- 22 Kasım 2014
- 150
- 150
- 33
- 31
Hepimiz ayniyiz canim heyecanla bekliyoruz son günlerde bu yüzden geçmek bilmiyor. Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin inşallahherkese merhabalar bende sabırsızlıkla yavrumu bekleyen bir anneyim doğum için çok endişeleniyorm beni de aranıza alırsanız sevinirim en son dün kontrole gittik suyumuz iyi kilomuz 2600 ve boyu 47 cm bu dokuz ay bitmek bilmiyor sanki doktorum şimdilik normal doğum görünüyor dedi ama değişir mi bilmiyorum son zamanlarda doğumla ilgili korkular yaşamaya başladımartık biran önce şu doğum gelsin ve bu hamilelik bitsin istiyorum
amin canım amin vallahi bitmedi yaa doğum iznine ayrıldığımdan beri de evde vakit de geçmiyor iyice sabırsızlanıyorumHepimiz ayniyiz canim heyecanla bekliyoruz son günlerde bu yüzden geçmek bilmiyor. Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin inşallah
Şöyle söyleyim bugün eski evraklarımı kurcaladım biraz.Benim doğum yapmam gereken tarih 17 si ile 31 i arası yazıyordu.Ben 28 inde doğum yaptım.Yani 39+4 te.Son birkaç gün kala zaten kasılmalar insana ah-oh dedirten cinsten Yani içgüdüsel bişey sanırım anlaşılıyo.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Amin Allah razı olsun.. bilgiler için de Teşekkürler ben nedense doktorum başından beri doğum tarihi 15 Mayıs demesine rağmen önce olacakmış gibi 40 değilde 38 de olacakmış gibi düşünüyorum yarın kontrolüm var nst lerden falan mı anlayacak yaklaştığını da mı bilmeyecez sizce hangi haftadan itibaren hazirlikli olmalıyım ??
Canim ben sali gunu dr a gidince sordum plasenta kireclenmesini bu haftalarda normal dedi baslamasi zaten 38 den once mudahale etmeyiz dedi bunda ni sikinti yok merak etme dedi.sona dogru yaslanmaya baslarmis ve dogum yaklastida demekm8sEn son doktoruma gittigimde plesantamda kireçlenme oldugunu soyledi moralim bozuldu biraz, birde doktorumun üç boyutlu değil ultrasonu, gidecegim doktor ikili testimi ve ayrintili doppleri yaptirdigim cok iyi tecrubeli bir doktor, hem plasentamin durumunu ogrenmek hem bebegimin boy/kilo gelisimini ogrenmek hemde yuzunu gormek için gidicem canim. Allah nasip ederse 38.haftamda sezeryana alicak doktorum, gidecegim doktorunda fikrini almak istiyorum. İştahim öyle açikki zaten son zamanlarda herşeyi abartarak yiyorum:) Bakalım görebilecekmiyiz küçük beyin yüzünü. Benim gidecegim doktorda hem cd hem ultrason resmi veriyor canim.
cumlemizinkine masaAllah canimCanım eski sporcuyum, çok kez kolum bacağım çıktı çok ağrı hissetmedim, 2 kez ameliyat oldum yine öyle :) Oradan biliyorum, bir de soğukkanlıyımdır, bakalım nasıl olacak :):)
Ufff maşallahhhh :)
Hihi biraz daha beklesen doğuyormuş :):) Bakalım biz nasıl olucaz :)
Geçmiş olsun, dinlen canım bol bol sağlıkla doğsun inşallah,hayırlısı olsun
Oh iyicanım, şimdi tarih belli ha, heyecanlıııı :)
Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallahhh
Oh maşallahhhhhh :):) Herşey gönlünüzce olsun :)
Güzel haberler getir bize :)
Hadi bakalım güzel haberlerle gel, resim de isteee :)
Maşallah size kiloyu takma kafana, sağlıklı olsun yeter :) nst yi hiç bi bebek sevmiyor sanırım :)
Anladım canım hayırlısı olsun, o da doğunca kapatır açığı hıh :)
Maşallah size, sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah yavruna, aramıza hoş geldin
Canim gecmis olsun. Saglicakla kucagina alirsin insallah:)) bir an ben de panik oldum, aramizda 12 gun var, aha dedim daha hic bisey hazir degil. Ne ev temizlendi, hala tadilat var, ne bebegin kiyafetleri yikandi, ne canta hazirlandi. Annem de 10 mayista geliyor ustelik. Akliniza gelirse bana da dua edin kizlar, hayirlisiyla 38-39. Haftayi goreyim ne olur. Daha bugun doktora danismanim da yeni bir projeye baslamami soyledi, ooooff off. Allah'im sen bilirsin artik.geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyi. Açılmaya baktı açılma yok.nstde çok az sancım çıktı bunlar da doğum sancısı değilmiş. Yalancı sanciymis son haftada artarmis. Gerçek sancıda kan leke su vs gelirmiş. Buscopan verdi bu kasilmalarini kesecek dedi gerçek sancıyı Kesmez ama daha iyi ayırt edersin dedi. Benim kız dönmüş ama yine ters dönmüş kafası sagdaydi sola dönmüş. Doktorum yine dönmez demedi ama tansiyonum yüksek çıkıyor 13 e9. 28 nisana sezeryan günü aldık. Kızım o günden önce gelmek istemezse tabi. . Kilosu 2900 gr olmuş o güne kadar 3300 gr olur dedi doktdoktorum.hayirlisi olsun az kaldı kızıma kavusmama. Çok korktum ama bugün. Eşime de sinir oldum çok evhamliymisim.cok abartmisim bilmem ne.
