MasaAllah bebişine canımSelam kizlar anca yazabildim. Gittim bugun doktora. Neyseki kilosu iyi 2800 olmus. Suyunda iyi dedi. Nts ye bagladilar. Sancim cikti. 15 mayis gorunuyor ama beklemeyebilir dedi.bel agrim cok var su an. Alttn muayne icin 5 mayista gel bakicam dedi. Doktorum 10 unda yurt disina gitmek zorundaymis ya15 inde dogurursam olmayacak
ınsallah canımEvet canım bekleyeceğiz. Yine kanama filan olursa ve sancı artarsa yine gideceğiz. Ben 26. Haftadan beri biz 40 ı görmeyiz diye hissediyorum ama inşallah 38 ı görürüz. ..
. Amin canim umarim hepimizin kolay olur. Allah yardimcimiz olsun. Anne olmak kolay degilİyi akşamlar herkese.Öncelikle hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.Ben 2 normal doğum yaptım.Nişanınız veya suyunuz gelmeden hemen hastaneye koşmayın.Son zamanlarınızda kasılmalarınızın arası hem sıklaşacak hemde şiddetini siz zaten diğerlerinden ayırt edeceksiniz.Zamanınızı hastanede değil evde ailenizle geçirin.Asıl doğum sancısı,gerçi benim bahsettğiğm son 15-20 dk. sanırım (çok afedersiniz) büyük tuvaletinizi yapıyormuş hissi uyandırıyor.Zaten ebe kakanı yap(yani ıkın) anlamında,sürekli böyle söylediğini hatırlıyorum.Elinizde olmadan sürekli ıkınıyorsunuz zaten.Ayy yazarken bile çok heyecanlandım.Rabbim hepinizi bir nefeste kurtarsın inşallah.
Tesekkur ederim cnm :)MasaAllah bebişine canım
Canım kasılma olabilirkızlar su sag yanım cok acıo. sag gobegım yanı. nıoyesoyle oluo bı acıvar ya
İyi akşamlar herkese.Öncelikle hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.Ben 2 normal doğum yaptım.Nişanınız veya suyunuz gelmeden hemen hastaneye koşmayın.Son zamanlarınızda kasılmalarınızın arası hem sıklaşacak hemde şiddetini siz zaten diğerlerinden ayırt edeceksiniz.Zamanınızı hastanede değil evde ailenizle geçirin.Asıl doğum sancısı,gerçi benim bahsettğiğm son 15-20 dk. sanırım (çok afedersiniz) büyük tuvaletinizi yapıyormuş hissi uyandırıyor.Zaten ebe kakanı yap(yani ıkın) anlamında,sürekli böyle söylediğini hatırlıyorum.Elinizde olmadan sürekli ıkınıyorsunuz zaten.Ayy yazarken bile çok heyecanlandım.Rabbim hepinizi bir nefeste kurtarsın inşallah.
Maşallah bebeğine canım :)Selam kizlar anca yazabildim. Gittim bugun doktora. Neyseki kilosu iyi 2800 olmus. Suyunda iyi dedi. Nts ye bagladilar. Sancim cikti. 15 mayis gorunuyor ama beklemeyebilir dedi.bel agrim cok var su an. Alttn muayne icin 5 mayista gel bakicam dedi. Doktorum 10 unda yurt disina gitmek zorundaymis ya15 inde dogurursam olmayacak
Aminnn inşallah, verdiğin bilgiler için de çok teşekkürler. Senin gibi tecrübeli annelerin bilgilerine çok ihtiyacımız var. Son aya girince iyice evhamlandık. En ufak şeyde korkuyoruz artık :) Bana da normal doğum anı kaka yapmakla aynı olacak gibi geliyor hepİyi akşamlar herkese.Öncelikle hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.Ben 2 normal doğum yaptım.Nişanınız veya suyunuz gelmeden hemen hastaneye koşmayın.Son zamanlarınızda kasılmalarınızın arası hem sıklaşacak hemde şiddetini siz zaten diğerlerinden ayırt edeceksiniz.Zamanınızı hastanede değil evde ailenizle geçirin.Asıl doğum sancısı,gerçi benim bahsettğiğm son 15-20 dk. sanırım (çok afedersiniz) büyük tuvaletinizi yapıyormuş hissi uyandırıyor.Zaten ebe kakanı yap(yani ıkın) anlamında,sürekli böyle söylediğini hatırlıyorum.Elinizde olmadan sürekli ıkınıyorsunuz zaten.Ayy yazarken bile çok heyecanlandım.Rabbim hepinizi bir nefeste kurtarsın inşallah.
