saolasın amiin canım :) inş hayrlısı normal doğum olur bana bakacak kimse yok yanımda ondan stres yapıyorum biraz daYok canim, ne alakasi var, oyle dusunme sen, kizimda ben neler yaptim, bir.suru temizlik yaptim tek basima, cam sildim, koltuk sildim vs. Doguma kadar o kadar cok yurudum ki, hicbi seyden geri kalmadim, hic halsizlik yoktu, gunu de gecti, sancim acilmam falan.yoktu, mudahele ile dogumu baslattilar, suni sanciya bile.gerek.kalmadan normal.dogum yaptim. Skma canini ama hakkinda.hayirlisi neyse.o olsun insaallah.
saol canm tamam stres yok o zaman ben de bu anların tadını çıkarayım :) sana da Allah kolaylık versn evladını sağlıkla al kucağına :)ohh çok şükür kavuşmuşsunuz güzel annecik artık hiçbişeye canını sıkma evladın yanında tadını çıkar
Çok kötü bi hastane değilse genelde havlu istemezler imkanları kısıtlıysa isterler bi sor istersen günlük kullanım için sorduysan bebişe gerek yok zaten ağız mendilleri var
güldürdün benine güzel ya işte son haftalar bebek indikçe rahatlama gelir ben de ilk doğumumda beklenen doğum tarihinin sabahında sancılanmıştım bir gün öncesine kadar kasılmayı bile bilmezdim herkesin yapısı farklı hamilelikler de farklı şimdi ikinci bebeğim gelcek her günüm bi ağrı bi eziyet sen herşey yolunda mı ona bak hakkında hayırlısı olsun tatlım
Canım ikinize ee çok geçmiş olsun. Evine hoş gelmiş bebişin. Artık hep seninle annesi merak etme. Allah analı babalı büyütsündoğum yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun, bebişleri hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun.
oğlumu dün çıkardık hastaneden tam 8 gün kuvözde kaldı. dün akşam oturup iyice ağladım bir haftadır ben bundan ayrı nasıl uyumuşum diye :) ağlak anne oldum iyice.
35. haftamız tam 16 nisanda bitti doktorumuz bir hafta önce hazırlıklı gel suyun iyice azaldıysa alırız demişti. suyumuz geçen haftayla aynıydı ama tehlike sınırlarına yakındı bi hafta daha kalır ama nst takibi ile dedi. eşimse çok stres yaptığımı tansiyonumun sürekli değiştiğini söyledi doktor hadi o zaman alıyoruz dedi ve ben bir saat kadar sonra ameliyathanedeydim.
anesteziiciye sakın beni bayıltmayın bebeği ilk ben görmek istiyorum dedim o da tamam dedi oğlumu ilk ben görmüş oldum tarifi imkansız kelimelerle anlatılmaz bi histi. 35 haftalık olduğu için yutamıyor ve nefes alıp verişi çok hızlıydı. donanımlı bi hastaneye sevk edildi yenidoğan yoğun bakıma alındı. sevkten önce bana gösterdiler bağıra bağıra ağladım ne bu ya son kez görüyomuşum gibi dedim doktorlar hemşireler biz o yüzden getirmedik görmek istersin diye düşündük dediler :) hemen bi sakinleştirici. ve bebeğim sevk edildi. ertesi gün sanki ameliyattan çıkmamışcasına koşa koşa oğluma gittim (sakın siz denemeyin) yutamadığı için ağzında hortum vardı hiç öyle göreceğimi düşünmemiştim. sabah akşam süt götürdü babası iki gün sonra emmesi için uğraştık beşinci gün tam emebildi. çok çok zor 8 günün ardından şimdi evimizdeyiz
Allah hiç birimizi ayrılıkla sınamasın
Yurtdisinda misin sen de, ilk bebegin mi, ben ilk cocugumda hastanede kalmistim 3 gun, normal dogum oldugu halde, acikcasi rahat etmistim, hastanede iyi bakti hemsireler, eve geldigimde rahattim, geride kalcak.kimse yoksa, hastane sartlari iyiyse kalabilirsin. Fiyatlari bilmiyorum ama, burafa ucuzdu.saolasın amiin canım :) inş hayrlısı normal doğum olur bana bakacak kimse yok yanımda ondan stres yapıyorum biraz da
Canım sana kolay Doğumlar dilerim. Şimdiden gözün Aydın. Bizim için kolla bebişiniKizlarrrrrr
Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
ilk bebeğimiz can. yok canım ama uzaklar bize ailem gelemeyecek kayınvalidem de kayınpederime bakıyor bakalım ama Allah büyük elbet biri gelr bikaç gün sonra da olsa. hastane pahalı canım ya. artık eşim bakacak napalım. saolasın canmYurtdisinda misin sen de, ilk bebegin mi, ben ilk cocugumda hastanede kalmistim 3 gun, normal dogum oldugu halde, acikcasi rahat etmistim, hastanede iyi bakti hemsireler, eve geldigimde rahattim, geride kalcak.kimse yoksa, hastane sartlari iyiyse kalabilirsin. Fiyatlari bilmiyorum ama, burafa ucuzdu.