evet yaa herşeyi denedim ama bir haftadır böyleyiz haftaya kadar geçmezse dra göstericem ellesin baksın :)bnmde sürmediğim sey kalmadı yumusasın diye sabah duş aldım bn ama bi faydası olmadı benmki yorgunluktan değil sanırım akrobasi hareketleri yapıyor içerde karnımda gerginleşiyor sığmıyor heralde artıkkk içeri(
aminn canım cümlemizinki ben eren ismini çok severim tercihimi yusuf erenden kullanıyorum :) :)Çok güzel ikiside canım adıyla büyüsün inş :)bizde Yusuf Eren le Yusuf Uras arasındayız :)
güle güle kullan canım kutularında inşallah güzel ve çabuk gelir :) benim ilk tecrübem oldu memnun kalırsam muhtemelen abonesi olurum :)Emzirme sütyeni siparişi verdim çok beğendim benim göğüslerim büyük altı telli deStekli emzirme sütyeni bulamamıştım aliexpress de buldum şimdi bebek şekeri kutusu siparişi verdim o daha gelmedi canım
34.haftamda baya bembeyaz olmustu gosterdi doktorum birde hep cok kilo alirken, azalmisti kilo alimi cok uzuldum. İnşallah 38.haftasina kadar gelmez yavrum. Benim doktorum cok fazla onemsemedi ama ben uzuldum yarin gidince farkli bir doktordan daha bilgi almak içimi rahatlaticak canim saol sendeCanim ben sali gunu dr a gidince sordum plasenta kireclenmesini bu haftalarda normal dedi baslamasi zaten 38 den once mudahale etmeyiz dedi bunda ni sikinti yok merak etme dedi.sona dogru yaslanmaya baslarmis ve dogum yaklastida demekm8s
Turuncukasa diye bi site ben de buradan bi arkadaş 40 liraya mustela krem almıştı öyle haberim oldu. Ben de aldım outlet bölümünde var. Bi sorun çıkmadı. Bu ikinci alışverişim olacak. Ben tşk ederim. Herşey bebişler için.çok tşk ederim canım bende bakayım burdan
evet pişik bende ondan alıcam çok iyi diyor herkes
bu hangi site güvenilirmi bende ordan alayım
Canim siteyi bilmiyorum, dedigin gibi olabilir. Ben carter'sla ilgili bisey dicem. Bazi urunlerini farkli ulkelerde yaptiriyorlar anladigim kadariyla. Benim nerdeyse aldigim hersey carter'sdan ama urunlerin kimisi pakistanda yapilmis, kimisi cinde falan. Ve magazada bakarken hakkaten bazi urunleri cok kalitesiz duruyordu.Kizlar aliexpress e çok guvenmeyin bence. Ben ordan carter's marka bebek kiyafetleri siparisi verdim. 4 takimdan biri gelmedi gelenlerin de sahte oldugunu dusunuyorum cunku kalitesizdi. Yine siz bilirsiniz tabii..
Seni okuyunca kendim yazdım sandım bi ara :) Ev pis, çamaşırlar yıkanmadı daha çanta hazır değil.Kendime gecelik , emzirme sütyeni, bebeğe bez . Eksiklerim de çokCanim gecmis olsun. Saglicakla kucagina alirsin insallah:)) bir an ben de panik oldum, aramizda 12 gun var, aha dedim daha hic bisey hazir degil. Ne ev temizlendi, hala tadilat var, ne bebegin kiyafetleri yikandi, ne canta hazirlandi. Annem de 10 mayista geliyor ustelik. Akliniza gelirse bana da dua edin kizlar, hayirlisiyla 38-39. Haftayi goreyim ne olur. Daha bugun doktora danismanim da yeni bir projeye baslamami soyledi, ooooff off. Allah'im sen bilirsin artik.
