2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin daha 34, hafta canim inşallah döner

Gozun aydin canim hersey yolunda sukur

geçmiş olsun canım... bebişine de maşallah.. var mı peki sende tansiyon problemi?.. ölçtün mü hiç?.. inşallah en doğru zamanda en doğru şekilde alırsın bebişini kucağına.. sana seçme şansı verirse ve sezaryen olacak olursa 5 mayısta yapılabilir.. 05.05.2015 güzel bi tarih ben de istiyorum bazen sonra da sağlıkla doğsun da artık ne zaman olursa diyorum.. doktorunla sorunun da hallolmuş sanki şimdilik.. seni hatırlayıp sorması bile güzel.. ben hiç gitmesem benim ki demez nerde diye.. inşallah her şey güzel olacak..

kıyamam sana ben. kolaylık versin allah sanada. ben kendimi o yönden çok şanslı hissediyorum maşallah ağrı sızı bel ağrısı yeni başladı ama yataklara düşürmedi çok şükür. hala işe gidip gelyorum evimin temizliği yemeği baş edebiliorum. sadece çok yoruluyorum ve ağrım sızım artıyor kendimi yordugumda.o yuzden haftada 2-3 gun kayınvalıdeme gidip kalıyoruz.daha iyi oluyor benım içinde yorulmuyorum . allah sağlıkla dogurmayı nasıp etsin gelenler yemeğe içmeye gelmıyor hiç üzme sen kendini herşey var artık bi siparişe bakar alırsın hazır su boreklerınden kurupasta cinsi kurabıyelerden olur bite.r

Hic onemli degil canim hazirlik esinnbir tepsi su boregi birde baklava alsin mis gibi iste

:))) ben de izledim herkes cok kizdi bana.canim onlarin hepsi yapanci zaten almiyolar ki oyle bi aliskanliklari yok.cok guldum ama sana:)

Canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Hayırlısıyla sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize.sende doğumdan sonra yaparsın kuzum boşver.yapamazsanda pastaneler neden var?değil mi ama?

Masallahh ya nasil da buyumus prensesim, teyzesi yer onu :) hayirlisiyla vaktinde saglicakla kavusursunz insallah canim benim. Cok sevindim cok sukur iyisiniz , bence doktorun seni tanimadan soyledi o cumleyi, o an baska bir hastaya sinirlenmis olabilir canim sana kasitli yapsaydi seni dusunup sormazdi :)

Canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Hayırlısıyla sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize.sende doğumdan sonra yaparsın kuzum boşver.yapamazsanda pastaneler neden var?değil mi ama?
doğru valla canım ya :) doğsun da inş ikinciye bu hazırlık telaşlarını yaşarım

canım nasılsın ne var ne yok?.. bizim yakışıklılar nasıl, yoruyorlar mı annelerini?..

hoşbulduk canım yok daha keseyı gormedım 3 gun sonra randevu dırek kalp atısınıda gormeye gıtcem inşallah duyarım gıttıgımde

luckymum canım kusura bakma rahatsız ediyorum seni dominoshoptan bende alışveriş yapacaktım ama tc de isteyince kararsız kaldım güvenilir bir site mi acaba sonra başımız ağrımasın korktum açıkçası

canım nasılsın ne var ne yok?.. bizim yakışıklılar nasıl, yoruyorlar mı annelerini?..
İyiyim canim cok sukur. Onlar yormuyor ama gun gectikce daha da agirlasiyoruz canim Allah yardim etsin hepimize. Siz nasilsiniz bebisle? Uzun zamandir yoksun canim ozlettin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…