kac haftalıksın pekıCnm bende sezeryan olcam. Doktor 39 haftada aliniyor en gec dedi. Benim de tarih 22 nisan oldu
Cok zor canim hepimiz zorlaniyoruz artik.zaman yaklastikca korkular buyuyor,ama vaktinde gelsin bebislerimiz.herkese merhabalar bende sabırsızlıkla yavrumu bekleyen bir anneyim doğum için çok endişeleniyorm beni de aranıza alırsanız sevinirim en son dün kontrole gittik suyumuz iyi kilomuz 2600 ve boyu 47 cm bu dokuz ay bitmek bilmiyor sanki doktorum şimdilik normal doğum görünüyor dedi ama değişir mi bilmiyorum son zamanlarda doğumla ilgili korkular yaşamaya başladımartık biran önce şu doğum gelsin ve bu hamilelik bitsin istiyorum
Herşey yolundaysa eğer panik yapmayın.Dediğim gibi o ağrı başka bişey.Hani yaşayan bilir derler ya.Klasik bir laf dır adet sansısının çok daha fazlası.Öyle işte.Ben bile 2.doğum olmasına rağmen erken gittim doğuma.Fakat benim hem sancım vardı,hem suyum geldi(birkaç gündür az az geldiğini hissediyordum) hemde nişan gelmişti.3'ü birarada yaniTabiki ya sizin Fikirlerinize çok ihtiyacimiz var hiçbişey bilmiyoruz sancı ah oh dedirten cinsten demeniz bile benim için çok önemli çünkü sancı nasıl onu bile bilmiyoruz çoğumuz en iyisi 38 kadar çok paniklememek anladigim kadarıyla.. her ihtimale karşı da 38 den sonra hazirlikli olmak... teşekkür ederim tekrar..
Dr um da pek telaş etmedi diğer şeyleri normal çünkü, aynen sağlıklı olsunlar da dışarda büyüsünler :) benim yeğenim de küçüktü 2 hafta geriden geliyordu şimdi 5 yaşında maşallah boyu kilosu yasitlarindan iyi onun da anne baba uzundu sizin gibi.. bu arada dopler nedir?benim de bebekde hem kilo hem karin cevresi hem de boyu 10 gun gibi geri.Benim ve esimin boyu uzun olmasina ragmen.Artik alistim ben de ne yesem yaramiyor cunki ,iki kez doplere girdim emin olmak icin sagligi yerindemi diye,ne yapa,im saglikli olsunlar da kiloyu artik cikinca alirlar
Genelde normal dogum tarihine on gün kala yapiyorlar canimkızzzlaaarrrr 34 haftam dolduu sezeryan olucam ama kacıncı haftada olurum acaba doktormla hnuz konusmadım
Bakıcaz artık canım :) Senin kontrol neden yarına kaldı??
Canım aklıma ne geldi biliyomusun yavrun dönüyor olabilir, çünkü benim kız dönerken sancım oldu ve karnım çok kasılıp yamulmuştu baya baya, hadi bakalım ihmal etme de ara doktoru
Allah gönlüne göre versin, zamanında sağlıkla gelsin inşallah
bebek gerden gelnce dopler yapiliyor canim,kan akisina damarlarda,plasentaya,ve bebegin kalbndeki damarlara bakiyorlar,bebege besin gediyormu direnc varm diye.Benim 22 ci hafta ayrintilimda doktorum dopler yapti sag damarimda norch yani direnc gordu,bundan bebek iyi gelismiyor.Bi de gecen gittim doplere tekrar,bebegin beynine oksijen gidiyormu,damarlar ne durumda ona bakti,yalniz bunu perinantolog yapiyor bir saat gibi suruyorDr um da pek telaş etmedi diğer şeyleri normal çünkü, aynen sağlıklı olsunlar da dışarda büyüsünler :) benim yeğenim de küçüktü 2 hafta geriden geliyordu şimdi 5 yaşında maşallah boyu kilosu yasitlarindan iyi onun da anne baba uzundu sizin gibi.. bu arada dopler nedir?
o gun bellı degl ıste ben 38. haftada alınsın ıstıyorum sezryanla olurmu acabaGenelde normal dogum tarihine on gün kala yapiyorlar canim
Biz kizimiza aymina koymayi dusunuyoruz.mina ismini ruyamda gordum kizim mina koymamizi istedi babasi da basina ay koyalim dedi boyle oldu.Yeni mi bilmiyorum ama ben de beğendiklerimi yazmak istedim.
