2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar paylasanlara cook tesekkurler.. Defalarca cekildi biri var telefonumda paylasiyorum.. Zigzaglarin daha yuvarlagimsi olmadi gerekiyormus anladigim kadariyla..
Nst de alt çizgi sancıyı üst çizgi bebek Kalp atışını gösterir.altta deniz dalgası gibi görüntü sancı var demek

Selam kizlar kontrolden geldim bizim tosun iyice tosunlasmis ve rahim agzimda ne acilma ne de kisalma var doktorum bunun hic gelesi yok diyor 40 haftayi beklersek 5 kiloyu bulurmus kilosu bu yuzden 1 haftaya kadar sezeryan olman lazim dedi ben korkmaya basladim c.tesi tekrar nst girecez suyumuzun az fazla olmasi tosunlugundanmis normalmis yani

maşallah canım :) hayırlısı olsun

Kuzum ayni şikayetler bendede var. Son ayimiz artik agirligimiz artti.

Oyyy maşallah annesi tosuncuğa kaç kilo şimdi? Canim doktorunu dinle sen dogum sekline o karar versin eger bebegin cok iriyse ve catin musait degilse, sonra çok çekersin. Allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin inş

Haci Seriften ikramlik isimli cikolata ve kutulara koymak icinde renkli draje sipariş etmiştim simdi geldi fena değil kizlar, cikolatalar cok incecik ama tadi gayet guzel fiyatlarida uygun geldi bana
kaç günde geldi canım, bir de sitede üye olanlara %10 indirim diyo. senin aldıklarında uygulandı mı?

Canim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 gunde 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorum

sanki seninle benim kizim isimsiz kalacak gibi hissetmeye basladim,bi turlu isim bulamadik ,hic birini yakistramadim 1300 gr kizima Bana onerilen Günce (esimle benim ismime yakin )iliayda,miray,Irem .Ama hic birine isinamadim
Benim de oğlum isimsiz kızım olsaydı iklima yada mislina hoşuma gidiyordu

Canim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 böylee 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorum
Masallah canim ilk defa bukadar hizli kilo alan bebis gordum nazardan saklasin Allah seninki boyle giderse 6 kilo dogar:)) direk okula baslar.saka bi tarafa bukadar iyi almasini neye bagliosun haftada alacagi kiloyu iki gunde almis tosun nasil tatlidir simdi

Tubacım gayet iyiler, keyifleri yerindeydi en son, yavru kuşlar da süt içiyorlar :) Kavuşacaklar yakında
Çok sevindim canım daha da iyi olsunlar bol bol süt içsnler çabuk büyüsünler :) :) dilara ya çok çok slmlarmızi iletirsnz mutlu oluruz :)

Gittin mi canim kontrole
Gittim canım tüm ağrılar için normal dedi cati ağrıss içinse vücut kendini doğum a hazırlıyor rahat ol dedi nst çekilmedi bakalım haftaya tekrar gorusecekmisiz :) darısı tüm iyi haber bekleyenlere insaallah

Canim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 gunde 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorum
masallah canım pek bi tosun :)))
bizimkide 32 de 2700 di smdi 3ü geçmiştir ağırlaştıgını hissediyorm merdivenleri cıkarken alttan destek yapıyorm ona
kontrol salı bizimde bakalm ne diyecek hakkmzda hayırlısı artık

Ben işte kontrolüm olmasa doguracakmisim canım :))) 5cm açılma var deyip yatirmislardi dumur olmuştum bende

Maşallah bebeğine :) Hangi doğum şekli hayırlıysa öyle olsun senin için inşallah.

Bi de benim kollarım ağrıyor ve ellerim uyuşuyordu magnezyum verdi, bugün alıp deneyecegim inş faydası olur...
Benim doktorum da magnezyumu birak de di. Rahim kasilmalarini önlüyor muş. Ama ben devam ediyorum biraz daha kalsin kuzum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…