Kizlar doğum sancısiyla birlikte ishal ve mide bulantısı da olabilr mi? Bi de kasılmalar mutlaka olur mu? Yoksa sadece karın bel ağrisi yada kasık agrisiyla da doğum olur mu? Bilenlerden cevap beklermm
Kizlar nasilsiniz sizi cok ozlediiim izine ciktigimdan beri temizlik yapiyoruz annemle ablamla nihayet dun artik hersey bitti sadece halilarim yikamadan gelecek...
Besigimizi kurduk herseyi tamam suanda uyku setinden baslayarak herseyini yikamaya basladim sirayla yikanacak hepsi utulenip dolaba ve cantaya yerlesecek...
Bugunde kontrolumuz vardi artik haftada bire basliyoruz 2400 kg olmus yavrum, minik kizim
daha onceki gittigimizde basi asagidaydi bugun yukaridaydi nst de bisey cikmadi sukur 35+4 uz bu arada
artik telden takip edecegim islerimide bitirdigime gore rahat rahat okuyabilecegim bir haftada hic giremedim isten gucten
hepiniz iyisinizdir umarim hepinizi kocamaaan opuyorum
Eline sağlık harika olmuş, ben de kendim hazırlayacağım hediyelikleri, ama henüz vakit bulup başına oturamadım. E-mail trafiği durmuyor, güya izin aldım iş yerinden, evde rahat vermediler bi türlü :S
Teşekkür ederim, çok büyük zevkle keyifle hazırladım :):) Daha vakit var sen de yaparsınız, sen ne yapmayı düşünüyorsun??? Ben daha eve geçemedim hala çalışıyorum bugünü de saymazsak 5 iş günüm kaldı :):):):)
Ben de seni yerim bi de Kerem Alp'in totsunu ısırırım :):) Ben de bunu merak ediyorum, acaba hiç bişi olmadan da sadece mesela sancıyla doğum olabilir mi ?
Canim benim ilk bebeğim de gece cok hafif ağrım oldu ama gayet iyiydim. sabah kontrolüm vardı zaten.meger açılma olmuş yatirdilar hemen. Ama minik kuş taa ertesi gün öğlen doğdu. yani ne kanama, ne su hiçbir belirti olmadı doğum öncesi yani o hafif agriyi saymazsak hersey dogum sancilari basladiktan sonra oldu bir saat icinde
emirgul
canim sana bir sey soracagim, senin hastane icin susledigin o minik kadehlrr 50cc lik mi? Onlardan siparis vermistim lohusa serbeti icin bugun geldi cok kucuk gibi geldi de gozume, sanki seninkilerinin boyutunda, iyi mi o boylar sence yoksa 150 cc likle degistircemde suresi dolmadan..
AdaisyLove
hakkinda hayirlisi olsun ins, haberlrini bekliyoruz canim..
Canim benim ilk bebeğim de gece cok hafif ağrım oldu ama gayet iyiydim. sabah kontrolüm vardı zaten.meger açılma olmuş yatirdilar hemen. Ama minik kuş taa ertesi gün öğlen doğdu. yani ne kanama, ne su hiçbir belirti olmadı doğum öncesi yani o hafif agriyi saymazsak hersey dogum sancilari basladiktan sonra oldu bir saat icinde