2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hatta geçenlerde dedi ki su an bi gebem var bebeği 4,5 kg ve normal doğumu bekliyoruz dedi bana da iyi geldi bunları duymak

Canım son muayenemde benim bebegim de 2 hafta geri çıktı seninki gibi boyut ve kilo olarak ama dr tarihle oynama yapmadı, neye göre değiştiriyorlar acaba bilgin var mi

Benim ilk ultrasondan beri yaklasik 2 hafta geriden geliyor canim. Dogum tarihini tum ultrason goruntulerine bakarak verdi. Gec dollenme olabilir demisti zzaten

bizde casual almayı düşünüyorduk fiyatı cok iyimiş ama burda aziz bebe magazası yok int sitesindede yok kampanya sanırım

Hatta geçenlerde dedi ki su an bi gebem var bebeği 4,5 kg ve normal doğumu bekliyoruz dedi bana da iyi geldi bunları duymak
kızlar bu tahmını kılolararda ne kadar güvenmek gerekiyor muamma .bu sene doğum yapan bi arkadasıma cocuk 4.5 kılo doguramassın dıye sezeryana aldılar 3.600 doğdu bebeği..

Rahmetli anneannem derdi ki, kundakta büyüyen çocuktan kursakta büyüyen çocuk daha iyi olurİcimizde kalacakları her saat önemli

Bak sen miniğe yaa olmuş 36 haftalık , buna rağmen dönebilmiş aferin bebişe gözün aydın

selam kızlar hayırlı cumalar bugün kontrolümüz var bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Hayırlı cumalar canım, güzel haberlerini bekliyoruz ozaman :)

muz yiyor musun? kramplara o da iyi geliyor, hatta benim doktorum günde iki tane al demişti osteocarei ben de iki tane ilaç almamak için hergün bir muz yemeğe başladım şimdi hiç kramp girmiyor çok şükür.
Canim nerdeyse gunde 2 defa yiyorum banamisin demiyor dun bide kasigima girdi bu sefer doguruyorum sandim

Sürdüm ama hiç işe yaramadı, ecz badem yağı dedi olmadı kayısı yağı olmadı forumda okurken rastlamıştım çatlak kremim kaşıntılarıma iyi geldi diye etkili olacak bişey arıyorum
ben mustela kullandım canım 3 aydır.çatlağım yok şu an.

muz kabız yapmadı mı peki canım?

Gunaydin kizlar melegimle bbulustuk biz. 37 hafta 3 gun olmasi gereken kizcem 35 hafta 4 gunluk. Dogumum bu tarihe gore olacakmis. Kilomuz 2490. nst girdik cok hareketli bi bebek dedi. Haftaya tekrar gidicez. Optuk sizi
meleğimle buluştuk diyince doğum yaptın sandım :)))

ben yaptım cnm mustelanın catlak kremını de ordan aldım outletten.bi sıkıntı olmadı.

Böyle düşünen, cesaretlendiren dr.lardan Allah razı olsun. önceden nasıl doğuruyorlarmış şimdi biz normal isterken öyle olsun diye uğraşırken, sezeryana ikna etmeye çalışanlar dr.lar hasta değil de müşteri gözüyle bize bakıyormuş gibi geliyor

dönmesi için bişey yaptın mı canım?

toist iyi haberlerle gelmene sevindim canım gözün aydın kilosuda iyi maşallah.kordan da sorun değilmiş ne güzel.daha ne olsun :)

Bak sen miniğe yaa olmuş 36 haftalık , buna rağmen dönebilmiş aferin bebişe gözün aydın

Hayırlı cumalar canım, güzel haberlerini bekliyoruz ozaman :)

sağol canım döndü valla hemde kaçkere üst üste takla attıktan sonra döndü senin muayenede güzel geçmiş maşallah meleğine

Ya size bişey soracam kasılma nasıl bişey. karnın arada gerginleşmesi mi.hani sanki gerilipte poposu veya kafası eline geliyor gibi oluyor ya,öyle bişey mi.

Ya size bişey soracam kasılma nasıl bişey. karnın arada gerginleşmesi mi.hani sanki gerilipte poposu veya kafası eline geliyor gibi oluyor ya,öyle bişey mi.

Bugun doktorum bana kasilman var mi dedi. Yok dedim bakti var dedi. Nasil bi sey ki diye sordum. Karnin sertlesip bebek bi yerde toplaniyor mu? Hareket etmeni engelliyor mu dedi? Eger olursa bu kasilman var demektir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…