2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hayırlı Cumalar kızlar:)
Çok kötü bir gece geçirdim yine. toist canım aynı şekilde benimde kasıklarım berbat hatta dün gece sağımdan sola dönerken bıçak saplandi sanki kasigima ciglik atmisim farkinda olmadan eşiminde ödü koptu Bende birde vajina ağrisi varki o daha beter dün gecede iki kez sancilandim ama çok şükür düzensiz. Artık korkularım tavan yaptı, hepimizin bebekleri vakti zamanında hayırlısıyla gelsin inş. En azından şu 38.haftamızı tamamlayalım inş

Evet devlet memuruyum, ya çok haklısın özel sektörde asla kıymeti yok insanların, anneler de en çok mağdur olan kesim ne yazık ki ve biz çalışmak zorundayız, hep arada bırakıyorlar bizi.. Bi yandan çocuklarımızın gelecek kaygısı ile çalışmak istiyoruz bi yandan vicdanen çocuklarımızn yanında olamadık diye hırpalanıyoruz, Allah tüm analara sabır versin, çalışma azmi gücü versin :) Bu 2. çocuğa 400 tl özel sektörü kapsıyor mu bilmiyorum ama araştırmak lazım onu, az bir meblağ değil sonuçta, bebeğin ihtiyaçları karşılanır, hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum :) Biraz araştır istersen onu.. Allah kolaylık versin arkadaşım oğlunu öperim karnındaki bebeği de koklarım :*

günaydın annişlerrrrr. biz oğluşla ayakta uyuyoruz her zamanki gibi.
Günaydınnn kader arkadaşım biz de, hava da bi soğuk kı kara kış ya resmen, işe gelene kadar burnum düştü :)

Günaydınnn prensesine benden selam söyle koklarım ben onu :) Güzel haberlerle gelin inşallahh

Ne mutlu sana, hiç doktoru düşünme canım tamamen kuzuna konsantre ol, yavrunu göreceksin ne güzel, hayırlı haberlerle dönersin inş

Buralardayim canim benim, yazmasam da takipteyim. İyi diyelim de iyi olalim sen nasilsinn prensesin keyfi yerinde mi?

Günaydın kızlar.33+0 olduk bugün şükür.herkes iyi şükür maşallah hepimize.
Kızlar günaydınn, hayırlı cumalar cümleten :)
Gece sağa sola dönerken kasıklarıma baskı oluyor normal mi ki bu. Yoksa ben üşüttüm mü kasıkları naptın nettim. Var mi aynı şeyi yaşayan?
Canım benim de geceleri ya da çok bir tarafıma yatarsam yada ayakta çok durursam yürürsem kasıklarda baskı oluyor.idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende.doktor bebeğin bacakları da aşağıda olduğu için idrar yolu enfeksiyonu da yapar dedi.

Canim ayni dert bende de var. Bu hafta sonu antalyada kardeşimin düğünü var. Ben manisadayim 6 saatlik yol. Doktorun riske atarsin dedi. Esim de sicak bakmiyor. Ne yapacam bilemedim.benim haftamda senden ileride.

Guzel haberlerle gel insallah hayatim. Doktorun bence unutmustur o olayi ama cok ayip etmis gercekten. Bosver takma sen bebis iyi olsun da gerisi onemli degil. Gecmis olsun canm gecer insallahh :*

Amin canim inşallah sonuna geldik ama artık acı veriyor bana eşim sürekli masaj yapıyor sabaha kadar uyuyamadım yine
Simdiden zombi gibi dolasiyorum ben de canim. Dogumdan sonra nasil olucaz acaba.. Masaj da en fazla 1,saat kurtariyor canim sonra yine ayni...

Günaydın canım :) teşekkür ederiz teyzesi prensesim de yanaklarından öpuyormus teyzesinin :)
Ne mutlu sana, hiç doktoru düşünme canım tamamen kuzuna konsantre ol, yavrunu göreceksin ne güzel, hayırlı haberlerle dönersin inş
Öyle yapmayı planlıyorum canım hatta belki konuyu hiç acmam. Çünkü gidecek başka doktor daha güzel bir hastane yok ona muhtacim. Teşekkür ederiz canım benim
Buralardayim canim benim, yazmasam da takipteyim. İyi diyelim de iyi olalim sen nasilsinn prensesin keyfi yerinde mi?

