2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ayy hadi hayirlisi gunlerimiz ayni. En son ne zaman gitmistin doktora sanci falan cikmismiydi ? Ben dun gittim nst de sanci falan yok

2 hafta oldu doktora gitmeyeli sancım yoktuu hiç ama son birkaç gündür ara ara sancım oluyo beni yoklamaya başladı zaten yarın randevum varr

tuy dokucu kremle jilet aynı etkiyi yaratıyor canım aynı şekilde yeni çıkanları kötü çıkarıyor ve yayılıyor gıt gıde.hiç jilet kullanmadıysan degdirme bence bi değdirince iflah olmuyor.ben jiletin kalınlaştırıp siyahlastırdıgı tuylerım ıcın ıkı yıl lazere gıttım.şimdi mecburen ağdaya gidiyorum gayet temiz oluyor git bence.
kızlar depend kadınlar için hasta külodu aldım şimcik migrostan. bilmiyorum iyimi kötü mü yaptım. siz bu tarz bişey aldınız mı doğum sonrası için
bende aldım canım tedbir olarak genelde hazırlanan cantaya koyuyor bayanlar.

canım ben ilişkinin son aya kadar sağlıklı olduğunu doktorlardan duydum ama son ayda olabildiğini duymamıştım heleki doğumu kolaylastırdıgını.. bu ayda da ilişkiye isteyerek girmek zor valla..

sağol canım :)

rahim yapısından mı anlamadım canım. burdaki birçok arkadaşınki döndü benle aynı hafta olanlar. hayırlısı
benim de dönmedi hala

ilişkinin normal doğumu kolaylaştırdıgını bende duydum . bi arkadasım ben ona borçluyum bence normal doğumu diye anlatmıştı . 30 kılo almış hamılelıgınde ve bebekte 4 küsürdü ona ragmen normal yapmış . ama bende çekiniyorum ve hamıleliğimden beri 2 elimin parmaklarını geçmez birlikteliğimiz.istek yok bende ayrıca,onda da talep . korkuyoruz biraz.

Ohh ne guzel canim kolay gelsin hayirli olsun gule gule buyut bebisini o odada, bi kac hafta sonra icinde melegin olcak onunla konuscaksin insallah :)

sağol canım annemler yapacak temizliği ben hafif işleri halledeceğim ama zor tabiki ağırlaştım çok hareketlerim kısıtlı yani. o beşikte kızımın uyuduğunu düşünmek, ona bakmak dünyanın en güzel şeyi olacak sanırım. hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimizde başka birşey istemiyorum...

bende 23 kilo aldım şu güne kadar.
45 kilo ile başladım 68 - 67 civarııym
bebek ise; 3022gr çıktı son kontrolde.

dediğin gibi arkadaşım, bizde de korku oldu ve zaten ne arz var ne talep

Bende bir şekilde tüy Dökücü ile hallediyordum Evlenirken geçen yıl ağdaya başlamıştım çok azalmıştır ama hamile kalınca ilk kez jilet denedim şimdi bala jilet yapıyorum

Bebiş doğsun direk lazer gideceğim inşallah biter kıl tüy

Özellikle son aylarda bebeğin psikolojisini olumsuz etkilediğini okudum canım bende.. Mutlaka olacaksa da enfeksiyon riskine karşı mutlaka kondom kullanılmalıymış. Normal doğuma faydası var mı bilemem de bende çok taraftar değilim açıkçası

valla bende değilim oyuzden kardeş kardeş uyuyoruz :)

valla ben senide geçerim o zaman :) 33 haftadayım 60 la başlamıştım şuana kadar 16 kılo aldım. ki daha bebek 1650 grdı 2 hafta once gittiğimizde. ha bire kendime almışım anlaşılan :)
aslında bu ısteksızlıkte beni korkutmuyor değil inş doğumdan sonra düzelir

Isim etiketi mi canim?

Kizlar bendede bir kac gundur cinsel duygu artisi oldu esime yaklasinca sapik muamelesi goruyorum

selamlar bende lazere gidiyordum hatta son 1 seansım var
jilet yapamıyorum artık göremediğim için
mecburen veet tüy dökücü falan alıcam
ağda yaptıramam hiç ağda yaptırmadım o bölgeye hamile iken cesaret edemem diyorum

bende lazere gidiyordum ve hamıle olduğumu oğrenince bırakmak zorunda kaldım . ama şuanda zaten çok az çıkıyor tek tük. bende göremıyorum asla ama yokluyorum ara sıra elimle ve görmeden de olsa rast gele jılet yapıorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…