2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sezaryan uzmanı ne demek ya? ayrıca
Kim üzerine alındıysa. Böyle emri vaki cümleler hoş değil. Kendinize gelin.

Ne kadar doğru forum kendinizin gibi bi yorum yazınca susturmaya çalışmak?
Normal doğum uzmanıda sizin gibiler mi oluyor bu arada?

Sezaryan uzmanı ne demek ya? ayrıca

Ne kadar doğru forum kendinizin gibi bi yorum yazınca susturmaya çalışmak?
Normal doğum uzmanıda sizin gibiler mi oluyor bu arada?
Ben bugüne kadar kimseye neden normal doğum diye sormadım. Beni hiç ilgilendirmez. Biraz anlayış ve düzgün üslup lütfen. Kimse burada uzaman değil ve kesin yargılar kullanamaz. Daha fazla uzatmanın da anlamı yok. Üzerinize alındıysanız, yargılama yaptığınızı düşünmüşsünüz. O zaman yapmayın, olsun bitsin.

Annişler günaydın,
dr çatlaklardan dolayı kaşıntılarımın artığını söyledi acaba çatlak kremi kullanıp ta kaşıntılarımda çok iyi geldi dediğiniz krem kullanan var mı?
karnımı kaşımaktan mosmor ettim
aCİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Bende kimseyi bişey için sorgulamadığıma göre bende sezaryan uzmanı değilim. Beni de hiç ilgilendirmiyor kimsenin doğumu. Sezaryan için hımmm hangi tarihte uygun olurum acaba diye düşünenler belki fikir sahibi olurlar diye Bebeğe Saygı Gösterin sancıyla gelsin bari dedim.
Bundan sonra katılanlar olmuş genelde ama tepki veren sizsiniz Uzmanlar Çıkmış Yine diye..

Bu mu Düzgün Uslup?

Biz zaten hassas zamanımızdayız diyorsunuz ya genelde bende çok hassasım tek taraflı düşünmeyelim bu halde. Nokta.

Lütfen ben isim vermedim. Üzerinize alındıysanız yapacak bir şeyim yok. Bir insan ortaya konuşulanı iki nedenden üzerine alınır, 1. kendisinden bahsedildiğini bilir çünkü öyle davranmıştır 2. paranoyaktır. Çok rica edeceğim. Daha fazla muhatap olmayalım. Ben sezaryan yapacağım ve planlı yapacağım. Bitti.

Canım ben en baştan beri lierac kullandım. Şuana kadar kaşıntım olmadı. Karnımda baya büyükte. Ama şuan acil olsun istersen, zeytin yağı sür derim.

Çok asilsiniz zaten ben size ne diyebilirim ki. Bitmesin lütfen.

Canım ben en baştan beri lierac kullandım. Şuana kadar kaşıntım olmadı. Karnımda baya büyükte. Ama şuan acil olsun istersen, zeytin yağı sür derim.
Sürdüm ama hiç işe yaramadı, ecz badem yağı dedi olmadı kayısı yağı olmadı forumda okurken rastlamıştım çatlak kremim kaşıntılarıma iyi geldi diye etkili olacak bişey arıyorum

Canim ben gunde 2 defa kullanmama ragmen felaket kramplar giriyor bacagims cogu zaman bagirarak uyaniyorum
muz yiyor musun? kramplara o da iyi geliyor, hatta benim doktorum günde iki tane al demişti osteocarei ben de iki tane ilaç almamak için hergün bir muz yemeğe başladım şimdi hiç kramp girmiyor çok şükür.

Çok teşekkürler hepsini inceliycem tek tek. Burada da yararlandığımız kitaplar var. Hypnobirting ve İna May Gaskin kitapları. İlgilenen arkadaşlar için çok güzel kaynaklar.

Canim açilmasi olmadigi icin normal dogum yapamadi suyuda bitmis bebeğin dogum kanalindaymis basi saat 11 de sezeryana alicaklar dua edelim inş bir sıkıntı olmaz

Canim açilmasi olmadigi icin normal dogum yapamadi suyuda bitmis bebeğin dogum kanalindaymis basi saat 11 de sezeryana alicaklar dua edelim inş bir sıkıntı olmaz
inşallah hersey yolunda olurda kuveze gırmez ben kendım ıcın bıle oyle dıyorum her an dogabılır erken olsa bıle saglıklı olsunda kuveze gırmezsın bebegım gorumcenınde rabbım yardımcısı olsunda su surecı en hayırlı sekılde atlatsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…