2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canım bilemedim ki bi acile mi gitseniz???

Çok mantıklı, tecrübesiz olmak da zor he :):) Ben de öyle yapayım, bi de güzel bi pijama takımı aldım he resim çekinirsem diye :):):)

Evet nst baya zaman alıyor ben 32. haftamda 11 de gıttım 3 de cıktım hastaneden hadı hayırlı haberler beklıyoruz gelınce yaz cnm

Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
Alırken ben de o konuda tereddüt etmiştim satıcı göğüs pedi kullanacaksınız zaten belli olmaz o yüzden dedi ben de güvenip aldım:) şimdilik 1 tane aldım denicem rahat edersem alırım çünkü kullanamadım diyen arkadaşlarım oldu

Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
doğumdan sonrası içinse göğüs pedi kullanınca belli olmaz bir de yaz günü penyeden başkası olmaz ki.

safakmeley canim cok kafam karisti benimde. 2 takim pijama ve bir gecelik koydum ben. insaAllah yeterli olur.

AdaisyLove gecmis olsunnn dinlenmelisin artik birak is guc yapmayi. Iyi misin simdi Canim?
bende 2 pijama 1 gecelik koydum canım. geceliği de normal doğum olursa doğumdan önce muayenelerde çok lazım oluyomuş ondan koydum. sezeryan kesinleşirse hamile pijamamı da alcam.

gecmıs olsun cnm gıttınmı bır yere dr acıle fln gıtseydın

Kizlar paylasanlara cook tesekkurler.. Defalarca cekildi biri var telefonumda paylasiyorum.. Zigzaglarin daha yuvarlagimsi olmadi gerekiyormus anladigim kadariyla..

Eklentiler

• IMG-20150415-WA0005.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 128
Geçmiş olsun canım bilemedim ki bi acile mi gitseniz???

Çok mantıklı, tecrübesiz olmak da zor he :):) Ben de öyle yapayım, bi de güzel bi pijama takımı aldım he resim çekinirsem diye :):):)
Takip ediyorum şu an canım. 1 2 saat beklicem. Gecmezse doktorumu arayip yanına gidecem. Kasılmam da oluyor dakika tutuyorum.

bebeğin kalp atımı kısmı üstte oluyo onun iniş çıkışı fazla olması gerekiyomuş. yine de yanlış bilgi vermek istemem canım.

Canim benim ilki normal oldu ama cok dikislerim vardı pijama eziyet oluyor giy cikar ozellikle wc. birde normal dogumda kanama cok oldugundan gecelik batabilir bi tane yedek al bence

Ben gecelikle rahat edemem diye pijama koyıcam canım, bir de ben çok çabuk üşürüm bacaklardan, bir tane gecelikle ilk günü atlatırım sezeryan olursam, normalde ikisini de giyebiliyorsun zaten:)
teşekkür ederim kızlar, sanırım ben de 1 tane daha gecelik alacağım

gecmıs olsun cnm gıttınmı bır yere dr acıle fln gıtseydın
Gitmedim canım. Kendi doktorumdan başka bir yere de gitmek istemiyorum. Burda zaten adam gibi doktyok. Takip ediyorum şimdi
Kizlar paylasanlara cook tesekkurler.. Defalarca cekildi biri var telefonumda paylasiyorum.. Zigzaglarin daha yuvarlagimsi olmadi gerekiyormus anladigim kadariyla..
Canım doktorun ne diyor oeki

cnm 10 lu oluyor o paketler sok markette fln var ben aldım fazla kalırsa saklarım ıkıncı doguma yada dogum yapcak bırıne verırım dıye dusunuyorum ben

bende 2 pijama 1 gecelik koydum canım. geceliği de normal doğum olursa doğumdan önce muayenelerde çok lazım oluyomuş ondan koydum. sezeryan kesinleşirse hamile pijamamı da alcam.
Sezeryanda daha çok gecelik lazım oluyo sonda fala takılı kalıyo bir müddet ama siz bilirsiniz tabi

Korkutmak istemem ama ilk doğumum böylebaşladı canım sağ kasığıma kuvvetli bir sancı girmişti dört büklüm olmuştum aynı şekilde eşimi arDım hastaneye gittik ve doğum başlamıştı. Eğer yattığında kasılmaların devam ederse hemen hastaneye gidin

kızlar daha önce epidurel sezeryan olan varsa, alerji testi yaplıyor mu ilaç tamamen verilmeden önce? ben hiç ameliyat olmadm da korkuyorum biraz.

Sezeryanda daha çok gecelik lazım oluyo sonda fala takılı kalıyo bir müddet ama siz bilirsiniz tabi
benim sezeryan mı değil mi belli değil canım. bebek dönmediği için sezeryan olabilir. ben en iyisi 1 tane daha gecelik alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…