canım ölçümde hata olabilir. benm de 1 haftada 52 gr çıkmştı. bir öncekiyle FL AC BPD Değerlerini karşılaştırdım. doktor öncekinde BPD yi fazla ölçmüş,Kizlar ben bgun prensesimi gormeye gittim 10gun once 2kiloydu simdi 2.100gr olmus cok az kilo almis gbi geldi canim skildi biraz doktorum bsey demedi bu konuda nst ye baglandik sancilarimiz cikmadi cok sukur ama nst yi bizde hic sewmiyoruz kizimda bende sirt ustu yatarken belim cok agriyo kizimda huzursuz oluyo bi tekmel atiyo ki masallah yani solunum alip werme harrketleri yapiyodu dr um soyledi bu guzel bisey dedi iyiyiz cok sukur
Hoşgeldinn :) boyuna kilosuna maşalllah bebeğinin.herkese merhabalar bende sabırsızlıkla yavrumu bekleyen bir anneyim doğum için çok endişeleniyorm beni de aranıza alırsanız sevinirim en son dün kontrole gittik suyumuz iyi kilomuz 2600 ve boyu 47 cm bu dokuz ay bitmek bilmiyor sanki doktorum şimdilik normal doğum görünüyor dedi ama değişir mi bilmiyorum son zamanlarda doğumla ilgili korkular yaşamaya başladımartık biran önce şu doğum gelsin ve bu hamilelik bitsin istiyorum
Doktorunuzun önerdiği zamanda kesin bence çünkü devam ederseniz kasılmalar başlaması gerektiği zamandan geç başlayabilir. Kuzenim de kullanıyordu doktoru doğums yakın tatile çıktı o sıra başka doktor kontrol etti derken magnezyumu kesmeyi atlamışlar kuzenim 42. Hafta anca doğurabildiBenim doktorum da magnezyumu birak de di. Rahim kasilmalarini önlüyor muş. Ama ben devam ediyorum biraz daha kalsin kuzum diye.
Onu bilmiyordum canım dr da birşey demediBenim doktorum da magnezyumu birak de di. Rahim kasilmalarini önlüyor muş. Ama ben devam ediyorum biraz daha kalsin kuzum diye.
tşk ederim inşallah hep birlikteHoşgeldinn :) boyuna kilosuna maşalllah bebeğinin.Aynen son aydaki korkular bi başka oluyor artık. Sağlıkla alırız inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza
Gecmis olsun canim, neden oldu ki acaba? Acaba bebek bi sinire falan mi baski yapti?Kızlar az önce öyle bir şey oldu ki çok korktumbalkonda bir kaç çamaşır vardı onları topluyordum birden sol kasığım a fena bir ağrı girdi sol bacagim tamamen tutuldu. Kafamı kaldırdım her taraf donuyordu Bayılacak gibi oldum ayaklarım boşaldı resmen. Hemen içeri yürüdüm telefonu alıp eşimi aradım eve gel dedim . Geldi hemen. Bütün vücudum titredi. Kalbim çıkacak gibi atıyordu. Niye öyle oldu anlamadım sol kasığım hâlâ ağrıyor
Ben de o kadar aldim canim. :)) ki ben. 70 kiloyla hamile kaldim dusun. Merak etme , veririz dogumdan sonra:)kızlar peki siz kaç kilo aldınız ben bu sabah baskülde 80.0 gördüm ve bu kiolar nasıl verilecek onu da düşünmeye başladım64 kilo hamile kalmiştim tam 16 oldu daha da 5 hafta var
Saol canım inşallah
Canım neden ayrıntılıya giriyorsun . Birde güzel kahvaltı et be çikolata ye .ben üç kere girdim çıktım aç bu çocuk dediler yedim sonra bekledim vs vs .Bide net görmedim herkezinki gibi... ama videoya cektirdim çok tatliydi kuşum ağzı açık kuş gibi maşallah
Canım eski sporcuyum, çok kez kolum bacağım çıktı çok ağrı hissetmedim, 2 kez ameliyat oldum yine öyle :) Oradan biliyorum, bir de soğukkanlıyımdır, bakalım nasıl olacak :):)Canim agri esiginin dusuk oldugunu nerden biliyorsun, ben acaip merak ediyorum ve nasil kestirebilirim bilmiyorum da:) ohh cok sevindim Dilaralarada..ins biran evvel gecerler evlerine..
