2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Beninm nişan gelse anlayamicam sanirim. Mantar varmis surekli akintvar. Fitil vrrdi ama gecer mi bilmiyorm
Farkli bisey canim anlarsin bi değişiklik olduğunu hem çogunlukla kanli oluyormus benim oyle olmadi ama doktora sordum cok yogun akinti gibi değil hiç jel seklinde diyince nisan oldugunu soyledi

Kızlar merhaba. Butik kurabiye ile ugrasıyorm. Söz,Nişan,kına,Nikah,bebek,baby shower,asker,ev aklınıza ne gelirse. Yardımcı olablrm

Kızlar 3 gundur haldir haldir kasiniyorum. Ama bugün çok fazla. delircem her tarafimı yolcam. Aranızda böyle olan varmı.
Ben Varım canım son haftalar normalmiş tanıdıklarım öyle dedi ama doktora da sormak lazım.

Maşallah size çok guzelsiniz:)

Ben devlet hastanesinde Ali Alhan a gidiyorum. Rahat bir dr. Tanidigim tum ebe ve hemsireler devlete yonlendirdi. Arada da acibadem de hulusi beye gidiyorum. Herhangi bir sorun yok cok sukur.
Sizin hastane ve dr. Kim? Dogumdan yana ve sonrasi icin gittikce endiseleniyorum. Yrpyeni bir dunyaya giriyoruz

Doktorunuzu seviyorsanız ne güzel, devlet hastanesini ben de çok duydum yeni doğan yoğunbakımı filan da iyiymiş.. Önemli olan doktora güvenmek ve sorunsuz ilerlemesi hamileliğin ve güzel bir doğum :) Allah bize de nasip etsin :)
Ben ESOGÜ Mete TANIR'a gidiyorum doğumumda orda olacak, ufak tefek endişeler oluyor hepimizde ama Allah yardım eder korkma :):)
Kızlar 3 gundur haldir haldir kasiniyorum. Ama bugün çok fazla. delircem her tarafimı yolcam. Aranızda böyle olan varmı.
Ya dün ve bugün ben de ölüyorum kaşıntıdan, çok da sinirleniyorum :):):)

O sumuksu akinti bende hep oluyo yaa.. Baya bi yogun geliyo hattaa bazi zamanlar hamileligimn baslangicindan beri gelir benden.nisan gelmesi nasil bisi valla bende bilmiyom heralde foooosss diye su bosalinca anlarim dogum basladigini :))

Canım senin nişan gelmiş bence ara istersen bi doktorunu

Maşallah subhanallah kurban olurum verene ağlamaya başladım görünce allahım ne büyüksün hayırlısıyla bizlere de nasip et ya rabb

Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Allah bağışlasın canım hayırlı olsun

Kizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Hayırlı olsun canım Rabbim Sağlıcakla büyütsün

Hay maşallah Rabbim ikinizde nazarlardan korusun canım

omer arda tatlım açık hali bu :)
Cok tatlıymıs hazır aldın zannedersem keske bende öyle yapsaydım biz de malzeme aldık evde bos kaldıkca ugrasıyorum imame ucunu bir cok kez değiştirdim bir cok kez malzeme degistirdim en son hali bu nasıl sizce

Eklentiler

• 20150425_233433.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…