2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
safsıradışı : 40533523 .!.:
ufff :):) Her an olabilir diyosun yani, valla böyle tecrübeli annelere ihtiyacımız var ya :)

:) her vücut ta hatta her hamilelikte başka oluyor tabi canım. Ama şahsen ben filmlerde falan suyum geldi sahnesi var ya hep öyle olacak nasılsa diye rahattim meger oyle olmayabiliyormus :)) son zmnlarda kontrol sık oldugundan dr tahmini bisey soyluyor tabi ama ne zmn gelmek isterlerse o zaman geliyorlar ozellikle son ayda siradisi olan her seyi ciddiye alin bence :)

Canım bu bezler külot direk ya daha rahat dediler ama sem yine de hastaneden isterim diyorsan sen bilirsin. Bir de sıl değiltirebilirsin kendinin olursa diye düşündüm.

Evet canım. Öyle ama oda anlaşılır. 120-180 arasında ise normal. @hukukcu_ sen gönderemiyorsanda ona bak.
Evet canımAma sıklıklar da önemli

noluyor böyle ya herkes nisan annesi oluyor , heyecanlandım valla sağlıkla gelsin bütün bebişler.
Ee benişler sabırsız naparsın :))

Kizlar paylasanlara cook tesekkurler.. Defalarca cekildi biri var telefonumda paylasiyorum.. Zigzaglarin daha yuvarlagimsi olmadi gerekiyormus anladigim kadariyla..
Canım bebeğin 160 180 civarı kalp atışı uzun süre devam ediyor. Doktorun oyğzden riske atmak istemiyor. Iki üç saniyelik artışları önemsemiyorlar ama senin 140 tan 160 180 e geçen süre uzun sürüyor yani uzun süre kalbi hızlı attığı için riske atmak istemiyordur.

Iniallah canım, geçmiş olsun tekrardan. Iyi Düşünelim iyi olsun inşallah :)

Hastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
Canım çok geçmiş olsun, serumla durdururlar belki. Bizi habersiz Bırakma.

Arkadaşlar lohusa sepetinde gecelik alan vardı sanırım. Elinize ulaştı mı gecelikler. Hangisinde aldınız resim ve bilgi paylaşırsanız çok makbule geçer bende baktım da karar veremedim henüz. Yardımlarınızı bekliyorum. TEŞEKKÜRLER....

Canım ben netten almadım orta boy kadehler benimkiler inan kac cc oldugunu bilmiyorum

Kız bekleyen anneler Kıziçelerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?
sanki seninle benim kizim isimsiz kalacak gibi hissetmeye basladim,bi turlu isim bulamadik ,hic birini yakistramadim 1300 gr kizima Bana onerilen Günce (esimle benim ismime yakin )iliayda,miray,Irem .Ama hic birine isinamadim

@hukukcu buda benim canım insaallah yardımcı olur :)
@Ariver geçmişler olsun tatlım bizi habersiz birakma olur mu dualarmız seninle toist @şafakmeley kızlar dilara ve yakisikli oğluşları nasıl haber var mi ??

Eklentiler

• 20150416_163223.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 143
Tamam canım çok teşekkürler, ben de aynen filmlerden biliyorum, bi de kardeşimde annemin suyu gelmişti ordan :):) Benimde ağrı eşiğim düşüktür, aklıma gelen şey şu 6 cm açıklığım filan olunca hissetcem diye korkuyom, yolda doğurmayım da

Tubacım gayet iyiler, keyifleri yerindeydi en son, yavru kuşlar da süt içiyorlar :) Kavuşacaklar yakında

Canim ben aldim ordan ama henuz elime gecmedi, alan arkadslar gayet guzel urunler oldugunu soylemisti bende ona dayanarak aldim, resmin ekliyorum ben bunun krem olanini aldimm

Canım ben netten almadım orta boy kadehler benimkiler inan kac cc oldugunu bilmiyorum
Orta boysa 100cc falandir muhtemelen canim, benimkiler shot bardagi olarak geciyor, tek yudumluk yani, sanirim degistircem, tesekkur ediyorum:)

Eklentiler

• 27022014175850.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 138
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısı neyse o olsun senin için. Haberdar et bizi de.

Asya Simay olacak bizim kızım ismi :)
Simay ismini ilk kızımda bizde çok düşünmüştük.

Begüm yada Defne canım karar veremedik daha
Begümün anlamı güzelmiş hemde Türkçe :)
Kızımda bi ara çok istemişti en yakın arkadaşının adı idi

sanki seninle benim kizim isimsiz kalacak gibi hissetmeye basladim,bi turlu isim bulamadik ,hic birini yakistramadim 1300 gr kizima Bana onerilen Günce (esimle benim ismime yakin )iliayda,miray,Irem .Ama hic birine isinamadim
Kilosunun hiç önemi yok sağlıkla sıhhatle doğsunlar eninde sonunda Allah ın izniyle o an bi isim buluruz insallah

Canim agri esiginin dusuk oldugunu nerden biliyorsun, ben acaip merak ediyorum ve nasil kestirebilirim bilmiyorum da:) ohh cok sevindim Dilaralarada..ins biran evvel gecerler evlerine..

Yok tatlim okadar minik degil benimkiler bencede sen bir boy buyugunu al ikram için

Arkadaşlar bu sonuçlar 3 sene önceki gebeliğimden.39+2 deki nst sonuçlarım.39+4 te yani 2 gün sonra doğum yaptım.İnşallah yardımcı olabilmişidir.
Benim nst sonucum gecen 2 gun once boyleydi ama bugun o kadar agrim cikmadi zaten rahim agzinda hoc acilmada yokmus bizimkinin gelesi yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…