Ufff maşallahhhh :)Selam kizlar kontrolden geldim bizim tosun iyice tosunlasmis ve rahim agzimda ne acilma ne de kisalma var doktorum bunun hic gelesi yok diyor 40 haftayi beklersek 5 kiloyu bulurmus kilosu bu yuzden 1 haftaya kadar sezeryan olman lazim dedi ben korkmaya basladim c.tesi tekrar nst girecez suyumuzun az fazla olmasi tosunlugundanmis normalmis yani
Hihi biraz daha beklesen doğuyormuş :):) Bakalım biz nasıl olucaz :)Ben işte kontrolüm olmasa doguracakmisim canım :))) 5cm açılma var deyip yatirmislardi dumur olmuştum bende
Geçmiş olsun, dinlen canım bol bol sağlıkla doğsun inşallah,hayırlısı olsunkızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
Oh iyicanım, şimdi tarih belli ha, heyecanlıııı :)geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyi. Açılmaya baktı açılma yok.nstde çok az sancım çıktı bunlar da doğum sancısı değilmiş. Yalancı sanciymis son haftada artarmis. Gerçek sancıda kan leke su vs gelirmiş. Buscopan verdi bu kasilmalarini kesecek dedi gerçek sancıyı Kesmez ama daha iyi ayırt edersin dedi. Benim kız dönmüş ama yine ters dönmüş kafası sagdaydi sola dönmüş. Doktorum yine dönmez demedi ama tansiyonum yüksek çıkıyor 13 e9. 28 nisana sezeryan günü aldık. Kızım o günden önce gelmek istemezse tabi. . Kilosu 2900 gr olmuş o güne kadar 3300 gr olur dedi doktdoktorum.hayirlisi olsun az kaldı kızıma kavusmama. Çok korktum ama bugün. Eşime de sinir oldum çok evhamliymisim.cok abartmisim bilmem ne.
Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallahhhKizlar biz eve geldik.. Biraz daha iyiymis ama cok da begenmedi.. Artik gunde iki defa nstye giricez.. İnsallah hayirlisi olur.. Dua ve yardim eden herkese cooook tesekkur ederim.. İyi ki varsiniz..
