Canım bizi de haberdar etmeyi unutma olur mu? Bu arada gözükmüyorsun çok özlüyoruz seni.bizi sensiz bırakma olur mu?hoşbulduk canım yok daha keseyı gormedım 3 gun sonra randevu dırek kalp atısınıda gormeye gıtcem inşallah duyarım gıttıgımde
Masaallah kızcene annnesiii cok az kalmıs kavusmaya :)))Geldim kızlar. Bebeğim iyi çok şükür 47 cm boyu 2700 gr kilosu Maşalllah. Çok iyi dedi doktor. 15 gün sonraya çağırdı. Ayaklarım a baktı çok şişmiş yüzün de çok şişmiş tuzu tamamen kesiyorsun dedi.idrarda proteinden suphelendi çok şükür bişey yok. Çok ayakta kalma dedi. Kızım yan durmuş hâlâ donmemis. Tedaviyle olduğu için bu şişlikler devam ederse sezeryan ı alırım seni riske atamam dedi. Tansiyonunu düzenli olc yükselmesin dedi. Şimdilik sezeryan olursa 2 ya da 4 mayıs olur dedi. Bi dahaki gidisimde durumuma bakacak şişlikler gecmemisse daha erken sezeryan OlacaOlacak.ama hiç belli olmaz güne kadar normal doğum da olabilir dedi. Yaşadığımız olayı unutmuş hatta ben de seni merak ediyordum az önce kızlara beni sormuş neden gelmiyor haftaya arayın bakın demis
ederım tabıkı canım bende ozledım sızı valla nasıp olursa bebegım aralıkta gelcek aralık annelerınde oluyorum burayada ugruyorum ama bazen moralım bozuluyo yazmadan cıkıyorum kızımın oldugu gunler gelıyo aklımaCanım bizi de haberdar etmeyi unutma olur mu? Bu arada gözükmüyorsun çok özlüyoruz seni.bizi sensiz bırakma olur mu?
biz de iyiyiz çok şükür.. önce taşınma iş değişikliği falan uğraştım.. şimdi de takip etmeye çalışıyorum ama her şey hızlı gelişiyor zor yetişiyorum.. evet artık ağırlaştık hepimiz.. yatakta dönerken falan çok komik hallere giriyorum.. hepimizin kafasında sorular, nasıl doğurcam, sezaryen mi olsa normal mi?.. falan düşünüp duruyoruz işte.. inşallah hepimiz için en hayırlısı olur..İyiyim canim cok sukur. Onlar yormuyor ama gun gectikce daha da agirlasiyoruz canim Allah yardim etsin hepimize. Siz nasilsiniz bebisle? Uzun zamandir yoksun canim ozlettin kendini
Canım her şerde vardır bir hayr biz göremeyiz bilemeyiz şükür Rabbim aratmadı sana bak yeniden o heyecanı yaşıyorsun bundan sonra her şey daha güzel olacak o sana cennette şefaatçi olacak inşallah sen dünyadaki meleklerini düşün canım o şu anda çok çok güzel bir yerdeamin canım cumlemızın ınsallah 47 gun onra yapcaktım dogum kızıma bısey olmasaydı sımdı yenı bastan yasıyorum herseyı ınsallah rabbım bu sefer guler yuzume
Canım unut diyemem ama artık şükür yeni bir umudun var ve sürekli kendini üzerek bu bebeğine de haksızlık yapıyorsun.annesi kızın cennette artık inşallah.sen onun için üzülme artık.oğluşlarını ve yeni bebişini düşün ve şükret mevlama ne kadar büyük senin acını azalttı inşallah.Artık mutlu olma zamanı.ederım tabıkı canım bende ozledım sızı valla nasıp olursa bebegım aralıkta gelcek aralık annelerınde oluyorum burayada ugruyorum ama bazen moralım bozuluyo yazmadan cıkıyorum kızımın oldugu gunler gelıyo aklıma
oyle tabıkı canım sukurler olsun rabbıme korunmayı bıraktıgım anda nasıp ettı yenıden ınsallah bunu sag saglım alırım kucagıma ablam dıyokı Allah senı sınava tuttu demekkı sınavı başardınkı sana ödul olarak verdı bu bebegı dıoCanım her şerde vardır bir hayr biz göremeyiz bilemeyiz şükür Rabbim aratmadı sana bak yeniden o heyecanı yaşıyorsun bundan sonra her şey daha güzel olacak o sana cennette şefaatçi olacak inşallah sen dünyadaki meleklerini düşün canım o şu anda çok çok güzel bir yerde
evet erken degil insallah hayirlisi olsunİyi bari çok erken değil. Umarım hayırlı haberlerle yazar en kısa zamanda.
sukurler olsun rabbıme ınsallah kımseyı evladıyla sınamaz eşimde bende dogrusu pek sevınemıyoruz bu bebege ya yıne aynı sey olurda baglanıp kaybedersek dıye kalp atısını duyduktan sonra deısır sanırm duygularım ama suan uzak tutuyorum kendımı korktugum ıcnCanım unut diyemem ama artık şükür yeni bir umudun var ve sürekli kendini üzerek bu bebeğine de haksızlık yapıyorsun.annesi kızın cennette artık inşallah.sen onun için üzülme artık.oğluşlarını ve yeni bebişini düşün ve şükret mevlama ne kadar büyük senin acını azalttı inşallah.Artık mutlu olma zamanı.
