en son kontrolde bizimde kilo almıştı ama boyu uzamamış gözüküyodu. doktor onlar göreceli çok ona takılma dedi bana. ama mümkünmü takıyor insan.Kızlar geldim doktordan .minik erkekim iyidi çok şükür .nst iyi cikti.onbir gün sonrasına randevu verdi. Hala ne zaman doğum belli değil .normalmi sezaryanmi belli değil.3300olmuş maşallah ama boyunu sormadım. Kendim hesapladin Yirmi gün oncekiyle aynı 48.5 cm . Yirmi günde bir kilo almış ama boy aynı. Olabilirmi bilemedim. Ben yanlış olcmus olsam FL yi 7 ile çarptım
Acaba bu karışım kaşıntılarada iyi gelir mi ?ben 5. ayda aktardan rozita diye gebeler için karışık yağ aldım. 18 liraydı üstelik. hergün sürüyorum bazen günde 2 kere. hiç çatlağım olmadı. arkadaşım dünya paralar verdi çatlak kremleri kullandı onda azda olsa çatlak oluştu. belki bu ırsi bişeydir yada derinin esnekliğiylemi alakalı bilemiyorum ama denk gelirsen o yağı tavsiye ederim.
Ben de canım çektikçe yiyorum canım, zarardan çok faydası vardır bence ye gitsin :)arkadaşlar hergün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta yiyorum . bi zararı olmaz değil mi 2 tane yememde ?
Oh gözünaydın canım tosun olmuş yavrum :)) olabilir canım önce kilo alıyorlar bence sonra birden boy uzuyor. Bu benim tahminim :) doğru ölçmüşsün doktor da öyle ölçüyor :)Kızlar geldim doktordan .minik erkekim iyidi çok şükür .nst iyi cikti.onbir gün sonrasına randevu verdi. Hala ne zaman doğum belli değil .normalmi sezaryanmi belli değil.3300olmuş maşallah ama boyunu sormadım. Kendim hesapladin Yirmi gün oncekiyle aynı 48.5 cm . Yirmi günde bir kilo almış ama boy aynı. Olabilirmi bilemedim. Ben yanlış olcmus olsam FL yi 7 ile çarptım
tatlım o kaşınmalar derinin gerilip hafifçe içten çatladığı için oluyor zaten. senin aslında sürekli karnını nemli tutman gerekiyor. kaşıntı oldukça krem yağ gibi birşeyler sür ki iyice gerilmesin karnın. bak o yağdakileri yazayım belki aktarda hazırlatırsın; kayısı, kantoron, buğday, badem, jojoba, avokado, kakao, zeytin, portakal yağları.Acaba bu karışım kaşıntılarada iyi gelir mi ?
Çok sağol canım, ya hiç sorma hareket etseler dert etmeseler dert
Aa çok beğendim özellikle fener yöntemini, maşallah canım sana da eşine de :) kızımız da babasının sesine koşmuş aferin ona :)
Oo maşallah canım 3 kg ı geçmiş çok şükür, daha iyi olsun yavrun inşallah :)
Iniallah güzel haberlerle gel tatlım, ben 32 den beri giriyorum canım genelde 34 36 da giriliyor ama sanırım. Ben herşeyi erken yaşadım çatıyı da 36 bitince olmuştum :)))
saol canım benım. doguma bakadar vbı kaç cm artsa 50 51normal zaten. yerım onu yerımBen de canım çektikçe yiyorum canım, zarardan çok faydası vardır bence ye gitsin :)
Oh gözünaydın canım tosun olmuş yavrum :)) olabilir canım önce kilo alıyorlar bence sonra birden boy uzuyor. Bu benim tahminim :) doğru ölçmüşsün doktor da öyle ölçüyor :)
Badem ve kayısı sürüyorum ama daha dehşet kaşınıyor.tatlım o kaşınmalar derinin gerilip hafifçe içten çatladığı için oluyor zaten. senin aslında sürekli karnını nemli tutman gerekiyor. kaşıntı oldukça krem yağ gibi birşeyler sür ki iyice gerilmesin karnın. bak o yağdakileri yazayım belki aktarda hazırlatırsın; kayısı, kantoron, buğday, badem, jojoba, avokado, kakao, zeytin, portakal yağları.
MasaAllah canimKizlar ben kontrolden geldim 36 +0 suan. 3 kg 49 cm olmuş bebisimiz.. çok şükür iyi gidiyor sancı da çıkmadı tarihi sordum 1 mayıs dan sonra gelirse gelme demeyiz kilosu iyi dedi. 38 haftadan itibaren bekliyor olacaz demekki .. Darısı diğer haber bekleyen arkadaslara.. iyi haberlerle gelin inşallah. .
Gelmez canım, benimde akşam ağrılarım senin haftalarında başladı :) hala da devam ediyor akşama başlıyor bel kasık falan. Bu arada hayırlı haberlerle gel inşallah :)Benimde yarın 10'da randevum var. Bu aralar özellikle akşama doğru, kasılmalarım ve garip bir ağrım oluyor. Çok halsiz hissediyorum. Bakalım ne çıkacak yarın. İnş erkenden gelmez diyorum bizimkisi de :)
Olur canım daha var vaktiniz. Biz pzt gittik 49 verdi ultrason, perşembe 51 gibi çıktı.saol canım benım. doguma bakadar vbı kaç cm artsa 50 51normal zaten. yerım onu yerım
teşekkürler canım,öksürüğüm hala devam ediyor.dr gittim.dr bu zamana kadar niye gelmedim,niye sağlık ocağına gittim diye çok kızdı.acil sezeryana alınmak zorunda kalsan ben sana bu bronşlarla nasıl narkoz vercem dedi.antibiyotik ve balgam sökücü verdi.balgam sökücüde de dahada öksüttürüyor balgamı atabilmek için ama ama çalıştığım içinde çıkaramıyorum sadece öksürüyorum bakalaım ne zaman bitecek.Çok sağol canım , çok şükür :)) seninki de döner inşallah, dönmezse de hayırlısı :)
Bak sen ya takdir ettim valla bebişini aferin ona :) sağol canım çok şükür
Canım yazıcam hep unutuyorum, öksürüğün için çok geçmiş olsun öncelikle,umarım iyisindir şimdi. Doktora gittin mi bunun için?