Sare
Mina
Ravza
Sıla
Mine
Serra
Anlamlarını bilmiyorum :))
Canim senin ne sorunun vardi sezeryanla alinsin istiyorsuno gun bellı degl ıste ben 38. haftada alınsın ıstıyorum sezryanla olurmu acaba
hıcbı sorunum yok dha catı muaynsıde olmadım 35 e grcm yarn nrmlde 23 mayıs dogum tarıhı ama bebek ırı kafa 2 hfta ılerde norml dogm ıstemıyorm doguramamCanim senin ne sorunun vardi sezeryanla alinsin istiyorsun
Evet ben de merak ettim,inşallah yolundadır herşeyKizlartoist ten haber yokmu bugun kontrolu vardi
Yengem devlete gidiyordu riskli gebeliğe devam ettirmişler 2 hafta geri denilince orda dopler yapılmış demekki o tam adını söylememişti ama daha ayrıntılı baktılar demisti, benimki özel hastane haftaya tekrar gittiğimde sorayimbebek gerden gelnce dopler yapiliyor canim,kan akisina damarlarda,plasentaya,ve bebegin kalbndeki damarlara bakiyorlar,bebege besin gediyormu direnc varm diye.Benim 22 ci hafta ayrintilimda doktorum dopler yapti sag damarimda norch yani direnc gordu,bundan bebek iyi gelismiyor.Bi de gecen gittim doplere tekrar,bebegin beynine oksijen gidiyormu,damarlar ne durumda ona bakti,yalniz bunu perinantolog yapiyor bir saat gibi suruyor
Takmamaya calisiyorum bende hayatim ama insallah kilosu guzel dogar 3kilodan fazla olsun istiyo gonlum tabikide her anne gibiCanım eski sporcuyum, çok kez kolum bacağım çıktı çok ağrı hissetmedim, 2 kez ameliyat oldum yine öyle :) Oradan biliyorum, bir de soğukkanlıyımdır, bakalım nasıl olacak :):)
Ufff maşallahhhh :)
Hihi biraz daha beklesen doğuyormuş :):) Bakalım biz nasıl olucaz :)
Geçmiş olsun, dinlen canım bol bol sağlıkla doğsun inşallah,hayırlısı olsun
Oh iyicanım, şimdi tarih belli ha, heyecanlıııı :)
Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallahhh
Oh maşallahhhhhh :):) Herşey gönlünüzce olsun :)
Güzel haberler getir bize :)
Hadi bakalım güzel haberlerle gel, resim de isteee :)
Maşallah size kiloyu takma kafana, sağlıklı olsun yeter :) nst yi hiç bi bebek sevmiyor sanırım :)
Anladım canım hayırlısı olsun, o da doğunca kapatır açığı hıh :)
Maşallah size, sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah yavruna, aramıza hoş geldin
En onemlisi saglikli olmasi sukur sagligi iyi canim ama bu aralar aklima hep kotu kotu seyler geliyo bebeimle ilgili Allahim saglikli nasip etsin insallah hepimizinkini beninkimkinideMasaAllah canim bence kilosu normal saglikli olsunda gerisini bosver
dogru soyluyosun tatlim olabilir bakalim bidaha bi hafta 10gun sonra gel dedicanım ölçümde hata olabilir. benm de 1 haftada 52 gr çıkmştı. bir öncekiyle FL AC BPD Değerlerini karşılaştırdım. doktor öncekinde BPD yi fazla ölçmüş,
En son doktoruma gittigimde plesantamda kireçlenme oldugunu soyledi moralim bozuldu biraz, birde doktorumun üç boyutlu değil ultrasonu, gidecegim doktor ikili testimi ve ayrintili doppleri yaptirdigim cok iyi tecrubeli bir doktor, hem plasentamin durumunu ogrenmek hem bebegimin boy/kilo gelisimini ogrenmek hemde yuzunu gormek için gidicem canim. Allah nasip ederse 38.haftamda sezeryana alicak doktorum, gidecegim doktorunda fikrini almak istiyorum. İştahim öyle açikki zaten son zamanlarda herşeyi abartarak yiyorum:) Bakalım görebilecekmiyiz küçük beyin yüzünü. Benim gidecegim doktorda hem cd hem ultrason resmi veriyor canim.
Allah razi olsun hepinizden. Insallah rabbim hepimize o sukuneti ve kudreti versin.Ayy senin için dua edicem hemen bitsin işlerin diye :) En iyisi sakin kalmak, paniklesen de değişen bişey olmayacak zaten. Ama bi an önce düzene girer inşallah herşey :)
Herşey yolundaysa eğer panik yapmayın.Dediğim gibi o ağrı başka bişey.Hani yaşayan bilir derler ya.Klasik bir laf dır adet sansısının çok daha fazlası.Öyle işte.Ben bile 2.doğum olmasına rağmen erken gittim doğuma.Fakat benim hem sancım vardı,hem suyum geldi(birkaç gündür az az geldiğini hissediyordum) hemde nişan gelmişti.3'ü birarada yani
Canim belki ileeiki haftalarda vucudla kafa birbirini dengeler tabi yinede hangisi hayirlisiysa o olsun canimhıcbı sorunum yok dha catı muaynsıde olmadım 35 e grcm yarn nrmlde 23 mayıs dogum tarıhı ama bebek ırı kafa 2 hfta ılerde norml dogm ıstemıyorm doguramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?