2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar Aziz Bebe'de %20 indirim var; dün akşam bebişin son ihtiyacı olan bebek arabamızı da bu vesile ile almış olduk
Casual Cadillac travel sistem arabamız 620 tlye geliyordu 600'e aldık, nasıl rahatladım anlatamam
Markanın firmasından sipariş geçildi en geç 2 haftaya kısmetse elimizde olacak
henüz bebek arabası almayanlar en yakın mağazasına gitsinler derim mutlaka

Günaydın arkadaşlar.Aklıma gelmişken yazayım dedim.Normal doğumda, doğum başladığında doktorunuz veya ebe ıkın dediği zaman ıkının.Siz o anki panik ve heyecanla rastgele ıkınıp nefes alırsanız,çok yorulup bitkin düşebilirsiniz.Nette de bi araştırın isterseniz yardımcı olacaktır eminim.

GUNAYDIN CNM HAYIRLI OLSUN ARABANIZ :)

ben normal dogum ıstıyorum ama hıc ıkınma kabılyetım yok yandım ben vc buyuk tuvalette bıle ıkınamıyorum bakalım dogumda ne olcak :)

ben normal dogum ıstıyorum ama hıc ıkınma kabılyetım yok yandım ben vc buyuk tuvalette bıle ıkınamıyorum bakalım dogumda ne olcak :)

Canım senin hazırlıklar tamam mı? Bizim doğumlar aynı gün gözüküyor, gerçi sen normal olacağı için muhtemelen daha geç doğar ama ben daha odayı yerleştirmedim.

Maşallah prensese, hiç korkma canım hiçbirşey olmayacak Allahin izniyle
İnşallah canım benim, çok sağol :)

kuzum masallah Bebişe büyüdüler sonunda kordon dolanmasını çok sorun etme canım herşeyi iyiyse az kaldı zaten böyle küçük süprizler olabiliyor benim de kayinvalide burda fazla giremiyorum foruma :-(
Evet küçük bir sürpriz oldu gerçekten bizim için de :)) sağol canım, sen de gece yatakta girmeye çalış canım idare edicez artık napalım :)

oy masallah annesı kuzuna herseyı super bak dr kordon sıkıntı deıl demıs ne gzl sıkı takıple ınsallah hayırlısıyla dogucak bebıs :)
inşaşşah canım çok sağolun, hayırlısıyla nasip olsun cümlemize :)

Canım senin hazırlıklar tamam mı? Bizim doğumlar aynı gün gözüküyor, gerçi sen normal olacağı için muhtemelen daha geç doğar ama ben daha odayı yerleştirmedim.
hazır cnm bır tek valızler hazırlancak valıze koyulcaklarda hurc ıcınde beklıyorda ıste son seklını alcak malesefkı cnm bnm bebısım senınkınden once gelıcek sanırsam erken dogum rıskım var guzel kızım kanala gırmıs dr 40 ı asla gormıceksın dedı bana her an dogum olabılır yanı :))))

Bak ya yaramaza. Hatırladım doğru. ama söyle minnoşa 1 hafta daha dursun :) Sonra gelse de bşycik olmaz :)

Hiç böyle şartlandırmayın kendinizi.Yapanlardan ne eksiğim var deyin bence.O an sadece doğum bitsin de "bebeğime kavuşayım"psikolojisi oluylur olur merak etmeyin.

Gecmis olsun canim, neden oldu ki acaba? Acaba bebek bi sinire falan mi baski yapti?
Olabilir canım tansiyonum da yükselmiş zaten. Tuzu kestim kaç gündür neden yükseliyor anlamıyorum ki..
Sana daha var canım ya ama yine de tamamla artık hazırlıklarını. Ben de dün korktum kendimi hiç hazır hissetmiyordum. Bugün olmasın doğum diye de ağladım. Kızım da küçük daha. :) bir yandan gelmesini çok istiyorum bir yandan hiç hazır hissetmiyorum korkuyorum
kızzzlaaarrrr 34 haftam dolduu sezeryan olucam ama kacıncı haftada olurum acaba doktormla hnuz konusmadım
genelde 37den sonra canım.

Aynen canım korktum biraz ama bana ders oldu her dk ne zaman geleceksin kızım diye diye kızın psikolojisini bozdum bana şaka yaptı bir daha tövbe demem :) :) senin de dün kontrolün vardı canım ne dedi doktor. Dün aklimdaydin hep ama gecmis bayağı birikti okuyamadim
Gozun aydın cnm cok cok gecmıs olsun neysekı sıkıntı yokmus ama gıderek ıyı yaptın otekı turlu ne oldugunu bılmedıgın ıcın stres yapcaktın boylelıkle kafanda soru kalmadı ...
Canım gitmesem dayanamzdim çünkü kasilmam çok fazlaydı. Doktor muayene ederken 2 defa kasılma oldu o da farketti. Nstde de çıktı zaten. Çok şükür ki geçti .teşekkür ederim canım

safakmeley evet canım tarih belli ya artık çok heyecanlıyım. :)

Hiç böyle şartlandırmayın kendinizi.Yapanlardan ne eksiğim var deyin bence.O an sadece doğum bitsin de "bebeğime kavuşayım"psikolojisi oluylur olur merak etmeyin.
cnm ztn ben oncelık normal dogum dıyorum tabıkıde bır sekılde o yola gırersem olur ama sen ıkınma olayı deyınce bende o kabılıyet hıc yok dr ebe artık yonlendırır bende yaparım :)

Iyi şeyler söyledi canım, kordonu çok takma dedi. Engel değil ve bir risk olsa ben zaten müdahale ederim dedi. Biz de rahatladık döndük :)

günaydın kızlar. doktorların sezeryana sancılar başladığında değilde daha öncesinde almak isteme sebebi şu olsa gerek ki ben de öyle olmuştu...10 saat sunni sancı ile normal doğumu denedikten sonra doktorum başında erğer doğum olmazsa genel anestezi ile sezeryan gerçekleşir demişti, ben de ben genel değil spinal ya da epidural istiyorum demiştim, o da bana doğum gerçekleşmez ve sancıların olursa sırtından iğneyi sancıı anında vurabilmek sakıncalı oluyor, bunu yapamıyoruz dedi. çok şükür benim sancılarım 100 leri bulmuştu,ama hiç acım yoktu,sonrasında da ne olduysa sancılar kesildi, açılma olmadı. spianal sezeryan oldum, ve iğne esnasında hiç kıpırdamamak gerekiyor, gerçekten sancısı olan birine o iğne yapılamaz, sadece genel anestezi seçeneği kalır.

Günaydın herkese,

Yine sezaryan uzmanları çıkmış, sorgulamalara başlamış. Of gerçekten artık yazmaktan yoruldum. Herkesin kendi bileceği iş, yargılamayın lütfen.

Yine derken kimden bahsediyorsun isim verde bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…