2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sela76 sen kendine ssvd yapacak doktor arıyordun buldun mu?

ben de değiştireyim profil resmimi bari ben de ifşa olayım :)
Buldum gruptaki listeden buldum ben de olur inşallah bakalım hayırlısı olsun da. Sezeryan ya da normal, hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip olur inşallah. İsteyen istediği gibi doğursun. Ülkemizde maşallah zorlama yok bu konuda diycem ama tam tersi sezeryana zorlayan doktorlarımız var. Yurtdışında da normal doğuma zorluyorlar. Keşke bu konuda güvenebilsek doktorlara ama onların da büyük çoğunluğu biraz kendilerine kolay geleni seçiyorlar.
Herkese hayırlı cumalar bu arada. Hep iyi haberler alırız inşallah.

Hayırlı olsun bizde o kampanyadan aldık

hayırlısı olsun arkadaşım dr bulduğuna sevindim.ssvd olması için çaba gösteriyoruz ama olmazsa da hayırlısı artık.inşallah Allah bize de nasip eder normal doğumu

Sabaha kadar beklemişler ama açilmasi olmamiş, 11 de sezeryana alicaklar, daha cok minik inş kuvöze girmez dua istiyorum herkesten
Rabbim şifa versin canım, şimdi girmiş olmalı. Kavuşsun bebişine sağlıklıca hayırlısıyla :)

Iyi çok şükür canım. Çok sevindim :) bizim kizceler biraz yaramaz çıktı korkutuyor annelerini :)
Hiç sorma canım ya cadı bunlar tam :))

Gunaydin kizlar melegimle bbulustuk biz. 37 hafta 3 gun olmasi gereken kizcem 35 hafta 4 gunluk. Dogumum bu tarihe gore olacakmis. Kilomuz 2490. nst girdik cok hareketli bi bebek dedi. Haftaya tekrar gidicez. Optuk sizi
Hareketli bebek, mutlu huzurlu bebek demekmiş canım :) o mutluysa biz de mutluyuz maşallah bebeğine tatlım Allah daha iyi etsin

Gunaydin kizlar melegimle bbulustuk biz. 37 hafta 3 gun olmasi gereken kizcem 35 hafta 4 gunluk. Dogumum bu tarihe gore olacakmis. Kilomuz 2490. nst girdik cok hareketli bi bebek dedi. Haftaya tekrar gidicez. Optuk sizi
Canım son muayenemde benim bebegim de 2 hafta geri çıktı seninki gibi boyut ve kilo olarak ama dr tarihle oynama yapmadı, neye göre değiştiriyorlar acaba bilgin var mi

Hadi gozunaydin canım, sevindim:)

Sağlıklıysa 2 hafta geriliğin hiç önemi yok canım. Bebeğine maşallah :)

slm kızlar ,
meleğim attığı burgulu saltolar sayesinde dün itibariyle dönmüş bulunuyor demek ki her doktora güvenmemek gerekiyomus muayeneye giden arkadasların bebeklerine maşallah baya kilo almıslar ,bizde heyecanla haftayı bekliyoruz .

Aynen canım, benim annem hep iri çocuk kolay derdi ama bana fiziken daha zor olurmuş gibi gelirdi, geçen benim doktorum da aynı şeyi söyledi, benim oğlan da biraz iri haftasına göre, sürekli soruyorum erken gelir mi normal dogum olur mü faalan diye, şimdiye kadar asla bunun erken doğuma sebep olacagini soylemedi, aksine en son kontrolde gününü bekleyecek gibi dedi, normal doğuma da engel değil dedi, hatta güldü ben kendim de 4,5 kg dogmusum dedi, 4 kg ninüzerindekilere ben de teklif ediyorum isterseniz sezaryen olabilirsiniz diye ama kesinlikle doguramazsin diye değil dedi, bizimkine özellikle uzun boylu bi bebek diyo, 54 cm doğmasını bekliyorum dedi, ama bu senin için daha iyi güçlü olduğu için kendini daha iyi iter doğumun kolay olur dedi, ben de sevindim:)

Ayy Allah korusun Canim p.tesi devlete gidicem bakalim onlar ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…