benim göbek deliğim tamamen dışarı çıktı :)kıızlar bisey sorcam. gobek delıgımın ıcıne kremkaçtı. sıldım ama bısey olurmu ıcıne kaçsa. elleyince bı tuhaf sankı ondan tırstım
Yagmur eslem bana yazmisti canim, bizim ogullarimiz adas olacak ins:) yusuf esimin adi ayni zamanda bende cok begendigim icin oglumuzda tasisin istedim:)inşaallah cnm ya doguruyorum zannettım yarın kontrolum var ınsaallah hersey yolundadır :)
@Yagmur Eslem bnce yusuf uras :) ogluma adas gelıyo desene yusuf cok guzel ısım ya :)
Neva: türk müziğinde makam, bereket, huzurKızlar yeni isimler bekliyorum sizden kız ismi
İnsallah canim,biraz daha buyusun istiyorum icerde,ama su azaldikca gelismiyor.allahtan haftalari buyuk,bastan beri biraz sorunlu gebelik olunca insan tedirgin oluyor.dörtlü testimizde down riski yüksekti ogunden,bazi doktorlar da cok acimasiz davrandi.o gunden beri gunlerimiz nasil geciyor anlatamamArtık sorun olacağınıı sanmıyorum Allahın izniyle canım,onun için üzme kendini,36 haftadan sonra doğum süreci başlıyormuş zaten,doktor tedirgin edici konuşmayınca bende stres yapmadım,kısmet artık sağlıklı olsunlarda,sende sıkıntıya sokma kendini canım havuç suyunun arttırdığını duydum dene istersen
Arkadaşlar sezeryanda da hasta bezi tek kullanımlık kilotlardan almak gerekir mi. Kanama oluyor mu acaba. Birde gecelik alan arkadaşlar nette nerden aldınız var mı adresleri bende almadım henüz....
Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
Merhaba Beren e en çok uyan isim Ceren dir herhalde.Yaren,Tanem,Senem,Serdem de olabilir.Fikriniz olsun istedim.Kızlar yeni isimler bekliyorum sizden kız ismi
Aynen benimde balonun uc kismi gibi disa dogru resmenbenim göbek deliğim tamamen dışarı çıktı :)
çatlak önleyici yağ faln hep üstüne sürüyorum. birşey olmaz canım
Mrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin
Sevde, erva, hafsa, feyzan, zümra, eslem, sahra, mayaKızlar yeni isimler bekliyorum sizden kız ismi
Ben 1 gecelik bi pijama koydum biri batarsa evde yedegim var ben digerini giyerken esim getirir:)ben az oncede yazdım cnm 2 gecelık 1 pıjama bana cok mantıklı gelıyor ben oyle koyucam valıze
13.30 da canım ama nst falan derken çok uzun sürüyor :)snn randevu kacta cnm bugun
Maşallah canım 2.5 güzel bir kilo kendini kurtarır yani, hem doğmasına da var daha biraz daha alır üzülme. Doktorlar riskli bir durum görünce hiç affetmiyor hemen sezeryanla alıyorlar zaten. Demekki gelişimi devam ediyor. Bir aralar benim de 10 gün kadar geri Çıktığı olmuştu inan. Şimdi düEldi. Bir anda gelişecektir inşallah.Kızlar dün bizim de randevumuz vardı, bizim minik prensesimiz tam minik olmuş genelde 1 hafta ya da 3-4 gun geriden geliyodu dün dr 2 kere ölçtü 2 hafta geriden geliyor kilomuz 2,5 olmuş, nts miz, kan değerlerimiz güzel çıktı dr da hiç telaş etmedi. Ben de rahatım aslında hareketleri iyi olduktan sonra önemli değil dedi dr, Haftaya tekrar randevumuz var bakalım arayı kapatabilecek miyiz?
Bi de sonadet tarihin doğru mu dedi, şimdiye kadar hiç sormamışlardı tarihten de eminim
Evet canım bende bu sebepten kullanamadım. Ama ucuna göğüs pedi değilde göğüs Kalkan'ı kullanmış ablam, böylelikle belli olmuyordu hem de yaram hemen geçti demişti. Ben de öyle yapacağım inşallah. Kullanışlı olursa da bir tane daha alıcam.Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
Şimdiden tebrikler canım. Merak etme koysalar bile 2 saat falan. Vicut ısısı dengelensin diye koyarlar. :) Darısı başımızaMrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin
Evet bende onlardan aldim eczanelerde var kocamanlar sizdirmazlar hastanelerinde bazilari veriyormus2 gecelik 1 pijama yeter dedi bana doktorum . Yalnız ped koyun ama hasta bezi daha iyiymiş ben aldım hiç sızdırmaz gibi duruyor yani büyük geniş . Azalınca ped kullanmak da iyi.
göğüs pediyle de belli olur mu ki. ben 2 sütyen 1 atlet aldım. havalarda ısıncak atlet sıcaklatır mı bilemedim.Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
Canim bence penyesinin kalitesiyle alakali ablam kullandi hicte belli olmadi bende aldim hic belli edecek gibi degil13.30 da canım ama nst falan derken çok uzun sürüyor :)
Maşallah canım 2.5 güzel bir kilo kendini kurtarır yani, hem doğmasına da var daha biraz daha alır üzülme. Doktorlar riskli bir durum görünce hiç affetmiyor hemen sezeryanla alıyorlar zaten. Demekki gelişimi devam ediyor. Bir aralar benim de 10 gün kadar geri Çıktığı olmuştu inan. Şimdi düEldi. Bir anda gelişecektir inşallah.
Evet canım bende bu sebepten kullanamadım. Ama ucuna göğüs pedi değilde göğüs Kalkan'ı kullanmış ablam, böylelikle belli olmuyordu hem de yaram hemen geçti demişti. Ben de öyle yapacağım inşallah. Kullanışlı olursa da bir tane daha alıcam.
Canım Balca diye kız ismi de var.asya04 canım ben bi kız çocuğu gördüm o kadar tatlıydı ki adını sordum "Balım" dedi :) ya ne hoş bi isim dedim. Beren'e uymuyor ama.
evet benzetme güzel olmuş canım :))Aynen benimde balonun uc kismi gibi disa dogru resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?