2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bugun kontrole gittim sikayetlerimi de soyledim sabh uyaninca ellermde gozlerimde sislk oluyrdu idrar kan testi istedi idrarda protein 1+ cikti gevelk zehirlenmesindn suphelendi tansiyonuma baktik 10a 6 cikti. Hergun sabh aksm tansiyonuma baktircm. Cok korkuyrm lutfn dua edin

Beni guldurdun ya Allah'ta seni guldursun insaAllah canim eskisi gibi yemiyorum desem yeridir rutin gunde 2 bardak sut muz ve bir yumurtami yiyorum yemekte ne varsa o

Canim seninki de tosun benimki gibi:) masaAllah

kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
Dinlen canim 2 hafta daha beklesin kuzucuk

Beni guldurdun ya Allah'ta seni guldursun insaAllah canim eskisi gibi yemiyorum desem yeridir rutin gunde 2 bardak sut muz ve bir yumurtami yiyorum yemekte ne varsa o
Amin canim :))) bunyeye bagli bu gelisimdurumu masallah kuzucuga ins saglikla alirsin kucagikucagia canim

hayırlı haberler olsun canım bılgılendır bızı ..

Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısı neyse o olsun senin için. Haberdar et bizi de.

Asya Simay olacak bizim kızım ismi :)

hakkınzda hayırlısı canım , haber ver mutlaka bize

Canım hayırlısı bakalım. Haber ver fırsat bulabilirsen merakta bırakma of of. Her gün telaşlar başladı valla :)

Hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz.

çok geçmiş olsun canım. iyi haberlerini bekliyorz

Hayirlisi olsun canim inşallah, habersiz birakma bizi

hayırlısı canımhaberını beklıyoruz.

ben randevudan geldim sen gitmissin hayirli haberler alirsin insaAllah canim

AdaisyLove canim nerelerdesin. Bi ses ver bize.
geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyi. Açılmaya baktı açılma yok.nstde çok az sancım çıktı bunlar da doğum sancısı değilmiş. Yalancı sanciymis son haftada artarmis. Gerçek sancıda kan leke su vs gelirmiş. Buscopan verdi bu kasilmalarini kesecek dedi gerçek sancıyı Kesmez ama daha iyi ayırt edersin dedi. Benim kız dönmüş ama yine ters dönmüş kafası sagdaydi sola dönmüş. Doktorum yine dönmez demedi ama tansiyonum yüksek çıkıyor 13 e9. 28 nisana sezeryan günü aldık. Kızım o günden önce gelmek istemezse tabi. . Kilosu 2900 gr olmuş o güne kadar 3300 gr olur dedi doktdoktorum.hayirlisi olsun az kaldı kızıma kavusmama. Çok korktum ama bugün. Eşime de sinir oldum çok evhamliymisim.cok abartmisim bilmem ne.

Dikkat et kendine insaAllah bekler o gune kadar

Son ay son haftalarindasin canim sancilandin evhamli olman kadar normal bisey olabilir mi? Eşini hiç umursama. Bende senin gibi gittim dogum başlamisti, hic bilemeyiz hicbirimiz doktor degiliz tabiki ariycaz yada hastaneye gidicez bunlar cok normal. Sevindim canim erkenden gelmeyisine kuzunun, inş kararlastirdiginiz tarihte sağlicakla kucagina alirsin yavrunu canim

canım sen ne siparişi vermiştin istediklerin güzel geldimi ?
Emzirme sütyeni siparişi verdim çok beğendim benim göğüslerim büyük altı telli deStekli emzirme sütyeni bulamamıştım aliexpress de buldum şimdi bebek şekeri kutusu siparişi verdim o daha gelmedi canım

geçmiş olsun cnm gelicem diyo yani artıkk :)))
Ay bu eslerede noluyosa kendileri olsa koşa koşa giderler ama biz olunca abartırz gıcıklar

Allah acil sifalar versin canim imsaAllah hicbir sorun olmadan dogurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…