Allah anali babali buyutsun canim. Masallah. Darisi bekleyenlerin basina :)Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Sanmıyorum canım suyun bildiğin su gibi oluyor.öyle sümüksü bişey değil.idrar gibi belki ama berrak.Kızlar az önce lavaboya çıktım avuç içi kadar akinti geldi yani birden aktı. Sonra peceteyle kontrol ettim şeffaf sumuksu akinti gibi biseydi. Su olamaz dimi canım sıkıldı simdi
Dualarımız seninle, allah bi avazda kurtarsın inşallahhhhh :)Kizlarrrrrr
Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
Ay ben senin kızını yerimmmm, ne minnoşlar bunlarrrr, Zeynepim çok şanslı annesiii :):)KIzlar sizce etiket zımbalasam mı yoksa boş hali daha mı güzel?
Fikir verirseniz çok sevinirim. Eki Görüntüle 1507539 Eki Görüntüle 1507541
Oh maşallahhh, ömrü bereketli olsun inşallahhKizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Nasıl bir tablodur yaaa, ne kadar güzelsinizzz, rabbim hiç ayırmasın, ömrü bereketli olsun tontişşEki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Canim ayni sey benimde başima geldi nişan dedikleri şey o canim korkma, mukus tikaci. Dün gece seni ruyamda gordum dogurdum yazmiştin:) az kaldi hayirlisiyla, buda onun göstergesi:)Kızlar az önce lavaboya çıktım avuç içi kadar akinti geldi yani birden aktı. Sonra peceteyle kontrol ettim şeffaf sumuksu akinti gibi biseydi. Su olamaz dimi canım sıkıldı simdi
aynen canım nasıl bunu dusunemıyorlar bılmıyorum heralde bızı baska doktora gıtmez ortaya cıkmaz dıye dusunuyorlar.ebeye yaptırsa bile razıyım zaten son anda gelıyorlar doktorlar.ama boyle yalan soylemesı hıc hos degılHayır ben anlamıyorum yalan söylüyorsun.farkedilir de insanların güveni zedelenir sonra kim gelir bana duyulursa bu durum da demiyor mu bu doktor?iyi nam çabuk yapılmaz ama kötü nam çabuk oluşur.sen bunu tanıdığına söyliyceksin o da tanıdığına.1 aya kalmaz herkese yayılır.neden böyle bir riske girer ki bir doktor?onun yerine ben mesai saatleri dışında normal doğum için gelemeyebilirim ama icapçı doktoru bilgilendiririm sana özel muamele etmesini sağlsrım dese o bile bişeydir yani.
Bende haç malzeme sitesinden almıştım 100 tane ama annem mevlüt kalabalık olur dedi olmadı bakayım maltepeye çok şık olmuş sizinkiÇok sağolun kızlar zımbalayayım ozaman :)
Özalitçiler yapıyor gizemcim, tesbihi de maltepe caminin altından hac malzemeleri satan yer var ordan aldım :) teşekkür ederim zımbalayayım
Tamam canım eve gidince atarım :)
Bu görüntüye aşık oldum işte yaaaa maşallah size canım maşallahEki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Canim cok sevindim, Allah anali babali buyutsun:))Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Tuh tuh tuh, kirk bir kere masallah:)) Allah'im nazarlardan saklasin:)Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Oy masallah tosuncuga. Allah analı babalı büyütsun ins cok güzelsinz. Bugün doğum yapan yagmur ve duygu arkdsmzn da bebeği hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin guzel hayırlı uzun ömürler versin hepsine de.Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Sümüksüyse nişan olabilir mi canım.Kızlar az önce lavaboya çıktım avuç içi kadar akinti geldi yani birden aktı. Sonra peceteyle kontrol ettim şeffaf sumuksu akinti gibi biseydi. Su olamaz dimi canım sıkıldı simdi
Sağolll teyzeciğim çok teşekkür ederiz :))) çok seviyoruz sizi :*Dualarımız seninle, allah bi avazda kurtarsın inşallahhhhh :)
Ay ben senin kızını yerimmmm, ne minnoşlar bunlarrrr, Zeynepim çok şanslı annesiii :):)
Oh maşallahhh, ömrü bereketli olsun inşallahh
Nasıl bir tablodur yaaa, ne kadar güzelsinizzz, rabbim hiç ayırmasın, ömrü bereketli olsun tontişş
O normal akintidir canim. Benimde oluyor. Sikma canini. Su daha fazla gelir dedi doktorumKızlar az önce lavaboya çıktım avuç içi kadar akinti geldi yani birden aktı. Sonra peceteyle kontrol ettim şeffaf sumuksu akinti gibi biseydi. Su olamaz dimi canım sıkıldı simdi
Nişan kanli olmuyor mu?Canim ayni sey benimde başima geldi nişan dedikleri şey o canim korkma, mukus tikaci. Dün gece seni ruyamda gordum dogurdum yazmiştin:) az kaldi hayirlisiyla, buda onun göstergesi:)
Kızlar bişey sorucam ben Eskişehir özel ümit hastanesinde doğum yapıcam.öğrendiğime göre dogumum cumartesi 2 den sonraya ve pazara denk gelirse kendi Dr un değil icapçı Dr yani o hafta hangi kadın doğumcu nöbetçiyse o gelecekmiş özel de doğum yapacaklar sizlerde de böyle mi?
Ben de eskişehirdeyim, hangi hastaneye gidiyorsunuz :)Bende Eskisehir deyim. Eger normal dogum ise nobetci uzman dr giriyor. O da son dakika dogumhaneye giriyor. Doguma ebeler hazirliyor. Insallah hayirli dogumlar yapariz
Ay hiç bilmiyorum canım. Hep korkuyordum zaten ayırt edemem diyeSanmıyorum canım suyun bildiğin su gibi oluyor.öyle sümüksü bişey değil.idrar gibi belki ama berrak.
Nişan kanlı olmuyor mu canım. Mukus tikaci da ne ilk defa duyuyorum. Pazartesi doktora gidecem söyliyim en iyisi. Zaten salı ya da çarşamba doğum allah kısmet ederse. Ay më güzel canım inşallah hayırlısıyla doğururuz :)Canim ayni sey benimde başima geldi nişan dedikleri şey o canim korkma, mukus tikaci. Dün gece seni ruyamda gordum dogurdum yazmiştin:) az kaldi hayirlisiyla, buda onun göstergesi:)
Canım nisan renkli olmuyor muSümüksüyse nişan olabilir mi canım.
Sağolll teyzeciğim çok teşekkür ederiz :))) çok seviyoruz sizi :*
Çok gelince bir de birden alınca korktum açıkçası canım.O normal akintidir canim. Benimde oluyor. Sikma canini. Su daha fazla gelir dedi doktorum
Nişan sümüğümsü yoğun bir akıntı canim jel gibi, bununla birlikte bazen kanli pembemsi akintida gelebiliyor ama illede kanli olucak diye birsey yok. Akintidan farkli olarak yoğun ve miktari fazlaNişan kanli olmuyor mu?
Beninm nişan gelse anlayamicam sanirim. Mantar varmis surekli akintvar. Fitil vrrdi ama gecer mi bilmiyormNişan sümüğümsü yoğun bir akıntı canim jel gibi, bununla birlikte bazen kanli pembemsi akintida gelebiliyor ama illede kanli olucak diye birsey yok. Akintidan farkli olarak yoğun ve miktari fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?