Ins grlisimi devam eder canim eger 32 haftadan ince okursa erken sayiliyor mus.ama sen yinede sor 8cin rahat etsin34.haftamda baya bembeyaz olmustu gosterdi doktorum birde hep cok kilo alirken, azalmisti kilo alimi cok uzuldum. İnşallah 38.haftasina kadar gelmez yavrum. Benim doktorum cok fazla onemsemedi ama ben uzuldum yarin gidince farkli bir doktordan daha bilgi almak içimi rahatlaticak canim saol sende
Dr lar bunu kabul etmiyorki takmislar randevuya kafayi bu mantiga sinir oluyorum sancilaninca alsinlar iste sezeryan mecburiysesezaryan istiyorsanız bile bari planlı yapmayın. sancıları bekleyin bebeğin tercihine saygı gösterin ki sudan çıkmış balığa dönmesin.
Canim benim bebegin kilosu cok fazla olmaya basladi ve doktorum 1 hafta sonra sezeryan olmami istiyor bende napacagimi bilmiyorumsezaryan istiyorsanız bile bari planlı yapmayın. sancıları bekleyin bebeğin tercihine saygı gösterin ki sudan çıkmış balığa dönmesin.
Ben bu hafta drva sordum adet sancisi gibi sancilaniyorum diye hayir o agirliktan dedi.dogum sancisi karinda toplanma ve sertlesme seklinde olur ve duzenli dakikalarla tesbit edersin dediAdet sancısı nin daha fazlası demek ki bu iyi bir ipucu aslında çünkü suyun gelmesi falan da herkeste bir olmuyormuş anladigim kadarıyla. . Herşey yolunda şükür yarın da bisey çıkmazsa Allahin izniyle. Benim paniklemem biraz da yalnızlıktan... ablam ancak doğumdan sonraya yetişir izin sorunu var annem rahatsız zaten.. kayinvalidemin zaten işi başından aşkın. Ev işi de bütün hazırlıklar da bana bakıyor yani. O yüzden tarihi bu kadar önemsiyorum. Akışına bırakmayı yanımda tecrübeli birileri varken sancimin suyun gelmesini falan çok isterdim. Ay kafanı sisirdim canım. Çok teşekkür ederim tekrar.
Canim benim bebegin kilosu cok fazla olmaya basladi ve doktorum 1 hafta sonra sezeryan olmami istiyor bende napacagimi bilmiyorum
Benim dogumum devlet hastanesinde olacak canim ve bir kac doktor daha onayladi suyundada artis varmiskilo fazla diye sezaryan olmaz ki ultrasonda yanılma payı var. doktorun niyeti belli bu benim fikrim. ben genel olarak burdaki arkadaşlara yazdım
Benim dogumum devlet hastanesinde olacak canim ve bir kac doktor daha onayladi suyundada artis varmis
Suan tam kac hafta kac gunsunuz bence mutlakla 38 +olsunCanim benim bebegin kilosu cok fazla olmaya basladi ve doktorum 1 hafta sonra sezeryan olmami istiyor bende napacagimi bilmiyorum
Normal dogum yapmayi cok isterim gerci halada belli olmaz belki Allah kismet etmistir:)doğrudur o zaman. ama grupta çoğu kişi sezaryan tarihim ne zaman olsa diyorya ona istinaden yazmıştım. sancıyı beklemek en iyisi diye.
MasaAllah canimKızlar merak etmişsiniz sağolun ama biz çok iyiyiz :)) 3260 kg 51 cm boy suyumuz artmış, kordon hala var maalesef ama doktor hiç sorun değil dedi. Kalp atışımız da iyi pazt yine gidicez Rabb'ime şükür doktor bugün çok olumlu konuştu :)
Maşallah bebeğine :)Kızlar merak etmişsiniz sağolun ama biz çok iyiyiz :)) 3260 kg 51 cm boy suyumuz artmış, kordon hala var maalesef ama doktor hiç sorun değil dedi. Kalp atışımız da iyi pazt yine gidicez Rabb'ime şükür doktor bugün çok olumlu konuştu :)
Selam kizlar kontrolden geldim bizim tosun iyice tosunlasmis ve rahim agzimda ne acilma ne de kisalma var doktorum bunun hic gelesi yok diyor 40 haftayi beklersek 5 kiloyu bulurmus kilosu bu yuzden 1 haftaya kadar sezeryan olman lazim dedi ben korkmaya basladim c.tesi tekrar nst girecez suyumuzun az fazla olmasi tosunlugundanmis normalmis yani
Oyy tam tosun Elif buCanim p.tesi 3500 gr di bugun 3750 gr cikti 3 gunde 250 gr almis haftada nerdeyse 500 600 gr aliyor ve biz bugun 36+6 yiz 39 haftayi dusunemiyorum
Korkma canım tansiyonunu ölç, kaşar peynirinden, beyaz ekmekten ve turşudan uzak dur. Bak şişlerin hemen inecek.Kizlar bugun kontrole gittim sikayetlerimi de soyledim sabh uyaninca ellermde gozlerimde sislk oluyrdu idrar kan testi istedi idrarda protein 1+ cikti gevelk zehirlenmesindn suphelendi tansiyonuma baktik 10a 6 cikti. Hergun sabh aksm tansiyonuma baktircm. Cok korkuyrm lutfn dua edin
Ay hayırlısı olsun canım, bol bol dinlen artık evet. Evde yat bebiş de kilo alsın. Rabbim sağlıkla, hayırlı zamanda kucaklamanı nasip etsin.kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
Kiz o guzelim hastane cikislarina sigmayacak bu gidisle :)Oyy tam tosun Elif budoktorunu dinle derim ben de maşallah canım kilosu da çok iyi, hayırlısıyla kucağına al inşallah :)
Korkma canım tansiyonunu ölç, kaşar peynirinden, beyaz ekmekten ve turşudan uzak dur. Bak şişlerin hemen inecek.
