2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dünden beri topal yürüyorum sağ Bacağım diz bölgem sızlıyor gece kramp giriyor bel ağtıkar çekiyorum

Bunların yanında göğsümdem sıvı geliyor çamaşırım sarı beyaz leke içinde galiba süt geliyor Rabbime şükr ediyorum

KIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Fikir verirseniz çok sevinirim. Eki Görüntüle 1507539 Eki Görüntüle 1507541
Iki turlu de hos canim ama etiketin varsa elinde zimbala bencede daha anlamli olur, buarada cok siklar:)

Kizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Hayirli ugurlu olsun canim, ne guzel ya, bekliyoruz detaylari:)
duygush84 canim hayirlisiyla gelsin bebegin ins:) cok heyecanli:)

Kızlar bişey sorucam ben Eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yapıcam.öğrendiğime göre dogumum cumartesi 2 den sonraya ve pazara denk gelirse kendi Dr un değil icapçı Dr yani o hafta hangi kadın doğumcu nöbetçiyse o gelecekmiş özel de doğum yapacaklar sizlerde de böyle mi?

Ben çok beğendim her iki türlü
her iki hali de çok çok güzel canım bende mevlüt için tesbih yaptım ama ortasına kurdele yapmadım henüz yada çiçek koycam etiket çok hoş matba mı yapıyor onu

Bide tesbihi nereden aldın çok güzel

toist canım tesbihlerinin acık halini görebilir miyim mümkünse uclarını merak ettim bende bu aralar tesbih yapmakla ugrasıyorum fikir olurdu

Allah birdaha ayırmasın kuzucuğunla seni.Allah uzun sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah.

Kizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Ohh çok şükür :) Kavuştun meleğine, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bahtı açık olsun :)
Benim doktorum gecede gündüzde ne zaman olursa olsun gelirim dedi. Ki geçen haftalarda hastaneye yattığımda haftasonuydu ve kendi şehir dışında eğitimdeydi. Ama dönüşte ilk işi pazar günü beni ziyaret etmek oldu.

Yoktu daha onceden hic bi agrim falan vu haftalarda basladi..hele sag bacagimin nerderse tamamen uyuşuk..hele hele bu gece kraplardan uyuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…