Alla alla ben anlamadım. Doğrudur. Ama benimki ile benzer sanki. Bana normal demişti doktor. Atışlar normal sınırlarda gibi, ama doktor öyle diyorsa doğrudur. İşin uzamanı o netice de. Ama yine de keşke başka bir doktor daha görse. Yanında biri varsa, çıktıyı alıp başka bir doktora daha gösterse, mümkünse tabi?Kizlar paylasanlara cook tesekkurler.. Defalarca cekildi biri var telefonumda paylasiyorum.. Zigzaglarin daha yuvarlagimsi olmadi gerekiyormus anladigim kadariyla..
geçmiş olsun canım inşALLAH bekler bebegın :)bi gun doktora gittim gire medim neler olmus,doguran dogurana@Mytwin canim hayirli olsun bebislerin,insallah iyidir sagliklari.@2bilinmiyen insallah yakinda kavusursun kizina da.Benim de bebegin kilo alimi ve geriliyi icin tekrar dopler yapti doktorum,beynine oksijen gidiyormu,kordondan beslene biliyormu ona bakti.Cok sukur sag damarda direnc disinda sorun yok baska ,simdilik yatirmiyorum hastaneye dedi ama haftada iki kez nst istedi.Kizim daa kucuk 1300 gr ,boyle bebeklerin her hangi bi sancida stres girmeleri cok kolay bu durumu yasamamak icin haftada iki nst yapilacak.Insallah 37 e kadar bekler
Ben lohusa sepetinden siparis verdim canim, eger pembe dusunuyorsan lcw daki modele de bak bence cok sevimliydi mavisi ya da grisi falan olsa alcaktim ben sabahligimla uysun diye ama yokmus..Arkadaşlar sezeryanda da hasta bezi tek kullanımlık kilotlardan almak gerekir mi. Kanama oluyor mu acaba. Birde gecelik alan arkadaşlar nette nerden aldınız var mı adresleri bende almadım henüz....
Valla canim ben zaten normaldede penye sutyen kullanamiyorum o sikintidan dolayi o yuzden sungerli emzirme sutyeni aliyorum ben...Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
Korkutmak istemem ama ilk doğumum böylebaşladı canım sağ kasığıma kuvvetli bir sancı girmişti dört büklüm olmuştum aynı şekilde eşimi arDım hastaneye gittik ve doğum başlamıştı. Eğer yattığında kasılmaların devam ederse hemen hastaneye gidin
Canım olabilir yani. Neden doktora gitmiyorsun? Biz buradan ne desek boş. İhmal etme.Canım uzandım ama kasilmalarim 10 dkda bir devam ediyor. Karnım taş gibi kesiliyor sonra düzeliyor ama 10 dk sonra aynısı oluyor. Doğum mu oluyor bu
Sanki öyle gibi, yazdıkların benim doğum hikayeme çok benziyor, doktorunu ara canım bekleme daha fazla, yolunuzda uzaktı diye hatırlıyorum gidin biran önce hastaneyeCanım uzandım ama kasilmalarim 10 dkda bir devam ediyor. Karnım taş gibi kesiliyor sonra düzeliyor ama 10 dk sonra aynısı oluyor. Doğum mu oluyor bu
biraz daha takip et olmadı doktoruna git cnm ben bile korktum smdiCanım uzandım ama kasilmalarim 10 dkda bir devam ediyor. Karnım taş gibi kesiliyor sonra düzeliyor ama 10 dk sonra aynısı oluyor. Doğum mu oluyor bu
Evet canım uzak diye zaten hemen gitmek istemedim. Bebek donmemisti ama en son hareketlerini de hâlâ yukarıda hissediyorum. Neyse doktoru aricam şimdiSanki öyle gibi, yazdıkların benim doğum hikayeme çok benziyor, doktorunu ara canım bekleme daha fazla, yolunuzda uzaktı diye hatırlıyorum gidin biran önce hastaneye
Canım uzandım ama kasilmalarim 10 dkda bir devam ediyor. Karnım taş gibi kesiliyor sonra düzeliyor ama 10 dk sonra aynısı oluyor. Doğum mu oluyor bu
uzaksa önce araman daha mantıklı doktor ne derse ona göre hareket etmiş olrsn umarım cok aceleci cıkmz senin kızce :))Evet canım uzak diye zaten hemen gitmek istemedim. Bebek donmemisti ama en son hareketlerini de hâlâ yukarıda hissediyorum. Neyse doktoru aricam şimdi
Bakıcaz artık canım :) Senin kontrol neden yarına kaldı??safakmeley canim cok kafam karisti benimde. 2 takim pijama ve bir gecelik koydum ben. insaAllah yeterli olur.
AdaisyLove gecmis olsunnn dinlenmelisin artik birak is guc yapmayi. Iyi misin simdi Canim?
Canım aklıma ne geldi biliyomusun yavrun dönüyor olabilir, çünkü benim kız dönerken sancım oldu ve karnım çok kasılıp yamulmuştu baya baya, hadi bakalım ihmal etme de ara doktoruTakip ediyorum şu an canım. 1 2 saat beklicem. Gecmezse doktorumu arayip yanına gidecem. Kasılmam da oluyor dakika tutuyorum.
