2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
denizonar Olmaz merak etme ben dr a danıştım 4 e kadar yolu var hatta bebişe kilo aldırır ben de 2 tane yiyorum çok canım istiyo bak yine canım çekti

en son kontrolde bizimde kilo almıştı ama boyu uzamamış gözüküyodu. doktor onlar göreceli çok ona takılma dedi bana. ama mümkünmü takıyor insan.

Acaba bu karışım kaşıntılarada iyi gelir mi ?

arkadaşlar hergün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta yiyorum . bi zararı olmaz değil mi 2 tane yememde ?
Ben de canım çektikçe yiyorum canım, zarardan çok faydası vardır bence ye gitsin :)

Oh gözünaydın canım tosun olmuş yavrum :)) olabilir canım önce kilo alıyorlar bence sonra birden boy uzuyor. Bu benim tahminim :) doğru ölçmüşsün doktor da öyle ölçüyor :)

Acaba bu karışım kaşıntılarada iyi gelir mi ?
tatlım o kaşınmalar derinin gerilip hafifçe içten çatladığı için oluyor zaten. senin aslında sürekli karnını nemli tutman gerekiyor. kaşıntı oldukça krem yağ gibi birşeyler sür ki iyice gerilmesin karnın. bak o yağdakileri yazayım belki aktarda hazırlatırsın; kayısı, kantoron, buğday, badem, jojoba, avokado, kakao, zeytin, portakal yağları.

Sağol canım Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin.. hayırlı zamanda gelsinler inşallah. ...

Benimde yarın 10'da randevum var. Bu aralar özellikle akşama doğru, kasılmalarım ve garip bir ağrım oluyor. Çok halsiz hissediyorum. Bakalım ne çıkacak yarın. İnş erkenden gelmez diyorum bizimkisi de :)

saol canım benım. doguma bakadar vbı kaç cm artsa 50 51normal zaten. yerım onu yerım

Badem ve kayısı sürüyorum ama daha dehşet kaşınıyor.

MasaAllah canim

Benimde yarın 10'da randevum var. Bu aralar özellikle akşama doğru, kasılmalarım ve garip bir ağrım oluyor. Çok halsiz hissediyorum. Bakalım ne çıkacak yarın. İnş erkenden gelmez diyorum bizimkisi de :)
Gelmez canım, benimde akşam ağrılarım senin haftalarında başladı :) hala da devam ediyor akşama başlıyor bel kasık falan. Bu arada hayırlı haberlerle gel inşallah :)

saol canım benım. doguma bakadar vbı kaç cm artsa 50 51normal zaten. yerım onu yerım
Olur canım daha var vaktiniz. Biz pzt gittik 49 verdi ultrason, perşembe 51 gibi çıktı.

teşekkürler canım,öksürüğüm hala devam ediyor.dr gittim.dr bu zamana kadar niye gelmedim,niye sağlık ocağına gittim diye çok kızdı.acil sezeryana alınmak zorunda kalsan ben sana bu bronşlarla nasıl narkoz vercem dedi.antibiyotik ve balgam sökücü verdi.balgam sökücüde de dahada öksüttürüyor balgamı atabilmek için ama ama çalıştığım içinde çıkaramıyorum sadece öksürüyorum bakalaım ne zaman bitecek.

Badem ve kayısı sürüyorum ama daha dehşet kaşınıyor.
bende badem ve kakao yagını karıştırıp bi kolonya şişesine boşalttım.fıs fıs sıkar kullanırım dedim rahat rahat. ama kakaodan mı bademden mi anlamadım kötü bi kokusu var ağır. bende o kokudan dolayı hiç sürmüyorum . sadece bebe yagı ve lieraz kullanıyorum ama ona rağmen basenlerim catladı

MasaAllah canim

çatlaklar oluşması kesinlikle ırsi birşey. annende,kız kardeşlerinde varsa sende olması olası oluyor.ben şuanda 35. haftamdayım sadece bir kere sürmemiş olmamak için bebe yağı sürdüm.ikinci kez sürmedim.hiçte çatlak oluşmadı.ilk çocuğumda da hiç olmamıştı(gerçi 36 haftalıkken doğum yapmıştım son zamanlarda mı oluyor çatlak genelde bilmiyorum)

bende bebe yağı kullanıyordum yanlardan başlamış çatlamaya

Bugun doktorum bana kasilman var mi dedi. Yok dedim bakti var dedi. Nasil bi sey ki diye sordum. Karnin sertlesip bebek bi yerde toplaniyor mu? Hareket etmeni engelliyor mu dedi? Eger olursa bu kasilman var demektir dedi.
evet benim aynen öyle oluyor işte. eee kasılma olunca ne oluyormuş?

Aminnnn :) Allah hakkımızda hayırlısını versin canım, sağlıkla rahatca doğuralım inşallah :)

Takmamaya calisiyorum bende hayatim ama insallah kilosu guzel dogar 3kilodan fazla olsun istiyo gonlum tabikide her anne gibi
:):) Sağlıklı olsunlar da kilosu 3 de olsa olur güzelim :)

Yerim Zeynebin totsunu :):)

Kizlar bir iki guzel sayfa daha var ama su anda vaktim yok. Bir de resimler yan duruyor, kusura bakmayin. Tabletten yaziyorum, duzeltemedim.
Loafer emeğine sağlık bir de çeviri yapmışsın, çok faydalı oldu :):) Sağlıklı doğumlarrr

gozun aydın canım masallah kuzuna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…