Geçmiş olsun canım bilemedim ki bi acile mi gitseniz???Kızlar az önce öyle bir şey oldu ki çok korktumbalkonda bir kaç çamaşır vardı onları topluyordum birden sol kasığım a fena bir ağrı girdi sol bacagim tamamen tutuldu. Kafamı kaldırdım her taraf donuyordu Bayılacak gibi oldum ayaklarım boşaldı resmen. Hemen içeri yürüdüm telefonu alıp eşimi aradım eve gel dedim . Geldi hemen. Bütün vücudum titredi. Kalbim çıkacak gibi atıyordu. Niye öyle oldu anlamadım sol kasığım hâlâ ağrıyor
Çok mantıklı, tecrübesiz olmak da zor he :):) Ben de öyle yapayım, bi de güzel bi pijama takımı aldım he resim çekinirsem diye :):):)Bence kesinlikle en az 2 tane gecelikolsun yanınızda pijama şart değil en az 3 tanede çamaşır . Sezeryan veya normal farketmez alttan baya bi kanama oluyo yatarken ben geceliğimi belimde toplamıştım altımda hasta örtüsü vardı zaten kan geçersede en fazla çamaşır ve örtü kirleniyor o da değişilir hemen üstümdede pike örtülüydü zaten . Tuvalete giderken de gecelik daha rahat belinde topluyosun pijamanın sıyırma oraya buraya değme ıslanma derdi var
Evet nst baya zaman alıyor ben 32. haftamda 11 de gıttım 3 de cıktım hastaneden hadı hayırlı haberler beklıyoruz gelınce yaz cnm13.30 da canım ama nst falan derken çok uzun sürüyor :)
Maşallah canım 2.5 güzel bir kilo kendini kurtarır yani, hem doğmasına da var daha biraz daha alır üzülme. Doktorlar riskli bir durum görünce hiç affetmiyor hemen sezeryanla alıyorlar zaten. Demekki gelişimi devam ediyor. Bir aralar benim de 10 gün kadar geri Çıktığı olmuştu inan. Şimdi düEldi. Bir anda gelişecektir inşallah.
Evet canım bende bu sebepten kullanamadım. Ama ucuna göğüs pedi değilde göğüs Kalkan'ı kullanmış ablam, böylelikle belli olmuyordu hem de yaram hemen geçti demişti. Ben de öyle yapacağım inşallah. Kullanışlı olursa da bir tane daha alıcam.
Alırken ben de o konuda tereddüt etmiştim satıcı göğüs pedi kullanacaksınız zaten belli olmaz o yüzden dedi ben de güvenip aldım:) şimdilik 1 tane aldım denicem rahat edersem alırım çünkü kullanamadım diyen arkadaşlarım olduCanım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
doğumdan sonrası içinse göğüs pedi kullanınca belli olmaz bir de yaz günü penyeden başkası olmaz ki.Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
noluyor böyle ya herkes nisan annesi oluyor , heyecanlandım valla@biyolojik canım dualarımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Hemen yaz bize fırsat bulunca ya çok heyecanlı :))
bende 2 pijama 1 gecelik koydum canım. geceliği de normal doğum olursa doğumdan önce muayenelerde çok lazım oluyomuş ondan koydum. sezeryan kesinleşirse hamile pijamamı da alcam.safakmeley canim cok kafam karisti benimde. 2 takim pijama ve bir gecelik koydum ben. insaAllah yeterli olur.
AdaisyLove gecmis olsunnn dinlenmelisin artik birak is guc yapmayi. Iyi misin simdi Canim?
gecmıs olsun cnm gıttınmı bır yere dr acıle fln gıtseydınKızlar az önce öyle bir şey oldu ki çok korktumbalkonda bir kaç çamaşır vardı onları topluyordum birden sol kasığım a fena bir ağrı girdi sol bacagim tamamen tutuldu. Kafamı kaldırdım her taraf donuyordu Bayılacak gibi oldum ayaklarım boşaldı resmen. Hemen içeri yürüdüm telefonu alıp eşimi aradım eve gel dedim . Geldi hemen. Bütün vücudum titredi. Kalbim çıkacak gibi atıyordu. Niye öyle oldu anlamadım sol kasığım hâlâ ağrıyor
Takip ediyorum şu an canım. 1 2 saat beklicem. Gecmezse doktorumu arayip yanına gidecem. Kasılmam da oluyor dakika tutuyorum.Geçmiş olsun canım bilemedim ki bi acile mi gitseniz???
