2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hakkında hayırlısı olsun canım, masallah da tosuncuga :)

kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
hayırlısı olsun senın duyunca ben heyecanlandım bol bol dınlen barı bır hafta daha dayansa bebıs 38 normal ztn ....

hadı hayırlısı olsun canım bızde sendenız kac aylardır yuzunu gormuyoruz kı artık dogunca gorcez kanalda oldugu ıcın dr yuz goruntusu alamıyorum dıyo yanı bıze suprız gelcek bebısım en son 4,5 aylıktı gordugumuzde

masallah canım bebısıne :)

hoşgeldın canım, bana da oyle gelıyor bu son aylar gecmıyor bır turlu dayancaz napalım :)

kuzum masallah Bebişe büyüdüler sonunda kordon dolanmasını çok sorun etme canım herşeyi iyiyse az kaldı zaten böyle küçük süprizler olabiliyor benim de kayinvalide burda fazla giremiyorum foruma :-(

Canim benim bebegin kilosu cok fazla olmaya basladi ve doktorum 1 hafta sonra sezeryan olmami istiyor bende napacagimi bilmiyorum
Geçenlerde okudum nette bu bebek çok iri beş kilo olmuş deyip 37. Haftada aldıkları bebek 2600 doğmuş solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girmiş üstelik. Anne karnındaki bir gün dışardaki yedi güne eş değermiş.

oy masallah annesı kuzuna herseyı super bak dr kordon sıkıntı deıl demıs ne gzl sıkı takıple ınsallah hayırlısıyla dogucak bebıs :)

hayırlısı olsun gorumcen ıcın cnm, boyle duyunca heyecan basıyor bnmde rıskım oldugu ıcın daha da heyecanlanıyorum bebıs hakkında bılgı verırmıısn bana kuveze aldılarmı vs cunku bızımkıde her an dogabılır kı kucuk bnm yavrumda hep kıyas ıcındeyım su anda

Canim ben gunde 2 defa kullanmama ragmen felaket kramplar giriyor bacagims cogu zaman bagirarak uyaniyorum

Cnm kardeşim yeni doğum yaptı aynı kasılmalar onda da vardı.Doktoru magnezyumu son trimesterde kesinlikle vermedi erken doğumu tetiklediği için.Magnezyumu içmenin belli bi zamanı var benim bildiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…