2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım maşallah bebeğine. ben de beklemek istiyorum sancımı. yarın doktoruma söylücem.

Kizlar ben bgun prensesimi gormeye gittim 10gun once 2kiloydu simdi 2.100gr olmus cok az kilo almis gbi geldi canim skildi biraz doktorum bsey demedi bu konuda nst ye baglandik sancilarimiz cikmadi cok sukur ama nst yi bizde hic sewmiyoruz kizimda bende sirt ustu yatarken belim cok agriyo kizimda huzursuz oluyo bi tekmel atiyo ki masallah yani solunum alip werme harrketleri yapiyodu dr um soyledi bu guzel bisey dedi iyiyiz cok sukur

Guzel haberler alirsin insaAllah
Saol canım inşallah

Canım neden ayrıntılıya giriyorsun . Birde güzel kahvaltı et be çikolata ye .ben üç kere girdim çıktım aç bu çocuk dediler yedim sonra bekledim vs vs .Bide net görmedim herkezinki gibi... ama videoya cektirdim çok tatliydi kuşum ağzı açık kuş gibi maşallah

Kizlar biz eve geldik.. Biraz daha iyiymis ama cok da begenmedi.. Artik gunde iki defa nstye giricez.. İnsallah hayirlisi olur.. Dua ve yardim eden herkese cooook tesekkur ederim.. İyi ki varsiniz..
gecmis olsun canim,biraz daha beklesin bebisin ,hayirlisiyla zamaninda gelir

Canım aslında çok rahat çalışıyordum hiç sıkıntı yoktu ama belli olmuyor demek ki.neyse dinlenecegiz artık yapacak bir şey yok ...

MasaAllah canim bence kilosu normal saglikli olsunda gerisini bosver

Ben de seni yerim bi de Kerem Alp'in totsunu ısırırım :):) Ben de bunu merak ediyorum, acaba hiç bişi olmadan da sadece mesela sancıyla doğum olabilir mi ?

Mide bulantısı bende de oluyor, deneyimli olduğu için ablama sormuştum son haftalarda normal demişti ama ishali bilemiyorum. En iyisi doktora sormak tabii.

Saolun kızlar ben de bunları merak ediyodum bende şu an pek bi belirti yok da kasılma falan da yok belki de birdenbire olacaktır hepsi hafif karın ağrısı ve bulantı oluyo bazen

Canım kilomuz değil de bacak boyu, karın ve baş çevresi 2 hafta geri görünüyo, ben 1.60 babası 1.75, biz de pek uzun sayılmayız.. başından bu yana dr hep minyon diyordu da 2 hafta değil, 1 haftaydı

Selam kizlar anca yazabildim. Gittim bugun doktora. Neyseki kilosu iyi 2800 olmus. Suyunda iyi dedi. Nts ye bagladilar. Sancim cikti. 15 mayis gorunuyor ama beklemeyebilir dedi.bel agrim cok var su an. Alttn muayne icin 5 mayista gel bakicam dedi. Doktorum 10 unda yurt disina gitmek zorundaymis ya 15 inde dogurursam olmayacak

İyi akşamlar herkese.Öncelikle hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.Ben 2 normal doğum yaptım.Nişanınız veya suyunuz gelmeden hemen hastaneye koşmayın.Son zamanlarınızda kasılmalarınızın arası hem sıklaşacak hemde şiddetini siz zaten diğerlerinden ayırt edeceksiniz.Zamanınızı hastanede değil evde ailenizle geçirin.Asıl doğum sancısı,gerçi benim bahsettğiğm son 15-20 dk. sanırım (çok afedersiniz) büyük tuvaletinizi yapıyormuş hissi uyandırıyor.Zaten ebe kakanı yap(yani ıkın) anlamında,sürekli böyle söylediğini hatırlıyorum.Elinizde olmadan sürekli ıkınıyorsunuz zaten.Ayy yazarken bile çok heyecanlandım.Rabbim hepinizi bir nefeste kurtarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…