sağol canım annemler yapacak temizliği ben hafif işleri halledeceğim ama zor tabiki ağırlaştım çok hareketlerim kısıtlı yani. o beşikte kızımın uyuduğunu düşünmek, ona bakmak dünyanın en güzel şeyi olacak sanırım. hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimizde başka birşey istemiyorum...
Slm kizlar hastane icin cikolata dusunenler koskada kutusuyla 32 adet paketli guzel bebek figurlu tek tek ambalajli hosgeldin bebek yaziyor 12 tl fiyati bilginix olsun
Kizlar bugun ilk defa nst ye girdik... çok güzeldi kalp sesini dinlemek çık şükür iyiymiş bebeğim 35 haftalik, 2750 gr yaklaşık 48 cm. Şükürler olsun Allahıma ama kızlar ben kilolu basladim 75 ile ama suan 80 kiloyum sadece 5 kilo aldım ama bebeğim normal almış kilo dedi doktor önemli değil dedi az kilo alman falan....
Darısı sizin başınıza inşallah iyi haberler alırsınız sizlerde...
bende lazere gidiyordum ve hamıle olduğumu oğrenince bırakmak zorunda kaldım . ama şuanda zaten çok az çıkıyor tek tük. bende göremıyorum asla ama yokluyorum ara sıra elimle ve görmeden de olsa rast gele jılet yapıorum :)
ben elazığdayım burda reklem şirketi vardı..afiş falan basan biyer..
orda bastırdım 75 tanesine 25 tl verdik..
ben pahalı buldum..bide bitane büyük istedim beşiğine kapıya falan asarım diye..eşim öyle yaprımadı..
selamlar bende lazere gidiyordum hatta son 1 seansım var
jilet yapamıyorum artık göremediğim için
mecburen veet tüy dökücü falan alıcam
ağda yaptıramam hiç ağda yaptırmadım o bölgeye hamile iken cesaret edemem diyorum
Kızlar gecelik pijama almayan varsa netten dominoshop a bakabilir. Pazar siparis verdim sabah geldi. Haluk Bayram gecelik sabahlik takımı 60 tl aldım üzerinde orjinal etiketi 143,90 ben cok begendim birde pijama almayi dusunuyorum simdi
kızlar artık yavaş yavaş pasta börek yapıp buzluğa atıcam buzluktan çıkınca taze gibi olan tarifleriniz varsa çok sevinirim ya da hazır dr oetker in falan kolay yapılan beğendiğiniz ürünleri varmı 5 10 paket stoklayayım bari sonra rahat oluyo
Benim de ayni durumda,lazerden dolayi yarim yamalak,yamali gibi.agda alerjim var hic bi sekilde kullanamiyorum,jiletle idare ediyorum o da malum kocaman gobektenacil bisey olcak diye korkuyorum ne yapcam bilmiyorum boyle
yahu tek derdimiz o olsun boşverin ben (doktorum deli misin kızım sen izleme onları dedi) normal doğum izledim bi sürü hepsi orman gibiydi kimseni,n de umrunda değil
Kızlar iyi akşamlar. .geçen gün bahsetmiştim benim için önemli olan bir sınav var ankarada. .ben istanbulda oturuyorum. .Bu sınav , 10 yıldır açılmamış bizim bakanlıkta.2 yıldır bekliyordum. .lakin dün doktor uma gittim izin vermedi..artık son aydasin dedi..rapor olmadan uçağa da binemiyorum..otobüs 6 saat sürüyor riske mi atarım ki otobüsle gitsem..eşimin ehliyeti de yok araba tutsak. .bir de hem cmtsi hem pazar sınav. .ne yapsam karar veremedim
kızlar artık yavaş yavaş pasta börek yapıp buzluğa atıcam buzluktan çıkınca taze gibi olan tarifleriniz varsa çok sevinirim ya da hazır dr oetker in falan kolay yapılan beğendiğiniz ürünleri varmı 5 10 paket stoklayayım bari sonra rahat oluyo
Canım sigara böreği sarıp atıcam bende.birde mantarlı birbörek tarifi vardı buzlukta bekletiyorsun çıkarıp fırına atıyorsun.ondan yapıcam ben.tatlı bilmiyorum ama hazırda bekletilebilecek tarif.hee şekerpare hamurugibi bir hamur vardı çıkarıp pişirip şekerlisuya atılıyordu ama onu bekleyene kadar at keki pişir amaaan boşver.birde su böreği olabilir buzlukta.hem pişmiş olarak da bekletilebiliyo. Sarma da atabilirsin canım dolaba.aklıma gelenler bunlar benim.