Çok mantıklı, tecrübesiz olmak da zor he :):) Ben de öyle yapayım, bi de güzel bi pijama takımı aldım he resim çekinirsem diye :):):)
bebeğin kalp atımı kısmı üstte oluyo onun iniş çıkışı fazla olması gerekiyomuş. yine de yanlış bilgi vermek istemem canım.Kizlar bizde bi degisiklik yok doktor hala begenmiyor nst sonuclarini..ama ultrasonda falan sikinti yok cok sukur.. Sizdrn bisey rica edicem elinde nst sonucu olan varsa paylasabilir mi nolur.. karsilastirmak istiyorum.. Acaba doktor beni sezaryene ikna etmek icin mi boyle yapiyor..
gecmis olsun canim insallah biraz daha bekler bebis,az kaldi sabr etKizlar biz hala hastanedeyiz.. Ama iyiyiz cok sukur.. Yani insallah.. Nst de sanci cikmiyor ama doktor kalp atislarini begenmiyor.. İnsallah duzelir..
Canim benim ilki normal oldu ama cok dikislerim vardı pijama eziyet oluyor giy cikar ozellikle wc. birde normal dogumda kanama cok oldugundan gecelik batabilir bi tane yedek al bence
teşekkür ederim kızlar, sanırım ben de 1 tane daha gecelik alacağımBen gecelikle rahat edemem diye pijama koyıcam canım, bir de ben çok çabuk üşürüm bacaklardan, bir tane gecelikle ilk günü atlatırım sezeryan olursam, normalde ikisini de giyebiliyorsun zaten:)
Gitmedim canım. Kendi doktorumdan başka bir yere de gitmek istemiyorum. Burda zaten adam gibi doktyok. Takip ediyorum şimdigecmıs olsun cnm gıttınmı bır yere dr acıle fln gıtseydın
Canım doktorun ne diyor oekiKizlar paylasanlara cook tesekkurler.. Defalarca cekildi biri var telefonumda paylasiyorum.. Zigzaglarin daha yuvarlagimsi olmadi gerekiyormus anladigim kadariyla..
geçmiş olsun canımTakip ediyorum şu an canım. 1 2 saat beklicem. Gecmezse doktorumu arayip yanına gidecem. Kasılmam da oluyor dakika tutuyorum.
cnm 10 lu oluyor o paketler sok markette fln var ben aldım fazla kalırsa saklarım ıkıncı doguma yada dogum yapcak bırıne verırım dıye dusunuyorum benCanım onlardan bi pakette kaç tane oluyor ben birkaç markete baktım ama bulamadım, normal hasta bezlerini gördüm onları da alasim gelmedi çok büyük sanki, bide dogum yapan arkadaşlarımla konuştum, onlar da doğumdan sonra hemşireler uzerimizi giydiriyomus o zaman bi tane hasta bezi takiyolar sonra ihtiyaç duyarsan istersin yine onu oda fiyatına ekliyorlar taburcu olurken oduyosun dediler, bana daha mantıklı geldi, çünkü baktım hasta bezleri 10 lü falandi o kadar kullanmam kalanını napcam sonraAyy bilemiyorum karar veremiyorum bi türlü
Sezeryanda daha çok gecelik lazım oluyo sonda fala takılı kalıyo bir müddet ama siz bilirsiniz tabibende 2 pijama 1 gecelik koydum canım. geceliği de normal doğum olursa doğumdan önce muayenelerde çok lazım oluyomuş ondan koydum. sezeryan kesinleşirse hamile pijamamı da alcam.
Korkutmak istemem ama ilk doğumum böylebaşladı canım sağ kasığıma kuvvetli bir sancı girmişti dört büklüm olmuştum aynı şekilde eşimi arDım hastaneye gittik ve doğum başlamıştı. Eğer yattığında kasılmaların devam ederse hemen hastaneye gidinKızlar az önce öyle bir şey oldu ki çok korktumbalkonda bir kaç çamaşır vardı onları topluyordum birden sol kasığım a fena bir ağrı girdi sol bacagim tamamen tutuldu. Kafamı kaldırdım her taraf donuyordu Bayılacak gibi oldum ayaklarım boşaldı resmen. Hemen içeri yürüdüm telefonu alıp eşimi aradım eve gel dedim . Geldi hemen. Bütün vücudum titredi. Kalbim çıkacak gibi atıyordu. Niye öyle oldu anlamadım sol kasığım hâlâ ağrıyor
benim sezeryan mı değil mi belli değil canım. bebek dönmediği için sezeryan olabilir. ben en iyisi 1 tane daha gecelik alayım.Sezeryanda daha çok gecelik lazım oluyo sonda fala takılı kalıyo bir müddet ama siz bilirsiniz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?