Ay hayırlısı olsun canım, bol bol dinlen artık evet. Evde yat bebiş de kilo alsın. Rabbim sağlıkla, hayırlı zamanda kucaklamanı nasip etsin.
Canım geçen gün yazmıştım arkadaşım 4buçuk kilo bi bebek dünyaya getirdi doktoru prof tü hiç engellememis te normal dogumu desteklemis hatta kilolu bebek güçlü olduğu için daha rahat ve kolay doğuyo zayıf bebek kendini tam itemiyor diye de eklemis galiba artık doktorlar da kolay a kaçıyor malesefMasaAllah canimbende su artisini sordum bebek iri suyunun artmasida normal diyor c.tesi tekrar nst ye cagirdi
Çok şülür iyisiniz canım. Ilk kez yaşadın çok normal, hepimiz ilk sancılarda tedirgin olduk. Iyi yaptın tedbirli olmak lazım. Geçmiş olsun inşallah, günün de hayırlı olsun inşallah :)geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyi. Açılmaya baktı açılma yok.nstde çok az sancım çıktı bunlar da doğum sancısı değilmiş. Yalancı sanciymis son haftada artarmis. Gerçek sancıda kan leke su vs gelirmiş. Buscopan verdi bu kasilmalarini kesecek dedi gerçek sancıyı Kesmez ama daha iyi ayırt edersin dedi. Benim kız dönmüş ama yine ters dönmüş kafası sagdaydi sola dönmüş. Doktorum yine dönmez demedi ama tansiyonum yüksek çıkıyor 13 e9. 28 nisana sezeryan günü aldık. Kızım o günden önce gelmek istemezse tabi. . Kilosu 2900 gr olmuş o güne kadar 3300 gr olur dedi doktdoktorum.hayirlisi olsun az kaldı kızıma kavusmama. Çok korktum ama bugün. Eşime de sinir oldum çok evhamliymisim.cok abartmisim bilmem ne.
Biz de dr dan geldik 49 cm ve 3200 gr olmuşuzdr um cezaevine girdikten sonra gitmediğim dr kalmadı hepsi 10 gün önce alırız 2 hafta önce alırız dedi hatta biri 3200 olunca alırız dedi bende süre takıntısı var durduğu kadar dursun minik sanırım bu sefer dr umu buldum ağrılarının gelmesi bebek için iyi olur dedi yani bekliyim mi dedim bekle dedi dikişlerim dedim sorun olmaz dedi ilk gebeliğinde ağrın gelmiş miydi, evet kaç cm açılma olmuştu, 9 suyun gelmiş miydi, hayır demekki sancı çekebilirsin kesen hemen yırtılmaz dedi bi sorun olmaz mı dedim pratikte hayır ama uygulamada genelde böyle yapılmaz dedi mayısın 4,5 ine kadar kontrollü bekliycez çok sevindim yaa zaten normal doğum tarihim 7 si görünüyo 39 haftayı doldurması önemli miniğin inşallah doldururuz
Hayırlı haberler getir bize deryaaaa :)Kızlar yarın sabah kontrolüm var.heyecanla bekliyorunmmmm
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım :)Yarin 11 de ayrintili ultrasona giricem bebegimin yuzunu gorucem ins cok heyecanliyim bende:) ben oglusumun yuzunu hic net goremedim bir resmi var 5 aylikken ondada eliyle kapatmisti yuzunu kucuk sıpam:) inşallah bu sefer gorurum. Pazarteside kendi doktorumla randevum var sezeryan gunumuz netlesecek, hastane ve sipinal anestezi uzmanina karar verdim birde gunumuz netlesirse inş rahat edicem. Şimdilik son 18 gün:)))
Yaa bende o zaman devletteki doktorlara p.tesi tekrar goruniyim bakalim ne diyecekler acikcasi sezeryandan korkuyorumCanım geçen gün yazmıştım arkadaşım 4buçuk kilo bi bebek dünyaya getirdi doktoru prof tü hiç engellememis te normal dogumu desteklemis hatta kilolu bebek güçlü olduğu için daha rahat ve kolay doğuyo zayıf bebek kendini tam itemiyor diye de eklemis galiba artık doktorlar da kolay a kaçıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?