Canim gözün aydın. Allah uzun ömür versin. Duygulandim kızım yazinca. İnşallah bizlere de nasip olurKizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Canım bu topikte değiş başka topikteCanım foto kaçıncı sayfada kaçırdım galiba
Canım p başka topikte paylaştı biz ilk hamile kalmak isteyenler topiğine yazıyordukFotolari nasil görüyoruz canım?
Maşallah subhanalla barekallah.ayyy sıra bize de gelsin biran önce çok güzeeeel.Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Maşallah canim tontis tontiş :)Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Ne kadar güzelsiniz, çok duygulandim, maşallah Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Güle güle kullansin kuzucuk:)Tekrar selam kızlar.buda civil açıldı bugün.açılışa özel çok güzel indirimler vardı.birsürü şey aldık.çok bekledim oralarda ama deydi.kastamonudaki tüm hamileler ordaydı heralde.portbebe ve çanta dabeğendim hemde ikili takım 72 tlydi.ama kirli gibiydi.depodan da birtürlü gelmedi yenisi.almadan geldik ama aklımda kaldı yani onda.olmazsa eşimi yollar aldırırım artık.şimdi aldıklarımı yıkamak ve çantaya yerleştirmek kaldı böylece.
Ben havlu değil de iki tane beyaz tülbent koydum, bebeği tam temizlemezseler diye onunla temizleriz, tahriş olmasın diye :):)Kızlar merhaba. Cantaniza bebek için havlu koydunuz mu? Gerek var mi acaba
İyi ki gitmişsiniz ya, resmen seni zorla sezeryana alacaktı, hakkınızda hayırlısı olsun canım, sevindim ama gerçekleri öğrenmene :)Ucuncu doktordan geldim arkadaslar bu da donmus dedi.bas asagida dedi.doktorumu degistirecegim beni son zamanlarimda bu skintiya soktugu icin cok kiziyorumshine-15 @biyologanne @ toist
Şimdi kucağındadır yavrun, rabiim hayırlı ömürler versin inşallahhKizlar bugun kesin sezerayana aliniyoruz yatisim oldu bekliyorum suan dualarinizi eksik etmeyin cok tedirginim stresliyim
tşk ederim canım.Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın..Ben havlu değil de iki tane beyaz tülbent koydum, bebeği tam temizlemezseler diye onunla temizleriz, tahriş olmasın diye :):)
İyi ki gitmişsiniz ya, resmen seni zorla sezeryana alacaktı, hakkınızda hayırlısı olsun canım, sevindim ama gerçekleri öğrenmene :)
Şimdi kucağındadır yavrun, rabiim hayırlı ömürler versin inşallahh
Çok sevindim canım , Allah bağışlasın :)Kizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Etiket zımbalarsan daha güzel oluyor gibi geldi bana. Hem de kızının ismi de üstünde olmuş olur. Ayrıca çok güzel görünüyolar :)
Iki turlu de hos canim ama etiketin varsa elinde zimbala bencede daha anlamli olur, buarada cok siklar:)
Hayirli ugurlu olsun canim, ne guzel ya, bekliyoruz detaylari:)
@duygush84 canim hayirlisiyla gelsin bebegin ins:) cok heyecanli:)
Özalitçiler yapıyor gizemcim, tesbihi de maltepe caminin altından hac malzemeleri satan yer var ordan aldım :) teşekkür ederim zımbalayayımBen çok beğendim her iki türlü
her iki hali de çok çok güzel canım bende mevlüt için tesbih yaptım ama ortasına kurdele yapmadım henüz yada çiçek koycam etiket çok hoş matba mı yapıyor onu
Bide tesbihi nereden aldın çok güzel
Tamam canım eve gidince atarım :)toist canım tesbihlerinin acık halini görebilir miyim mümkünse uclarını merak ettim bende bu aralar tesbih yapmakla ugrasıyorum fikir olurdu
Sağolasın tatlım hepimizin bebişleri sağlıkla giysin tüm aldıklarımızı inşallah.amiiinGüle güle kullansin kuzucuk:)
Etiketleri zimbalarsan daha anlamli olur bence canım, iki türlüde gayet güzel ve şık görünüyor
Bence zimbala isimli olsun
ben etiketsizi daha çok beğendim şekli daha çok ortaya çıkmış ama ben senin yerinde olsam etiketi arkasına bi yere yapıştırırdım mutlaka
Tamam kızlar çok sağolun zımbalayayım benBence elinde etket varsa zimbala canim
Oy oy maşallah ya öldüm bittim ne tatlı eliiiiff Rabbim nazardan korusun darısı başımıza :)Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Maşallah canım ikinize de çok güzel görünüyosunuzEki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Hayır ben anlamıyorum yalan söylüyorsun.farkedilir de insanların güveni zedelenir sonra kim gelir bana duyulursa bu durum da demiyor mu bu doktor?iyi nam çabuk yapılmaz ama kötü nam çabuk oluşur.sen bunu tanıdığına söyliyceksin o da tanıdığına.1 aya kalmaz herkese yayılır.neden böyle bir riske girer ki bir doktor?onun yerine ben mesai saatleri dışında normal doğum için gelemeyebilirim ama icapçı doktoru bilgilendiririm sana özel muamele etmesini sağlsrım dese o bile bişeydir yani.tşk ederim canım.Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?