Guzel haberlerle gel insallah hayatim. Doktorun bence unutmustur o olayi ama cok ayip etmis gercekten. Bosver takma sen bebis iyi olsun da gerisi onemli degil. Gecmis olsun canm gecer insallahh :*
Geçen gün sen de doktora gitmistin donmeni bekledim baktım gelmedin dedim yine kayboldu bu kız :) :)
Biz iyiyiz çok şükür canım. Sadece şu iltihap geçmeyi bilmiyor umarım kızıma bir zararı yoktur. O kesin unutmustur belki acmam ben de konuyu bişey olmamış gibi davranirim çünkü gidecek yerim yok ona ihtiyacım var..

sıkıntı ne bilmiyorum canım ama üzmemeye çalış bu dönemde kendini.hamılelıgın etkisiyle epey hassaslaşıyoruz ondandır birazda.rahatlatıcı müzikler dinle iyi geliyor.

pasta böreği nasıl koyuyorsun canım

Canım ben uyuyorum ama bir iki gündür bacağıma kramp girmeye başladı gece uyanıyorum
bende de oluyor ya sırayla bi sağ baldırıma bi sol baldırıma:) uyandırıyor beni.ben de normalde uyku sorunu cekmıyorum sukur.allahtan öyle işe geliyorum cunku sabah.

bu arada 37ye girdik çok şükür bin şükür. göğüs ucu kremi kullanmaya başlamadım. haftası yakın olan arkadaşlar siz kullanmaya başladınız mı?
gec kalmışssın canım basla artık.ben 2 haftadır sadece dustan sonra suruyorum.

kızlar, ben de geceleri uyuyamıyorum artık, surekli lavaboya kalkıyorum bir de ben de cok fazla kram oluyor, bacagıma giriyor surekli kilitlenip kalıyorum, tabi bi de bacaklarım cok kasılıyor. sonlara geldikce iyice dengesizleştik sanırım

çok sağol cnm, çalışanın da evde duranın da işi zor diye düşünüyorum. ben sadece 2 yaşına kadar en azından kendim bakabilmeyi isterdim, çocuk az da olsa dillenmeye başlar o zaman, ama ne mümkün, ikinciyi doğuracağım kısmetse yine çalışmak zorundalığı var, işim evime yakın, öğle araları koşarak gidiyorum,oğlumu görebileyim diye, ama bu sefer ayrılırken ağlaması yok mu, çocuğun psikolojisi bozuluyor diye birkaç gündür gitmiyor. yani çocuk sahibi olduktan sonra çalışmak gerçekten zor,çalışan annenin çocuğu olmak daha da zor. bakıcıya bırakmak v.s.Allah'ım hepimize sabır ve de güç versin, evde olan annelere de sabrın en iyisini versin.
ben de senin minik kuzunu öperim:)
bu arada kızlar aklıma geldikçe yazayım yardımım dokunur belki diyorum, 1 yalıktı oğlum sünnet ettirdik, aslında 7. gün istemiştik ama sarılıktan dolayı kısmet olmadı, o kadar rahat geçti ki, sadece bir kez ağladı,3 gün tamamen iyileşmişti, zaten altı normal bir şekilde bezleniyor. erkek bebek sahibi olacaklara tavsiye ederim,3-4 aylık bebek hareketli olduğundan sünnet işi daha zor. kısmetse bu oğlumda da erkenden yaptırmayı düşünüyorum.

Kızlar kanun devlet memurları için değil haksızlık olmazmı güya sosyal devletiz demi yorlar mı merak etmeyin hepimizin kapsıyor

Zaten aksi hali düşünmesi hata ama verecekleri 300 400 yerine izini 6 aya çıkarsalar

Benim ücretli 6 ay hakkım var kurum yarı özel yarı devlet bedava doğum yapıcam yani benim şartım allaha şükür iyi kurumum da dopum da para veriyor ama gözüm parada pulda değil ama ben kendimden çok şu 6 ay izin şçin dua ediyorum yazık günah

Ayrıca bakanlığa yada başka kaynaklara yazı yazın bilgi isteyin onların bize bilgi vermeleri gerekiyor

Ve kayıtsız kalmayın devlet memurlarına hak verilirse tepkinizi gösterin ben kendi şahsım adına bir şekilde imza toplar yazı da gönderirim

Üzülmeyin hak arayana verilir hepimiz eşitiz yok öyle o devlet sen özel ayrımı

Son düzenleme:
Demekki bu haftalar da normal ben son günler de şükür uyuyorum ama kramplar başladı

Dün son posta kıyafetler de ütülendi 1 yaşa kadar tüm kıyafetlerimiz hazır allahın izni ile üzerinde göreyim

Hayirli cumalar kizlarrrr

InsaAllah herkes iyidir... agdaya gidicez simdi ama ben gidene kadar yine akinti yasayacagim diye korkuyorum. Ama yaptirmam lazim ne kotu bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…