2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah anali babali buyutsun canim. Masallah. Darisi bekleyenlerin basina :)

Kızlar az önce lavaboya çıktım avuç içi kadar akinti geldi yani birden aktı. Sonra peceteyle kontrol ettim şeffaf sumuksu akinti gibi biseydi. Su olamaz dimi canım sıkıldı simdi
Sanmıyorum canım suyun bildiğin su gibi oluyor.öyle sümüksü bişey değil.idrar gibi belki ama berrak.

Kizlarrrrrr

Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
Dualarımız seninle, allah bi avazda kurtarsın inşallahhhhh :)

KIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Fikir verirseniz çok sevinirim. Eki Görüntüle 1507539 Eki Görüntüle 1507541
Ay ben senin kızını yerimmmm, ne minnoşlar bunlarrrr, Zeynepim çok şanslı annesiii :):)

Kizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Oh maşallahhh, ömrü bereketli olsun inşallahh

Nasıl bir tablodur yaaa, ne kadar güzelsinizzz, rabbim hiç ayırmasın, ömrü bereketli olsun tontişş

Kızlar az önce lavaboya çıktım avuç içi kadar akinti geldi yani birden aktı. Sonra peceteyle kontrol ettim şeffaf sumuksu akinti gibi biseydi. Su olamaz dimi canım sıkıldı simdi
Canim ayni sey benimde başima geldi nişan dedikleri şey o canim korkma, mukus tikaci. Dün gece seni ruyamda gordum dogurdum yazmiştin:) az kaldi hayirlisiyla, buda onun göstergesi:)

aynen canım nasıl bunu dusunemıyorlar bılmıyorum heralde bızı baska doktora gıtmez ortaya cıkmaz dıye dusunuyorlar.ebeye yaptırsa bile razıyım zaten son anda gelıyorlar doktorlar.ama boyle yalan soylemesı hıc hos degıl

Bende haç malzeme sitesinden almıştım 100 tane ama annem mevlüt kalabalık olur dedi olmadı bakayım maltepeye çok şık olmuş sizinki

Bu görüntüye aşık oldum işte yaaaa maşallah size canım maşallah

herkese iyi akşamlar. geriye dönük sayfaların hepsine bakamadım kızlar o yüzden tek tek alıntılayamadım. herkese iyi dilekleri iyi teşekkürler. 4. günümüzdeyiz anca kendime gelip gire fırsatı bulabildim, birbirimize alışmaya çalışıyoruz, emme çalışmalarındayız.. herkesi çok öpüyoruz oğluşumla.. okudukça tek tek ayrıntıları yazacağım..

Tuh tuh tuh, kirk bir kere masallah:)) Allah'im nazarlardan saklasin:)

Oy masallah tosuncuga. Allah analı babalı büyütsun ins cok güzelsinz. Bugün doğum yapan yagmur ve duygu arkdsmzn da bebeği hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin guzel hayırlı uzun ömürler versin hepsine de.

Sümüksüyse nişan olabilir mi canım.

Sağolll teyzeciğim çok teşekkür ederiz :))) çok seviyoruz sizi :*

O normal akintidir canim. Benimde oluyor. Sikma canini. Su daha fazla gelir dedi doktorum

Bende Eskisehir deyim. Eger normal dogum ise nobetci uzman dr giriyor. O da son dakika dogumhaneye giriyor. Doguma ebeler hazirliyor. Insallah hayirli dogumlar yapariz

Sanmıyorum canım suyun bildiğin su gibi oluyor.öyle sümüksü bişey değil.idrar gibi belki ama berrak.
Ay hiç bilmiyorum canım. Hep korkuyordum zaten ayırt edemem diye
Canim ayni sey benimde başima geldi nişan dedikleri şey o canim korkma, mukus tikaci. Dün gece seni ruyamda gordum dogurdum yazmiştin:) az kaldi hayirlisiyla, buda onun göstergesi:)
Nişan kanlı olmuyor mu canım. Mukus tikaci da ne ilk defa duyuyorum. Pazartesi doktora gidecem söyliyim en iyisi. Zaten salı ya da çarşamba doğum allah kısmet ederse. Ay më güzel canım inşallah hayırlısıyla doğururuz :)
Sümüksüyse nişan olabilir mi canım.

Sağolll teyzeciğim çok teşekkür ederiz :))) çok seviyoruz sizi :*
Canım nisan renkli olmuyor mu
O normal akintidir canim. Benimde oluyor. Sikma canini. Su daha fazla gelir dedi doktorum
Çok gelince bir de birden alınca korktum açıkçası canım.

Nişan sümüğümsü yoğun bir akıntı canim jel gibi, bununla birlikte bazen kanli pembemsi akintida gelebiliyor ama illede kanli olucak diye birsey yok. Akintidan farkli olarak yoğun ve miktari fazla
Beninm nişan gelse anlayamicam sanirim. Mantar varmis surekli akintvar. Fitil vrrdi ama gecer mi bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…