2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ay inanmıyorum, iyiki farkettin canım. boşuna sezeryana alcaktı belki de
evet kızlar şüphelerim beni yanıltmadı.nasıl yapacaktı son ana kadar dönmedi diye götürüp sezeryana nasıl alacaktı hıc mı dondugu ortaya cıkmayacaktı anlam veremıyorum. neyse en azından degiştirme şansım var.

Kizlar bugun kesin sezerayana aliniyoruz yatisim oldu bekliyorum suan dualarinizi eksik etmeyin cok tedirginim stresliyim

Canım hiç stres yapma, Allah yarrdımcın olsun. Vakti gelmişti zaten hayırlısıyla kavuş bebeğine :)

Kizlarrrrrr

Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
Çok sevindim tatlım forumun ilk normali olacaksın belki de. Hayırlısıyla kavuş bebeğine canım :)

Doğum yapan annelerimize geçmiş olsun Allah bebeklerine sağlık ve uzun ömürler versin.
Hastanede olan annelerimiz Allah bir avazda kurtarmayı nasip etsin.
Bizde bugün 35+3 olduk bu hafta 40-60 larda ara ara sanci çıktı ama Dr a gösterdim sorun yok dedi. Aslında sabahtan beri karnim çok sertlesiyor ama ağrı falan hissetmiyorum. Benim Dr a söylüyorum adam rahat 36 olmuşsun çok olursa gelir doğurursun diyo:)) zaten kontrolümüde 4 hafta sonraya vermişti kaldı 2 hafta. Bizden hbrler böyle hepinizden güzel hbrler almak dileğiyle

canım sürekli ağrın olcak diye birşey yokki. Allah gönlüne göre versin

Kizlarrrrrr

Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
hadı hayrlısı cnm sag salım hayrlısıyla kavusun cok heyecanlı yaa dualarında bızlerı unutma bızım dualarımız senınle :)Allah'ım bı avazda kurtarsın inşaallah
cnm hıc stres yapma bnde basından berı dusuk tehlıkesıyle yatıyodum doktorum 35ten sonra yavas yavas yuru dedıgınde guldum yerımden kalkamıyorum dıye sımdı ıse cok sukur her ısımı yapıyorum yavas yavas :) hatta bebegımın kıyafetlerını hep netten aldım bı kac gundur de bebegım ıcın alısverıse cıkıyorum masaallah dıyelım de nazar degmesın yetr kı ıyı olalım

kızlar normal dogumu bekleyen ve bebegı kanala gırmıs olan var mı ?? doktorlarınızın yorumu ne oldu

ben bekliyorum.pazartesi dr gittim.bebek başını kanala doğru sıkıştırıyormuş.nst de hiç sancım çıkmaı.dr her an hazırlıklı ol dedi.önümüzdeki salı günü yine çağırdı çatı muanesi yapalım dedi.ama hiç sezeryandan bahsetmedik.çünkü kesinlikle istemiyom.umarım salı günü de herşey yolunda gider ters bişey söylemez.şimdilik bekliyoruz.ama benim tek korkum şu kalça ağrım.umarım doğumumu engelleyecek noktaya gelmez.

Doğuma yakın son günler insana bir iyilik hali ve bol enerji gelirmiş birçok yerde okumuştum. Bu asla normal doğum yapamayacağinin bir göstergesi olamaz. Ayrica birçok doktor doğumu tetiklememek için son zamanlarda yapmayi uygun görüyor çati muaynesini. Eğer kendini iyi hissediyorsan yürüyüş yap canım doğumun daha kolay olur, olumsuz şeylerde düşünme

Canım merak etme ikinci çocukta yara falan olmuyor o kadar çok.çünkü sen artık öğrenmiş oluyorsun emzirmeyi.benim ikincide hiç olmadı.3. İçin krem bile almadım.
Ayy insaallah ya, yara olmama ihtimalini duymak bile iyi geldi, aslinda ilkinde de ilk emzirmede hemsire tuttu kendisi verdi bebege, bana da gostermis oldu, oldan sonra hep oyle emzirdim, sadece ucunu vermedim, bakalim hayirlisi artik, hepsi geciyor bir sekilde, Allah saglik huzur versin.

Kizlar dogum yapan yapana Allahim kolaylik wersin herkeze insallah ayy cok heycanlandim

ne güzel canım maşallah sana da :) hayra alamet olsun da bu halimden de çok memnunum. sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı artık vakti ne zamansa :)

Evet normal görünüyor açılma bekliyorlar darısı başınıza inşallah canlar... hiç beklemiyordum
her şey çoook kolay ve rahat olsuunn inşş sağlıklı bi doğum yap, bana da benm gibi normal düşünenlere de cesaret gelsin güzel arkadaşım :) evladın da sen de hemen toparla kendini, doğumda sana yardımcı olacak olanlar da hep iyi davransınlar sana stres yapmaa dualarım seninle canm.

Yok canim, ne alakasi var, oyle dusunme sen, kizimda ben neler yaptim, bir.suru temizlik yaptim tek basima, cam sildim, koltuk sildim vs. Doguma kadar o kadar cok yurudum ki, hicbi seyden geri kalmadim, hic halsizlik yoktu, gunu de gecti, sancim acilmam falan.yoktu, mudahele ile dogumu baslattilar, suni sanciya bile.gerek.kalmadan normal.dogum yaptim. Skma canini ama hakkinda.hayirlisi neyse.o olsun insaallah.

ohh çok şükür kavuşmuşsunuz güzel annecik artık hiçbişeye canını sıkma evladın yanında tadını çıkar

Kızlar merhaba. Cantaniza bebek için havlu koydunuz mu? Gerek var mi acaba
Çok kötü bi hastane değilse genelde havlu istemezler imkanları kısıtlıysa isterler bi sor istersen günlük kullanım için sorduysan bebişe gerek yok zaten ağız mendilleri var

güldürdün beni ne güzel ya işte son haftalar bebek indikçe rahatlama gelir ben de ilk doğumumda beklenen doğum tarihinin sabahında sancılanmıştım bir gün öncesine kadar kasılmayı bile bilmezdim herkesin yapısı farklı hamilelikler de farklı şimdi ikinci bebeğim gelcek her günüm bi ağrı bi eziyet sen herşey yolunda mı ona bak hakkında hayırlısı olsun tatlım

çok saol canım inanki içime su serptin çünkü artık kavuşmak istiyorum bu gece heyecandan uyuyamadım ne zamn doğar acaba diye. bu zamana kadar zor geldik artık zaman hiç geçmiyor gibi. hayrlsı inş doktorun bu anlayışı da hoşuma gitti zaten. öyle yapacağım başlayacağım yürüyüşlere havalar bu hafta daha güzelleşecekmiş onu bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…