nasıl doktorlar var yaa erken öğrendıgın ıyı oldu cnm neresınden donersen kardır :) yenı doktorun hayrlı olsun inşaallah ıyı ınsanlarla karsılasırsın :)
inşaallah cnm bızde beklıyoruz gecen hafta kanala gırmemıstı doktorum artık yarım saat dınlenerek bol bol yuruyus yap dedı ve dunki kontrolde kanala yerlesmıs hazırlıklı olalım dedı bakalım hayrlısı bırbırımıze duacı olalım sag salım alalım ınsaallah yavrularımızı kucagımıza
ne guzel senın cok az kaldı cnm bugun hava cok guzel kendını ıyı hıssedıyosan bol bol yuryus yap annesı bıde dık yurumek bebgın kanala gırmesını kolaylastırırmış inşaallah faydalı olur
evet kızlar şüphelerim beni yanıltmadı.nasıl yapacaktı son ana kadar dönmedi diye götürüp sezeryana nasıl alacaktı hıc mı dondugu ortaya cıkmayacaktı anlam veremıyorum. neyse en azından degiştirme şansım var.ay inanmıyorum, iyiki farkettin canım. boşuna sezeryana alcaktı belki de
Allah kolaylik versin,sag saglim kucagina al insallah:)Kizlarrrrrr
Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
Kizlar bugun kesin sezerayana aliniyoruz yatisim oldu bekliyorum suan dualarinizi eksik etmeyin cok tedirginim stresliyim
Çok sevindim tatlım forumun ilk normali olacaksın belki de. Hayırlısıyla kavuş bebeğine canım :)Kizlarrrrrr
Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
Hayırlısı canım saglicakla kavusursun inşallah yavruna canım:)Kizlar bugun kesin sezerayana aliniyoruz yatisim oldu bekliyorum suan dualarinizi eksik etmeyin cok tedirginim stresliyim
sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.Allah yardımcın olsun.stres yapma.iyi şeyler düşünKizlar bugun kesin sezerayana aliniyoruz yatisim oldu bekliyorum suan dualarinizi eksik etmeyin cok tedirginim stresliyim
Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla bir an önce yavruna kavusursun inşallah :)Kizlarrrrrr
canım sürekli ağrın olcak diye birşey yokki. Allah gönlüne göre versinkızlar bişey soracağım lütfen tecrübeli olanlar ya da bilgisi olanlar cevap versinlerdoktorumla muayenelerde normal doğum istediğimi söyledim bebek 4 kiloyu aşmazsa sorun değil tabi ki dedi. 9 ay boyunca 20 lik diş, böbrek taşı, hep çatı ağrısı çektim bu haftaya kadar. inanın yürüyemeyecek kadar ağrım vardı ayaklarımı kanepeye kaldıramıyordum. ama bu 5 gündür çok iyiyim. dün kontrolüm vardı her şey çok şükür yolunda ve normal doğum görünüyor. ama doktor çatı muayenesini haftaya yapalım madem ağrın yok seni rahatsız etmeyelim dedi. yani şimdi ben ağrı çekmiyorum diye kendimi kötü hissediyorum valla. sanırım psikolojim bozuldu. bana daha 2 hafta önce yürüyüş için izin verdi doktor. ve ben güldüm destek almadan kendim kalkamıyorum ne yürümesi bu diye. ama şimdi koşacak kadar iyiyim. normal doğum olmayacak o zaman böyle düşünüyorum artık. neden bi anda böyle bi iyilik hali geldi ki bana
hadı hayrlısı cnm sag salım hayrlısıyla kavusun cok heyecanlı yaa dualarında bızlerı unutma bızım dualarımız senınle :)Allah'ım bı avazda kurtarsın inşaallahKizlarrrrrr
cnm hıc stres yapma bnde basından berı dusuk tehlıkesıyle yatıyodum doktorum 35ten sonra yavas yavas yuru dedıgınde guldum yerımden kalkamıyorum dıye sımdı ıse cok sukur her ısımı yapıyorum yavas yavas :) hatta bebegımın kıyafetlerını hep netten aldım bı kac gundur de bebegım ıcın alısverıse cıkıyorum masaallah dıyelım de nazar degmesın yetr kı ıyı olalımkızlar bişey soracağım lütfen tecrübeli olanlar ya da bilgisi olanlar cevap versinlerdoktorumla muayenelerde normal doğum istediğimi söyledim bebek 4 kiloyu aşmazsa sorun değil tabi ki dedi. 9 ay boyunca 20 lik diş, böbrek taşı, hep çatı ağrısı çektim bu haftaya kadar. inanın yürüyemeyecek kadar ağrım vardı ayaklarımı kanepeye kaldıramıyordum. ama bu 5 gündür çok iyiyim. dün kontrolüm vardı her şey çok şükür yolunda ve normal doğum görünüyor. ama doktor çatı muayenesini haftaya yapalım madem ağrın yok seni rahatsız etmeyelim dedi. yani şimdi ben ağrı çekmiyorum diye kendimi kötü hissediyorum valla. sanırım psikolojim bozuldu. bana daha 2 hafta önce yürüyüş için izin verdi doktor. ve ben güldüm destek almadan kendim kalkamıyorum ne yürümesi bu diye. ama şimdi koşacak kadar iyiyim. normal doğum olmayacak o zaman böyle düşünüyorum artık. neden bi anda böyle bi iyilik hali geldi ki bana
kızlar normal dogumu bekleyen ve bebegı kanala gırmıs olan var mı ?? doktorlarınızın yorumu ne oldu
çok doğru ama tedirgin oldum işte kafayı yiyorum galiba. saol canm amiin hepimizin inşş :)canım sürekli ağrın olcak diye birşey yokki. Allah gönlüne göre versin
