- 9 Ekim 2010
- 133
- 121
- 123
Bende vücudun ağırlık dengesi değişiyor ya ondan oluyor sanmıştım demekki sinir sıkışmasıymışcanım o kulunç agrısı iki gündür bendede var doktorum normal dedi sinir sıkısması oluyormuş
Evet devlet memuruyum, ya çok haklısın özel sektörde asla kıymeti yok insanların, anneler de en çok mağdur olan kesim ne yazık ki ve biz çalışmak zorundayız, hep arada bırakıyorlar bizi.. Bi yandan çocuklarımızın gelecek kaygısı ile çalışmak istiyoruz bi yandan vicdanen çocuklarımızn yanında olamadık diye hırpalanıyoruz, Allah tüm analara sabır versin, çalışma azmi gücü versin :) Bu 2. çocuğa 400 tl özel sektörü kapsıyor mu bilmiyorum ama araştırmak lazım onu, az bir meblağ değil sonuçta, bebeğin ihtiyaçları karşılanır, hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum :) Biraz araştır istersen onu.. Allah kolaylık versin arkadaşım oğlunu öperim karnındaki bebeği de koklarım :*sanıyorum devlet memurusun cnm, ben özeldeyim, ve maalesef genelde her özelde olduğu gibi doğumdan itibaren 1 yıla kadar süt izni kullandırılıyor. evde 13 aylık bir oğlum var, süt iznimi daha yeni bitirdim, dediğin 3 saatlik süt iznide özelde de varsa eğer ilk 6 ayı içerir, ben daha geç başladığım için günlük 1,5 saate denek gelecek şekilde kullandım. o nedenle çıksın çok istedim bu yasayı. ilk doğumum mecburi erken sezeryan olduğundan bu da normal olamayacak, doktorum 19 mayıs gibi demişti, dedim 12 mayıs olursa süper olur, bebeğim iri büyük olduğundan o da olabilir dedi, sanırım 400 tl verilmese de (küçük bir para değil ama) olursa 12 mayısı kabul edeceğim. kısmet bakalım. çok zorlanıyorum, evde minik oğlum, sabahın köründe işe gel, gece sürekli uyan, bir de artık ağırlaştım, zaman çabucak geçsin istiyorum. bu arada erken doğum riski olan arkadaşlar, 37. haftadan sonrası sıkıntı değil, öncesi de bebeğin kilosu ile bağlantılı bir nevi. ben 37 de doğum yaptım, sarılık dışında sıkıntımız olmamıştı çok şükür.
pişik kremi olarakta eczanelerde yeşil renk popolin omega var kızlar, çok çok memnunum. almayanlar için tavsiyemdir.
Günaydınnn kader arkadaşım biz de, hava da bi soğuk kı kara kış ya resmen, işe gelene kadar burnum düştü :)günaydın annişlerrrrr. biz oğluşla ayakta uyuyoruz her zamanki gibi.
Günaydınnn prensesine benden selam söyle koklarım ben onu :) Güzel haberlerle gelin inşallahhGünaydın kızlar. Bugün saat 2 de prensesimi görmeye gidecem. Hem heyecanlıyım hem doktorumla yaşadığım sorundan dolayi kaygılı. Yeni doktor bulamadım malesef. O yeni hastane de acılmadı. Doktoruma muhtacim malesef. .
bu gece çok rahat uyudum çok şükür. Ama sabaha karşı 5 te uyanıp lavaboya gittim. Malum bölge de felaket bir yanma oldu uyuyamadim kalktım duş aldım. Biraz geçti sonra uyuDum bu iltihap niye gitmiyor ya
Günaydın kızlar. Bugün saat 2 de prensesimi görmeye gidecem. Hem heyecanlıyım hem doktorumla yaşadığım sorundan dolayi kaygılı. Yeni doktor bulamadım malesef. O yeni hastane de acılmadı. Doktoruma muhtacim malesef. .
bu gece çok rahat uyudum çok şükür. Ama sabaha karşı 5 te uyanıp lavaboya gittim. Malum bölge de felaket bir yanma oldu uyuyamadim kalktım duş aldım. Biraz geçti sonra uyuDum bu iltihap niye gitmiyor ya
Buralardayim canim benim, yazmasam da takipteyim. İyi diyelim de iyi olalim sen nasilsinn prensesin keyfi yerinde mi?Bir nebze seni rahatlattiysam bir kaç dakikalık da olsa sehayalin içine çekip kaygılarını korkularını unutturduysam ne mutlu bana canım. Sağlıkla gelsin Yavrularımız. .
