Farkli bisey canim anlarsin bi değişiklik olduğunu hem çogunlukla kanli oluyormus benim oyle olmadi ama doktora sordum cok yogun akinti gibi değil hiç jel seklinde diyince nisan oldugunu soylediBeninm nişan gelse anlayamicam sanirim. Mantar varmis surekli akintvar. Fitil vrrdi ama gecer mi bilmiyorm
Ben de eskişehirdeyim, hangi hastaneye gidiyorsunuz :)
Ben Varım canım son haftalar normalmiş tanıdıklarım öyle dedi ama doktora da sormak lazım.Kızlar 3 gundur haldir haldir kasiniyorum. Ama bugün çok fazla. delircem her tarafimı yolcam. Aranızda böyle olan varmı.
Ben de eskişehirdeyim, hangi hastaneye gidiyorsunuz :)
Maşallah size çok guzelsiniz:)Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Benim safra kesesi problemim var. nette buna dair yazı okudum korktum moralim bozuldu. UUmarım normaldirBen Varım canım son haftalar normalmiş tanıdıklarım öyle dedi ama doktora da sormak lazım.
Ben devlet hastanesinde Ali Alhan a gidiyorum. Rahat bir dr. Tanidigim tum ebe ve hemsireler devlete yonlendirdi. Arada da acibadem de hulusi beye gidiyorum. Herhangi bir sorun yok cok sukur.
Sizin hastane ve dr. Kim? Dogumdan yana ve sonrasi icin gittikce endiseleniyorum. Yrpyeni bir dunyaya giriyoruz
Ya dün ve bugün ben de ölüyorum kaşıntıdan, çok da sinirleniyorum :):):)Kızlar 3 gundur haldir haldir kasiniyorum. Ama bugün çok fazla. delircem her tarafimı yolcam. Aranızda böyle olan varmı.
Ayy masalaahh:)) sezaryen mi oldu ?Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
O sumuksu akinti bende hep oluyo yaa.. Baya bi yogun geliyo hattaa bazi zamanlar hamileligimn baslangicindan beri gelir benden.nisan gelmesi nasil bisi valla bende bilmiyom heralde foooosss diye su bosalinca anlarim dogum basladigini :))Ay hiç bilmiyorum canım. Hep korkuyordum zaten ayırt edemem diye
Nişan kanlı olmuyor mu canım. Mukus tikaci da ne ilk defa duyuyorum. Pazartesi doktora gidecem söyliyim en iyisi. Zaten salı ya da çarşamba doğum allah kısmet ederse. Ay më güzel canım inşallah hayırlısıyla doğururuz :)
Canım nisan renkli olmuyor mu
Çok gelince bir de birden alınca korktum açıkçası canım.
İnşallah canım ya 38 haftaya bi gelse hayırlısıylaBol bol dinlen canım ilacını da aksatma baya işe yarıyor, çok geçmiş olsun inşallah beklesin yavrun :)
Canım senin nişan gelmiş bence ara istersen bi doktorunuAy hiç bilmiyorum canım. Hep korkuyordum zaten ayırt edemem diye
Nişan kanlı olmuyor mu canım. Mukus tikaci da ne ilk defa duyuyorum. Pazartesi doktora gidecem söyliyim en iyisi. Zaten salı ya da çarşamba doğum allah kısmet ederse. Ay më güzel canım inşallah hayırlısıyla doğururuz :)
Canım nisan renkli olmuyor mu
Çok gelince bir de birden alınca korktum açıkçası canım.
Maşallah subhanallah kurban olurum verene ağlamaya başladım görünce allahım ne büyüksün hayırlısıyla bizlere de nasip et ya rabbEki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Nasıl yani sezeryan olursa hafta sonu kendi Dr un geliyor mu?Bende Eskisehir deyim. Eger normal dogum ise nobetci uzman dr giriyor. O da son dakika dogumhaneye giriyor. Doguma ebeler hazirliyor. Insallah hayirli dogumlar yapariz
Benim bildiğim bir sıkıntım yok yeni oldu zaten. Hormonsaldır.Benim safra kesesi problemim var. nette buna dair yazı okudum korktum moralim bozuldu. UUmarım normaldir
Allah bağışlasın canım hayırlı olsunKizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Hayırlı olsun canım Rabbim Sağlıcakla büyütsünKizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Hay maşallah Rabbim ikinizde nazarlardan korusun canımEki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Cok tatlıymıs hazır aldın zannedersem keske bende öyle yapsaydım biz de malzeme aldık evde bos kaldıkca ugrasıyorum imame ucunu bir cok kez değiştirdim bir cok kez malzeme degistirdim en son hali bu nasıl sizceomer arda tatlım açık hali bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?