Doğuma yakın son günler insana bir iyilik hali ve bol enerji gelirmiş birçok yerde okumuştum. Bu asla normal doğum yapamayacağinin bir göstergesi olamaz. Ayrica birçok doktor doğumu tetiklememek için son zamanlarda yapmayi uygun görüyor çati muaynesini. Eğer kendini iyi hissediyorsan yürüyüş yap canım doğumun daha kolay olur, olumsuz şeylerde düşünmekızlar bişey soracağım lütfen tecrübeli olanlar ya da bilgisi olanlar cevap versinlerdoktorumla muayenelerde normal doğum istediğimi söyledim bebek 4 kiloyu aşmazsa sorun değil tabi ki dedi. 9 ay boyunca 20 lik diş, böbrek taşı, hep çatı ağrısı çektim bu haftaya kadar. inanın yürüyemeyecek kadar ağrım vardı ayaklarımı kanepeye kaldıramıyordum. ama bu 5 gündür çok iyiyim. dün kontrolüm vardı her şey çok şükür yolunda ve normal doğum görünüyor. ama doktor çatı muayenesini haftaya yapalım madem ağrın yok seni rahatsız etmeyelim dedi. yani şimdi ben ağrı çekmiyorum diye kendimi kötü hissediyorum valla. sanırım psikolojim bozuldu. bana daha 2 hafta önce yürüyüş için izin verdi doktor. ve ben güldüm destek almadan kendim kalkamıyorum ne yürümesi bu diye. ama şimdi koşacak kadar iyiyim. normal doğum olmayacak o zaman böyle düşünüyorum artık. neden bi anda böyle bi iyilik hali geldi ki bana
Ayy insaallah ya, yara olmama ihtimalini duymak bile iyi geldi, aslinda ilkinde de ilk emzirmede hemsire tuttu kendisi verdi bebege, bana da gostermis oldu, oldan sonra hep oyle emzirdim, sadece ucunu vermedim, bakalim hayirlisi artik, hepsi geciyor bir sekilde, Allah saglik huzur versin.Canım merak etme ikinci çocukta yara falan olmuyor o kadar çok.çünkü sen artık öğrenmiş oluyorsun emzirmeyi.benim ikincide hiç olmadı.3. İçin krem bile almadım.
ne güzel canım maşallah sana da :) hayra alamet olsun da bu halimden de çok memnunum. sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı artık vakti ne zamansa :)hadı hayrlısı cnm sag salım hayrlısıyla kavusun cok heyecanlı yaa dualarında bızlerı unutma bızım dualarımız senınle :)Allah'ım bı avazda kurtarsın inşaallah
cnm hıc stres yapma bnde basından berı dusuk tehlıkesıyle yatıyodum doktorum 35ten sonra yavas yavas yuru dedıgınde guldum yerımden kalkamıyorum dıye sımdı ıse cok sukur her ısımı yapıyorum yavas yavas :) hatta bebegımın kıyafetlerını hep netten aldım bı kac gundur de bebegım ıcın alısverıse cıkıyorum masaallah dıyelım de nazar degmesın yetr kı ıyı olalım
Sorma yaaAl benden de o kadar kac ayi atlattik simdi zaman ilerlemiyor acaba hic uyanmadan uyusak sancimizla uyanip doguma gitsek nasil olur diye dusunuyorum
her şey çoook kolay ve rahat olsuunn inşş sağlıklı bi doğum yap, bana da benm gibi normal düşünenlere de cesaret gelsin güzel arkadaşım :) evladın da sen de hemen toparla kendini, doğumda sana yardımcı olacak olanlar da hep iyi davransınlar sana stres yapmaa dualarım seninle canm.Evet normal görünüyor açılma bekliyorlar darısı başınıza inşallah canlar... hiç beklemiyordum
Yok canim, ne alakasi var, oyle dusunme sen, kizimda ben neler yaptim, bir.suru temizlik yaptim tek basima, cam sildim, koltuk sildim vs. Doguma kadar o kadar cok yurudum ki, hicbi seyden geri kalmadim, hic halsizlik yoktu, gunu de gecti, sancim acilmam falan.yoktu, mudahele ile dogumu baslattilar, suni sanciya bile.gerek.kalmadan normal.dogum yaptim. Skma canini ama hakkinda.hayirlisi neyse.o olsun insaallah.kızlar bişey soracağım lütfen tecrübeli olanlar ya da bilgisi olanlar cevap versinlerdoktorumla muayenelerde normal doğum istediğimi söyledim bebek 4 kiloyu aşmazsa sorun değil tabi ki dedi. 9 ay boyunca 20 lik diş, böbrek taşı, hep çatı ağrısı çektim bu haftaya kadar. inanın yürüyemeyecek kadar ağrım vardı ayaklarımı kanepeye kaldıramıyordum. ama bu 5 gündür çok iyiyim. dün kontrolüm vardı her şey çok şükür yolunda ve normal doğum görünüyor. ama doktor çatı muayenesini haftaya yapalım madem ağrın yok seni rahatsız etmeyelim dedi. yani şimdi ben ağrı çekmiyorum diye kendimi kötü hissediyorum valla. sanırım psikolojim bozuldu. bana daha 2 hafta önce yürüyüş için izin verdi doktor. ve ben güldüm destek almadan kendim kalkamıyorum ne yürümesi bu diye. ama şimdi koşacak kadar iyiyim. normal doğum olmayacak o zaman böyle düşünüyorum artık. neden bi anda böyle bi iyilik hali geldi ki bana
ohh çok şükür kavuşmuşsunuz güzel annecik artık hiçbişeye canını sıkma evladın yanında tadını çıkardoğum yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun, bebişleri hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun.
