2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dikkat et kendine insaAllah bekler o gune kadar
Inşallah canım
Aynen canım sanki on tane doğum yaptım önceden anlicam neyin ne olduğunu. Hâlâ kasılmam var.bBirazdan o ilacı alacam ben de sevindim :) erken daha
geçmiş olsun cnm gelicem diyo yani artıkk :)))
Ay bu eslerede noluyosa kendileri olsa koşa koşa giderler ama biz olunca abartırz gıcıklar
Evet canım kızım gelecem diyor ama ters duruyor :)

kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
Peki eve gelip beklicekmiymissin nasıl olucak .ne zaman dogarmis

Biz de dr dan geldik 49 cm ve 3200 gr olmuşuz dr um cezaevine girdikten sonra gitmediğim dr kalmadı hepsi 10 gün önce alırız 2 hafta önce alırız dedi hatta biri 3200 olunca alırız dedi bende süre takıntısı var durduğu kadar dursun minik sanırım bu sefer dr umu buldum ağrılarının gelmesi bebek için iyi olur dedi yani bekliyim mi dedim bekle dedi dikişlerim dedim sorun olmaz dedi ilk gebeliğinde ağrın gelmiş miydi, evet kaç cm açılma olmuştu, 9 suyun gelmiş miydi, hayır demekki sancı çekebilirsin kesen hemen yırtılmaz dedi bi sorun olmaz mı dedim pratikte hayır ama uygulamada genelde böyle yapılmaz dedi mayısın 4,5 ine kadar kontrollü bekliycez çok sevindim yaa zaten normal doğum tarihim 7 si görünüyo 39 haftayı doldurması önemli miniğin inşallah doldururuz

Kizlar biz eve geldik.. Biraz daha iyiymis ama cok da begenmedi.. Artik gunde iki defa nstye giricez.. İnsallah hayirlisi olur.. Dua ve yardim eden herkese cooook tesekkur ederim.. İyi ki varsiniz..

Ay iyi maşallah ayaklarının altına yastık koy bol bol yat yaramaz ne kadar dursa kar

hayırlısı canım gözün aydın . Sağlıkla gelsin insallah

AdaisyLove canım sen genede dikkat et soluna yat bolbol . Hiç belli olmaz . Eşini de takma oda panik yapmıştir canım .

Kizlar aliexpress e çok guvenmeyin bence. Ben ordan carter's marka bebek kiyafetleri siparisi verdim. 4 takimdan biri gelmedi gelenlerin de sahte oldugunu dusunuyorum cunku kalitesizdi. Yine siz bilirsiniz tabii..

MasaAllah bebisine canim

Yarin 11 de ayrintili ultrasona giricem bebegimin yuzunu gorucem ins cok heyecanliyim bende:) ben oglusumun yuzunu hic net goremedim bir resmi var 5 aylikken ondada eliyle kapatmisti yuzunu kucuk sıpam:) inşallah bu sefer gorurum. Pazarteside kendi doktorumla randevum var sezeryan gunumuz netlesecek, hastane ve sipinal anestezi uzmanina karar verdim birde gunumuz netlesirse inş rahat edicem. Şimdilik son 18 gün:)))

Geçmiş olsun öncelikle, tansiyonun iyi çıkmış benimde hep o civarda çıkıyor. Sen sürekli kontrol et yine de. Stres olmamaya çalış :)
kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
Çalışman sakıncalıysa çalışma canım. Nişan gelince hemen doğum başlamıyor bildiğim kadarıyla. İnşallah zamanında sağlıkla olur doğumun :)
Sancıda telaşlanmayacan da ne zaman telaşlanacan acaba :) Maşallah bebeğine kilosu iyi, sağlıkla gelsin :)

Ne güzel böyle doktorlara bayılıyorum. Bu arada bebeğine de maşallah :)

neden ayrintiliya girecen canim

ben sanırım artık kafayı yemeye başladım oğluma bişey olacak da ben fark edemeyeceğim diye çok tedirginim. göbek deliğim eski çukur haline döndü buna bile telaş ettim. evet biliyorum zamanı geldiğinde Allah'ın izniyle doğacak yavrum ama ben çok sıkıldım bu tedirgin 9 ay sürecinden. sezeryan olmaktan korkmasam artık hemen kavuştur beni yavruma diyeceğim doktora. ama ben epidural apandisit ameliyatı olmuştum ve kendimi annemin bakmasıyla 1 ayda ancak toparlamıştım. off kızlar daraldım dua edelim birbirimize. diyorum ki gelsin şu sancı mı nişan mı su mu artık doğum hayrlısıyla başlasın bitsin sağlıkla kavuşayım oğluşuma

Kizlar aliexpress e çok guvenmeyin bence. Ben ordan carter's marka bebek kiyafetleri siparisi verdim. 4 takimdan biri gelmedi gelenlerin de sahte oldugunu dusunuyorum cunku kalitesizdi. Yine siz bilirsiniz tabii..
Aynen canim hepsi cin mali

Canim fazla dusunme boyle seyleri Allah'in izniyle hepimiz evlatlaeimiza kavusacaz

Canım geçmiş olsun. bende diyecektim tansiyon olmasın baş dönmesi titreme falan..

hadi hayırlı olsun canım. erkekler hep öyle sıkma canını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…