canım maşallah bebeğine. ben de beklemek istiyorum sancımı. yarın doktoruma söylücem.Biz de dr dan geldik 49 cm ve 3200 gr olmuşuzdr um cezaevine girdikten sonra gitmediğim dr kalmadı hepsi 10 gün önce alırız 2 hafta önce alırız dedi hatta biri 3200 olunca alırız dedi bende süre takıntısı var durduğu kadar dursun minik sanırım bu sefer dr umu buldum ağrılarının gelmesi bebek için iyi olur dedi yani bekliyim mi dedim bekle dedi dikişlerim dedim sorun olmaz dedi ilk gebeliğinde ağrın gelmiş miydi, evet kaç cm açılma olmuştu, 9 suyun gelmiş miydi, hayır demekki sancı çekebilirsin kesen hemen yırtılmaz dedi bi sorun olmaz mı dedim pratikte hayır ama uygulamada genelde böyle yapılmaz dedi mayısın 4,5 ine kadar kontrollü bekliycez çok sevindim yaa zaten normal doğum tarihim 7 si görünüyo 39 haftayı doldurması önemli miniğin inşallah doldururuz
benim dee :)Kızlar yarın sabah kontrolüm var.heyecanla bekliyorunmmmm
amiin canm inşşş yaaCanim fazla dusunme boyle seyleri Allah'in izniyle hepimiz evlatlaeimiza kavusacaz
oy masallah ,doktoruna guveniyosunsa birak dogum seklini o kararlastirsinCanim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 gunde 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorum
Saol canım inşallahGuzel haberler alirsin insaAllah
Canım neden ayrıntılıya giriyorsun . Birde güzel kahvaltı et be çikolata ye .ben üç kere girdim çıktım aç bu çocuk dediler yedim sonra bekledim vs vs .Bide net görmedim herkezinki gibi... ama videoya cektirdim çok tatliydi kuşum ağzı açık kuş gibi maşallahYarin 11 de ayrintili ultrasona giricem bebegimin yuzunu gorucem ins cok heyecanliyim bende:) ben oglusumun yuzunu hic net goremedim bir resmi var 5 aylikken ondada eliyle kapatmisti yuzunu kucuk sıpam:) inşallah bu sefer gorurum. Pazarteside kendi doktorumla randevum var sezeryan gunumuz netlesecek, hastane ve sipinal anestezi uzmanina karar verdim birde gunumuz netlesirse inş rahat edicem. Şimdilik son 18 gün:)))
İnşallah canım dua edin. Dinlenecegiz inşallah iki hafta daha durur ve kilosu biraz daha artar...Dinlen canim 2 hafta daha beklesin kuzucuk
gecmis olsun canim,biraz daha beklesin bebisin ,hayirlisiyla zamaninda gelirKizlar biz eve geldik.. Biraz daha iyiymis ama cok da begenmedi.. Artik gunde iki defa nstye giricez.. İnsallah hayirlisi olur.. Dua ve yardim eden herkese cooook tesekkur ederim.. İyi ki varsiniz..
