Senin daha 34, hafta canim inşallah dönertuy dokucu kremle jilet aynı etkiyi yaratıyor canım aynı şekilde yeni çıkanları kötü çıkarıyor ve yayılıyor gıt gıde.hiç jilet kullanmadıysan degdirme bence bi değdirince iflah olmuyor.ben jiletin kalınlaştırıp siyahlastırdıgı tuylerım ıcın ıkı yıl lazere gıttım.şimdi mecburen ağdaya gidiyorum gayet temiz oluyor git bence.
bende aldım canım tedbir olarak genelde hazırlanan cantaya koyuyor bayanlar.
canım ben ilişkinin son aya kadar sağlıklı olduğunu doktorlardan duydum ama son ayda olabildiğini duymamıştım heleki doğumu kolaylastırdıgını.. bu ayda da ilişkiye isteyerek girmek zor valla..
benim de dönmedi hala
Gozun aydin canim hersey yolunda sukurGeldim kızlar. Bebeğim iyi çok şükür 47 cm boyu 2700 gr kilosu Maşalllah. Çok iyi dedi doktor. 15 gün sonraya çağırdı. Ayaklarım a baktı çok şişmiş yüzün de çok şişmiş tuzu tamamen kesiyorsun dedi.idrarda proteinden suphelendi çok şükür bişey yok. Çok ayakta kalma dedi. Kızım yan durmuş hâlâ donmemis. Tedaviyle olduğu için bu şişlikler devam ederse sezeryan ı alırım seni riske atamam dedi. Tansiyonunu düzenli olc yükselmesin dedi. Şimdilik sezeryan olursa 2 ya da 4 mayıs olur dedi. Bi dahaki gidisimde durumuma bakacak şişlikler gecmemisse daha erken sezeryan OlacaOlacak.ama hiç belli olmaz güne kadar normal doğum da olabilir dedi. Yaşadığımız olayı unutmuş hatta ben de seni merak ediyordum az önce kızlara beni sormuş neden gelmiyor haftaya arayın bakın demis
geçmiş olsun canım... bebişine de maşallah.. var mı peki sende tansiyon problemi?.. ölçtün mü hiç?.. inşallah en doğru zamanda en doğru şekilde alırsın bebişini kucağına.. sana seçme şansı verirse ve sezaryen olacak olursa 5 mayısta yapılabilir.. 05.05.2015 güzel bi tarih ben de istiyorum bazen sonra da sağlıkla doğsun da artık ne zaman olursa diyorum.. doktorunla sorunun da hallolmuş sanki şimdilik.. seni hatırlayıp sorması bile güzel.. ben hiç gitmesem benim ki demez nerde diye.. inşallah her şey güzel olacak..Geldim kızlar. Bebeğim iyi çok şükür 47 cm boyu 2700 gr kilosu Maşalllah. Çok iyi dedi doktor. 15 gün sonraya çağırdı. Ayaklarım a baktı çok şişmiş yüzün de çok şişmiş tuzu tamamen kesiyorsun dedi.idrarda proteinden suphelendi çok şükür bişey yok. Çok ayakta kalma dedi. Kızım yan durmuş hâlâ donmemis. Tedaviyle olduğu için bu şişlikler devam ederse sezeryan ı alırım seni riske atamam dedi. Tansiyonunu düzenli olc yükselmesin dedi. Şimdilik sezeryan olursa 2 ya da 4 mayıs olur dedi. Bi dahaki gidisimde durumuma bakacak şişlikler gecmemisse daha erken sezeryan OlacaOlacak.ama hiç belli olmaz güne kadar normal doğum da olabilir dedi. Yaşadığımız olayı unutmuş hatta ben de seni merak ediyordum az önce kızlara beni sormuş neden gelmiyor haftaya arayın bakın demis
Valla benim böreğim var. Neli istersen için farketmez. Yufkayı üçgen kesip, içine tereyağlı su suruyorum. Ya mide şeklinde ya da sigara böreği şeklinde katlıyorum. Hop buzluğa. Yapacağım zamanda hafif buzluyken, üzerine yumurta sürüp fırına. Mis gibi oluyor.
kıyamam sana ben. kolaylık versin allah sanada. ben kendimi o yönden çok şanslı hissediyorum maşallah ağrı sızı bel ağrısı yeni başladı ama yataklara düşürmedi çok şükür. hala işe gidip gelyorum evimin temizliği yemeği baş edebiliorum. sadece çok yoruluyorum ve ağrım sızım artıyor kendimi yordugumda.o yuzden haftada 2-3 gun kayınvalıdeme gidip kalıyoruz.daha iyi oluyor benım içinde yorulmuyorum . allah sağlıkla dogurmayı nasıp etsin gelenler yemeğe içmeye gelmıyor hiç üzme sen kendini herşey var artık bi siparişe bakar alırsın hazır su boreklerınden kurupasta cinsi kurabıyelerden olur bite.rvalla maşallah size :) ben hiç bir şey yapmayacağım :) oğlumu sağlıkla kolay doğurabilsem yeter diyorum artık. ben de öyle hevesliydim ki pastalar çikolatalar oda süslemeler falan. ama gebeliğimin başından beri yatak istirahati olunca psikolojim alt üst oldu 26. haftadan beri ağrı sızı çekmekten yoruldum artık. Rabbim hiç birimizin hevesini kursağında bırakmasın lütfen
kolay gelsin size de :)
hayır ben yerine gittim yaptım . işyerime çok yakın çünkü . cemil copy diye geçiyor , cemil baskı çözümleri adı .
