Canim nette yoo mu link atabilir misin varsa bulamadim cunku
Insikak suresini okumwyi dene cnmbcok fyda goren var bide klasik olaak ama kedi durusuda hebege yer actigindan donebioiyomus Cnm okuyaasan bile bol bol dinle :) :) @@mytwin seni alintilaymadim cnm sendebunu deneyebilirsin durus degilde sureyi
Kızlar bugün kontrolumuz vardi. 36+0 2890 gr olmus kızım. Sancim da çıkmadı Allaha Şükür. hala donmemis doktor donmesi zor artik ama kucuk bir ihtimal var dedi
Masallah kizina canim Allah saglicakla kavusmayi nasip etsin.. Belki o kucuk bi ihtimal olur bilemeyiz hayirlisini versin Rabbim :) saglikli olalim da gerisi onemli degil :)
bende mayıs annesiyim Allah nasip ederse, şuan 36+4 deyim.
dün dr. kontrolüm vardı ve doktor hanım; "rahat bir normal normal doğum istiyorsan bol bol yürü ve eşinle ilişkini sürdür..." dedi.
halbuki biz 5 - 6 aylıkken bırakmıştık ilişkiyi... o dönemlerde bazı sabahlar kanlı akıntım oluyordu ve biz bunu ilişkiye bağlamıştık... halbuki idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum ve o kanlı akıntı nedeni buymuş. fakat bilinçaltımız da bu kaldı ve ilişkiyi kestik.
hala aklımda ilişkiye girersem; bir şey olacağı endişesi var içimde.
Masallah kizina canim Allah saglicakla kavusmayi nasip etsin.. Belki o kucuk bi ihtimal olur bilemeyiz hayirlisini versin Rabbim :) saglikli olalim da gerisi onemli degil :)
günaydın kızlar,
hepimiz iyi olmaya çalışıyoruz ağrılardan bel,sırt,karın bölgesinde,kemiklerde ama meleklerimiz için sabretmemiz gerekiyor.
bugün son iş günümmmmmm bu hafta oldukça yoğun geçti sadece okuyabildim yazamadım hiç
akşam ikeadan aldığımız beşiği kurduk ve beşikle konuşarak geceyi geçirdim
akşama evde temizliğe başlıyoruz yatak odasından başlayacağız akşama dolabımın içini yapacağız
Canim nette yoo mu link atabilir misin varsa bulamadim cunku
Insikak suresini okumwyi dene cnmbcok fyda goren var bide klasik olaak ama kedi durusuda hebege yer actigindan donebioiyomus Cnm okuyaasan bile bol bol dinle :) :) @@mytwin seni alintilaymadim cnm sendebunu deneyebilirsin durus degilde sureyi
ben hem bardaklara hem hediyelıklere 100 tane fln çıkardım. yuvarlak hepsi , kesimini de kendileri yapıyorlar.sen sadece elınle ayırıp yapıştırıyosun.arkası yapışkanlıydı benımkılerın. kesim istersen 25 tanesi 10 tl. istemezsen 25 tanesi 5 tl ye çıkarıyorlardı canım
Benim büyük kızım 32.haftada dönmüştü sonra sorun olmadı.ikincisi dönmedi tersti 37. Haftada doktor dönebilir demişti ama o akşam doğurdum malesef sezeryan olmak zorunda kaldım.oğlum da ters hala.kafa yukarda bacaklar aşağıda.dönse de dönmese de sezeryan olucak ama dönse belki doktora bir ihtimal sorardım normal doğumu.
günaydın kızlar,
hepimiz iyi olmaya çalıılardan bel,sırt,karın bölgesinde,kemiklerde ama meleklerimiz için sabretmemiz gerekiyor.
bugün son iş günümmmmmm bu hafta oldukça yoğun geçti sadece okuyabildim yazamadım hiç
akşam ikeadan aldığımız beşiği kurduk ve beşikle konuşarak geceyi geçirdim
akşama evde temizliğe başlıyoruz yatak odasından başlayacağız akşama dolabımın içini yapacağız
ben hem bardaklara hem hediyelıklere 100 tane fln çıkardım. yuvarlak hepsi , kesimini de kendileri yapıyorlar.sen sadece elınle ayırıp yapıştırıyosun.arkası yapışkanlıydı benımkılerın. kesim istersen 25 tanesi 10 tl. istemezsen 25 tanesi 5 tl ye çıkarıyorlardı canım
canım tam olarak ne oldu kanama mı?.. hadi hayırlısı inşallah.. normal doğum mu olacak?.. inşallah en doğru zamanda en doğru şekilde gerçekleşir doğumun..