2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok tatlıymıs hazır aldın zannedersem keske bende öyle yapsaydım biz de malzeme aldık evde bos kaldıkca ugrasıyorum imame ucunu bir cok kez değiştirdim bir cok kez malzeme degistirdim en son hali bu nasıl sizce
Çok güzelmiş canım çok beğendim kaliteli ve şık duruyor :) ben herşeyini kendim yapmak istedim uğraştırdı şu son zamanlar ama tesbih yapmak aklıma gelmemişti. :) evet hazır aldım ben, ellerine sağlık hayırlısıyla dağıtalım da inşallah.

kızlarr sabahtan berı belkı kasılmalar 30 u gectı bazen 5 dkkda bır bazen arka arkaya oluyor ve belımden karnıma sancı gırıyor afedrsnz byk tvltm gelrmıs gbı baskı yapıyor asagya 36 haftann ıcındeyız rndevmda persmbe gunu nedn acba

Eğer düzensizse sancılar yalancı sancıdır. Ama düzenli aralıklarla geliyorsa dikkat et doğum sancısı olabilir. Ayrıca pozisyon değiştirince karnına giren sancı geçiyorsa yine yalancı sancıdır. Takip et bakalım, ona göre doktorunu ara istersen.

Senin haftalarında 1 saatte 6 kez olunması durumunda erken Doğumu tetikleyebilir diye doktora gitmek gerek demişti arkadaşlar ve doktorum. Ama kadılmalar hakkında bir bilgim yok. Acaba sancın mı var canım. Doktorunu arayabilseydin keşke

ayyy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünd arısı bize hangi hastanede doğum yaptın canım?

devlete gttıgım ıcın doktoru arıyamıyorm :S randevumda persmbe gunu 3 gundr sancım var bgn sabah 8 den 10 a kdr aralıksz devm ettı 2 hfta once nstye grdıgmde sancılr 60 lrda cıkıyordu doktr sancn var demıstı ama sadece kasılmam oluyordu ozaman smdı hem kasılma cok sıklastı hemde belımden karnıma yayılan sancm oluyor 3 dfa 5 dkk aralıkla oldu takıp ettım karnımn yanlarndan vuruyor kasıklara dgru bakalım brdha olrsa gıdıcem acıle

Cok tesekkür ederim canım senin de ellerine saglık hazır da olsa ugrastırıyodur insallah dagıtacagımız gün de gelicek :) bu da kalan boncuklardan babamıza yaptıklarımız ve tesbihleri koyacagım kutu :)

Eklentiler

• 20150425_233515.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2015-04-26-00-30-47-1.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 75
ya bu kaşıntı tek bende var sanıyodum kuduzlar gibiyim sabah kadar heryerim kaşınıp duruyor neden kii

Şuan da var mı canım. Varsa git bence acile.

Cok tesekkür ederim canım senin de ellerine saglık hazır da olsa ugrastırıyodur insallah dagıtacagımız gün de gelicek :) bu da kalan boncuklardan babamıza yaptıklarımız ve tesbihleri koyacagım kutu :)
Aa böyle kutular mı varmıs :) ben bunları küçük kuran sanmıştım. Çok iyi fikirmiş aklımda olsun. Çok güzeller eline sağlık canım. Kutuları nereden aldın acaba :)

canım bence git dra belki doğumun başlamış olabilir

Aa böyle kutular mı varmıs :) ben bunları küçük kuran sanmıştım. Çok iyi fikirmiş aklımda olsun. Çok güzeller eline sağlık canım. Kutuları nereden aldın acaba :)
tubacım nasılsın sancın felan var mı? zamanın çok az kalmış kuzum

Buna benzer kücük kuran kitapları da var evet bi arkadasım nikah sekerini böyle kutularda yaptırmıstı üzeri ayetli bana tesbih icin de uygun olur gibi geldi cok da guzel oldu :) elmassekerleme.com diye bi adresten aldım canım bir cok yerde var ama hem pahalı hem renkleri böyle canlı degil bunun pembesi de var cok tatlı duruyor

tubacım nasılsın sancın felan var mı? zamanın çok az kalmış kuzum
Kuzum çok iyiyim yaaa hiç bir belirti yok maalesef bazen üzülüyorum ama sonra hayırlısı diyprum benim kız 40 bu dolduracak sanırım sen nasılsın canım izin başladı ohh :)

Sağol canım çok beğendim gerçekten :)

Kızlar nasılsınız? İyi geceler benim gibi uyuyamayanlara. Yeni bebeklerimiz olmuş maşallah. Darısı bizlere olsun. Kaburgamda bıçak saplanıyormuş gibi ağrı var. Bir haftadır vardı hafif hafif bugün ani bir hareket yaptım şimdi dıramıyorum oturamıyorum kalkamıyorum çok fenayım. Acile gittim parol serum verdi normal dedi gönderdi doktor. Pazartesi doğumum inşallah, hayırlısıyla sağ salim kavuşayım da oğluma bıgünleri hatırlamak bile istemicem galiba. Bin şükür oğlumu veren rabbime ama çok zormuş hamilelik allahın gücüne gitmesin. Benim zor geçiyor en azından. İnşallah sonu iyi olur sağlıklı hayırlı bir tontişim olsun daha da benden başka çocuk beklemesin kimse. Zaten çektiğimi görenler sen daha yapmazsın bı gidişle diyorlar

Kuzum çok iyiyim yaaa hiç bir belirti yok maalesef bazen üzülüyorum ama sonra hayırlısı diyprum benim kız 40 bu dolduracak sanırım sen nasılsın canım izin başladı ohh :)
valla yerini sağlam yapmış demekki :) hayrlı sağlıklı olsunda beklesin tatlım. Ben iyiiyim izne çıktım ama işte daha az yoruluyordum evde bi oraya bakıyım bi buraya derken ufak ufak bişeyler yapmıyorum yorucu geçiyor yani :) seninde inşallah en kısa zmanda güzel haberlerini alırız

Geçmiş olsun ya Ağrılı olunca ben de o an öyle diyorum. Benimki zor geçmiyor aslında ama doğsun istiyorum artık. Senin çok az kalmış ne güzel kavuşuyorsun Oğluna :) yarın heyecandan gn bitmez sana. Hayırlısıyla sağlıklı bir doğum gerçekleştir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…