2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
MasaAllah bebişine canım

kızlar su sag yanım cok acıo. sag gobegım yanı. nıoyesoyle oluo bı acıvar ya

. Amin canim umarim hepimizin kolay olur. Allah yardimcimiz olsun. Anne olmak kolay degil

MasaAllah bebişine canım
Tesekkur ederim cnm :)

Amin Allah razı olsun.. bilgiler için de Teşekkürler ben nedense doktorum başından beri doğum tarihi 15 Mayıs demesine rağmen önce olacakmış gibi 40 değilde 38 de olacakmış gibi düşünüyorum yarın kontrolüm var nst lerden falan mı anlayacak yaklaştığını da mı bilmeyecez sizce hangi haftadan itibaren hazirlikli olmalıyım ??

Maşallah bebeğine canım :)
Aminnn inşallah, verdiğin bilgiler için de çok teşekkürler. Senin gibi tecrübeli annelerin bilgilerine çok ihtiyacımız var. Son aya girince iyice evhamlandık. En ufak şeyde korkuyoruz artık :) Bana da normal doğum anı kaka yapmakla aynı olacak gibi geliyor hep

herkese merhabalar bende sabırsızlıkla yavrumu bekleyen bir anneyim doğum için çok endişeleniyorm beni de aranıza alırsanız sevinirim en son dün kontrole gittik suyumuz iyi kilomuz 2600 ve boyu 47 cm bu dokuz ay bitmek bilmiyor sanki doktorum şimdilik normal doğum görünüyor dedi ama değişir mi bilmiyorum son zamanlarda doğumla ilgili korkular yaşamaya başladım artık biran önce şu doğum gelsin ve bu hamilelik bitsin istiyorum

canım ölçümde hata olabilir. benm de 1 haftada 52 gr çıkmştı. bir öncekiyle FL AC BPD Değerlerini karşılaştırdım. doktor öncekinde BPD yi fazla ölçmüş,

Hoşgeldinn :) boyuna kilosuna maşalllah bebeğinin. Aynen son aydaki korkular bi başka oluyor artık. Sağlıkla alırız inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza

Benim doktorum da magnezyumu birak de di. Rahim kasilmalarini önlüyor muş. Ama ben devam ediyorum biraz daha kalsin kuzum diye.
Doktorunuzun önerdiği zamanda kesin bence çünkü devam ederseniz kasılmalar başlaması gerektiği zamandan geç başlayabilir. Kuzenim de kullanıyordu doktoru doğums yakın tatile çıktı o sıra başka doktor kontrol etti derken magnezyumu kesmeyi atlamışlar kuzenim 42. Hafta anca doğurabildi

kızlar peki siz kaç kilo aldınız ben bu sabah baskülde 80.0 gördüm ve bu kiolar nasıl verilecek onu da düşünmeye başladım 64 kilo hamile kalmiştim tam 16 oldu daha da 5 hafta var

Gecmis olsun canim, neden oldu ki acaba? Acaba bebek bi sinire falan mi baski yapti?

Benim de geçen haftaki kontrolumde magnezyum ve previti doktorum kesmemi istedi. Dogumu geciktirdigini soylemisti. Bir haftadir sadece demir hapi kullaniyorum.

kızlar peki siz kaç kilo aldınız ben bu sabah baskülde 80.0 gördüm ve bu kiolar nasıl verilecek onu da düşünmeye başladım 64 kilo hamile kalmiştim tam 16 oldu daha da 5 hafta var
Ben de o kadar aldim canim. :)) ki ben. 70 kiloyla hamile kaldim dusun. Merak etme , veririz dogumdan sonra:)

En son doktoruma gittigimde plesantamda kireçlenme oldugunu soyledi moralim bozuldu biraz, birde doktorumun üç boyutlu değil ultrasonu, gidecegim doktor ikili testimi ve ayrintili doppleri yaptirdigim cok iyi tecrubeli bir doktor, hem plasentamin durumunu ogrenmek hem bebegimin boy/kilo gelisimini ogrenmek hemde yuzunu gormek için gidicem canim. Allah nasip ederse 38.haftamda sezeryana alicak doktorum, gidecegim doktorunda fikrini almak istiyorum. İştahim öyle açikki zaten son zamanlarda herşeyi abartarak yiyorum:) Bakalım görebilecekmiyiz küçük beyin yüzünü. Benim gidecegim doktorda hem cd hem ultrason resmi veriyor canim.

Canim agri esiginin dusuk oldugunu nerden biliyorsun, ben acaip merak ediyorum ve nasil kestirebilirim bilmiyorum da:) ohh cok sevindim Dilaralarada..ins biran evvel gecerler evlerine..
Canım eski sporcuyum, çok kez kolum bacağım çıktı çok ağrı hissetmedim, 2 kez ameliyat oldum yine öyle :) Oradan biliyorum, bir de soğukkanlıyımdır, bakalım nasıl olacak :):)

Ufff maşallahhhh :)

Ben işte kontrolüm olmasa doguracakmisim canım :))) 5cm açılma var deyip yatirmislardi dumur olmuştum bende
Hihi biraz daha beklesen doğuyormuş :):) Bakalım biz nasıl olucaz :)

kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
Geçmiş olsun, dinlen canım bol bol sağlıkla doğsun inşallah,hayırlısı olsun

Oh iyicanım, şimdi tarih belli ha, heyecanlıııı :)

Kizlar biz eve geldik.. Biraz daha iyiymis ama cok da begenmedi.. Artik gunde iki defa nstye giricez.. İnsallah hayirlisi olur.. Dua ve yardim eden herkese cooook tesekkur ederim.. İyi ki varsiniz..
Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallahhh

Oh maşallahhhhhh :):) Herşey gönlünüzce olsun :)

Kızlar yarın sabah kontrolüm var.heyecanla bekliyorunmmmm
Güzel haberler getir bize :)

Hadi bakalım güzel haberlerle gel, resim de isteee :)

Maşallah size kiloyu takma kafana, sağlıklı olsun yeter :) nst yi hiç bi bebek sevmiyor sanırım :)

Canım kilomuz değil de bacak boyu, karın ve baş çevresi 2 hafta geri görünüyo, ben 1.60 babası 1.75, biz de pek uzun sayılmayız.. başından bu yana dr hep minyon diyordu da 2 hafta değil, 1 haftaydı
Anladım canım hayırlısı olsun, o da doğunca kapatır açığı hıh :)

Maşallah size, sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah yavruna, aramıza hoş geldin

Ben de o kadar aldim canim. :)) ki ben. 70 kiloyla hamile kaldim dusun. Merak etme , veririz dogumdan sonra:)
inşallah inşallah sizinle aynıymış doğum haftalarımız da

hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…