Evet canım bekleyeceğiz. Yine kanama filan olursa ve sancı artarsa yine gideceğiz. Ben 26. Haftadan beri biz 40 ı görmeyiz diye hissediyorum ama inşallah 38 ı görürüz. ..Peki eve gelip beklicekmiymissin nasıl olucak .ne zaman dogarmis
Canım aslında çok rahat çalışıyordum hiç sıkıntı yoktu ama belli olmuyor demek ki.neyse dinlenecegiz artık yapacak bir şey yok ...Geçmiş olsun öncelikle, tansiyonun iyi çıkmış benimde hep o civarda çıkıyor. Sen sürekli kontrol et yine de. Stres olmamaya çalış :)
Çalışman sakıncalıysa çalışma canım. Nişan gelince hemen doğum başlamıyor bildiğim kadarıyla. İnşallah zamanında sağlıkla olur doğumun :)
Sancıda telaşlanmayacan da ne zaman telaşlanacan acaba :) Maşallah bebeğine kilosu iyi, sağlıkla gelsin :)
Ne güzel böyle doktorlara bayılıyorum. Bu arada bebeğine de maşallah :)
Yapacak canım 24 nisanda randevum var 38 haftam bitmiş oluyo o gün. O zaman yapacağını söyledi.Canim gül hanim çatı muayenesi yaptı mı sana
MasaAllah canim bence kilosu normal saglikli olsunda gerisini bosverKizlar ben bgun prensesimi gormeye gittim 10gun once 2kiloydu simdi 2.100gr olmus cok az kilo almis gbi geldi canim skildi biraz doktorum bsey demedi bu konuda nst ye baglandik sancilarimiz cikmadi cok sukur ama nst yi bizde hic sewmiyoruz kizimda bende sirt ustu yatarken belim cok agriyo kizimda huzursuz oluyo bi tekmel atiyo ki masallah yani solunum alip werme harrketleri yapiyodu dr um soyledi bu guzel bisey dedi iyiyiz cok sukur
Ben de seni yerim bi de Kerem Alp'in totsunu ısırırım :):) Ben de bunu merak ediyorum, acaba hiç bişi olmadan da sadece mesela sancıyla doğum olabilir mi ?
Mide bulantısı bende de oluyor, deneyimli olduğu için ablama sormuştum son haftalarda normal demişti ama ishali bilemiyorum. En iyisi doktora sormak tabii.
Her dogumda her sancida farkli oluyor canim:) ben 2 gun once nst ye girdigimde cok fazla sancin var hissetmemene hayret ediyorum demisti gule oynaya eve gitmistim iki gun sonra sag kasigima giren nefesimi kesen bir kramp, devaminda adet sancisinin enaz on kati ağrilar (bel, kasik, karin bolgemde) ile gittim hastaneye mesela. Ama doguma yakin ishal olan cok duydum. Benim ilk dogumumda oyle karnimda kasilma toplanma falan olmadi mesela basbaya siddetli agrilar cektim en son bacaklarim tutmuyordu o dereceydi. Şimdiki gebeligim ilkinden çok farkli karnim surekli bir tarafta toplaniyor surekli bel kasik ve vajina agrisi yasiyorum, bazen bebegim firlayip cikacakmis gibi oluyor mesela bunlari ilk gebeligimde yaşamamiştim
Saolun kızlar ben de bunları merak ediyodum bende şu an pek bi belirti yok da kasılma falan da yok belki de birdenbire olacaktır hepsiCanim benim ilk bebeğim de gece cok hafif ağrım oldu ama gayet iyiydim. sabah kontrolüm vardı zaten.meger açılma olmuş yatirdilar hemen. Ama minik kuş taa ertesi gün öğlen doğdu. yani ne kanama, ne su hiçbir belirti olmadı doğum öncesiyani o hafif agriyi saymazsak hersey dogum sancilari basladiktan sonra oldu bir saat icinde
Canim doktoruma guveniyorum ama dofum denilince bi anda korku olmaya basladi sanki doguramayacakmisim gibioy masallah ,doktoruna guveniyosunsa birak dogum seklini o kararlastirsin
Bende ona gidiyorum banada yapacak normal doğum yanlısi dediler hayırlısı bakalımYapacak canım 24 nisanda randevum var 38 haftam bitmiş oluyo o gün. O zaman yapacağını söyledi.
Canım kilomuz değil de bacak boyu, karın ve baş çevresi 2 hafta geri görünüyo, ben 1.60 babası 1.75, biz de pek uzun sayılmayız.. başından bu yana dr hep minyon diyordu da 2 hafta değil, 1 haftaydıMaşallah yavruna, aramızda 4 gün var, pazarkesi benim kızım 2620 idi çok fark yok arada 100 gr dan bişi olmaz, doktorum çok sağlıklı haftası ile de gayet uyumlu dedi, çok güvendiğim bir doktor, bence 2 hafta geri değil senin bebeğin, canını sıkma açığı doğunca da kapatırlar, sağlıklı olsunlar yeter
Sagol canim rabbim tum bebekleri korusun. Kendinmden cok onu dusunuyorumAllah acil sifalar versin canim imsaAllah hicbir sorun olmadan dogurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?