Canım eski sporcuyum, çok kez kolum bacağım çıktı çok ağrı hissetmedim, 2 kez ameliyat oldum yine öyle :) Oradan biliyorum, bir de soğukkanlıyımdır, bakalım nasıl olacak :):)
Ufff maşallahhhh :)
Hihi biraz daha beklesen doğuyormuş :):) Bakalım biz nasıl olucaz :)
Geçmiş olsun, dinlen canım bol bol sağlıkla doğsun inşallah,hayırlısı olsun
Oh iyicanım, şimdi tarih belli ha, heyecanlıııı :)
Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallahhh
Oh maşallahhhhhh :):) Herşey gönlünüzce olsun :)
Güzel haberler getir bize :)
Hadi bakalım güzel haberlerle gel, resim de isteee :)
Maşallah size kiloyu takma kafana, sağlıklı olsun yeter :) nst yi hiç bi bebek sevmiyor sanırım :)
Anladım canım hayırlısı olsun, o da doğunca kapatır açığı hıh :)
Maşallah size, sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah yavruna, aramıza hoş geldin
Amin canim. Normalde ben kiyafetleri olsa yikayacaktim bu hafta, ama gecen gun banyo borulari kirildi, etraf su oldu falan. Amerikadayim, annem istese de daha erken gelemez artik. Mutfak tavaninda delik var, bi kac gundur borulari tamir etmeyi bekliyorlar, evin tabanindaki su cekilsin diye, evin icinden su hortumu geciyor tabandaki suyu bosaltmak icin. Borulardan sonra da insaatci girecek. Su birkac gundur inanilmaz sakinim. Cunku paniklersem esim iki kati panikleyecek, oyle olursa isler cigirindan cikabilir. Bakalim ne olacak. kac gundur disardan yiyorduk, dun artik butun kaplari camasir suyuna basip yikadim. Kirlenmemislerdi ama icim rahat etmedi. Artik bi corba falan yiyelim diyorum.Seni okuyunca kendim yazdım sandım bi ara :) Ev pis, çamaşırlar yıkanmadı daha çanta hazır değil.Kendime gecelik , emzirme sütyeni, bebeğe bez . Eksiklerim de çokBen hazır değilim. Annem 20 nisanda gelecek benim Allahtan :) İnşallah bekler bebeklerimiz
Canim oguzhan beyin hastasimiydin sende?simdi hangi doktora gidiyorsun?Biz de dr dan geldik 49 cm ve 3200 gr olmuşuzdr um cezaevine girdikten sonra gitmediğim dr kalmadı hepsi 10 gün önce alırız 2 hafta önce alırız dedi hatta biri 3200 olunca alırız dedi bende süre takıntısı var durduğu kadar dursun minik sanırım bu sefer dr umu buldum ağrılarının gelmesi bebek için iyi olur dedi yani bekliyim mi dedim bekle dedi dikişlerim dedim sorun olmaz dedi ilk gebeliğinde ağrın gelmiş miydi, evet kaç cm açılma olmuştu, 9 suyun gelmiş miydi, hayır demekki sancı çekebilirsin kesen hemen yırtılmaz dedi bi sorun olmaz mı dedim pratikte hayır ama uygulamada genelde böyle yapılmaz dedi mayısın 4,5 ine kadar kontrollü bekliycez çok sevindim yaa zaten normal doğum tarihim 7 si görünüyo 39 haftayı doldurması önemli miniğin inşallah doldururuz
Ayy senin için dua edicem hemen bitsin işlerin diye :) En iyisi sakin kalmak, paniklesen de değişen bişey olmayacak zaten. Ama bi an önce düzene girer inşallah herşey :)Amin canim. Normalde ben kiyafetleri olsa yikayacaktim bu hafta, ama gecen gun banyo borulari kirildi, etraf su oldu falan. Amerikadayim, annem istese de daha erken gelemez artik. Mutfak tavaninda delik var, bi kac gundur borulari tamir etmeyi bekliyorlar, evin tabanindaki su cekilsin diye, evin icinden su hortumu geciyor tabandaki suyu bosaltmak icin. Borulardan sonra da insaatci girecek. Su birkac gundur inanilmaz sakinim. Cunku paniklersem esim iki kati panikleyecek, oyle olursa isler cigirindan cikabilir. Bakalim ne olacak. kac gundur disardan yiyorduk, dun artik butun kaplari camasir suyuna basip yikadim. Kirlenmemislerdi ama icim rahat etmedi. Artik bi corba falan yiyelim diyorum.
Kusura bakmayin kizlar, uzun uzun yazdim, sukunetimi boyle korumaya calisiyorum:)) Allah'a siginiyorum artik, hayirlisini versin diye dua edip duruyorum.
Şöyle söyleyim bugün eski evraklarımı kurcaladım biraz.Benim doğum yapmam gereken tarih 17 si ile 31 i arası yazıyordu.Ben 28 inde doğum yaptım.Yani 39+4 te.Son birkaç gün kala zaten kasılmalar insana ah-oh dedirten cinsten Yani içgüdüsel bişey sanırım anlaşılıyo.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
benim de bebekde hem kilo hem karin cevresi hem de boyu 10 gun gibi geri.Benim ve esimin boyu uzun olmasina ragmen.Artik alistim ben de ne yesem yaramiyor cunki ,iki kez doplere girdim emin olmak icin sagligi yerindemi diye,ne yapa,im saglikli olsunlar da kiloyu artik cikinca alirlarCanım kilomuz değil de bacak boyu, karın ve baş çevresi 2 hafta geri görünüyo, ben 1.60 babası 1.75, biz de pek uzun sayılmayız.. başından bu yana dr hep minyon diyordu da 2 hafta değil, 1 haftaydı
Cnm bende sezeryan olcam. Doktor 39 haftada aliniyor en gec dedi. Benim de tarih 22 nisan oldukızzzlaaar 34 haftam dolduu sezeryan olucam ama kacıncı haftada olurum acaba doktormla hnuz konusmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?