Buldum gruptaki listeden buldum ben de olur inşallah bakalım hayırlısı olsun da. Sezeryan ya da normal, hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip olur inşallah. İsteyen istediği gibi doğursun. Ülkemizde maşallah zorlama yok bu konuda diycem ama tam tersi sezeryana zorlayan doktorlarımız var. Yurtdışında da normal doğuma zorluyorlar. Keşke bu konuda güvenebilsek doktorlara ama onların da büyük çoğunluğu biraz kendilerine kolay geleni seçiyorlar.
Herkese hayırlı cumalar bu arada. Hep iyi haberler alırız inşallah.
Kızlar Aziz Bebe'de %20 indirim var; dün akşam bebişin son ihtiyacı olan bebek arabamızı da bu vesile ile almış olduk
Casual Cadillac travel sistem arabamız 620 tlye geliyordu 600'e aldık, nasıl rahatladım anlatamam
Markanın firmasından sipariş geçildi en geç 2 haftaya kısmetse elimizde olacak
henüz bebek arabası almayanlar en yakın mağazasına gitsinler derim mutlaka
Buldum gruptaki listeden buldum ben de olur inşallah bakalım hayırlısı olsun da. Sezeryan ya da normal, hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip olur inşallah. İsteyen istediği gibi doğursun. Ülkemizde maşallah zorlama yok bu konuda diycem ama tam tersi sezeryana zorlayan doktorlarımız var. Yurtdışında da normal doğuma zorluyorlar. Keşke bu konuda güvenebilsek doktorlara ama onların da büyük çoğunluğu biraz kendilerine kolay geleni seçiyorlar.
Herkese hayırlı cumalar bu arada. Hep iyi haberler alırız inşallah.
hayırlısı olsun arkadaşım dr bulduğuna sevindim.ssvd olması için çaba gösteriyoruz ama olmazsa da hayırlısı artık.inşallah Allah bize de nasip eder normal doğumu
Gunaydin kizlar melegimle bbulustuk biz. 37 hafta 3 gun olmasi gereken kizcem 35 hafta 4 gunluk. Dogumum bu tarihe gore olacakmis. Kilomuz 2490. nst girdik cok hareketli bi bebek dedi. Haftaya tekrar gidicez. Optuk sizi
Gunaydin kizlar melegimle bbulustuk biz. 37 hafta 3 gun olmasi gereken kizcem 35 hafta 4 gunluk. Dogumum bu tarihe gore olacakmis. Kilomuz 2490. nst girdik cok hareketli bi bebek dedi. Haftaya tekrar gidicez. Optuk sizi
Canım son muayenemde benim bebegim de 2 hafta geri çıktı seninki gibi boyut ve kilo olarak ama dr tarihle oynama yapmadı, neye göre değiştiriyorlar acaba bilgin var mi
Kızlar 2bilinmeyen
den haberi olan var mı? Kızının ameliyatı nasıl geçti acaba? Oğlu nasıl? Mytwin
en son iyiydi sanırım. Bebişler emmeye başlamıştı. biyolojik
denhaber bekliyoruz.
Kızlar merak etmişsiniz sağolun ama biz çok iyiyiz :)) 3260 kg 51 cm boy suyumuz artmış, kordon hala var maalesef ama doktor hiç sorun değil dedi. Kalp atışımız da iyi pazt yine gidicez Rabb'ime şükür doktor bugün çok olumlu konuştu :)
slm kızlar ,
meleğim attığı burgulu saltolar sayesinde dün itibariyle dönmüş bulunuyor demek ki her doktora güvenmemek gerekiyomus muayeneye giden arkadasların bebeklerine maşallah baya kilo almıslar ,bizde heyecanla haftayı bekliyoruz .
Canım geçen gün yazmıştım arkadaşım 4buçuk kilo bi bebek dünyaya getirdi doktoru prof tü hiç engellememis te normal dogumu desteklemis hatta kilolu bebek güçlü olduğu için daha rahat ve kolay doğuyo zayıf bebek kendini tam itemiyor diye de eklemis galiba artık doktorlar da kolay a kaçıyor malesef
Aynen canım, benim annem hep iri çocuk kolay derdi ama bana fiziken daha zor olurmuş gibi gelirdi, geçen benim doktorum da aynı şeyi söyledi, benim oğlan da biraz iri haftasına göre, sürekli soruyorum erken gelir mi normal dogum olur mü faalan diye, şimdiye kadar asla bunun erken doğuma sebep olacagini soylemedi, aksine en son kontrolde gününü bekleyecek gibi dedi, normal doğuma da engel değil dedi, hatta güldü ben kendim de 4,5 kg dogmusum dedi, 4 kg ninüzerindekilere ben de teklif ediyorum isterseniz sezaryen olabilirsiniz diye ama kesinlikle doguramazsin diye değil dedi, bizimkine özellikle uzun boylu bi bebek diyo, 54 cm doğmasını bekliyorum dedi, ama bu senin için daha iyi güçlü olduğu için kendini daha iyi iter doğumun kolay olur dedi, ben de sevindim:)
Geçenlerde okudum nette bu bebek çok iri beş kilo olmuş deyip 37. Haftada aldıkları bebek 2600 doğmuş solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girmiş üstelik. Anne karnındaki bir gün dışardaki yedi güne eş değermiş.