Benim doktorum da magnezyumu birak de di. Rahim kasilmalarini önlüyor muş. Ama ben devam ediyorum biraz daha kalsin kuzum diye.Bi de benim kollarım ağrıyor ve ellerim uyuşuyordu magnezyum verdi, bugün alıp deneyecegim inş faydası olur...
2 gun sonra geldi canim evet %10 indirim yaptilarkaç günde geldi canım, bir de sitede üye olanlara %10 indirim diyo. senin aldıklarında uygulandı mı?
Masallah canim ilk defa bukadar hizli kilo alan bebis gordum nazardan saklasin Allah seninki boyle giderse 6 kilo dogar:)) direk okula baslar.saka bi tarafa bukadar iyi almasini neye bagliosun haftada alacagi kiloyu iki gunde almis tosun nasil tatlidir simdi
Canim seninki de tosun benimki gibi:) masaAllahmasallah canım pek bi tosun :)))
bizimkide 32 de 2700 di smdi 3ü geçmiştir ağırlaştıgını hissediyorm merdivenleri cıkarken alttan destek yapıyorm ona
kontrol salı bizimde bakalm ne diyecek hakkmzda hayırlısı artık
Dinlen canim 2 hafta daha beklesin kuzucukkızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
teşekkürler canım2 gun sonra geldi canim evet %10 indirim yaptilar
Amin canim :))) bunyeye bagli bu gelisimdurumu masallah kuzucuga ins saglikla alirsin kucagikucagia canimBeni guldurdun ya Allah'ta seni guldursun insaAllahcanim eskisi gibi yemiyorum desem yeridir rutin gunde 2 bardak sut muz ve bir yumurtami yiyorum yemekte ne varsa o
kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları[/QUOTE
uzan dinlen canım
Teşekkür ederim, çok büyük zevkle keyifle hazırladım :):) Daha vakit var sen de yaparsınız, sen ne yapmayı düşünüyorsun??? Ben daha eve geçemedim hala çalışıyorum bugünü de saymazsak 5 iş günüm kaldı :):):):)
Allah yardımcın olsun canım, bizi merakta bırakma
hayırlı haberler olsun canım bılgılendır bızı ..
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısı neyse o olsun senin için. Haberdar et bizi de.
Asya Simay olacak bizim kızım ismi :)
hakkınzda hayırlısı canım , haber ver mutlaka bize
Canım hayırlısı bakalım. Haber ver fırsat bulabilirsen merakta bırakma of of. Her gün telaşlar başladı valla :)
Hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz.
Canım bu bezler külot direk ya daha rahat dediler ama sem yine de hastaneden isterim diyorsan sen bilirsin. Bir de sıl değiltirebilirsin kendinin olursa diye düşündüm.
Evet canımAma sıklıklar da önemli
Ee benişler sabırsız naparsın :))
Canım bebeğin 160 180 civarı kalp atışı uzun süre devam ediyor. Doktorun oyğzden riske atmak istemiyor. Iki üç saniyelik artışları önemsemiyorlar ama senin 140 tan 160 180 e geçen süre uzun sürüyor yani uzun süre kalbi hızlı attığı için riske atmak istemiyordur.
Iniallah canım, geçmiş olsun tekrardan. Iyi Düşünelim iyi olsun inşallah :)
Canım çok geçmiş olsun, serumla durdururlar belki. Bizi habersiz Bırakma.
çok geçmiş olsun canım. iyi haberlerini bekliyorz
Hayirlisi olsun canim inşallah, habersiz birakma bizi
@hukukcu buda benim canım insaallah yardımcı olur :)
AdaisyLove geçmişler olsun tatlım bizi habersiz birakma olur mu dualarmız seninle @toist @şafakmeley kızlar dilara ve yakisikli oğluşları nasıl haber var mi ??
hayırlısı canımhaberını beklıyoruz.
ben randevudan geldim sen gitmissin hayirli haberler alirsin insaAllah canim
geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyi. Açılmaya baktı açılma yok.nstde çok az sancım çıktı bunlar da doğum sancısı değilmiş. Yalancı sanciymis son haftada artarmis. Gerçek sancıda kan leke su vs gelirmiş. Buscopan verdi bu kasilmalarini kesecek dedi gerçek sancıyı Kesmez ama daha iyi ayırt edersin dedi. Benim kız dönmüş ama yine ters dönmüş kafası sagdaydi sola dönmüş. Doktorum yine dönmez demedi ama tansiyonum yüksek çıkıyor 13 e9. 28 nisana sezeryan günü aldık. Kızım o günden önce gelmek istemezse tabi. . Kilosu 2900 gr olmuş o güne kadar 3300 gr olur dedi doktdoktorum.hayirlisi olsun az kaldı kızıma kavusmama. Çok korktum ama bugün. Eşime de sinir oldum çok evhamliymisim.cok abartmisim bilmem ne.AdaisyLove canim nerelerdesin. Bi ses ver bize.
