2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tekrar selam kızlar.buda civil açıldı bugün.açılışa özel çok güzel indirimler vardı.birsürü şey aldık.çok bekledim oralarda ama deydi.kastamonudaki tüm hamileler ordaydı heralde.portbebe ve çanta dabeğendim hemde ikili takım 72 tlydi.ama kirli gibiydi.depodan da birtürlü gelmedi yenisi.almadan geldik ama aklımda kaldı yani onda.olmazsa eşimi yollar aldırırım artık.şimdi aldıklarımı yıkamak ve çantaya yerleştirmek kaldı böylece.

Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi

Maşallah subhanalla barekallah.ayyy sıra bize de gelsin biran önce çok güzeeeel.

Maşallah canim tontis tontiş :)

Ne kadar güzelsiniz, çok duygulandim, maşallah Allah nazarlardan saklasın bizlerede nasip etsin inş. Ağriların çok mu canim

Güle güle kullansin kuzucuk:)

Kızlar merhaba. Cantaniza bebek için havlu koydunuz mu? Gerek var mi acaba
Ben havlu değil de iki tane beyaz tülbent koydum, bebeği tam temizlemezseler diye onunla temizleriz, tahriş olmasın diye :):)
Ucuncu doktordan geldim arkadaslar bu da donmus dedi.bas asagida dedi.doktorumu degistirecegim beni son zamanlarimda bu skintiya soktugu icin cok kiziyorum shine-15 @biyologanne @ toist
İyi ki gitmişsiniz ya, resmen seni zorla sezeryana alacaktı, hakkınızda hayırlısı olsun canım, sevindim ama gerçekleri öğrenmene :)

Kizlar bugun kesin sezerayana aliniyoruz yatisim oldu bekliyorum suan dualarinizi eksik etmeyin cok tedirginim stresliyim
Şimdi kucağındadır yavrun, rabiim hayırlı ömürler versin inşallahh

tşk ederim canım.Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın..

Etiket zımbalarsan daha güzel oluyor gibi geldi bana. Hem de kızının ismi de üstünde olmuş olur. Ayrıca çok güzel görünüyolar :)

Iki turlu de hos canim ama etiketin varsa elinde zimbala bencede daha anlamli olur, buarada cok siklar:)

Hayirli ugurlu olsun canim, ne guzel ya, bekliyoruz detaylari:)
@duygush84 canim hayirlisiyla gelsin bebegin ins:) cok heyecanli:)

Çok sağolun kızlar zımbalayayım ozaman :)

Özalitçiler yapıyor gizemcim, tesbihi de maltepe caminin altından hac malzemeleri satan yer var ordan aldım :) teşekkür ederim zımbalayayım

toist canım tesbihlerinin acık halini görebilir miyim mümkünse uclarını merak ettim bende bu aralar tesbih yapmakla ugrasıyorum fikir olurdu
Tamam canım eve gidince atarım :)

Son düzenleme:
Kızlar az önce lavaboya çıktım avuç içi kadar akinti geldi yani birden aktı. Sonra peceteyle kontrol ettim şeffaf sumuksu akinti gibi biseydi. Su olamaz dimi canım sıkıldı simdi

Etiketleri zimbalarsan daha anlamli olur bence canım, iki türlüde gayet güzel ve şık görünüyor

Bence zimbala isimli olsun

ben etiketsizi daha çok beğendim şekli daha çok ortaya çıkmış ama ben senin yerinde olsam etiketi arkasına bi yere yapıştırırdım mutlaka

Bence elinde etket varsa zimbala canim
Tamam kızlar çok sağolun zımbalayayım ben

Oy oy maşallah ya öldüm bittim ne tatlı eliiiiff Rabbim nazardan korusun darısı başımıza :)

Maşallah canım ikinize de çok güzel görünüyosunuz. Allahım bize de yaşatsın bu mutluluğu,sizi de hiç ayırmasın inşallah :)

tşk ederim canım.Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın..
Hayır ben anlamıyorum yalan söylüyorsun.farkedilir de insanların güveni zedelenir sonra kim gelir bana duyulursa bu durum da demiyor mu bu doktor?iyi nam çabuk yapılmaz ama kötü nam çabuk oluşur.sen bunu tanıdığına söyliyceksin o da tanıdığına.1 aya kalmaz herkese yayılır.neden böyle bir riske girer ki bir doktor?onun yerine ben mesai saatleri dışında normal doğum için gelemeyebilirim ama icapçı doktoru bilgilendiririm sana özel muamele etmesini sağlsrım dese o bile bişeydir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…