Oh maşallahhhhhh :):) Herşey gönlünüzce olsun :)Biz de dr dan geldik 49 cm ve 3200 gr olmuşuzdr um cezaevine girdikten sonra gitmediğim dr kalmadı hepsi 10 gün önce alırız 2 hafta önce alırız dedi hatta biri 3200 olunca alırız dedi bende süre takıntısı var durduğu kadar dursun minik sanırım bu sefer dr umu buldum ağrılarının gelmesi bebek için iyi olur dedi yani bekliyim mi dedim bekle dedi dikişlerim dedim sorun olmaz dedi ilk gebeliğinde ağrın gelmiş miydi, evet kaç cm açılma olmuştu, 9 suyun gelmiş miydi, hayır demekki sancı çekebilirsin kesen hemen yırtılmaz dedi bi sorun olmaz mı dedim pratikte hayır ama uygulamada genelde böyle yapılmaz dedi mayısın 4,5 ine kadar kontrollü bekliycez çok sevindim yaa zaten normal doğum tarihim 7 si görünüyo 39 haftayı doldurması önemli miniğin inşallah doldururuz
Güzel haberler getir bize :)Kızlar yarın sabah kontrolüm var.heyecanla bekliyorunmmmm
Hadi bakalım güzel haberlerle gel, resim de isteee :)Yarin 11 de ayrintili ultrasona giricem bebegimin yuzunu gorucem ins cok heyecanliyim bende:) ben oglusumun yuzunu hic net goremedim bir resmi var 5 aylikken ondada eliyle kapatmisti yuzunu kucuk sıpam:) inşallah bu sefer gorurum. Pazarteside kendi doktorumla randevum var sezeryan gunumuz netlesecek, hastane ve sipinal anestezi uzmanina karar verdim birde gunumuz netlesirse inş rahat edicem. Şimdilik son 18 gün:)))
Maşallah size kiloyu takma kafana, sağlıklı olsun yeter :) nst yi hiç bi bebek sevmiyor sanırım :)Kizlar ben bgun prensesimi gormeye gittim 10gun once 2kiloydu simdi 2.100gr olmus cok az kilo almis gbi geldi canim skildi biraz doktorum bsey demedi bu konuda nst ye baglandik sancilarimiz cikmadi cok sukur ama nst yi bizde hic sewmiyoruz kizimda bende sirt ustu yatarken belim cok agriyo kizimda huzursuz oluyo bi tekmel atiyo ki masallah yani solunum alip werme harrketleri yapiyodu dr um soyledi bu guzel bisey dedi iyiyiz cok sukur
Anladım canım hayırlısı olsun, o da doğunca kapatır açığı hıh :)Canım kilomuz değil de bacak boyu, karın ve baş çevresi 2 hafta geri görünüyo, ben 1.60 babası 1.75, biz de pek uzun sayılmayız.. başından bu yana dr hep minyon diyordu da 2 hafta değil, 1 haftaydı
Maşallah size, sağlıkla gelsin inşallahSelam kizlar anca yazabildim. Gittim bugun doktora. Neyseki kilosu iyi 2800 olmus. Suyunda iyi dedi. Nts ye bagladilar. Sancim cikti. 15 mayis gorunuyor ama beklemeyebilir dedi.bel agrim cok var su an. Alttn muayne icin 5 mayista gel bakicam dedi. Doktorum 10 unda yurt disina gitmek zorundaymis ya15 inde dogurursam olmayacak
Maşallah yavruna, aramıza hoş geldinherkese merhabalar bende sabırsızlıkla yavrumu bekleyen bir anneyim doğum için çok endişeleniyorm beni de aranıza alırsanız sevinirim en son dün kontrole gittik suyumuz iyi kilomuz 2600 ve boyu 47 cm bu dokuz ay bitmek bilmiyor sanki doktorum şimdilik normal doğum görünüyor dedi ama değişir mi bilmiyorum son zamanlarda doğumla ilgili korkular yaşamaya başladımartık biran önce şu doğum gelsin ve bu hamilelik bitsin istiyorum
inşallah inşallah sizinle aynıymış doğum haftalarımız daBen de o kadar aldim canim. :)) ki ben. 70 kiloyla hamile kaldim dusun. Merak etme , veririz dogumdan sonra:)
hoşbuldumCanım eski sporcuyum, çok kez kolum bacağım çıktı çok ağrı hissetmedim, 2 kez ameliyat oldum yine öyle :) Oradan biliyorum, bir de soğukkanlıyımdır, bakalım nasıl olacak :):)
Ufff maşallahhhh :)
Hihi biraz daha beklesen doğuyormuş :):) Bakalım biz nasıl olucaz :)
Geçmiş olsun, dinlen canım bol bol sağlıkla doğsun inşallah,hayırlısı olsun
Oh iyicanım, şimdi tarih belli ha, heyecanlıııı :)
Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallahhh
Oh maşallahhhhhh :):) Herşey gönlünüzce olsun :)
Güzel haberler getir bize :)
Hadi bakalım güzel haberlerle gel, resim de isteee :)
Maşallah size kiloyu takma kafana, sağlıklı olsun yeter :) nst yi hiç bi bebek sevmiyor sanırım :)
Anladım canım hayırlısı olsun, o da doğunca kapatır açığı hıh :)
Maşallah size, sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah yavruna, aramıza hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?