oğlumu dün çıkardık hastaneden tam 8 gün kuvözde kaldı. dün akşam oturup iyice ağladım bir haftadır ben bundan ayrı nasıl uyumuşum diye :) ağlak anne oldum iyice.
35. haftamız tam 16 nisanda bitti doktorumuz bir hafta önce hazırlıklı gel suyun iyice azaldıysa alırız demişti. suyumuz geçen haftayla aynıydı ama tehlike sınırlarına yakındı bi hafta daha kalır ama nst takibi ile dedi. eşimse çok stres yaptığımı tansiyonumun sürekli değiştiğini söyledi doktor hadi o zaman alıyoruz dedi ve ben bir saat kadar sonra ameliyathanedeydim.
anesteziiciye sakın beni bayıltmayın bebeği ilk ben görmek istiyorum dedim o da tamam dedi oğlumu ilk ben görmüş oldum tarifi imkansız kelimelerle anlatılmaz bi histi. 35 haftalık olduğu için yutamıyor ve nefes alıp verişi çok hızlıydı. donanımlı bi hastaneye sevk edildi yenidoğan yoğun bakıma alındı. sevkten önce bana gösterdiler bağıra bağıra ağladım ne bu ya son kez görüyomuşum gibi dedim doktorlar hemşireler biz o yüzden getirmedik görmek istersin diye düşündük dediler :) hemen bi sakinleştirici. ve bebeğim sevk edildi. ertesi gün sanki ameliyattan çıkmamışcasına koşa koşa oğluma gittim (sakın siz denemeyin) yutamadığı için ağzında hortum vardı hiç öyle göreceğimi düşünmemiştim. sabah akşam süt götürdü babası iki gün sonra emmesi için uğraştık beşinci gün tam emebildi. çok çok zor 8 günün ardından şimdi evimizdeyiz
Allah hiç birimizi ayrılıkla sınamasın
Çok kötü bi hastane değilse genelde havlu istemezler imkanları kısıtlıysa isterler bi sor istersen günlük kullanım için sorduysan bebişe gerek yok zaten ağız mendilleri varKızlar merhaba. Cantaniza bebek için havlu koydunuz mu? Gerek var mi acaba
kızlar bişey soracağım lütfen tecrübeli olanlar ya da bilgisi olanlar cevap versinlerdoktorumla muayenelerde normal doğum istediğimi söyledim bebek 4 kiloyu aşmazsa sorun değil tabi ki dedi. 9 ay boyunca 20 lik diş, böbrek taşı, hep çatı ağrısı çektim bu haftaya kadar. inanın yürüyemeyecek kadar ağrım vardı ayaklarımı kanepeye kaldıramıyordum. ama bu 5 gündür çok iyiyim. dün kontrolüm vardı her şey çok şükür yolunda ve normal doğum görünüyor. ama doktor çatı muayenesini haftaya yapalım madem ağrın yok seni rahatsız etmeyelim dedi. yani şimdi ben ağrı çekmiyorum diye kendimi kötü hissediyorum valla. sanırım psikolojim bozuldu. bana daha 2 hafta önce yürüyüş için izin verdi doktor. ve ben güldüm destek almadan kendim kalkamıyorum ne yürümesi bu diye. ama şimdi koşacak kadar iyiyim. normal doğum olmayacak o zaman böyle düşünüyorum artık. neden bi anda böyle bi iyilik hali geldi ki bana
çok saol canım inanki içime su serptinDoğuma yakın son günler insana bir iyilik hali ve bol enerji gelirmiş birçok yerde okumuştum. Bu asla normal doğum yapamayacağinin bir göstergesi olamaz. Ayrica birçok doktor doğumu tetiklememek için son zamanlarda yapmayi uygun görüyor çati muaynesini. Eğer kendini iyi hissediyorsan yürüyüş yap canım doğumun daha kolay olur, olumsuz şeylerde düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?