Bir de kasılmalar için burda bir arkadaş sanki karnımın içini elektrik süpürgesiyle çekiyorlar aynı anda kalbim sıkışıyor demişti. Benimki işte tam öyle oluyor :))
bende badem ve kakao yagını karıştırıp bi kolonya şişesine boşalttım.fıs fıs sıkar kullanırım dedim rahat rahat. ama kakaodan mı bademden mi anlamadım kötü bi kokusu var ağır. bende o kokudan dolayı hiç sürmüyorum . sadece bebe yagı ve lieraz kullanıyorum ama ona rağmen basenlerim catladıBadem ve kayısı sürüyorum ama daha dehşet kaşınıyor.
MasaAllah canimKızlar geldim doktordan .minik erkekim iyidi çok şükür .nst iyi cikti.onbir gün sonrasına randevu verdi. Hala ne zaman doğum belli değil .normalmi sezaryanmi belli değil.3300olmuş maşallah ama boyunu sormadım. Kendim hesapladin Yirmi gün oncekiyle aynı 48.5 cm . Yirmi günde bir kilo almış ama boy aynı. Olabilirmi bilemedim. Ben yanlış olcmus olsam FL yi 7 ile çarptım
çatlaklar oluşması kesinlikle ırsi birşey. annende,kız kardeşlerinde varsa sende olması olası oluyor.ben şuanda 35. haftamdayım sadece bir kere sürmemiş olmamak için bebe yağı sürdüm.ikinci kez sürmedim.hiçte çatlak oluşmadı.ilk çocuğumda da hiç olmamıştı(gerçi 36 haftalıkken doğum yapmıştım son zamanlarda mı oluyor çatlak genelde bilmiyorum)ben 5. ayda aktardan rozita diye gebeler için karışık yağ aldım. 18 liraydı üstelik. hergün sürüyorum bazen günde 2 kere. hiç çatlağım olmadı. arkadaşım dünya paralar verdi çatlak kremleri kullandı onda azda olsa çatlak oluştu. belki bu ırsi bişeydir yada derinin esnekliğiylemi alakalı bilemiyorum ama denk gelirsen o yağı tavsiye ederim.
bende bebe yağı kullanıyordum yanlardan başlamış çatlamayabende badem ve kakao yagını karıştırıp bi kolonya şişesine boşalttım.fıs fıs sıkar kullanırım dedim rahat rahat. ama kakaodan mı bademden mi anlamadım kötü bi kokusu var ağır. bende o kokudan dolayı hiç sürmüyorum . sadece bebe yagı ve lieraz kullanıyorum ama ona rağmen basenlerim catladı
evet benim aynen öyle oluyor işte. eee kasılma olunca ne oluyormuş?Bugun doktorum bana kasilman var mi dedi. Yok dedim bakti var dedi. Nasil bi sey ki diye sordum. Karnin sertlesip bebek bi yerde toplaniyor mu? Hareket etmeni engelliyor mu dedi? Eger olursa bu kasilman var demektir dedi.
Aminnnn :) Allah hakkımızda hayırlısını versin canım, sağlıkla rahatca doğuralım inşallah :)Anladım canım çok sağol :) hakikaten bakalım nasıl olacak bende merak içindeyim,benim adetlerim çok sancılı geçerdi onu düşününce kötü oluyorum ama bunun sonunda çok güzel bir duygu var yaparsın sen diyorum :)inş rahatça sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımza :)
:):) Sağlıklı olsunlar da kilosu 3 de olsa olur güzelim :)Takmamaya calisiyorum bende hayatim ama insallah kilosu guzel dogar 3kilodan fazla olsun istiyo gonlum tabikide her anne gibi
Yerim Zeynebin totsunu :):)Kızlar merak etmişsiniz sağolun ama biz çok iyiyiz :)) 3260 kg 51 cm boy suyumuz artmış, kordon hala var maalesef ama doktor hiç sorun değil dedi. Kalp atışımız da iyi pazt yine gidicez Rabb'ime şükür doktor bugün çok olumlu konuştu :)
Loafer emeğine sağlık bir de çeviri yapmışsın, çok faydalı oldu :):) Sağlıklı doğumlarrrKizlar bir iki guzel sayfa daha var ama su anda vaktim yok. Bir de resimler yan duruyor, kusura bakmayin. Tabletten yaziyorum, duzeltemedim.
saol canımbenımMasaAllah canim
gozun aydın canım masallah kuzuna:)Kizlar ben kontrolden geldim 36 +0 suan. 3 kg 49 cm olmuş bebisimiz.. çok şükür iyi gidiyor sancı da çıkmadı tarihi sordum 1 mayıs dan sonra gelirse gelme demeyiz kilosu iyi dedi. 38 haftadan itibaren bekliyor olacaz demekki .. Darısı diğer haber bekleyen arkadaslara.. iyi haberlerle gelin inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?