Ay ben bayılıyorum sizin yazılarınıza ya. Hep yazsanız keşke, iyi ki varsınız. Çok rahatlıyorum sizi okudukça. Allah razı olsun.İyi akşamlar herkese.Öncelikle hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum.Ben 2 normal doğum yaptım.Nişanınız veya suyunuz gelmeden hemen hastaneye koşmayın.Son zamanlarınızda kasılmalarınızın arası hem sıklaşacak hemde şiddetini siz zaten diğerlerinden ayırt edeceksiniz.Zamanınızı hastanede değil evde ailenizle geçirin.Asıl doğum sancısı,gerçi benim bahsettğiğm son 15-20 dk. sanırım (çok afedersiniz) büyük tuvaletinizi yapıyormuş hissi uyandırıyor.Zaten ebe kakanı yap(yani ıkın) anlamında,sürekli böyle söylediğini hatırlıyorum.Elinizde olmadan sürekli ıkınıyorsunuz zaten.Ayy yazarken bile çok heyecanlandım.Rabbim hepinizi bir nefeste kurtarsın inşallah.
Aymina, çok güzel gerçekten. Ismiyle yaşasın canım güzel kombin oldu :)Biz kizimiza aymina koymayi dusunuyoruz.mina ismini ruyamda gordum kizim mina koymamizi istedi babasi da basina ay koyalim dedi boyle oldu.
Aa çok sevindim, sen de güzel haberler aldın demek :) bu aralar doktordan doktora maalesef :)MasaAllah canimbende su artisini sordum bebek iri suyunun artmasida normal diyor c.tesi tekrar nst ye cagirdi
Maşallah bebeğine :)Ne güzel kilo almış, boyu da çok iyi. Çok sevindim haberler de iyi :)
Olsun annesi o sağlıklı olsun da hastane çıkışı bulunur tosunemizeKiz o guzelim hastane cikislarina sigmayacak bu gidisle :)
Bebek iri ise alirlar cnm,genelde 38 de aliniyor.senin tercihin,senin psikolojin.normal dogurmak istemeyen birine zorla dogurtamazsin,doktorunla konus ,özel hastane ise sorun cikmaz,hıcbı sorunum yok dha catı muaynsıde olmadım 35 e grcm yarn nrmlde 23 mayıs dogum tarıhı ama bebek ırı kafa 2 hfta ılerde norml dogm ıstemıyorm doguramam
Allah razi olsun canim içimi rahatlattin:) benim korkumda bu durumun gelişimini engellemesi, ins yoktur öyle birşeyiyi akşamlar canım.biz de dün doktora kontrole gittik. herşeyimiz çok güzel gelişim falan çok şükür ama 32 haftada gittiğimde benim de kireçlenme olduğunu söyledi ama üstünde pek durmadı. dün tekrar sordum kireçlenmeyi.doktorum dediki; bu o kadar da korkunç bir durum değil şöyle düşün eşin benden daha genç ama onun saçları daha erken beyazlayabilir bu onun daha yaşlı olduğu anlamına gelmez dedi.gelişimini etkilemediği sürece sıkıntı değil dedi.
senin de için rahat olsun canım.yarın hayırlı haberlerle gel işallah:)
İnşallah canim sabah öğrenicem kısmetseIns grlisimi devam eder canim eger 32 haftadan ince okursa erken sayiliyor mus.ama sen yinede sor 8cin rahat etsin
Maşallah prensese, hiç korkma canım hiçbirşey olmayacak Allahin izniyleKızlar merak etmişsiniz sağolun ama biz çok iyiyiz :)) 3260 kg 51 cm boy suyumuz artmış, kordon hala var maalesef ama doktor hiç sorun değil dedi. Kalp atışımız da iyi pazt yine gidicez Rabb'ime şükür doktor bugün çok olumlu konuştu :)
İnşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir canım Allah yardımcısı olsun. Böyle duyduğumda ben de heyecan hiç olmuyo seviniyorum sadece ne güzel diye, kendime gelince nasıl olacağım bakalımKizlar 3.30 da telefonla uyandim gorumcem benden tam bir hafta önde, suyu gelmiş acil hastaneye gittiler. Çok kotkuyor bende heyecandan yerimde duramiyorum, bir kizi olucak nasipse, zilli aceleci çikti. Dua edin canlar, hayirlisiyla sağlikla doğsun minik prenses inş kuvöze gerek kalmaz
Daha çok minik teyzesi 36+4 günlük, kuvözlük bir durum olmaz inş, bende heyecandan duramiyorum minik sıpamda icimde taklalar atiyor aman oglum senin daha cok var dur durdugun yerde diyorum:)İnşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir canım Allah yardımcısı olsun. Böyle duyduğumda ben de heyecan hiç olmuyo seviniyorum sadece ne güzel diye, kendime gelince nasıl olacağım bakalım
Canim ben gunde 2 defa kullanmama ragmen felaket kramplar giriyor bacagims cogu zaman bagirarak uyaniyorumCanlar önceden de yazmıştım 10 gündür ellerim felaket agriyo ve uyuşuyordu sebebi magnezyum eksikligiymis, biraz netten araştırdım bebek gelişimini de etkiliyormuş, son kontrolde de bebişimin gelişimi geri çıktı belki bundandır, sizde de kramp felan oluyorsa dikkat edin dr.nuza bi sorun, o da belirtisiymiş
Son dhrum ne canim hayirlisiyla dogdumu bebis:)Kizlar 3.30 da telefonla uyandim gorumcem benden tam bir hafta önde, suyu gelmiş acil hastaneye gittiler. Çok kotkuyor bende heyecandan yerimde duramiyorum, bir kizi olucak nasipse, zilli aceleci çikti. Dua edin canlar, hayirlisiyla sağlikla doğsun minik prenses inş kuvöze gerek kalmaz
Hadi bakalım inşallah öyledir bize de bağlı bi durum istedigimz gibi olur hayrlsyla ins.Bende ona gidiyorum banada yapacak normal doğum yanlısi dediler hayırlısı bakalım
Gozun aydın cnm cok cok gecmıs olsun neysekı sıkıntı yokmus ama gıderek ıyı yaptın otekı turlu ne oldugunu bılmedıgın ıcın stres yapcaktın boylelıkle kafanda soru kalmadı ...geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyi. Açılmaya baktı açılma yok.nstde çok az sancım çıktı bunlar da doğum sancısı değilmiş. Yalancı sanciymis son haftada artarmis. Gerçek sancıda kan leke su vs gelirmiş. Buscopan verdi bu kasilmalarini kesecek dedi gerçek sancıyı Kesmez ama daha iyi ayırt edersin dedi. Benim kız dönmüş ama yine ters dönmüş kafası sagdaydi sola dönmüş. Doktorum yine dönmez demedi ama tansiyonum yüksek çıkıyor 13 e9. 28 nisana sezeryan günü aldık. Kızım o günden önce gelmek istemezse tabi. . Kilosu 2900 gr olmuş o güne kadar 3300 gr olur dedi doktdoktorum.hayirlisi olsun az kaldı kızıma kavusmama. Çok korktum ama bugün. Eşime de sinir oldum çok evhamliymisim.cok abartmisim bilmem ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?