GUNAYDIN CNM HAYIRLI OLSUN ARABANIZ :)Kızlar Aziz Bebe'de %20 indirim var; dün akşam bebişin son ihtiyacı olan bebek arabamızı da bu vesile ile almış olduk
Casual Cadillac travel sistem arabamız 620 tlye geliyordu 600'e aldık, nasıl rahatladım anlatamam
Markanın firmasından sipariş geçildi en geç 2 haftaya kısmetse elimizde olacak
henüz bebek arabası almayanlar en yakın mağazasına gitsinler derim mutlaka
ben normal dogum ıstıyorum ama hıc ıkınma kabılyetım yok yandım ben vc buyuk tuvalette bıle ıkınamıyorum bakalım dogumda ne olcak :)Günaydın arkadaşlar.Aklıma gelmişken yazayım dedim.Normal doğumda, doğum başladığında doktorunuz veya ebe ıkın dediği zaman ıkının.Siz o anki panik ve heyecanla rastgele ıkınıp nefes alırsanız,çok yorulup bitkin düşebilirsiniz.Nette de bi araştırın isterseniz yardımcı olacaktır eminim.
inşallah tatlım, cümlemize kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallahGUNAYDIN CNM HAYIRLI OLSUN ARABANIZ :)
ben normal dogum ıstıyorum ama hıc ıkınma kabılyetım yok yandım ben vc buyuk tuvalette bıle ıkınamıyorum bakalım dogumda ne olcak :)
İnşallah canım benim, çok sağol :)Maşallah prensese, hiç korkma canım hiçbirşey olmayacak Allahin izniyle
Evet küçük bir sürpriz oldu gerçekten bizim için de :)) sağol canım, sen de gece yatakta girmeye çalış canım idare edicez artık napalım :)kuzum masallah Bebişe büyüdüler sonunda kordon dolanmasını çok sorun etme canım herşeyi iyiyse az kaldı zaten böyle küçük süprizler olabiliyor benim de kayinvalide burda fazla giremiyorum foruma :-(
inşaşşah canım çok sağolun, hayırlısıyla nasip olsun cümlemize :)oy masallah annesı kuzuna herseyı super bak dr kordon sıkıntı deıl demıs ne gzl sıkı takıple ınsallah hayırlısıyla dogucak bebıs :)
hayırlı olsun ıyı yapmıssın gozun aydın cnm benım 2 gecelık 2 pıjama var ama ben 2 gecelık bır pıjama goturcem hastaneye gecelık mantıklı bnm ıcın cunkuduailemutluluk bu arada ben dün akşam 1 tane daha gecelik aldım, kendim için iç çamaşırı olayını da hallettim
kızlar gelebilir artık
hazır cnm bır tek valızler hazırlancak valıze koyulcaklarda hurc ıcınde beklıyorda ıste son seklını alcak malesefkı cnm bnm bebısım senınkınden once gelıcek sanırsam erken dogum rıskım var guzel kızım kanala gırmıs dr 40 ı asla gormıceksın dedı bana her an dogum olabılır yanı :))))Canım senin hazırlıklar tamam mı? Bizim doğumlar aynı gün gözüküyor, gerçi sen normal olacağı için muhtemelen daha geç doğar ama ben daha odayı yerleştirmedim.
Bak ya yaramaza. Hatırladım doğru. ama söyle minnoşa 1 hafta daha dursun :) Sonra gelse de bşycik olmaz :)hazır cnm bır tek valızler hazırlancak valıze koyulcaklarda hurc ıcınde beklıyorda ıste son seklını alcak malesefkı cnm bnm bebısım senınkınden once gelıcek sanırsam erken dogum rıskım var guzel kızım kanala gırmıs dr 40 ı asla gormıceksın dedı bana her an dogum olabılır yanı :))))
Hiç böyle şartlandırmayın kendinizi.Yapanlardan ne eksiğim var deyin bence.O an sadece doğum bitsin de "bebeğime kavuşayım"psikolojisi oluyben normal dogum ıstıyorum ama hıc ıkınma kabılyetım yok yandım ben vc buyuk tuvalette bıle ıkınamıyorum bakalım dogumda ne olcak :)
Olabilir canım tansiyonum da yükselmiş zaten. Tuzu kestim kaç gündür neden yükseliyor anlamıyorum ki..Gecmis olsun canim, neden oldu ki acaba? Acaba bebek bi sinire falan mi baski yapti?