Benimki de öyle canım acaba seninkiyke uzaktan bağlantı kurup anlaşıyorlar mi :) :)
Kuzucum yerim seni ya hosgeldin :) gördün mü keseyi
kuzummm nasılsin ozletiyorsun kendini kaybolma bir yerlere
Canım benim de geceleri ya da çok bir tarafıma yatarsam yada ayakta çok durursam yürürsem kasıklarda baskı oluyor.idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende.doktor bebeğin bacakları da aşağıda olduğu için idrar yolu enfeksiyonu da yapar dedi.Kızlar günaydınn, hayırlı cumalar cümleten :)
Gece sağa sola dönerken kasıklarıma baskı oluyor normal mi ki bu. Yoksa ben üşüttüm mü kasıkları naptın nettim. Var mi aynı şeyi yaşayan?
Canim ayni dert bende de var. Bu hafta sonu antalyada kardeşimin düğünü var. Ben manisadayim 6 saatlik yol. Doktorun riske atarsin dedi. Esim de sicak bakmiyor. Ne yapacam bilemedim.benim haftamda senden ileride.Kızlar iyi akşamlar. .geçen gün bahsetmiştim benim için önemli olan bir sınav var ankarada. .ben istanbulda oturuyorum. .Bu sınav , 10 yıldır açılmamış bizim bakanlıkta.2 yıldır bekliyordum. .lakin dün doktor uma gittim izin vermedi..artık son aydasin dedi..rapor olmadan uçağa da binemiyorum..otobüs 6 saat sürüyor riske mi atarım ki otobüsle gitsem..eşimin ehliyeti de yok araba tutsak. .bir de hem cmtsi hem pazar sınav. .ne yapsam karar veremedim
Guzel haberlerle gel insallah hayatim. Doktorun bence unutmustur o olayi ama cok ayip etmis gercekten. Bosver takma sen bebis iyi olsun da gerisi onemli degil. Gecmis olsun canm gecer insallahh :*Günaydın kızlar. Bugün saat 2 de prensesimi görmeye gidecem. Hem heyecanlıyım hem doktorumla yaşadığım sorundan dolayi kaygılı. Yeni doktor bulamadım malesef. O yeni hastane de acılmadı. Doktoruma muhtacim malesef. .
Simdiden zombi gibi dolasiyorum ben de canim. Dogumdan sonra nasil olucaz acaba.. Masaj da en fazla 1,saat kurtariyor canim sonra yine ayni...Amin canim inşallah sonuna geldik ama artık acı veriyor bana eşim sürekli masaj yapıyor sabaha kadar uyuyamadım yine
Günaydın canım :) teşekkür ederiz teyzesi prensesim de yanaklarından öpuyormus teyzesinin :)Evet devlet memuruyum, ya çok haklısın özel sektörde asla kıymeti yok insanların, anneler de en çok mağdur olan kesim ne yazık ki ve biz çalışmak zorundayız, hep arada bırakıyorlar bizi.. Bi yandan çocuklarımızın gelecek kaygısı ile çalışmak istiyoruz bi yandan vicdanen çocuklarımızn yanında olamadık diye hırpalanıyoruz, Allah tüm analara sabır versin, çalışma azmi gücü versin :) Bu 2. çocuğa 400 tl özel sektörü kapsıyor mu bilmiyorum ama araştırmak lazım onu, az bir meblağ değil sonuçta, bebeğin ihtiyaçları karşılanır, hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum :) Biraz araştır istersen onu.. Allah kolaylık versin arkadaşım oğlunu öperim karnındaki bebeği de koklarım :*
Günaydınnn kader arkadaşım biz de, hava da bi soğuk kı kara kış ya resmen, işe gelene kadar burnum düştü :)
Günaydınnn prensesine benden selam söyle koklarım ben onu :) Güzel haberlerle gelin inşallahh
Öyle yapmayı planlıyorum canım hatta belki konuyu hiç acmam. Çünkü gidecek başka doktor daha güzel bir hastane yokNe mutlu sana, hiç doktoru düşünme canım tamamen kuzuna konsantre ol, yavrunu göreceksin ne güzel, hayırlı haberlerle dönersin inş
Buralardayim canim benim, yazmasam da takipteyim. İyi diyelim de iyi olalim sen nasilsinn prensesin keyfi yerinde mi?
