2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

İyi bari canim kendini yormamis olursun sagolsun annenler de... Hepimiz agirlastik artik, zor gercekten.Vaktinde saglikla gelsinler insallah hepsi.

Slm kizlar hastane icin cikolata dusunenler koskada kutusuyla 32 adet paketli guzel bebek figurlu tek tek ambalajli hosgeldin bebek yaziyor 12 tl fiyati bilginix olsun
nerde vardı bu çikolatadan..iyimiş
nettenmi gördün yoksa markettemi

kız nasıl oluyo 5 kilozaten bebeğin, plasenta, su,bunları toplasan 8-10 kilo eder..
ne yaptın nasıl beslendin ..

bende şimdiye kadar çat pat jilet yaptım ama doğumda içime sinmez diyorum

tünaydınnn anneler ve kuzucukları
mevlüt kolonyası için sticker bastıran var mı nerde yaptırdınız?
ben elazığdayım burda reklem şirketi vardı..afiş falan basan biyer..
orda bastırdım 75 tanesine 25 tl verdik..
ben pahalı buldum..bide bitane büyük istedim beşiğine kapıya falan asarım diye..eşim öyle yaprımadı..

tuy dokucuyu hamıleyken kullanmıyacaksın demı?hamılelıkte zararlı kımyasal oldugu ıcın,emzırırken de doktora sor ıstersın

Çok teşekkürler bilgi için ben de şimdi bir pijama siparişi verdim.

tuy dokucuyu hamıleyken kullanmıyacaksın demı?hamılelıkte zararlı kımyasal oldugu ıcın,emzırırken de doktora sor ıstersın

bir kez kullanmayı düşünüyorum sonuçta hamile iken istemesekte bir sürü kimyasal içerikli ürün kullanıyoruz

kızlar artık yavaş yavaş pasta börek yapıp buzluğa atıcam buzluktan çıkınca taze gibi olan tarifleriniz varsa çok sevinirim ya da hazır dr oetker in falan kolay yapılan beğendiğiniz ürünleri varmı 5 10 paket stoklayayım bari sonra rahat oluyo

Benim de ayni durumda,lazerden dolayi yarim yamalak,yamali gibi.agda alerjim var hic bi sekilde kullanamiyorum,jiletle idare ediyorum o da malum kocaman gobektenacil bisey olcak diye korkuyorum ne yapcam bilmiyorum boyle

yahu tek derdimiz o olsun boşverin ben (doktorum deli misin kızım sen izleme onları dedi) normal doğum izledim bi sürü hepsi orman gibiydi kimseni,n de umrunda değil

zor bir durum aklıma doğum için şu Amerikaya gidenler geldi onların doktoru nasıl veriyoki raporu? Uçakla 12 saatten fazla bir yol sonuçta.

Canım sigara böreği sarıp atıcam bende.birde mantarlı birbörek tarifi vardı buzlukta bekletiyorsun çıkarıp fırına atıyorsun.ondan yapıcam ben.tatlı bilmiyorum ama hazırda bekletilebilecek tarif.hee şekerpare hamurugibi bir hamur vardı çıkarıp pişirip şekerlisuya atılıyordu ama onu bekleyene kadar at keki pişir amaaan boşver.birde su böreği olabilir buzlukta.hem pişmiş olarak da bekletilebiliyo. Sarma da atabilirsin canım dolaba.aklıma gelenler bunlar benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…