2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ins grlisimi devam eder canim eger 32 haftadan ince okursa erken sayiliyor mus.ama sen yinede sor 8cin rahat etsin

sezaryan istiyorsanız bile bari planlı yapmayın. sancıları bekleyin bebeğin tercihine saygı gösterin ki sudan çıkmış balığa dönmesin.
Canim benim bebegin kilosu cok fazla olmaya basladi ve doktorum 1 hafta sonra sezeryan olmami istiyor bende napacagimi bilmiyorum

Ben bu hafta drva sordum adet sancisi gibi sancilaniyorum diye hayir o agirliktan dedi.dogum sancisi karinda toplanma ve sertlesme seklinde olur ve duzenli dakikalarla tesbit edersin dedi

Canim benim bebegin kilosu cok fazla olmaya basladi ve doktorum 1 hafta sonra sezeryan olmami istiyor bende napacagimi bilmiyorum

kilo fazla diye sezaryan olmaz ki ultrasonda yanılma payı var. doktorun niyeti belli bu benim fikrim. ben genel olarak burdaki arkadaşlara yazdım

kilo fazla diye sezaryan olmaz ki ultrasonda yanılma payı var. doktorun niyeti belli bu benim fikrim. ben genel olarak burdaki arkadaşlara yazdım
Benim dogumum devlet hastanesinde olacak canim ve bir kac doktor daha onayladi suyundada artis varmis

MasaAllah canim bende su artisini sordum bebek iri suyunun artmasida normal diyor c.tesi tekrar nst ye cagirdi

Maşallah bebeğine :) Ne güzel kilo almış, boyu da çok iyi. Çok sevindim haberler de iyi :)

Canim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 gunde 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorum
Oyy tam tosun Elif bu doktorunu dinle derim ben de maşallah canım kilosu da çok iyi, hayırlısıyla kucağına al inşallah :)

Korkma canım tansiyonunu ölç, kaşar peynirinden, beyaz ekmekten ve turşudan uzak dur. Bak şişlerin hemen inecek.

kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
Ay hayırlısı olsun canım, bol bol dinlen artık evet. Evde yat bebiş de kilo alsın. Rabbim sağlıkla, hayırlı zamanda kucaklamanı nasip etsin.

Kiz o guzelim hastane cikislarina sigmayacak bu gidisle :)

MasaAllah canim bende su artisini sordum bebek iri suyunun artmasida normal diyor c.tesi tekrar nst ye cagirdi
Canım geçen gün yazmıştım arkadaşım 4buçuk kilo bi bebek dünyaya getirdi doktoru prof tü hiç engellememis te normal dogumu desteklemis hatta kilolu bebek güçlü olduğu için daha rahat ve kolay doğuyo zayıf bebek kendini tam itemiyor diye de eklemis galiba artık doktorlar da kolay a kaçıyor malesef

Çok şülür iyisiniz canım. Ilk kez yaşadın çok normal, hepimiz ilk sancılarda tedirgin olduk. Iyi yaptın tedbirli olmak lazım. Geçmiş olsun inşallah, günün de hayırlı olsun inşallah :)

Maşallah doktoruna öncelikle, tosununa da maşallah canom kpcaman olmuş, sağlıkla kucakla inşallah :)

Kızlar yarın sabah kontrolüm var.heyecanla bekliyorunmmmm
Hayırlı haberler getir bize deryaaaa :)

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım :)

Yaa bende o zaman devletteki doktorlara p.tesi tekrar goruniyim bakalim ne diyecekler acikcasi sezeryandan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…