Canim gül hanim çatı muayenesi yaptı mı sanaKizlar doğum sancısiyla birlikte ishal ve mide bulantısı da olabilr mi? Bi de kasılmalar mutlaka olur mu? Yoksa sadece karın bel ağrisi yada kasık agrisiyla da doğum olur mu? Bilenlerden cevap beklermm
Teşekkür ederim, çok büyük zevkle keyifle hazırladım :):) Daha vakit var sen de yaparsınız, sen ne yapmayı düşünüyorsun??? Ben daha eve geçemedim hala çalışıyorum bugünü de saymazsak 5 iş günüm kaldı :):):):)Eline sağlık harika olmuş, ben de kendim hazırlayacağım hediyelikleri, ama henüz vakit bulup başına oturamadım. E-mail trafiği durmuyor, güya izin aldım iş yerinden, evde rahat vermediler bi türlü :S
Allah yardımcın olsun canım, bizi merakta bırakmaHastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
hayırlı haberler olsun canım bılgılendır bızı ..Hastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
bnm ki SARE olcak inşALLAH canımKız bekleyen anneler Kıziçelerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?
Ben de seni yerim bi de Kerem Alp'in totsunu ısırırım :):) Ben de bunu merak ediyorum, acaba hiç bişi olmadan da sadece mesela sancıyla doğum olabilir mi ?
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısı neyse o olsun senin için. Haberdar et bizi de.Hastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
Asya Simay olacak bizim kızım ismi :)Kız bekleyen anneler Kıziçelerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?
Aslında eşimde Sare yi çok istiyorbnm ki SARE olcak inşALLAH canım
inşALLAH cnm ıçıne sınerse sende koyabılırsın ortak bı karar alırsınız umarım bır an onceAslında eşimde Sare yi çok istiyor
Allahım analı babalı sağlıklı kucağımıza versin İnsallah
İnşallahinşALLAH cnm ıçıne sınerse sende koyabılırsın ortak bı karar alırsınız umarım bır an once
hakkınzda hayırlısı canım , haber ver mutlaka bizeHastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
Canım hayırlısı bakalım. Haber ver fırsat bulabilirsen merakta bırakma of of. Her gün telaşlar başladı valla :)Hastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
ufff :):) Her an olabilir diyosun yani, valla böyle tecrübeli annelere ihtiyacımız var ya :)Canim benim ilk bebeğim de gece cok hafif ağrım oldu ama gayet iyiydim. sabah kontrolüm vardı zaten.meger açılma olmuş yatirdilar hemen. Ama minik kuş taa ertesi gün öğlen doğdu. yani ne kanama, ne su hiçbir belirti olmadı doğum öncesiyani o hafif agriyi saymazsak hersey dogum sancilari basladiktan sonra oldu bir saat icinde
Hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz.Hastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
Arkadaşlar bu sonuçlar 3 sene önceki gebeliğimden.39+2 deki nst sonuçlarım.39+4 te yani 2 gün sonra doğum yaptım.İnşallah yardımcı olabilmişidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?