safsıradışı : 40533523 .!.:ufff :):) Her an olabilir diyosun yani, valla böyle tecrübeli annelere ihtiyacımız var ya :)
Canım bu bezler külot direk ya daha rahat dediler ama sem yine de hastaneden isterim diyorsan sen bilirsin. Bir de sıl değiltirebilirsin kendinin olursa diye düşündüm.Canım onlardan bi pakette kaç tane oluyor ben birkaç markete baktım ama bulamadım, normal hasta bezlerini gördüm onları da alasim gelmedi çok büyük sanki, bide dogum yapan arkadaşlarımla konuştum, onlar da doğumdan sonra hemşireler uzerimizi giydiriyomus o zaman bi tane hasta bezi takiyolar sonra ihtiyaç duyarsan istersin yine onu oda fiyatına ekliyorlar taburcu olurken oduyosun dediler, bana daha mantıklı geldi, çünkü baktım hasta bezleri 10 lü falandi o kadar kullanmam kalanını napcam sonraAyy bilemiyorum karar veremiyorum bi türlü
Evet canımAma sıklıklar da önemliEvet canım. Öyle ama oda anlaşılır. 120-180 arasında ise normal. @hukukcu_ sen gönderemiyorsanda ona bak.
Ee benişler sabırsız naparsın :))noluyor böyle ya herkes nisan annesi oluyor , heyecanlandım vallasağlıkla gelsin bütün bebişler.
Canım bebeğin 160 180 civarı kalp atışı uzun süre devam ediyor. Doktorun oyğzden riske atmak istemiyor. Iki üç saniyelik artışları önemsemiyorlar ama senin 140 tan 160 180 e geçen süre uzun sürüyor yani uzun süre kalbi hızlı attığı için riske atmak istemiyordur.Kizlar paylasanlara cook tesekkurler.. Defalarca cekildi biri var telefonumda paylasiyorum.. Zigzaglarin daha yuvarlagimsi olmadi gerekiyormus anladigim kadariyla..
Iniallah canım, geçmiş olsun tekrardan. Iyi Düşünelim iyi olsun inşallah :)bi gun doktora gittim gire medim neler olmus,doguran dogurana@Mytwin canim hayirli olsun bebislerin,insallah iyidir sagliklari.@2bilinmiyen insallah yakinda kavusursun kizina da.Benim de bebegin kilo alimi ve geriliyi icin tekrar dopler yapti doktorum,beynine oksijen gidiyormu,kordondan beslene biliyormu ona bakti.Cok sukur sag damarda direnc disinda sorun yok baska ,simdilik yatirmiyorum hastaneye dedi ama haftada iki kez nst istedi.Kizim daa kucuk 1300 gr ,boyle bebeklerin her hangi bi sancida stres girmeleri cok kolay bu durumu yasamamak icin haftada iki nst yapilacak.Insallah 37 e kadar bekler
Canım çok geçmiş olsun, serumla durdururlar belki. Bizi habersiz Bırakma.Hastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
yArkadaşlar bu sonuçlar 3 sene önceki gebeliğimden.39+2 deki nst sonuçlarım.39+4 te yani 2 gün sonra doğum yaptım.İnşallah yardımcı olabilmişidir.
Begüm yada Defne canım karar veremedik dahaKız bekleyen anneler Kıziçelerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?
çok geçmiş olsun canım. iyi haberlerini bekliyorzHastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
Damla :)Kız bekleyen anneler Kıziçelerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?
Canım ben netten almadım orta boy kadehler benimkiler inan kac cc oldugunu bilmiyorumemirgul canim sana bir sey soracagim, senin hastane icin susledigin o minik kadehlrr 50cc lik mi? Onlardan siparis vermistim lohusa serbeti icin bugun geldi cok kucuk gibi geldi de gozume, sanki seninkilerinin boyutunda, iyi mi o boylar sence yoksa 150 cc likle degistircemde suresi dolmadan..
@Ariver hakkinda hayirlisi olsun ins, haberlrini bekliyoruz canim..
