- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
tmm canım tşk ederim bende vereyım sıpariş bariben mustela kullandım canım 3 aydır.çatlağım yok şu an.
muz kabız yapmadı mı peki canım?
meleğimle buluştuk diyince doğum yaptın sandım :)))
ben yaptım cnm mustelanın catlak kremını de ordan aldım outletten.bi sıkıntı olmadı.
MasaAllah canim insaAllah gununu yakalarGunaydin kizlar melegimle bbulustuk biz. 37 hafta 3 gun olmasi gereken kizcem 35 hafta 4 gunluk. Dogumum bu tarihe gore olacakmis. Kilomuz 2490. nst girdik cok hareketli bi bebek dedi. Haftaya tekrar gidicez. Optuk sizi
evet cnm ama once senı sonrada doktorunu takdır edıyorum helal olsun Allah ıyı ınsanlarla karsılastrsın hepımızı ne guzel cesaret vermiş bu arada kafa buyuklugu ıle ılgılı bı konu vardı komsuma kafası buyuk dedıler şimdi de 40 gunu gectı kafası kucuk dıyo doktorlar kontrol altına aldılar dusunun yanı :) cokta guvenmemek lazım ultrason aHatta geçenlerde dedi ki su an bi gebem var bebeği 4,5 kg ve normal doğumu bekliyoruz dedi bana da iyi geldi bunları duymak
Evet katılıyorum, 300-400 gr yanılma payı olabilir demişti doktor artı yada eksi yönde, o yüzden zaten bu kadarı doguramazsin deyip sezaryene almıyorum dedikızlar bu tahmını kılolararda ne kadar güvenmek gerekiyor muamma .bu sene doğum yapan bi arkadasıma cocuk 4.5 kılo doguramassın dıye sezeryana aldılar 3.600 doğdu bebeği..
burda arkadasların soyledıgı yontemlerı denemeye calıstım (kedi ve fil pozisyonu) bi kaç denemeden sonra pes ettım gerçekten özellıkle fil pozisyonunda durmak zorluyor.ama göğsune yastık koyup kedı pozisyonunda durabilirsin.bide benım bebeğim hareketlendığı ilk gunden beri eşimin sesine çok tepkı verıyor.heraksam ışıgı kapatıp fenerıde göbeğimin altına tutup konusuyodu 'kızım buradayım buraya gel 'vs diye tabi bu arada ben hiç konusmuyodum,kızıda dinliyodu babişkosunu yavas yavas aşagı kayıyodu ama sonra tekrar yukarı cıkıyodu.bebeğim duşta döndü sıcak suyla yıkanırım.tam bacaklarımı yıkıyodum dönmeye basladı birden bire .artık hareketler mi,eşimin sesi mi ,sıcak su mu cevırdı bilemiyorum :) inşallah sizinkilerde döner biran önce ...dönmesi için bişey yaptın mı canım?
toist iyi haberlerle gelmene sevindim canım gözün aydın kilosuda iyi maşallah.kordan da sorun değilmiş ne güzel.daha ne olsun :)
Çok sağol canım, ben de rahatladım baya Rabbim daha iyi etsin bebişlerimizi :)
Çok sağol canım , çok şükür :)) seninki de döner inşallah, dönmezse de hayırlısı :)dönmesi için bişey yaptın mı canım?
toist iyi haberlerle gelmene sevindim canım gözün aydın kilosuda iyi maşallah.kordan da sorun değilmiş ne güzel.daha ne olsun :)
Bak sen ya takdir ettim valla bebişini aferin ona :) sağol canım çok şükürsağol canım döndü valla hemde kaçkere üst üste takla attıktan sonra döndüsenin muayenede güzel geçmiş maşallah meleğine
Canım yazıcam hep unutuyorum, öksürüğün için çok geçmiş olsun öncelikle,umarım iyisindir şimdi. Doktora gittin mi bunun için?Ya size bişey soracam kasılma nasıl bişey. karnın arada gerginleşmesi mi.hani sanki gerilipte poposu veya kafası eline geliyor gibi oluyor ya,öyle bişey mi.
bende sürekli kasılmalar oluyor bu ara. ilaç kullanıyorum onun için hatta. karnının heryeri taş gibi sertleşiyor. bebek hareket etmiyor o an. o sertleşmeyle birlikte de hafif sancın başlıyor vajina bölgesinde kasıklarında falan. o an ayaktaysan hareket etmen bile zorlaşıyor. bebeğin hareketi sizin dediğiniz. onlar kasılma değil.Ya size bişey soracam kasılma nasıl bişey. karnın arada gerginleşmesi mi.hani sanki gerilipte poposu veya kafası eline geliyor gibi oluyor ya,öyle bişey mi.
