2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Tesekkur ederimm bende baslayayim bugun o zaman. ☺

tünaydınnn anneler ve kuzucukları
mevlüt kolonyası için sticker bastıran var mı nerde yaptırdınız?
ben copy center merkezinde yaptırdım hem çok uygun hemde ordakı katologtan ıstedıgını seçip yapıyorsun .ugrasmıyorsun.ben istanbuldayım sen nerdesın bılmıyorum ama cemil copy de yaptırdım .

kızlar depend kadınlar için hasta külodu aldım şimcik migrostan. bilmiyorum iyimi kötü mü yaptım. siz bu tarz bişey aldınız mı doğum sonrası için

Senin bebislerinii yesinlerrrrr. Hayirlisi nasilsa oyle olsun korkma canim. Benim esim ikiz normal dogmuslar. InsaAllah ucunuzde sagliklaaa kavusursunuz.

ben copy center merkezinde yaptırdım hem çok uygun hemde ordakı katologtan ıstedıgını seçip yapıyorsun .ugrasmıyorsun.ben istanbuldayım sen nerdesın bılmıyorum ama cemil copy de yaptırdım .

izmir canım, ama online sitesi var galiba bir bakayım. Ne kadara yaptırdın :)

Slm kizlar hastane icin cikolata dusunenler koskada kutusuyla 32 adet paketli guzel bebek figurlu tek tek ambalajli hosgeldin bebek yaziyor 12 tl fiyati bilginix olsun
Canim nette yoo mu link atabilir misin varsa bulamadim cunku
Kızlar bugün kontrolumuz vardi. 36+0 2890 gr olmus kızım. Sancim da çıkmadı Allaha Şükür. hala donmemis. Doktor donmesi zor artik ama kucuk bir ihtimal var dedi
Insikak suresini okumwyi dene cnmbcok fyda goren var bide klasik olaak ama kedi durusuda hebege yer actigindan donebioiyomus Cnm okuyaasan bile bol bol dinle :) :) @@mytwin seni alintilaymadim cnm sendebunu deneyebilirsin durus degilde sureyi

Evet canım hayırlısı olsun inşallah.sağlıkla doğsunlar da bence çok da zorlamamak lazım.kiloları iyi olsun çabuk gelişsinler annelerini de üzmeden sağlıkla doğsunlar hepside inşallah.

Gunaydinnnn guzel anneler be bebisler.. bende dun 101den yorgan aldim fena degil mayis icin cok bile. Bahara geliyor dogum kalin bisey pek kullanilmaz diyordum ama simdi bir supheye dustum yine yagmurli burasi

bende aldım sene kıskullanamazlarmı ben acmadım cok mınıkmı?

guzel haberlerle gelcanım ozlemgıderın azcık

Kızlar bugün kontrolumuz vardi. 36+0 2890 gr olmus kızım. Sancim da çıkmadı Allaha Şükür. hala donmemis. Doktor donmesi zor artik ama kucuk bir ihtimal var dedi
Maşallah kızına :):) Allah yardım etsin de dönsün inşallah :)

Maşallah, sağlıcakla doğsunlar inşallah :)

benimde aklıma şu fikir geldi, hani doğum günü partileri için süslü karton bardaklar var ya onlardan alıp ikram etmeyi düşünüyorum, şerbeti de cam karafa koyarım kullan at bardak olur, nasıl olur ki???
Seninkide mantikli aslinda bilemedim simdi napsam ki bende canim ya

ben lazerliydim ama seansları bitiremedim, jilet kullanıyorum, su halde agdaya gitmek gercekten zor,
Benim de ayni durumda,lazerden dolayi yarim yamalak,yamali gibi.agda alerjim var hic bi sekilde kullanamiyorum,jiletle idare ediyorum o da malum kocaman gobektenacil bisey olcak diye korkuyorum ne yapcam bilmiyorum boyle

Senin bebislerinii yesinlerrrrr. Hayirlisi nasilsa oyle olsun korkma canim. Benim esim ikiz normal dogmuslar. InsaAllah ucunuzde sagliklaaa kavusursunuz.
Oyy biz de sizi yeriz canim benimm :), insallahh Allah dualarimizi kabul etsin cok sagol canim hepimiz saglikla kavusalim :) ne guzel masallah kayinvalidene, darisi da bana olsun :)

bende aldım sene kıskullanamazlarmı ben acmadım cok mınıkmı?

guzel haberlerle gelcanım ozlemgıderın azcık
Canım bende aldım yorgandan.birde attım makinaya yıkadım.hiç bozulmadı.bebek yorganı çok kalın olmamalı bence terlerse iyi olmaz.bence iyi kalınlığı.

Tamam canim insallah okuyayim bu Sureyi Allah razi olsun cok tesekkurler :) bebekler Allahin mucizesi eger donerse de buyuk bi mucize olucak insallah, cunku artik yerleri baya dar. Hakkimizda en hayirlisi olsun :)

Evet canım hayırlısı olsun inşallah.sağlıkla doğsunlar da bence çok da zorlamamak lazım.kiloları iyi olsun çabuk gelişsinler annelerini de üzmeden sağlıkla doğsunlar hepside inşallah.
Amin canim insallah.. Uzmezler Allahin izniyle akilli bebisler hepsi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…