2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar dogum yapanlar yapacaklar Allah sağlıkla dogurmayi ve büyütmeyi nasip etsin. Ayrıntıları yazın bize musait olunca :) Allah kolaylik versin

saolasın amiin canım :) inş hayrlısı normal doğum olur bana bakacak kimse yok yanımda ondan stres yapıyorum biraz da

saol canm tamam stres yok o zaman ben de bu anların tadını çıkarayım :) sana da Allah kolaylık versn evladını sağlıkla al kucağına :)

Canım ikinize ee çok geçmiş olsun. Evine hoş gelmiş bebişin. Artık hep seninle annesi merak etme. Allah analı babalı büyütsün

saolasın amiin canım :) inş hayrlısı normal doğum olur bana bakacak kimse yok yanımda ondan stres yapıyorum biraz da
Yurtdisinda misin sen de, ilk bebegin mi, ben ilk cocugumda hastanede kalmistim 3 gun, normal dogum oldugu halde, acikcasi rahat etmistim, hastanede iyi bakti hemsireler, eve geldigimde rahattim, geride kalcak.kimse yoksa, hastane sartlari iyiyse kalabilirsin. Fiyatlari bilmiyorum ama, burafa ucuzdu.

ilk bebeğimiz can. yok canım ama uzaklar bize ailem gelemeyecek kayınvalidem de kayınpederime bakıyor bakalım ama Allah büyük elbet biri gelr bikaç gün sonra da olsa. hastane pahalı canım ya. artık eşim bakacak napalım. saolasın canm

kesin olarak ultrasonda belli olur.. ama camasirindan disari cikacak akinti varsa su olabiliyor.. benim oyle olmustu..

Kizlar bugun kesin sezerayana aliniyoruz yatisim oldu bekliyorum suan dualarinizi eksik etmeyin cok tedirginim stresliyim

Kizlarrrrrr

Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
Ikiniz de saglikla kavusun bebeklerinize insallah :) guzel haberlerinizi bekliyoruz

Ucuncu doktordan geldim arkadaslar bu da donmus dedi.bas asagida dedi.doktorumu degistirecegim beni son zamanlarimda bu skintiya soktugu icin cok kiziyorum @shine-15 B biyologanne @ toist

Her seyde bir hayir vardir.. simdi ogrenmissin ne guzel.. senin adina cok mutlu oldum. insanin icinde en ufak bir kusku varsa baska bir doktora daha gorunmeli.. sonradan pisman olmanin geri donusu yok..

Benim ilk doktorumun saydigi bahanelerden sonra yaa nasil olur falan diyemiyorum.. hani dogumda belli olmayacak miydi diyoruz ya.. belli olsa da adam baska bir bahaneyle sezaryene yollardi..

Çok şaşırdım şuan, nasıl yani yalan mı söylemiş bunca zamanki doktorun. Hemen değiştir canım güven olmaz o doktora. Herşeyde vardır bir hayır.
malesef cnm..değitireceğim artık..

Kizlarrrrrr

Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
hadı hayılısı cnm kolayca atlatırsın inş..haberlerini bekliyoruz..

izlediğim bi videoda doktor dıyordu kı doğum yaklaşınca kadınlara bı guc enerjı gelır o enerjıyle butun evı temızleyıp sonra erken doğuma sebep olurlar :))yapmayın bunu dıyordu.

aynen bende öyle düşünmeye başladım bu bahaneyi aşsam yeni bi bahaneyle karşılaşma ihtimalim yüksek olacaktı.şu an içimde bi ferahlık var. güwenebileceğim bi doktorum olacak artık inşallah..

Kizlarrrrrr

Ayy hadi hayirlisi canim.. Dualarimiz sizinle.. Cok heycan yaptim gunu benden sonra olanlar bile dogurmaya basladi.. Bizi haberdar et canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…