Sagol canim Allah razi olsunMaşallah bebeğine :)Hangi doğum şekli hayırlıysa öyle olsun senin için inşallah.
Allah yardimcin olsun canimHastanedeyom bekliyorum kızlar çok kasilmam var
Dikkat et kendine insaAllah bekler o gune kadargeldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyi. Açılmaya baktı açılma yok.nstde çok az sancım çıktı bunlar da doğum sancısı değilmiş. Yalancı sanciymis son haftada artarmis. Gerçek sancıda kan leke su vs gelirmiş. Buscopan verdi bu kasilmalarini kesecek dedi gerçek sancıyı Kesmez ama daha iyi ayırt edersin dedi. Benim kız dönmüş ama yine ters dönmüş kafası sagdaydi sola dönmüş. Doktorum yine dönmez demedi ama tansiyonum yüksek çıkıyor 13 e9. 28 nisana sezeryan günü aldık. Kızım o günden önce gelmek istemezse tabi. . Kilosu 2900 gr olmuş o güne kadar 3300 gr olur dedi doktdoktorum.hayirlisi olsun az kaldı kızıma kavusmama. Çok korktum ama bugün. Eşime de sinir oldum çok evhamliymisim.cok abartmisim bilmem ne.
geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyi. Açılmaya baktı açılma yok.nstde çok az sancım çıktı bunlar da doğum sancısı değilmiş. Yalancı sanciymis son haftada artarmis. Gerçek sancıda kan leke su vs gelirmiş. Buscopan verdi bu kasilmalarini kesecek dedi gerçek sancıyı Kesmez ama daha iyi ayırt edersin dedi. Benim kız dönmüş ama yine ters dönmüş kafası sagdaydi sola dönmüş. Doktorum yine dönmez demedi ama tansiyonum yüksek çıkıyor 13 e9. 28 nisana sezeryan günü aldık. Kızım o günden önce gelmek istemezse tabi. . Kilosu 2900 gr olmuş o güne kadar 3300 gr olur dedi doktdoktorum.hayirlisi olsun az kaldı kızıma kavusmama. Çok korktum ama bugün. Eşime de sinir oldum çok evhamliymisim.cok abartmisim bilmem ne.
Emzirme sütyeni siparişi verdim çok beğendim benim göğüslerim büyük altı telli deStekli emzirme sütyeni bulamamıştım aliexpress de buldum şimdi bebek şekeri kutusu siparişi verdim o daha gelmedi canımcanım sen ne siparişi vermiştin istediklerin güzel geldimi ?
geçmiş olsun cnm gelicem diyo yani artıkk :)))geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyi. Açılmaya baktı açılma yok.nstde çok az sancım çıktı bunlar da doğum sancısı değilmiş. Yalancı sanciymis son haftada artarmis. Gerçek sancıda kan leke su vs gelirmiş. Buscopan verdi bu kasilmalarini kesecek dedi gerçek sancıyı Kesmez ama daha iyi ayırt edersin dedi. Benim kız dönmüş ama yine ters dönmüş kafası sagdaydi sola dönmüş. Doktorum yine dönmez demedi ama tansiyonum yüksek çıkıyor 13 e9. 28 nisana sezeryan günü aldık. Kızım o günden önce gelmek istemezse tabi. . Kilosu 2900 gr olmuş o güne kadar 3300 gr olur dedi doktdoktorum.hayirlisi olsun az kaldı kızıma kavusmama. Çok korktum ama bugün. Eşime de sinir oldum çok evhamliymisim.cok abartmisim bilmem ne.
Allah acil sifalar versin canim imsaAllah hicbir sorun olmadan dogurursunKizlar bugun kontrole gittim sikayetlerimi de soyledim sabh uyaninca ellermde gozlerimde sislk oluyrdu idrar kan testi istedi idrarda protein 1+ cikti gevelk zehirlenmesindn suphelendi tansiyonuma baktik 10a 6 cikti. Hergun sabh aksm tansiyonuma baktircm. Cok korkuyrm lutfn dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?