Sana daha var canım ya ama yine de tamamla artık hazırlıklarını. Ben de dün korktum kendimi hiç hazır hissetmiyordum. Bugün olmasın doğum diye de ağladım. Kızım da küçük daha. :) bir yandan gelmesini çok istiyorum bir yandan hiç hazır hissetmiyorum korkuyorumCanim gecmis olsun. Saglicakla kucagina alirsin insallah:)) bir an ben de panik oldum, aramizda 12 gun var, aha dedim daha hic bisey hazir degil. Ne ev temizlendi, hala tadilat var, ne bebegin kiyafetleri yikandi, ne canta hazirlandi. Annem de 10 mayista geliyor ustelik. Akliniza gelirse bana da dua edin kizlar, hayirlisiyla 38-39. Haftayi goreyim ne olur. Daha bugun doktora danismanim da yeni bir projeye baslamami soyledi, ooooff off. Allah'im sen bilirsin artik.
genelde 37den sonra canım.kızzzlaaarrrr 34 haftam dolduu sezeryan olucam ama kacıncı haftada olurum acaba doktormla hnuz konusmadım
Aynen canım korktum biraz ama bana ders oldu her dk ne zaman geleceksin kızım diye diye kızın psikolojisini bozdum bana şaka yaptı bir daha tövbe demem :) :) senin de dün kontrolün vardı canım ne dedi doktor. Dün aklimdaydin hep ama gecmis bayağı birikti okuyamadimÇok şülür iyisiniz canım. Ilk kez yaşadın çok normal, hepimiz ilk sancılarda tedirgin olduk. Iyi yaptın tedbirli olmak lazım. Geçmiş olsun inşallah, günün de hayırlı olsun inşallah :)
Maşallah doktoruna öncelikle, tosununa da maşallah canom kpcaman olmuş, sağlıkla kucakla inşallah :)
Hayırlı haberler getir bize deryaaaa :)
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım :)
Canım gitmesem dayanamzdim çünkü kasilmam çok fazlaydı. Doktor muayene ederken 2 defa kasılma oldu o da farketti. Nstde de çıktı zaten. Çok şükür ki geçti .teşekkür ederim canımGozun aydın cnm cok cok gecmıs olsun neysekı sıkıntı yokmus ama gıderek ıyı yaptın otekı turlu ne oldugunu bılmedıgın ıcın stres yapcaktın boylelıkle kafanda soru kalmadı ...
bende öyle yapacağım, hem daha rahat efil efillhayırlı olsun ıyı yapmıssın gozun aydın cnm benım 2 gecelık 2 pıjama var ama ben 2 gecelık bır pıjama goturcem hastaneye gecelık mantıklı bnm ıcın cunku
cnm ztn ben oncelık normal dogum dıyorum tabıkıde bır sekılde o yola gırersem olur ama sen ıkınma olayı deyınce bende o kabılıyet hıc yok dr ebe artık yonlendırır bende yaparım :)Hiç böyle şartlandırmayın kendinizi.Yapanlardan ne eksiğim var deyin bence.O an sadece doğum bitsin de "bebeğime kavuşayım"psikolojisi oluylur olur merak etmeyin.
gule gule gıy canım :)bende öyle yapacağım, hem daha rahat efil efill
Iyi şeyler söyledi canım, kordonu çok takma dedi. Engel değil ve bir risk olsa ben zaten müdahale ederim dedi. Biz de rahatladık döndük :)Olabilir canım tansiyonum da yükselmiş zaten. Tuzu kestim kaç gündür neden yükseliyor anlamıyorum ki..
Sana daha var canım ya ama yine de tamamla artık hazırlıklarını. Ben de dün korktum kendimi hiç hazır hissetmiyordum. Bugün olmasın doğum diye de ağladım. Kızım da küçük daha. :) bir yandan gelmesini çok istiyorum bir yandan hiç hazır hissetmiyorum korkuyorum
genelde 37den sonra canım.
Aynen canım korktum biraz ama bana ders oldu her dk ne zaman geleceksin kızım diye diye kızın psikolojisini bozdum bana şaka yaptı bir daha tövbe demem :) :) senin de dün kontrolün vardı canım ne dedi doktor. Dün aklimdaydin hep ama gecmis bayağı birikti okuyamadim
Canım gitmesem dayanamzdim çünkü kasilmam çok fazlaydı. Doktor muayene ederken 2 defa kasılma oldu o da farketti. Nstde de çıktı zaten. Çok şükür ki geçti .teşekkür ederim canım
safakmeley evet canım tarih belli ya artık çok heyecanlıyım. :)
Günaydın herkese,
Yine sezaryan uzmanları çıkmış, sorgulamalara başlamış. Of gerçekten artık yazmaktan yoruldum. Herkesin kendi bileceği iş, yargılamayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?