kızlar artık yavaş yavaş pasta börek yapıp buzluğa atıcam buzluktan çıkınca taze gibi olan tarifleriniz varsa çok sevinirim ya da hazır dr oetker in falan kolay yapılan beğendiğiniz ürünleri varmı 5 10 paket stoklayayım bari sonra rahat oluyo
Kurabiye tarifi: ( butun kurabiyeler icin kullanabilirsin)kızlar artık yavaş yavaş pasta börek yapıp buzluğa atıcam buzluktan çıkınca taze gibi olan tarifleriniz varsa çok sevinirim ya da hazır dr oetker in falan kolay yapılan beğendiğiniz ürünleri varmı 5 10 paket stoklayayım bari sonra rahat oluyo
Canim koskanin kendi magazasindanerde vardı bu çikolatadan..iyimiş
nettenmi gördün yoksa markettemi
benim az olduğu için tereddut etmiyorum. çok az çıkıyo . onlarda tüy gibi zaten.bende şimdiye kadar çat pat jilet yaptım ama doğumda içime sinmez diyorum
Sarma ve borek dusunuyorum bendekızlar artık yavaş yavaş pasta börek yapıp buzluğa atıcam buzluktan çıkınca taze gibi olan tarifleriniz varsa çok sevinirim ya da hazır dr oetker in falan kolay yapılan beğendiğiniz ürünleri varmı 5 10 paket stoklayayım bari sonra rahat oluyo
Simdi basladimi sancilar suyun geldimi ay bizide haberdar et lutfen insallah saglikla al kucagina bebisini allah kolay dogum nasip etsin.2 hafta oldu doktora gitmeyeli sancım yoktuu hiç ama son birkaç gündür ara ara sancım oluyo beni yoklamaya başladı zaten yarın randevum varr
nasıl yaptın ki? bize de anlat biz de yapalım :)
kızlar artık yavaş yavaş pasta börek yapıp buzluğa atıcam buzluktan çıkınca taze gibi olan tarifleriniz varsa çok sevinirim ya da hazır dr oetker in falan kolay yapılan beğendiğiniz ürünleri varmı 5 10 paket stoklayayım bari sonra rahat oluyo
valla maşallah size :) ben hiç bir şey yapmayacağım :) oğlumu sağlıkla kolay doğurabilsem yeter diyorum artık. ben de öyle hevesliydim ki pastalar çikolatalar oda süslemeler falan. ama gebeliğimin başından beri yatak istirahati olunca psikolojim alt üst oldu 26. haftadan beri ağrı sızı çekmekten yoruldum artık. Rabbim hiç birimizin hevesini kursağında bırakmasın lütfenbende bu ay annemle hazırlayacagım . yukarıda verdiğim tarıftekı kurabıyeden yapıcam cok guzel ve un gibi oluyor agzında dagılıyor yediğin gibi. poğaça ve borek yapıcam.pıramıt pasta gibi bi çeşit tatlı yapar atarım dolaba .aklıma geldikçe yaparım bişeyler şimdilik bunlar düşündük
masaAllah canim hayirlisi ne zamansa o zaman olur insaAllahGeldim kızlar. Bebeğim iyi çok şükür 47 cm boyu 2700 gr kilosu Maşalllah. Çok iyi dedi doktor. 15 gün sonraya çağırdı. Ayaklarım a baktı çok şişmiş yüzün de çok şişmiş tuzu tamamen kesiyorsun dedi.idrarda proteinden suphelendi çok şükür bişey yok. Çok ayakta kalma dedi. Kızım yan durmuş hâlâ donmemis. Tedaviyle olduğu için bu şişlikler devam ederse sezeryan ı alırım seni riske atamam dedi. Tansiyonunu düzenli olc yükselmesin dedi. Şimdilik sezeryan olursa 2 ya da 4 mayıs olur dedi. Bi dahaki gidisimde durumuma bakacak şişlikler gecmemisse daha erken sezeryan OlacaOlacak.ama hiç belli olmaz güne kadar normal doğum da olabilir dedi. Yaşadığımız olayı unutmuş hatta ben de seni merak ediyordum az önce kızlara beni sormuş neden gelmiyor haftaya arayın bakın demis
Doğuma mı gitmişki. Nereden anladınız? Kaç haftadaydı.Simdi basladimi sancilar suyun geldimi ay bizide haberdar et lutfen insallah saglikla al kucagina bebisini allah kolay dogum nasip etsin.
Bisey soracagim cnm,hamile kalinca cogalma oldumu?hormonlar degisiyor ya kil kokunu de etkiliyormus.benim sadece özel bölgemde artma var baya bi.lazeri bitirmeden hamile kamissim allahtan diyorumselamlar bende lazere gidiyordum hatta son 1 seansım var
jilet yapamıyorum artık göremediğim için
mecburen veet tüy dökücü falan alıcam
ağda yaptıramam hiç ağda yaptırmadım o bölgeye hamile iken cesaret edemem diyorum
Geldim kızlar. Bebeğim iyi çok şükür 47 cm boyu 2700 gr kilosu Maşalllah. Çok iyi dedi doktor. 15 gün sonraya çağırdı. Ayaklarım a baktı çok şişmiş yüzün de çok şişmiş tuzu tamamen kesiyorsun dedi.idrarda proteinden suphelendi çok şükür bişey yok. Çok ayakta kalma dedi. Kızım yan durmuş hâlâ donmemis. Tedaviyle olduğu için bu şişlikler devam ederse sezeryan ı alırım seni riske atamam dedi. Tansiyonunu düzenli olc yükselmesin dedi. Şimdilik sezeryan olursa 2 ya da 4 mayıs olur dedi. Bi dahaki gidisimde durumuma bakacak şişlikler gecmemisse daha erken sezeryan OlacaOlacak.ama hiç belli olmaz güne kadar normal doğum da olabilir dedi. Yaşadığımız olayı unutmuş hatta ben de seni merak ediyordum az önce kızlara beni sormuş neden gelmiyor haftaya arayın bakın demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?