Biz nasıl ayırt edecez ki
Sor canım ben pazartesi günü gidecem sıkıntı varsa Allah korusun görünür
Oyyyy maşallah yerim ben o tontisi :) kollarını bacaklarını tontis yanaklarını isiririm isiririm :)
gözünaydın canım öp kokla yerimize.
sen nasılsın çok korkuyordun nasıl geçti sezeryan
Kizlar bugun kesin sezerayana aliniyoruz yatisim oldu bekliyorum suan dualarinizi eksik etmeyin cok tedirginim stresliyim
Ikiniz de saglikla kavusun bebeklerinize insallah :) guzel haberlerinizi bekliyoruzKizlarrrrrr
Sabah suyum geldi doktora geldik yatis yapıldı akşam yada gece yarısı bekliyoruz haber vereyim dedim dualarinizi bekliyorum
ay cok heyecanlıı bi avazda kurtulun inşallah cnm :))))Kizlarrrrrr
Ucuncu doktordan geldim arkadaslar bu da donmus dedi.bas asagida dedi.doktorumu degistirecegim beni son zamanlarimda bu skintiya soktugu icin cok kiziyorum @shine-15 B biyologanne @ toist
malesef cnm..değitireceğim artık..Çok şaşırdım şuan, nasıl yani yalan mı söylemiş bunca zamanki doktorun. Hemen değiştir canım güven olmaz o doktora. Herşeyde vardır bir hayır.
hadı hayılısı cnm kolayca atlatırsın inş..haberlerini bekliyoruz..Kizlarrrrrr
izlediğim bi videoda doktor dıyordu kı doğum yaklaşınca kadınlara bı guc enerjı gelır o enerjıyle butun evı temızleyıp sonra erken doğuma sebep olurlar :))yapmayın bunu dıyordu.kızlar bişey soracağım lütfen tecrübeli olanlar ya da bilgisi olanlar cevap versinlerdoktorumla muayenelerde normal doğum istediğimi söyledim bebek 4 kiloyu aşmazsa sorun değil tabi ki dedi. 9 ay boyunca 20 lik diş, böbrek taşı, hep çatı ağrısı çektim bu haftaya kadar. inanın yürüyemeyecek kadar ağrım vardı ayaklarımı kanepeye kaldıramıyordum. ama bu 5 gündür çok iyiyim. dün kontrolüm vardı her şey çok şükür yolunda ve normal doğum görünüyor. ama doktor çatı muayenesini haftaya yapalım madem ağrın yok seni rahatsız etmeyelim dedi. yani şimdi ben ağrı çekmiyorum diye kendimi kötü hissediyorum valla. sanırım psikolojim bozuldu. bana daha 2 hafta önce yürüyüş için izin verdi doktor. ve ben güldüm destek almadan kendim kalkamıyorum ne yürümesi bu diye. ama şimdi koşacak kadar iyiyim. normal doğum olmayacak o zaman böyle düşünüyorum artık. neden bi anda böyle bi iyilik hali geldi ki bana
aynen bende öyle düşünmeye başladım bu bahaneyi aşsam yeni bi bahaneyle karşılaşma ihtimalim yüksek olacaktı.şu an içimde bi ferahlık var. güwenebileceğim bi doktorum olacak artık inşallah..Her seyde bir hayir vardir.. simdi ogrenmissin ne guzel.. senin adina cok mutlu oldum. insanin icinde en ufak bir kusku varsa baska bir doktora daha gorunmeli.. sonradan pisman olmanin geri donusu yok..
Benim ilk doktorumun saydigi bahanelerden sonra yaa nasil olur falan diyemiyorum.. hani dogumda belli olmayacak miydi diyoruz ya.. belli olsa da adam baska bir bahaneyle sezaryene yollardi..
Allah yardımcın olsun canım sag salim al kucagına yavrunu..Kizlarrrrrr
Ayy hadi hayirlisi canim.. Dualarimiz sizinle.. Cok heycan yaptim gunu benden sonra olanlar bile dogurmaya basladi.. Bizi haberdar et canim..Kizlarrrrrr
Ay canım hayırlı uğurlu olsun duaların seninle bir avazda inşallahKizlarrrrrr
Canım dua edeceğim sana inşallah toparlar toparlamaz Bize yazarsınKizlar bugun kesin sezerayana aliniyoruz yatisim oldu bekliyorum suan dualarinizi eksik etmeyin cok tedirginim stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?