Geçen gün sen de doktora gitmistin donmeni bekledim baktım gelmedin dedim yine kayboldu bu kız :) :)Guzel haberlerle gel insallah hayatim. Doktorun bence unutmustur o olayi ama cok ayip etmis gercekten. Bosver takma sen bebis iyi olsun da gerisi onemli degil. Gecmis olsun canm gecer insallahh :*
sıkıntı ne bilmiyorum canım ama üzmemeye çalış bu dönemde kendini.hamılelıgın etkisiyle epey hassaslaşıyoruz ondandır birazda.rahatlatıcı müzikler dinle iyi geliyor.Kontrolum hhaftaya canim, prensesim hareketli cok sukur demek ki iyi. Ailesel sorunlar var biraz. Ama bugun bi seyi iyi anladim, bebegim stresten kucuk benim. Ben aglayinca hareketleri duruyo dinliyo resmen. Kiyamam kuzuma, az kaldi neyse ki insaAllah kucagima alinca sıkı sıkı sarilicam. simdi gozlerimdeki yaslar bosalmadan kapatayim bu konuyu.
Bende sebamed alayim o zaman canim. Mis kokulu meleginii optumm
pasta böreği nasıl koyuyorsun canımMerhaba hanimlar, son sayfalari okuyabildim, dogum yapan arkadaslar olmus sanirim, Allah hepimizin evladini bagislasin, Saglikli kolay dogumlar, hayirli evlatlar nasip etsin insaallah. Ben de bu ara hep kendimi dinliyorum, suram agriyo buram.agriyo normal mi falan.diye, guya 2. Cocuk, stres cok bunda, neden bilmem. Kayinvalidem gelcek insaallah, onun da stresi var.
Siz buzluga bi seyler koydunuz mu kizlar, et kiyma kavurcam, taze fasulye bamya koycam, borek pogaca koycam, nohut fasulye haslarim, baska ne yapsam ki, belki kimse gelmez yalniz olurum dogumda, oyle olmasa bile onumuz ramazan. Bi de ben dogum sonrasi icin kayisi kompostosu hazirlamak.istiyorum, kabizliga karsi, cok cekmistim zamaninda, ama malum dogum ne zaman olcak.bilmiyoruz, buzluga atilir mi sizce o?
bende de oluyor ya sırayla bi sağ baldırıma bi sol baldırıma:) uyandırıyor beni.ben de normalde uyku sorunu cekmıyorum sukur.allahtan öyle işe geliyorum cunku sabah.Canım ben uyuyorum ama bir iki gündür bacağıma kramp girmeye başladı gece uyanıyorum
gec kalmışssın canım basla artık.ben 2 haftadır sadece dustan sonra suruyorum.bu arada 37ye girdik çok şükür bin şükür. göğüs ucu kremi kullanmaya başlamadım. haftası yakın olan arkadaşlar siz kullanmaya başladınız mı?
Evet devlet memuruyum, ya çok haklısın özel sektörde asla kıymeti yok insanların, anneler de en çok mağdur olan kesim ne yazık ki ve biz çalışmak zorundayız, hep arada bırakıyorlar bizi.. Bi yandan çocuklarımızın gelecek kaygısı ile çalışmak istiyoruz bi yandan vicdanen çocuklarımızn yanında olamadık diye hırpalanıyoruz, Allah tüm analara sabır versin, çalışma azmi gücü versin :) Bu 2. çocuğa 400 tl özel sektörü kapsıyor mu bilmiyorum ama araştırmak lazım onu, az bir meblağ değil sonuçta, bebeğin ihtiyaçları karşılanır, hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum :) Biraz araştır istersen onu.. Allah kolaylık versin arkadaşım oğlunu öperim karnındaki bebeği de koklarım :*
Günaydınnn kader arkadaşım biz de, hava da bi soğuk kı kara kış ya resmen, işe gelene kadar burnum düştü :)
Günaydınnn prensesine benden selam söyle koklarım ben onu :) Güzel haberlerle gelin inşallahh
Haç hurması canım benm bildiğim ben haccdan geleni yiyorum ama burda satılan da alacamKızlar bu hurma dediğiniz hac hurması mı yoksa domatese benzeyen meyve mi hangisi ?
Çok cahilim ya
Demekki bu haftalar da normal ben son günler de şükür uyuyorum ama kramplar başladıkızlar, ben de geceleri uyuyamıyorum artık, surekli lavaboya kalkıyorum bir de ben de cok fazla kram oluyor, bacagıma giriyor surekli kilitlenip kalıyorum, tabi bi de bacaklarım cok kasılıyor. sonlara geldikce iyice dengesizleştik sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?