Çok sağol canım, ya hiç sorma hareket etseler dert etmeseler derttoist canimm bebegin icin yazamadm bi turlu. O yaramazz kizi yerim. Azicik uslu dursunn :))
burda arkadasların soyledıgı yontemlerı denemeye calıstım (kedi ve fil pozisyonu) bi kaç denemeden sonra pes ettım gerçekten özellıkle fil pozisyonunda durmak zorluyor.ama göğsune yastık koyup kedı pozisyonunda durabilirsin.bide benım bebeğim hareketlendığı ilk gunden beri eşimin sesine çok tepkı verıyor.heraksam ışıgı kapatıp fenerıde göbeğimin altına tutup konusuyodu 'kızım buradayım buraya gel 'vs diye tabi bu arada ben hiç konusmuyodum,kızıda dinliyodu babişkosunu yavas yavas aşagı kayıyodu ama sonra tekrar yukarı cıkıyodu.bebeğim duşta döndü sıcak suyla yıkanırım.tam bacaklarımı yıkıyodum dönmeye basladı birden bire .artık hareketler mi,eşimin sesi mi ,sıcak su mu cevırdı bilemiyorum :) inşallah sizinkilerde döner biran önce ...
Oo maşallah canım 3 kg ı geçmiş çok şükür, daha iyi olsun yavrun inşallah :)Kizlar ben kontrolden geldim 36 +0 suan. 3 kg 49 cm olmuş bebisimiz.. çok şükür iyi gidiyor sancı da çıkmadı tarihi sordum 1 mayıs dan sonra gelirse gelme demeyiz kilosu iyi dedi. 38 haftadan itibaren bekliyor olacaz demekki .. Darısı diğer haber bekleyen arkadaslara.. iyi haberlerle gelin inşallah. .
Iniallah güzel haberlerle gel tatlım, ben 32 den beri giriyorum canım genelde 34 36 da giriliyor ama sanırım. Ben herşeyi erken yaşadım çatıyı da 36 bitince olmuştum :)))Amin canim inşaallah benimde yarin kontrolün var merakla bekliyorum.nst ye kacincci haftada baglanmistin?
Kızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
Takip ediyorum şu an canım. 1 2 saat beklicem. Gecmezse doktorumu arayip yanına gidecem. Kasılmam da oluyor dakika tutuyorum.
Aynen canim ben de ayni durumdayim.. E bebekte falan 880e cikmis fiyati.. En ucuz 790a bulduk.. Azizbebe netten satis yapmiyor nasil alicaz bilmiyorum..bizde casual almayı düşünüyorduk fiyatı cok iyimiş ama burda aziz bebe magazası yok int sitesindede yok kampanya sanırım
Çatlağım var ilk doğumdan fazlasıyla benim derdim kızarıklık ve kaşıntıyı engelleyen bir çatlak kremi birinin forumda kaşıntılarıma çok iyi geldi dediği bi çatlak kremi vardı öyle hatırladım o nedenle çatlak kremi dedim aslında derdim kaşıntılarımben mustela kullandım canım 3 aydır.çatlağım yok şu an.
muz kabız yapmadı mı peki canım?
meleğimle buluştuk diyince doğum yaptın sandım :)))
ben yaptım cnm mustelanın catlak kremını de ordan aldım outletten.bi sıkıntı olmadı.
ben 5. ayda aktardan rozita diye gebeler için karışık yağ aldım. 18 liraydı üstelik. hergün sürüyorum bazen günde 2 kere. hiç çatlağım olmadı. arkadaşım dünya paralar verdi çatlak kremleri kullandı onda azda olsa çatlak oluştu. belki bu ırsi bişeydir yada derinin esnekliğiylemi alakalı bilemiyorum ama denk gelirsen o yağı tavsiye ederim.Sürdüm ama hiç işe yaramadı, ecz badem yağı dedi olmadı kayısı yağı olmadı forumda okurken rastlamıştım çatlak kremim kaşıntılarıma iyi geldi diye etkili olacak bişey arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?