2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar paylasanlara cook tesekkurler.. Defalarca cekildi biri var telefonumda paylasiyorum.. Zigzaglarin daha yuvarlagimsi olmadi gerekiyormus anladigim kadariyla..
Alla alla ben anlamadım. Doğrudur. Ama benimki ile benzer sanki. Bana normal demişti doktor. Atışlar normal sınırlarda gibi, ama doktor öyle diyorsa doğrudur. İşin uzamanı o netice de. Ama yine de keşke başka bir doktor daha görse. Yanında biri varsa, çıktıyı alıp başka bir doktora daha gösterse, mümkünse tabi?

bi gun doktora gittim gire medim neler olmus,doguran dogurana@Mytwin canim hayirli olsun bebislerin,insallah iyidir sagliklari.@2bilinmiyen insallah yakinda kavusursun kizina da.Benim de bebegin kilo alimi ve geriliyi icin tekrar dopler yapti doktorum,beynine oksijen gidiyormu,kordondan beslene biliyormu ona bakti.Cok sukur sag damarda direnc disinda sorun yok baska ,simdilik yatirmiyorum hastaneye dedi ama haftada iki kez nst istedi.Kizim daa kucuk 1300 gr ,boyle bebeklerin her hangi bi sancida stres girmeleri cok kolay bu durumu yasamamak icin haftada iki nst yapilacak.Insallah 37 e kadar bekler

geçmiş olsun canım inşALLAH bekler bebegın :)

Arkadaşlar sezeryanda da hasta bezi tek kullanımlık kilotlardan almak gerekir mi. Kanama oluyor mu acaba. Birde gecelik alan arkadaşlar nette nerden aldınız var mı adresleri bende almadım henüz....
Ben lohusa sepetinden siparis verdim canim, eger pembe dusunuyorsan lcw daki modele de bak bence cok sevimliydi mavisi ya da grisi falan olsa alcaktim ben sabahligimla uysun diye ama yokmus..

Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
Valla canim ben zaten normaldede penye sutyen kullanamiyorum o sikintidan dolayi o yuzden sungerli emzirme sutyeni aliyorum ben...
Kizlar buarada bende hep gecelikle usuyecekmisim gibi hissediyorum iki pijama bir gecelik aldim, gecelik daha mantikli gibi ama normalde dahi pek kullanamiyorum alttan usuyorum onun yetine hep sortlu takim tercih ediyorum..umarim rahat ederiz..

Canım uzandım ama kasilmalarim 10 dkda bir devam ediyor. Karnım taş gibi kesiliyor sonra düzeliyor ama 10 dk sonra aynısı oluyor. Doğum mu oluyor bu

Canım uzandım ama kasilmalarim 10 dkda bir devam ediyor. Karnım taş gibi kesiliyor sonra düzeliyor ama 10 dk sonra aynısı oluyor. Doğum mu oluyor bu
Canım olabilir yani. Neden doktora gitmiyorsun? Biz buradan ne desek boş. İhmal etme.

Sanki öyle gibi, yazdıkların benim doğum hikayeme çok benziyor, doktorunu ara canım bekleme daha fazla, yolunuzda uzaktı diye hatırlıyorum gidin biran önce hastaneye

Sanki öyle gibi, yazdıkların benim doğum hikayeme çok benziyor, doktorunu ara canım bekleme daha fazla, yolunuzda uzaktı diye hatırlıyorum gidin biran önce hastaneye
Evet canım uzak diye zaten hemen gitmek istemedim. Bebek donmemisti ama en son hareketlerini de hâlâ yukarıda hissediyorum. Neyse doktoru aricam şimdi

Pozisyonunu nasıl yaparsan yap ağrı aynı şiddette hiç kesilmeden devam ediyorsa doğum sancısı olabilir canım.ya ishal gibi karın ağrısına yada kasiklardan adet sancisina benzer.. Kanama vs takip et.

Evet canım uzak diye zaten hemen gitmek istemedim. Bebek donmemisti ama en son hareketlerini de hâlâ yukarıda hissediyorum. Neyse doktoru aricam şimdi
uzaksa önce araman daha mantıklı doktor ne derse ona göre hareket etmiş olrsn umarım cok aceleci cıkmz senin kızce :))

safakmeley canim cok kafam karisti benimde. 2 takim pijama ve bir gecelik koydum ben. insaAllah yeterli olur.

AdaisyLove gecmis olsunnn dinlenmelisin artik birak is guc yapmayi. Iyi misin simdi Canim?
Bakıcaz artık canım :) Senin kontrol neden yarına kaldı??

Takip ediyorum şu an canım. 1 2 saat beklicem. Gecmezse doktorumu arayip yanına gidecem. Kasılmam da oluyor dakika tutuyorum.
Canım aklıma ne geldi biliyomusun yavrun dönüyor olabilir, çünkü benim kız dönerken sancım oldu ve karnım çok kasılıp yamulmuştu baya baya, hadi bakalım ihmal etme de ara doktoru

Allah gönlüne göre versin, zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Kizlar doğum sancısiyla birlikte ishal ve mide bulantısı da olabilr mi? Bi de kasılmalar mutlaka olur mu? Yoksa sadece karın bel ağrisi yada kasık agrisiyla da doğum olur mu? Bilenlerden cevap beklermm

Mrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin
hayırlısıyla saglıkla al kucagına ınsallah canım. bızede haber ver merak ettırme emı :)

canım sola yattın hala gecmıor ve duzenlı oluryorsa dogumbaslamıs olabılır. oyleokumustumyanı duzensız ıse yalancı dogum sancısıymıs.yanı on dakıkada oldu bıdahakı yarım saatte oldu gıbı olursa yalancıymıs.bence gıtbosver bekleme

canımınsallah bekler saglıkla dogsun ınsallah.sende boılbol yat uzan soluna.

Kizlar doğum sancısiyla birlikte ishal ve mide bulantısı da olabilr mi? Bi de kasılmalar mutlaka olur mu? Yoksa sadece karın bel ağrisi yada kasık agrisiyla da doğum olur mu? Bilenlerden cevap beklermm
Ben de seni yerim bi de Kerem Alp'in totsunu ısırırım :):) Ben de bunu merak ediyorum, acaba hiç bişi olmadan da sadece mesela sancıyla doğum olabilir mi ?

Mide bulantısı bende de oluyor, deneyimli olduğu için ablama sormuştum son haftalarda normal demişti ama ishali bilemiyorum. En iyisi doktora sormak tabii.

Her dogumda her sancida farkli oluyor canim:) ben 2 gun once nst ye girdigimde cok fazla sancin var hissetmemene hayret ediyorum demisti gule oynaya eve gitmistim iki gun sonra sag kasigima giren nefesimi kesen bir kramp, devaminda adet sancisinin enaz on kati ağrilar (bel, kasik, karin bolgemde) ile gittim hastaneye mesela. Ama doguma yakin ishal olan cok duydum. Benim ilk dogumumda oyle karnimda kasilma toplanma falan olmadi mesela basbaya siddetli agrilar cektim en son bacaklarim tutmuyordu o dereceydi. Şimdiki gebeligim ilkinden çok farkli karnim surekli bir tarafta toplaniyor surekli bel kasik ve vajina agrisi yasiyorum, bazen bebegim firlayip cikacakmis gibi oluyor mesela bunlari ilk gebeligimde yaşamamiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…