Etiket zımbalarsan daha güzel oluyor gibi geldi bana. Hem de kızının ismi de üstünde olmuş olur. Ayrıca çok güzel görünüyolar :)KIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Fikir verirseniz çok sevinirim. Eki Görüntüle 1507539 Eki Görüntüle 1507541
Dünden beri topal yürüyorum sağ Bacağım diz bölgem sızlıyor gece kramp giriyor bel ağtıkar çekiyorumgünaydın, herşey yolunda giderken kaburga ağrısı miğde ekşimesi vs. azaldı ama hala sağ bacağıma basmakta zorlanıyorum.topallayarak yürüyorum.acaba bel fıtığı mı oldum çok korkuyorum.oysa ne kadar rahat geçiyordu hamileliğim.benim gibi yürümekte zorluk çeken var mı.yatakta sağıma dönmekte zorlanıyorum.
Oğluna ve sana maşallah gördüm fotoyu çok duygulandım bize detay ver ne olur herşey nasıl geçti bide fotoğraf çekmek için izin veriyorlarmı o pozdan istiyorum maşallahKizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Iki turlu de hos canim ama etiketin varsa elinde zimbala bencede daha anlamli olur, buarada cok siklar:)KIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Hayirli ugurlu olsun canim, ne guzel ya, bekliyoruz detaylari:)Kizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Ben çok beğendim her iki türlüKIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
her iki hali de çok çok güzel canım bende mevlüt için tesbih yaptım ama ortasına kurdele yapmadım henüz yada çiçek koycam etiket çok hoş matba mı yapıyor onuKIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Allah birdaha ayırmasın kuzucuğunla seni.Allah uzun sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah.doğum yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun, bebişleri hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun.
oğlumu dün çıkardık hastaneden tam 8 gün kuvözde kaldı. dün akşam oturup iyice ağladım bir haftadır ben bundan ayrı nasıl uyumuşum diye :) ağlak anne oldum iyice.
35. haftamız tam 16 nisanda bitti doktorumuz bir hafta önce hazırlıklı gel suyun iyice azaldıysa alırız demişti. suyumuz geçen haftayla aynıydı ama tehlike sınırlarına yakındı bi hafta daha kalır ama nst takibi ile dedi. eşimse çok stres yaptığımı tansiyonumun sürekli değiştiğini söyledi doktor hadi o zaman alıyoruz dedi ve ben bir saat kadar sonra ameliyathanedeydim.
anesteziiciye sakın beni bayıltmayın bebeği ilk ben görmek istiyorum dedim o da tamam dedi oğlumu ilk ben görmüş oldum tarifi imkansız kelimelerle anlatılmaz bi histi. 35 haftalık olduğu için yutamıyor ve nefes alıp verişi çok hızlıydı. donanımlı bi hastaneye sevk edildi yenidoğan yoğun bakıma alındı. sevkten önce bana gösterdiler bağıra bağıra ağladım ne bu ya son kez görüyomuşum gibi dedim doktorlar hemşireler biz o yüzden getirmedik görmek istersin diye düşündük dediler :) hemen bi sakinleştirici. ve bebeğim sevk edildi. ertesi gün sanki ameliyattan çıkmamışcasına koşa koşa oğluma gittim (sakın siz denemeyin) yutamadığı için ağzında hortum vardı hiç öyle göreceğimi düşünmemiştim. sabah akşam süt götürdü babası iki gün sonra emmesi için uğraştık beşinci gün tam emebildi. çok çok zor 8 günün ardından şimdi evimizdeyiz
Allah hiç birimizi ayrılıkla sınamasın
Canım foto kaçıncı sayfada kaçırdım galibaOğluna ve sana maşallah gördüm fotoyu çok duygulandım bize detay ver ne olur herşey nasıl geçti bide fotoğraf çekmek için izin veriyorlarmı o pozdan istiyorum maşallah
Ohh çok şükür :) Kavuştun meleğine, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bahtı açık olsun :)Kizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Benim doktorum gecede gündüzde ne zaman olursa olsun gelirim dedi. Ki geçen haftalarda hastaneye yattığımda haftasonuydu ve kendi şehir dışında eğitimdeydi. Ama dönüşte ilk işi pazar günü beni ziyaret etmek oldu.Kızlar bişey sorucam ben Eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yapıcam.öğrendiğime göre dogumum cumartesi 2 den sonraya ve pazara denk gelirse kendi Dr un değil icapçı Dr yani o hafta hangi kadın doğumcu nöbetçiyse o gelecekmiş özel de doğum yapacaklar sizlerde de böyle mi?
Fotolari nasil görüyoruz canım?Oğluna ve sana maşallah gördüm fotoyu çok duygulandım bize detay ver ne olur herşey nasıl geçti bide fotoğraf çekmek için izin veriyorlarmı o pozdan istiyorum maşallah
Gözün aydın canım, güle güle büyüt fıstık kızını:)Kizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Etiketleri zimbalarsan daha anlamli olur bence canım, iki türlüde gayet güzel ve şık görünüyorKIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Bence zimbala isimli olsunKIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Yoktu daha onceden hic bi agrim falan vu haftalarda basladi..hele sag bacagimin nerderse tamamen uyuşuk..hele hele bu gece kraplardan uyuyamadimdaha önce bacak sorunun yoktu demi?benim bir buçuk haftadır böyle.bazen kalçam bazen de sağ taraftan belim de ağrıyı hissediyorum.ama topallaya topallaya yürüyorum.önceden böyle bi sorunum yoktu.evin için de iş yaparken hızım yarıyarıya düştü.bi temizlik bezi almaya gidiş dönüşüm dakikalar sürüyo.tam bi rezalet.bakkal gidince insanlar tuhaf bakıyo.herkes o an doğuracağımı sanıyor.:)
Biz kalıcaz sona canım heralde.mayıs annelerinin çoğu nisan annesi oldu baksana.sağlıkla gelsin bebişler de işin şakası yabiKizlar dogum yapan yapana Allahim kolaylik wersin herkeze insallah ayy cok heycanlandim
ben etiketsizi daha çok beğendim şekli daha çok ortaya çıkmış ama ben senin yerinde olsam etiketi arkasına bi yere yapıştırırdım mutlakaKIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Bence elinde etket varsa zimbala canimKIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Elifin profilunde attigi mesajlardan gordum ben. Baska bir topic e eklemisFotolari nasil görüyoruz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?