyla 2. oğlunu da kucağına al sağlıcakla :) Senin gibi düşünceli, emekçi ve pozitif anneleri gördükçe çok mutlu oluyorum inan :):)
Tüy dökücü kremler içerdiği kimyasallar nedeniyle hiç ama hiç tavsiye edilmiyor, bence ağda yaptırın :)
Ne güzel anlatmışsın ya, ben henüz anne olacağım için bu zorlukları duyuyorum sadece yaşamadım, ama çok kutsal inan yaptığın verdiğin emek, seni kutluyorum, rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah, hayırlısıyla 2. oğlunu da kucağına al sağlıcakla :) Senin gibi düşünceli, emekçi ve pozitif anneleri gördükçe çok mutlu oluyorum inan :):)
çok sağol canım, moral oldun bana:) hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi. Ondan sonrası da sağlık olsun da, zaman çabucak geçiyor zaten.
canım ben de sıkıyorum dişimi. çarşamba son inş. aynı uykusuzlukla gel çalış çok zor. ben de zebra perde istiyordum ama vazgeçtim. bebek mavisi düz tül yaptırıyorum. sadece bir kenarına da petrol mavisi fon perde. zebrayı mutfağımda kullanıyorum gayet memnunumgünaydın tatlı anneler 22 sinde ayrılıcam şu haftalar bi gecse hiç uyuyamadan işe geliyorum( gece dönmek çok zor...37 ye kadar çalışıcam dıye sıkıyorum kendimi herşey beişle birazdaha vakit geçirebilmek için Allah yardımcımız olsun....
birde birsey sorucam bebek odası için desenli zebra perde alan var mı bana güzel ve uygun geldi..mutfağımdada kullanıyorum memnunum çok alan oldu mu nerden aldınız???
günaydın canım .günaydın tatlı anneler 22 sinde ayrılıcam şu haftalar bi gecse hiç uyuyamadan işe geliyorum( gece dönmek çok zor...37 ye kadar çalışıcam dıye sıkıyorum kendimi herşey beişle birazdaha vakit geçirebilmek için Allah yardımcımız olsun....
birde birsey sorucam bebek odası için desenli zebra perde alan var mı bana güzel ve uygun geldi..mutfağımdada kullanıyorum memnunum çok alan oldu mu nerden aldınız???
Öyle yapmayı planlıyorum canım teşekkür ederim :)Ohh ne güzel 37ye girmişsiniz :)Ben göğüs ucu kremini 1 haftadır sürüyorum. Çünkü kuruyup çatlamış gibi zaten. Bence başla sen de şimdiden.
Günaydın canım hayırlı cumalar, çoğu kişide oluyormuş normal demek ki, bende de oluyor çünkü. en az 2 buçuk kilo bebişler,ağırlık yapıyolar artık :)
Amaaan boşver doktoru canım, sen bebeğine odaklan. O anın tadını çıkar. Güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
Olabilir canım görmedim valla o kadar da takip ettim bekledim :) niye 1 hafta arayla çağırdı ki seni canım :)Gec yazdim canim buraya gormemissindir :) yarin yine gidicez bakalim ne diycek suan icin dogum tarihi vermedi belki yarin belli olur artik. Aynen balim konuyu acmazsa sen de umursama baska gidicek doktor yoksa mecbur, anliyorum seni ben de burda baska doktora gidemiyorum en iyisi bu gittigim o yuzden susuyorum herseye :)
Aynen kuzum bosver su dogumu sagsalim atlatalim artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Normal dogum olur belki dedi cati muayenesi yapcam dedi o yuzden bir de artik zaman azaldi sıkı takip edelim dedi ben de korkuyorum dogrusu, bakalim yarin ruh halim nasil olcak ben de direk sezeryan diyebilirim :))Öyle yapmayı planlıyorum canım teşekkür ederim :)
Olabilir canım görmedim valla o kadar da takip ettim bekledim :) niye 1 hafta arayla çağırdı ki seni canım :)
Oh keşke beni de 1 hafta sonra tekrar cagirsa :)
Sağlıkla gelsin Paşaların canım. Hepimizin zamanı geldi neredeyse artık. Güzel bir gün verir umarım :)
Ben bazen direk sezeryan mi olsam diyorum hem de 23 nisanda :) :) :) kızıma da o gün gel olur mu diyorum bakalım dinleyecek mi beni.
Ne yapalım canım el mecbur muhtaciz onlara ben de ssusacam artık. Zaten korkuyorum doğumdan bir de başka doktora gidersem tanımadığım daha da korkacam strese girecem. Zaten ne kaldı ki sunun surasinda taş catlasa 3 defa gideriz kontrole o da her hafta cagirirlarsa dimi :)
Yirim seni, korkma :):)Aynen kuzum bosver su dogumu sagsalim atlatalim artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Normal dogum olur belki dedi cati muayenesi yapcam dedi o yuzden bir de artik zaman azaldi sıkı takip edelim dedi ben de korkuyorum dogrusu, bakalim yarin ruh halim nasil olcak ben de direk sezeryan diyebilirim :))
Ahh canım. İkiz normal doğumlar oluyor aslında. Eğer çok istiyorsan, olada bilir. Ama tabi doktorunla birlikte en doğru kararı verirsiniz umarım. Sağlıklı olunda hep birlikte. Az kaldı yavrularımıza kavuşmaya :)Aynen kuzum bosver su dogumu sagsalim atlatalim artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Normal dogum olur belki dedi cati muayenesi yapcam dedi o yuzden bir de artik zaman azaldi sıkı takip edelim dedi ben de korkuyorum dogrusu, bakalim yarin ruh halim nasil olcak ben de direk sezeryan diyebilirim :))
Ay ne iyi doktormuş o öyle.ikiz olunca direkt sezeryan diyor ya hepsi.sağolsun normal doğuma gözkırpması.bebeklerin pozisyonu nasıl canım? İkisi de baş aşağıda mı inşallah?Aynen kuzum bosver su dogumu sagsalim atlatalim artik yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. Normal dogum olur belki dedi cati muayenesi yapcam dedi o yuzden bir de artik zaman azaldi sıkı takip edelim dedi ben de korkuyorum dogrusu, bakalim yarin ruh halim nasil olcak ben de direk sezeryan diyebilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?