Hic onemli degil canim hazirlik esinnbir tepsi su boregi birde baklava alsin mis gibi istevalla maşallah size :) ben hiç bir şey yapmayacağım :) oğlumu sağlıkla kolay doğurabilsem yeter diyorum artık. ben de öyle hevesliydim ki pastalar çikolatalar oda süslemeler falan. ama gebeliğimin başından beri yatak istirahati olunca psikolojim alt üst oldu 26. haftadan beri ağrı sızı çekmekten yoruldum artık. Rabbim hiç birimizin hevesini kursağında bırakmasın lütfen
Nisan gelmis canimDoğuma mı gitmişki. Nereden anladınız? Kaç haftadaydı.
Canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Hayırlısıyla sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize.sende doğumdan sonra yaparsın kuzum boşver.yapamazsanda pastaneler neden var?değil mi ama?valla maşallah size :) ben hiç bir şey yapmayacağım :) oğlumu sağlıkla kolay doğurabilsem yeter diyorum artık. ben de öyle hevesliydim ki pastalar çikolatalar oda süslemeler falan. ama gebeliğimin başından beri yatak istirahati olunca psikolojim alt üst oldu 26. haftadan beri ağrı sızı çekmekten yoruldum artık. Rabbim hiç birimizin hevesini kursağında bırakmasın lütfen
evet canım saolasın öyle yaparız iyi fikir verdin valla :)Hic onemli degil canim hazirlik esinnbir tepsi su boregi birde baklava alsin mis gibi iste
Masallahh ya nasil da buyumus prensesim, teyzesi yer onu :) hayirlisiyla vaktinde saglicakla kavusursunz insallah canim benim. Cok sevindim cok sukur iyisiniz , bence doktorun seni tanimadan soyledi o cumleyi, o an baska bir hastaya sinirlenmis olabilir canim sana kasitli yapsaydi seni dusunup sormazdi :)Geldim kızlar. Bebeğim iyi çok şükür 47 cm boyu 2700 gr kilosu Maşalllah. Çok iyi dedi doktor. 15 gün sonraya çağırdı. Ayaklarım a baktı çok şişmiş yüzün de çok şişmiş tuzu tamamen kesiyorsun dedi.idrarda proteinden suphelendi çok şükür bişey yok. Çok ayakta kalma dedi. Kızım yan durmuş hâlâ donmemis. Tedaviyle olduğu için bu şişlikler devam ederse sezeryan ı alırım seni riske atamam dedi. Tansiyonunu düzenli olc yükselmesin dedi. Şimdilik sezeryan olursa 2 ya da 4 mayıs olur dedi. Bi dahaki gidisimde durumuma bakacak şişlikler gecmemisse daha erken sezeryan OlacaOlacak.ama hiç belli olmaz güne kadar normal doğum da olabilir dedi. Yaşadığımız olayı unutmuş hatta ben de seni merak ediyordum az önce kızlara beni sormuş neden gelmiyor haftaya arayın bakın demis
doğru valla canım ya :) doğsun da inş ikinciye bu hazırlık telaşlarını yaşarımCanım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Hayırlısıyla sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize.sende doğumdan sonra yaparsın kuzum boşver.yapamazsanda pastaneler neden var?değil mi ama?
canım nasılsın ne var ne yok?.. bizim yakışıklılar nasıl, yoruyorlar mı annelerini?..Masallahh ya nasil da buyumus prensesim, teyzesi yer onu :) hayirlisiyla vaktinde saglicakla kavusursunz insallah canim benim. Cok sevindim cok sukur iyisiniz , bence doktorun seni tanimadan soyledi o cumleyi, o an baska bir hastaya sinirlenmis olabilir canim sana kasitli yapsaydi seni dusunup sormazdi :)
37.haftadaymisNisan gelmis canim
hoşbulduk canım yok daha keseyı gormedım 3 gun sonra randevu dırek kalp atısınıda gormeye gıtcem inşallah duyarım gıttıgımdeBir nebze seni rahatlattiysam bir kaç dakikalık da olsa seni o hayalin içine çekip kaygılarını korkularını unutturduysam ne mutlu bana canım. Sağlıkla gelsin Yavrularımız. .
Benimki de öyle canım acaba seninkiyke uzaktan bağlantı kurup anlaşıyorlar mi :) :)
Kuzucum yerim seni ya hosgeldin :) gördün mü keseyi
kuzummm nasılsin ozletiyorsun kendini kaybolma bir yerlere
İyiyim canim cok sukur. Onlar yormuyor ama gun gectikce daha da agirlasiyoruz canim Allah yardim etsin hepimize. Siz nasilsiniz bebisle? Uzun zamandir yoksun canim ozlettin kendinicanım nasılsın ne var ne yok?.. bizim yakışıklılar nasıl, yoruyorlar mı annelerini?..
37.haftadaymis
Amin inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahhoşbulduk canım yok daha keseyı gormedım 3 gun sonra randevu dırek kalp atısınıda gormeye gıtcem inşallah duyarım gıttıgımde
amin canım cumlemızın ınsallah 47 gun onra yapcaktım dogum kızıma bısey olmasaydı sımdı yenı bastan yasıyorum herseyı ınsallah rabbım bu sefer guler yuzumeAmin inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?