2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok zor canim hepimiz zorlaniyoruz artik.zaman yaklastikca korkular buyuyor,ama vaktinde gelsin bebislerimiz.

Herşey yolundaysa eğer panik yapmayın.Dediğim gibi o ağrı başka bişey.Hani yaşayan bilir derler ya.Klasik bir laf dır adet sansısının çok daha fazlası.Öyle işte.Ben bile 2.doğum olmasına rağmen erken gittim doğuma.Fakat benim hem sancım vardı,hem suyum geldi(birkaç gündür az az geldiğini hissediyordum) hemde nişan gelmişti.3'ü birarada yani

Dr um da pek telaş etmedi diğer şeyleri normal çünkü, aynen sağlıklı olsunlar da dışarda büyüsünler :) benim yeğenim de küçüktü 2 hafta geriden geliyordu şimdi 5 yaşında maşallah boyu kilosu yasitlarindan iyi onun da anne baba uzundu sizin gibi.. bu arada dopler nedir?

Canim doktorum ameliyata girmis. Sabah
gidicem insaAllah

bebek gerden gelnce dopler yapiliyor canim,kan akisina damarlarda,plasentaya,ve bebegin kalbndeki damarlara bakiyorlar,bebege besin gediyormu direnc varm diye.Benim 22 ci hafta ayrintilimda doktorum dopler yapti sag damarimda norch yani direnc gordu,bundan bebek iyi gelismiyor.Bi de gecen gittim doplere tekrar,bebegin beynine oksijen gidiyormu,damarlar ne durumda ona bakti,yalniz bunu perinantolog yapiyor bir saat gibi suruyor

Yengem devlete gidiyordu riskli gebeliğe devam ettirmişler 2 hafta geri denilince orda dopler yapılmış demekki o tam adını söylememişti ama daha ayrıntılı baktılar demisti, benimki özel hastane haftaya tekrar gittiğimde sorayim

Takmamaya calisiyorum bende hayatim ama insallah kilosu guzel dogar 3kilodan fazla olsun istiyo gonlum tabikide her anne gibi

MasaAllah canim bence kilosu normal saglikli olsunda gerisini bosver
En onemlisi saglikli olmasi sukur sagligi iyi canim ama bu aralar aklima hep kotu kotu seyler geliyo bebeimle ilgili Allahim saglikli nasip etsin insallah hepimizinkini beninkimkinide
canım ölçümde hata olabilir. benm de 1 haftada 52 gr çıkmştı. bir öncekiyle FL AC BPD Değerlerini karşılaştırdım. doktor öncekinde BPD yi fazla ölçmüş,
dogru soyluyosun tatlim olabilir bakalim bidaha bi hafta 10gun sonra gel dedi

iyi akşamlar canım.biz de dün doktora kontrole gittik. herşeyimiz çok güzel gelişim falan çok şükür ama 32 haftada gittiğimde benim de kireçlenme olduğunu söyledi ama üstünde pek durmadı. dün tekrar sordum kireçlenmeyi.doktorum dediki; bu o kadar da korkunç bir durum değil şöyle düşün eşin benden daha genç ama onun saçları daha erken beyazlayabilir bu onun daha yaşlı olduğu anlamına gelmez dedi.gelişimini etkilemediği sürece sıkıntı değil dedi.
senin de için rahat olsun canım.yarın hayırlı haberlerle gel işallah:)

Adet sancısı nin daha fazlası demek ki bu iyi bir ipucu aslında çünkü suyun gelmesi falan da herkeste bir olmuyormuş anladigim kadarıyla. . Herşey yolunda şükür yarın da bisey çıkmazsa Allahin izniyle. Benim paniklemem biraz da yalnızlıktan... ablam ancak doğumdan sonraya yetişir izin sorunu var annem rahatsız zaten.. kayinvalidemin zaten işi başından aşkın. Ev işi de bütün hazırlıklar da bana bakıyor yani. O yüzden tarihi bu kadar önemsiyorum. Akışına bırakmayı yanımda tecrübeli birileri varken sancimin suyun gelmesini falan çok isterdim. Ay kafanı sisirdim canım. Çok teşekkür ederim tekrar.

hıcbı sorunum yok dha catı muaynsıde olmadım 35 e grcm yarn nrmlde 23 mayıs dogum tarıhı ama bebek ırı kafa 2 hfta ılerde norml dogm ıstemıyorm doguramam
Canim belki ileeiki haftalarda vucudla kafa birbirini dengeler tabi yinede hangisi hayirlisiysa o olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…