Çok haklısınız canım yaşadıklarınızdan sonra çok normal bu şekilde düşünmeniz ama güzel düşünelim güzel olsun inşallah.aslında kafan değişsin diye şöyle tatile falan giyseniz biraz daha iyi olurdu belki.ama kalp atışı herşeyi güzelleştirecek inşallah.sukurler olsun rabbıme ınsallah kımseyı evladıyla sınamaz eşimde bende dogrusu pek sevınemıyoruz bu bebege ya yıne aynı sey olurda baglanıp kaybedersek dıye kalp atısını duyduktan sonra deısır sanırm duygularım ama suan uzak tutuyorum kendımı korktugum ıcn
ınşallah canım bı duysaydım 2 3 gundur uyuyamıyorum bıle zaman durmus gıbı ılerlemıyo su 3 gun gecsede hayırlısıyla kalp atısını duysam zaman ılerlemeye devam ederde sımdılık gecmıyo :)Çok haklısınız canım yaşadıklarınızdan sonra çok normal bu şekilde düşünmeniz ama güzel düşünelim güzel olsun inşallah.aslında kafan değişsin diye şöyle tatile falan giyseniz biraz daha iyi olurdu belki.ama kalp atışı herşeyi güzelleştirecek inşallah.
sukurler olsun rabbıme ınsallah kımseyı evladıyla sınamaz eşimde bende dogrusu pek sevınemıyoruz bu bebege ya yıne aynı sey olurda baglanıp kaybedersek dıye kalp atısını duyduktan sonra deısır sanırm duygularım ama suan uzak tutuyorum kendımı korktugum ıcn
amin canım ınsallah cumlemıze nasıp etsın rabbımCanimm insaAllah saglikla kucagina alirsin bebegini. Rabbim yardimcin olsun. Mis kokusunu icine cekmeyi nasip etsin Allahim.
Canim dogumdan hemen sonra baslanabiliyor mu yoksa emzirme surecini de bekleyecek misin?lal bade Yok hic artma olmadi canim ustelik ben cok arayla gittim seanslarima
Inşallah canım teşekkür ederimmasaAllah canim hayirlisi ne zamansa o zaman olur insaAllah
Ekmeği bile yasakladı ya kepekli ye ya da tuzsuz etimek ye dedi canım zor olucak gibi. .Maşallah canım. Dikkat et turşu falanda yeme bu aralar bari.
Çok şükür canımGozun aydin canim hersey yolunda sukur
Evet 5 mayıs da güzel canım tarih olarak. Umarim sislerim daha çok artmaz. Korktum açıkçası. Doktor bey korkma dedi dikkat et. Evet canım sanki hatasini anlamış gibiydi. Çok ilgilendi yarım saat kaldım içeride. Bir kere çok yüksek çıkmıştı tansiyonum canım. Ondan sonra hep ölçtüm genelde 12 8 çıkıyor. Senin doktor ne dedi DoğuM şekli için canımgeçmiş olsun canım... bebişine de maşallah.. var mı peki sende tansiyon problemi?.. ölçtün mü hiç?.. inşallah en doğru zamanda en doğru şekilde alırsın bebişini kucağına.. sana seçme şansı verirse ve sezaryen olacak olursa 5 mayısta yapılabilir.. 05.05.2015 güzel bi tarih ben de istiyorum bazen sonra da sağlıkla doğsun da artık ne zaman olursa diyorum.. doktorunla sorunun da hallolmuş sanki şimdilik.. seni hatırlayıp sorması bile güzel.. ben hiç gitmesem benim ki demez nerde diye.. inşallah her şey güzel olacak..
Ayyy teşekkür ederiz teyzesi buz de seni yeriz ama hem de pasalarla birlikte :) İnşallah canım ya farklı hissediyorum az kaldı :)Masallahh ya nasil da buyumus prensesim, teyzesi yer onu :) hayirlisiyla vaktinde saglicakla kavusursunz insallah canim benim. Cok sevindim cok sukur iyisiniz , bence doktorun seni tanimadan soyledi o cumleyi, o an baska bir hastaya sinirlenmis olabilir canim sana kasitli yapsaydi seni dusunup sormazdi :)
Aynen canım çok heyecanlandim şaka gibi geliyor :)Masaallah kızcene annnesiii cok az kalmıs kavusmaya :)))
luckymum canım kusura bakma rahatsız ediyorum seni dominoshoptan bende alışveriş yapacaktım ama tc de isteyince kararsız kaldım güvenilir bir site mi acaba sonra başımız ağrımasın korktum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?