Hayirlisi olsun canim inşallah, habersiz birakma biziHastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
Rica ederim ne demek.Sayenizde bende şöyle bir eskilere gittim.Asıl ben teşekkür ederim.Sormak istediğiz bişey olursa her zaman seve seve yardımcı olurum.Ay evet bu bildiğin Sancı teşekkür ederiz :))
y
sanki seninle benim kizim isimsiz kalacak gibi hissetmeye basladim,bi turlu isim bulamadik ,hic birini yakistramadim 1300 gr kizimaKız bekleyen anneler Kıziçelerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?
hayırlısı canımhaberını beklıyoruz.Hastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
Tamam canım çok teşekkürler, ben de aynen filmlerden biliyorum, bi de kardeşimde annemin suyu gelmişti ordan :):) Benimde ağrı eşiğim düşüktür, aklıma gelen şey şu 6 cm açıklığım filan olunca hissetcem diye korkuyom, yolda doğurmayım da:) her vücut ta hatta her hamilelikte başka oluyor tabi canım. Ama şahsen ben filmlerde falan suyum geldi sahnesi var ya hep öyle olacak nasılsa diye rahattimmeger oyle olmayabiliyormus :)) son zmnlarda kontrol sık oldugundan dr tahmini bisey soyluyor tabi ama ne zmn gelmek isterlerse o zaman geliyorlar ozellikle son ayda siradisi olan her seyi ciddiye alin bence :)
Tubacım gayet iyiler, keyifleri yerindeydi en son, yavru kuşlar da süt içiyorlar :) Kavuşacaklar yakında
Gittin mi canim kontroleinşaallah cnm ya doguruyorum zannettım yarın kontrolum var ınsaallah hersey yolundadır :)
@Yagmur Eslem bnce yusuf uras :) ogluma adas gelıyo desene yusuf cok guzel ısım ya :)
Canim ben aldim ordan ama henuz elime gecmedi, alan arkadslar gayet guzel urunler oldugunu soylemisti bende ona dayanarak aldim, resmin ekliyorum ben bunun krem olanini aldimmArkadaşlar lohusa sepetinde gecelik alan vardı sanırım. Elinize ulaştı mı gecelikler. Hangisinde aldınız resim ve bilgi paylaşırsanız çok makbule geçer bende baktım da karar veremedim henüz. Yardımlarınızı bekliyorum. TEŞEKKÜRLER....
Orta boysa 100cc falandir muhtemelen canim, benimkiler shot bardagi olarak geciyor, tek yudumluk yani, sanirim degistircem, tesekkur ediyorum:)Canım ben netten almadım orta boy kadehler benimkiler inan kac cc oldugunu bilmiyorum
Simay ismini ilk kızımda bizde çok düşünmüştük.Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısı neyse o olsun senin için. Haberdar et bizi de.
Asya Simay olacak bizim kızım ismi :)
Begümün anlamı güzelmiş hemde Türkçe :)Begüm yada Defne canım karar veremedik daha
Kızımda bi ara çok istemişti en yakın arkadaşının adı idiDamla :)
Kilosunun hiç önemi yok sağlıkla sıhhatle doğsunlar eninde sonunda Allah ın izniyle o an bi isim buluruz insallahsanki seninle benim kizim isimsiz kalacak gibi hissetmeye basladim,bi turlu isim bulamadik ,hic birini yakistramadim 1300 gr kizimaBana onerilen Günce (esimle benim ismime yakin )iliayda,miray,Irem .Ama hic birine isinamadim
Canim agri esiginin dusuk oldugunu nerden biliyorsun, ben acaip merak ediyorum ve nasil kestirebilirim bilmiyorum da:) ohh cok sevindim Dilaralarada..ins biran evvel gecerler evlerine..Tamam canım çok teşekkürler, ben de aynen filmlerden biliyorum, bi de kardeşimde annemin suyu gelmişti ordan :):) Benimde ağrı eşiğim düşüktür, aklıma gelen şey şu 6 cm açıklığım filan olunca hissetcem diye korkuyom, yolda doğurmayım da
Tubacım gayet iyiler, keyifleri yerindeydi en son, yavru kuşlar da süt içiyorlar :) Kavuşacaklar yakında
Yok tatlim okadar minik degil benimkiler bencede sen bir boy buyugunu al ikram içinCanim ben aldim ordan ama henuz elime gecmedi, alan arkadslar gayet guzel urunler oldugunu soylemisti bende ona dayanarak aldim, resmin ekliyorum ben bunun krem olanini aldimm
Orta boysa 100cc falandir muhtemelen canim, benimkiler shot bardagi olarak geciyor, tek yudumluk yani, sanirim degistircem, tesekkur ediyorum:)
Benim nst sonucum gecen 2 gun once boyleydi ama bugun o kadar agrim cikmadi zaten rahim agzinda hoc acilmada yokmus bizimkinin gelesi yok galibaArkadaşlar bu sonuçlar 3 sene önceki gebeliğimden.39+2 deki nst sonuçlarım.39+4 te yani 2 gün sonra doğum yaptım.İnşallah yardımcı olabilmişidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?