- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Günaydın canm bizde 35 olcaz heyecan yaptımGunaydin tatli anneler 38.haftamiza girdik Rabbime sukurler olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canm bizde 35 olcaz heyecan yaptımGunaydin tatli anneler 38.haftamiza girdik Rabbime sukurler olsun![]()
Canım Hayırlı olsun inş bi an önce kavuşursunuz oğluşunla evinize gülere oynaya dönersinizKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
Ben de tam sana yazmıştım. Göreceksin canım, alıp gideceksiniz evinize. Nasıl zorluklarla bu günlere geldiniz, son Yokuş inşallah.Gunaydin kizlar tesekkur ederim hepinzw oglumu gorremedim daha bo gotseydm
ben pijamayla rahat ederim diye düşündüm canım. inş. yeterli olurKızlar bende 2 pijama 2 gecelik koydum. Sezeryan da pijama giyiliyormu hastanede? İlki sezeryandı benim. Yaz a denk gelmişti yanımda hep gecelik götürmştüm. Pijama giydirip giydirmediklerini hatırlayamadım:/
ben penye sütyenlerden 2 tane, 2 tanede emzirme atletinden almıştı . Emzirirken hep onları kullanmıştm. Ama dediğiniz gibi göğüs uçları belli oluyor. Sütyenin içine ince sünger silikon koyuyordum.
çok güzellermiş canım. doğumun yarın mıydı, Allah yardımcın olsun.Son 1 gün bugün ağdamı. Yaptınmı tamamdır allahım iziylesabunlarınızda hazırEki Görüntüle 1499284
bir arkadaşımınFarkli doktorlara gorundun mu canim
canım Allah şifa versin, Allah analı babalı büyütsünKizlar oglum dogdu suan kuvezde cigerlerinde problem var bi sure orda kalck bnde spinal oldum agrilarimda hafifledi dualarinizi bekliyorum oglum biran evvel ciksin kuvezden
canım senin normal doğum muydu?doğrudur o zaman. ama grupta çoğu kişi sezaryan tarihim ne zaman olsa diyorya ona istinaden yazmıştım. sancıyı beklemek en iyisi diye.
maşallah canım :)Kızlar merak etmişsiniz sağolun ama biz çok iyiyiz :)) 3260 kg 51 cm boy suyumuz artmış, kordon hala var maalesef ama doktor hiç sorun değil dedi. Kalp atışımız da iyi pazt yine gidicez Rabb'ime şükür doktor bugün çok olumlu konuştu :)
çok teşekkürler canım bilgiler içinKizlar bir iki guzel sayfa daha var ama su anda vaktim yok. Bir de resimler yan duruyor, kusura bakmayin. Tabletten yaziyorum, duzeltemedim.
Canim sezeryan olmadin mi dun sen nasil hemen cikariyorlar hastaneden? Dikişlerin ne durumunda çok ağri sanci oluyor mu? İnşallah minik kuzunla birlikte cikarsiniz hastanedenBn iyiyim cnm agrilarim hafifledi dune gore onda bebegimi gorcem cikis yapvm
Hayirli doğumlar canım, Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin inş:) sabunlariniz harika olmuş:)Son 1 gün bugün ağdamı. Yaptınmı tamamdır allahım iziylesabunlarınızda hazırEki Görüntüle 1499284