Allah gönlüne göre versin, zamanında sağlıkla gelsin inşallahbi gun doktora gittim gire medim neler olmus,doguran dogurana@Mytwin canim hayirli olsun bebislerin,insallah iyidir sagliklari.@2bilinmiyen insallah yakinda kavusursun kizina da.Benim de bebegin kilo alimi ve geriliyi icin tekrar dopler yapti doktorum,beynine oksijen gidiyormu,kordondan beslene biliyormu ona bakti.Cok sukur sag damarda direnc disinda sorun yok baska ,simdilik yatirmiyorum hastaneye dedi ama haftada iki kez nst istedi.Kizim daa kucuk 1300 gr ,boyle bebeklerin her hangi bi sancida stres girmeleri cok kolay bu durumu yasamamak icin haftada iki nst yapilacak.Insallah 37 e kadar bekler
hayırlısıyla saglıkla al kucagına ınsallah canım. bızede haber ver merak ettırme emı :)Mrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin
Kızlar az önce öyle bir şey oldu ki çok korktumbalkonda bir kaç çamaşır vardı onları topluyordum birden sol kasığım a fena bir ağrı girdi sol bacagim tamamen tutuldu. Kafamı kaldırdım her taraf donuyordu Bayılacak gibi oldum ayaklarım boşaldı resmen. Hemen içeri yürüdüm telefonu alıp eşimi aradım eve gel dedim . Geldi hemen. Bütün vücudum titredi. Kalbim çıkacak gibi atıyordu. Niye öyle oldu anlamadım sol kasığım hâlâ ağrıyor
Canım uzandım ama kasilmalarim 10 dkda bir devam ediyor. Karnım taş gibi kesiliyor sonra düzeliyor ama 10 dk sonra aynısı oluyor. Doğum mu oluyor bu
canımınsallah bekler saglıkla dogsun ınsallah.sende boılbol yat uzan soluna.bi gun doktora gittim gire medim neler olmus,doguran dogurana@Mytwin canim hayirli olsun bebislerin,insallah iyidir sagliklari.@2bilinmiyen insallah yakinda kavusursun kizina da.Benim de bebegin kilo alimi ve geriliyi icin tekrar dopler yapti doktorum,beynine oksijen gidiyormu,kordondan beslene biliyormu ona bakti.Cok sukur sag damarda direnc disinda sorun yok baska ,simdilik yatirmiyorum hastaneye dedi ama haftada iki kez nst istedi.Kizim daa kucuk 1300 gr ,boyle bebeklerin her hangi bi sancida stres girmeleri cok kolay bu durumu yasamamak icin haftada iki nst yapilacak.Insallah 37 e kadar bekler
Ben de seni yerim bi de Kerem Alp'in totsunu ısırırım :):) Ben de bunu merak ediyorum, acaba hiç bişi olmadan da sadece mesela sancıyla doğum olabilir mi ?Kizlar doğum sancısiyla birlikte ishal ve mide bulantısı da olabilr mi? Bi de kasılmalar mutlaka olur mu? Yoksa sadece karın bel ağrisi yada kasık agrisiyla da doğum olur mu? Bilenlerden cevap beklermm
Eline sağlık harika olmuş, ben de kendim hazırlayacağım hediyelikleri, ama henüz vakit bulup başına oturamadım. E-mail trafiği durmuyor, güya izin aldım iş yerinden, evde rahat vermediler bi türlü :SEğer böyle şeyler yapmayı seviyorsan kendin de yapabilirsin ben 1 günde yaptım ve maliyeti 35 tl filan hepsinin :)
Eki Görüntüle 1494991 Eki Görüntüle 1494992 Eki Görüntüle 1494993
Mide bulantısı bende de oluyor, deneyimli olduğu için ablama sormuştum son haftalarda normal demişti ama ishali bilemiyorum. En iyisi doktora sormak tabii.Kizlar doğum sancısiyla birlikte ishal ve mide bulantısı da olabilr mi? Bi de kasılmalar mutlaka olur mu? Yoksa sadece karın bel ağrisi yada kasık agrisiyla da doğum olur mu? Bilenlerden cevap beklermm
Canim haber ver bize mutlaka, merak ederim seni şimdiEvet canım uzak diye zaten hemen gitmek istemedim. Bebek donmemisti ama en son hareketlerini de hâlâ yukarıda hissediyorum. Neyse doktoru aricam şimdi
Saglikla kucagina alirsin insallah canim dualarimiz sizinle.Mrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin
Her dogumda her sancida farkli oluyor canim:) ben 2 gun once nst ye girdigimde cok fazla sancin var hissetmemene hayret ediyorum demisti gule oynaya eve gitmistim iki gun sonra sag kasigima giren nefesimi kesen bir kramp, devaminda adet sancisinin enaz on kati ağrilar (bel, kasik, karin bolgemde) ile gittim hastaneye mesela. Ama doguma yakin ishal olan cok duydum. Benim ilk dogumumda oyle karnimda kasilma toplanma falan olmadi mesela basbaya siddetli agrilar cektim en son bacaklarim tutmuyordu o dereceydi. Şimdiki gebeligim ilkinden çok farkli karnim surekli bir tarafta toplaniyor surekli bel kasik ve vajina agrisi yasiyorum, bazen bebegim firlayip cikacakmis gibi oluyor mesela bunlari ilk gebeligimde yaşamamiştimKizlar doğum sancısiyla birlikte ishal ve mide bulantısı da olabilr mi? Bi de kasılmalar mutlaka olur mu? Yoksa sadece karın bel ağrisi yada kasık agrisiyla da doğum olur mu? Bilenlerden cevap beklermm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?