Hatta geçenlerde dedi ki su an bi gebem var bebeği 4,5 kg ve normal doğumu bekliyoruz dedi bana da iyi geldi bunları duymakCanım geçen gün yazmıştım arkadaşım 4buçuk kilo bi bebek dünyaya getirdi doktoru prof tü hiç engellememis te normal dogumu desteklemis hatta kilolu bebek güçlü olduğu için daha rahat ve kolay doğuyo zayıf bebek kendini tam itemiyor diye de eklemis galiba artık doktorlar da kolay a kaçıyor malesef
Canım son muayenemde benim bebegim de 2 hafta geri çıktı seninki gibi boyut ve kilo olarak ama dr tarihle oynama yapmadı, neye göre değiştiriyorlar acaba bilgin var mi
HAYIRLI HABERLERLE GEL CNM INSALLAH :)selam kızlar hayırlı cumalar bugün kontrolümüz var bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
bizde casual almayı düşünüyorduk fiyatı cok iyimiş ama burda aziz bebe magazası yok int sitesindede yok kampanya sanırımKızlar Aziz Bebe'de %20 indirim var; dün akşam bebişin son ihtiyacı olan bebek arabamızı da bu vesile ile almış olduk
Casual Cadillac travel sistem arabamız 620 tlye geliyordu 600'e aldık, nasıl rahatladım anlatamam
Markanın firmasından sipariş geçildi en geç 2 haftaya kısmetse elimizde olacak
henüz bebek arabası almayanlar en yakın mağazasına gitsinler derim mutlaka
Ellerine sağlık canım çok faydalı şeyler paylaşmışsin, inşallah o anda uygulayabilirizKizlar bir iki guzel sayfa daha var ama su anda vaktim yok. Bir de resimler yan duruyor, kusura bakmayin. Tabletten yaziyorum, duzeltemedim.
Anladım canım benimki son hafta böyle oldu haftaya tekrar kontrol var bakalım nolcakBenim ilk ultrasondan beri yaklasik 2 hafta geriden geliyor canim. Dogum tarihini tum ultrason goruntulerine bakarak verdi. Gec dollenme olabilir demisti zzaten
bende kadıkoy acıbademde inş canımatakent halkalı cnm.sen?
kızlar bu tahmını kılolararda ne kadar güvenmek gerekiyor muamma .bu sene doğum yapan bi arkadasıma cocuk 4.5 kılo doguramassın dıye sezeryana aldılar 3.600 doğdu bebeği..Hatta geçenlerde dedi ki su an bi gebem var bebeği 4,5 kg ve normal doğumu bekliyoruz dedi bana da iyi geldi bunları duymak
Rahmetli anneannem derdi ki, kundakta büyüyen çocuktan kursakta büyüyen çocuk daha iyi olurGeçenlerde okudum nette bu bebek çok iri beş kilo olmuş deyip 37. Haftada aldıkları bebek 2600 doğmuş solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girmiş üstelik. Anne karnındaki bir gün dışardaki yedi güne eş değermiş.
Bak sen miniğe yaa olmuş 36 haftalık , buna rağmen dönebilmişslm kızlar ,
meleğim attığı burgulu saltolar sayesinde dün itibariyle dönmüş bulunuyordemek ki her doktora güvenmemek gerekiyomus muayeneye giden arkadasların bebeklerine maşallah baya kilo almıslar ,bizde heyecanla haftayı bekliyoruz .
Hayırlı cumalar canım, güzel haberlerini bekliyoruz ozaman :)selam kızlar hayırlı cumalar bugün kontrolümüz var bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Canim nerdeyse gunde 2 defa yiyorum banamisin demiyor dun bide kasigima girdi bu sefer doguruyorum sandimmuz yiyor musun? kramplara o da iyi geliyor, hatta benim doktorum günde iki tane al demişti osteocarei ben de iki tane ilaç almamak için hergün bir muz yemeğe başladım şimdi hiç kramp girmiyor çok şükür.
ben mustela kullandım canım 3 aydır.çatlağım yok şu an.Sürdüm ama hiç işe yaramadı, ecz badem yağı dedi olmadı kayısı yağı olmadı forumda okurken rastlamıştım çatlak kremim kaşıntılarıma iyi geldi diye etkili olacak bişey arıyorum
muz kabız yapmadı mı peki canım?İlk gebeligimde bende kramplardan çok çektim ozaman hiç muz yemezdim, şimdi mutlaka hergün bir muz yiyorum ve gerçekten yok denecek kadar az kramp oluyor. Bende herkese tavsiye ederim arkadaşım, en doğal ilaç hem bebek içinde çok faydalı
meleğimle buluştuk diyince doğum yaptın sandım :)))Gunaydin kizlar melegimle bbulustuk biz. 37 hafta 3 gun olmasi gereken kizcem 35 hafta 4 gunluk. Dogumum bu tarihe gore olacakmis. Kilomuz 2490. nst girdik cok hareketli bi bebek dedi. Haftaya tekrar gidicez. Optuk sizi
ben yaptım cnm mustelanın catlak kremını de ordan aldım outletten.bi sıkıntı olmadı.turuncukasa dan alışveriş yapan oldu mu ? bana arkadaşımız önerdi dün , şimdi baktım fiyatlar çok uygun normaline gore. bir prb olmaz inş , sipariş vermeyi düşünüorum bebeğim için mustela ürünlerinden
Böyle düşünen, cesaretlendiren dr.lardan Allah razı olsun. önceden nasıl doğuruyorlarmışHatta geçenlerde dedi ki su an bi gebem var bebeği 4,5 kg ve normal doğumu bekliyoruz dedi bana da iyi geldi bunları duymak
dönmesi için bişey yaptın mı canım?slm kızlar ,
meleğim attığı burgulu saltolar sayesinde dün itibariyle dönmüş bulunuyordemek ki her doktora güvenmemek gerekiyomus muayeneye giden arkadasların bebeklerine maşallah baya kilo almıslar ,bizde heyecanla haftayı bekliyoruz .
Bak sen miniğe yaa olmuş 36 haftalık , buna rağmen dönebilmişaferin bebişe gözün aydın
Hayırlı cumalar canım, güzel haberlerini bekliyoruz ozaman :)
Canim oguzhan beyin hastasimiydin sende?simdi hangi doktora gidiyorsun?
Anladım canım benimki son hafta böyle oldu haftaya tekrar kontrol var bakalım nolcak
Ya size bişey soracam kasılma nasıl bişey. karnın arada gerginleşmesi mi.hani sanki gerilipte poposu veya kafası eline geliyor gibi oluyor ya,öyle bişey mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?