Nst de alt çizgi sancıyı üst çizgi bebek Kalp atışını gösterir.altta deniz dalgası gibi görüntü sancı var demekKizlar paylasanlara cook tesekkurler.. Defalarca cekildi biri var telefonumda paylasiyorum.. Zigzaglarin daha yuvarlagimsi olmadi gerekiyormus anladigim kadariyla..
maşallah canım :) hayırlısı olsunSelam kizlar kontrolden geldim bizim tosun iyice tosunlasmis ve rahim agzimda ne acilma ne de kisalma var doktorum bunun hic gelesi yok diyor 40 haftayi beklersek 5 kiloyu bulurmus kilosu bu yuzden 1 haftaya kadar sezeryan olman lazim dedi ben korkmaya basladim c.tesi tekrar nst girecez suyumuzun az fazla olmasi tosunlugundanmis normalmis yani
ben randevudan geldim sen gitmissin hayirli haberler alirsin insaAllah canimGünaydın canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Kaçta randevun
Kuzum ayni şikayetler bendede var. Son ayimiz artik agirligimiz artti.günaydın arkadaşlar bir haftadır kalçalarım ağrıyor.sol ayağıma sürekli kıramp giriyor.bu sabah sağ bacağıma nerdeyse basmakta zorlanıyorum. yarın dr randevum var. size de böyle şeyler oluyor mu.bir de kaburgalarım ağrıyor san ki birbirinden ayrılıyorcasına.bunu bebek yapıyor ayağımı poposu mu başı mı bilmiyom ama kaburgalarımı birbirinden ayırmaya çalışıyo sanki.sütyen kopçasından yukarıda sırt ağrısı yaşamaya başladım.miğde yanmasından hiç bahsetmiyecem artık:)ben mahvoldum İMDAT ....
Sagol canim benim:)maşallah canım :) hayırlısı olsun
Oyyy maşallah annesi tosuncuğa kaç kilo şimdi? Canim doktorunu dinle sen dogum sekline o karar versin eger bebegin cok iriyse ve catin musait degilse, sonra çok çekersin. Allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin inşSelam kizlar kontrolden geldim bizim tosun iyice tosunlasmis ve rahim agzimda ne acilma ne de kisalma var doktorum bunun hic gelesi yok diyor 40 haftayi beklersek 5 kiloyu bulurmus kilosu bu yuzden 1 haftaya kadar sezeryan olman lazim dedi ben korkmaya basladim c.tesi tekrar nst girecez suyumuzun az fazla olmasi tosunlugundanmis normalmis yani
kaç günde geldi canım, bir de sitede üye olanlara %10 indirim diyo. senin aldıklarında uygulandı mı?Haci Seriften ikramlik isimli cikolata ve kutulara koymak icinde renkli draje sipariş etmiştim simdi geldi fena değil kizlar, cikolatalar cok incecik ama tadi gayet guzel fiyatlarida uygun geldi bana
Canim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 gunde 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorumOyyy maşallah annesi tosuncuğa kaç kilo şimdi? Canim doktorunu dinle sen dogum sekline o karar versin eger bebegin cok iriyse ve catin musait degilse, sonra çok çekersin. Allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin inş
oGosterebilir canim beyazlar bilhassa alt pijamada mutlaka belli ediyor tedbirini al derimBen Göğüs kalkanı ve pedi koyabilirim belli olursa diye
Sadece adet almadım geceliğiöm pijamam beyaz acaba iç gösterir mi diye düşünüyorm
Sende şeker falan yoktu dimi :) MaşallahCanim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 gunde 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorum
Benim de oğlum isimsiz kızım olsaydı iklima yada mislina hoşuma gidiyordusanki seninle benim kizim isimsiz kalacak gibi hissetmeye basladim,bi turlu isim bulamadik ,hic birini yakistramadim 1300 gr kizimaBana onerilen Günce (esimle benim ismime yakin )iliayda,miray,Irem .Ama hic birine isinamadim
Masallah canim ilk defa bukadar hizli kilo alan bebis gordum nazardan saklasin Allah seninki boyle giderse 6 kilo dogar:)) direk okula baslar.saka bi tarafa bukadar iyi almasini neye bagliosun haftada alacagi kiloyu iki gunde almis tosun nasil tatlidir simdiCanim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 böylee 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorum
Çok sevindim canım daha da iyi olsunlar bol bol süt içsnler çabuk büyüsünler :) :) dilara ya çok çok slmlarmızi iletirsnz mutlu oluruz :)Tubacım gayet iyiler, keyifleri yerindeydi en son, yavru kuşlar da süt içiyorlar :) Kavuşacaklar yakında
Gittim canım tüm ağrılar için normal dedi cati ağrıss içinse vücut kendini doğum a hazırlıyor rahat ol dedi nst çekilmedi bakalım haftaya tekrar gorusecekmisiz :) darısı tüm iyi haber bekleyenlere insaallahGittin mi canim kontrole
masallah canım pek bi tosun :)))Canim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 gunde 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorum
Tamam canım çok teşekkürler, ben de aynen filmlerden biliyorum, bi de kardeşimde annemin suyu gelmişti ordan :):) Benimde ağrı eşiğim düşüktür, aklıma gelen şey şu 6 cm açıklığım filan olunca hissetcem diye korkuyom, yolda doğurmayım da
Tubacım gayet iyiler, keyifleri yerindeydi en son, yavru kuşlar da süt içiyorlar :) Kavuşacaklar yakında
Maşallah bebeğine :)Selam kizlar kontrolden geldim bizim tosun iyice tosunlasmis ve rahim agzimda ne acilma ne de kisalma var doktorum bunun hic gelesi yok diyor 40 haftayi beklersek 5 kiloyu bulurmus kilosu bu yuzden 1 haftaya kadar sezeryan olman lazim dedi ben korkmaya basladim c.tesi tekrar nst girecez suyumuzun az fazla olmasi tosunlugundanmis normalmis yani
Benim doktorum da magnezyumu birak de di. Rahim kasilmalarini önlüyor muş. Ama ben devam ediyorum biraz daha kalsin kuzum diye.Bi de benim kollarım ağrıyor ve ellerim uyuşuyordu magnezyum verdi, bugün alıp deneyecegim inş faydası olur...
canim seker yuklemesi yapilmiati 109 cikmistiSende şeker falan yoktu dimi :) Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?